Jump to content

freddy85

Medlemmer
 • Content Count

  95
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

84 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Finn noe gammelt japansk til 30-50000kr er mitt råd og bruk heller resten på noe annet morro, eller sparing. Mercedes, vag osv er bokstavelig talt søppel, elendig kvalitet.
 2. Mercedes har et forferdelig rustproblem, ville ha holdt meg langt unna. Men kan jo hende at du finner et pent eksemplar som har gått i Finnmark eller noe. Samme med vag og bmw, men i noe mindre grad.
 3. Har vært her helt siden nettsiden var dedikert til overklokking av pcer og faktisk hadde interessant innhold, nå er den primære interessen å tilfredsstille de store kapitalkreftene. Så da hadde det vært interessant siden jeg blir beskyldt for noe så stygt som rasisme om hva tek.no, siden dere er kjøpt og betalt av blant annet Huawei... hva dere mener om kinas omskoleringleire (snarer fengsler) i Xinjiang provinsen? Er det rasisme? ja eller nei? Eller er dere for feige?
 4. Etter å ha sett reklamefilmen til SAS så klarer du å prestere å mene at det var MIN kommentar som var rasistisk😂😂🤣🤣
 5. Bare å innse det, han vet ikke hva rasisme er.
 6. Hvis han skremt eller jagde kua mot bilen din så burde det være grunnlag for en sak
 7. freddy85

  Trafikalsk klagemur

  Begynner å bli rimelig provosert og irritere over alle disse tesla bilene som filmer meg mens jeg går forbi dem på gata🤬😡
 8. Ja og mer til, fikk ny pris på 13000 kr eller noe. Så enten vil dem ikke ha meg som kunde eller så ønsker dem at differansen på mitt opprinnelige tilbud og den nye skal være høyest mulig. Det å overholde avtaler er tydeligvis en enveiskjørt gate, er ikke snakk om en privatperson hvor dette hadde fått økonomiske konsekvenser for da hadde jeg hatt mer sympati for å si det mildt. Uansett lagt det fra meg
 9. Betaler under 4000kr nå inkl den ekstra råte og sopp greia.
 10. "Stadig flere kjøper toppmodellene" Nærmest en løgnaktig påstand, ikke i nærheten av sannheten.
 11. Er vel ytterst få som velger å legge ut bilen sin på finn for å klage over kvaliteten, så antallet er nok mye høyere.
 12. En bestilt katastrofe, norske politikere er noen udugelige vesner. Kjører oss i grøfta på alle områder. Nei man skal ikke bestille noe velprøvd hyllevare men heller et italiensk vidunder som norske politikere selv har satt spesifikasjone på.
×
×
 • Create New...