Jump to content

freddy85

Medlemmer
 • Content Count

  225
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

170 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja mye rasisme, spesielt fra innvandrerbefolkningen mot oss nordmenn.
 2. Teslas autopilotfunksjon er dum som et brød, burde ikke vært tillatt.
 3. Overraskende billig i Norge vil jeg heller si med tanke på den svake krona, 25% moms og 5 år reklamasjonsrett. Produsentene har ikke utgiftene sine i nok.
 4. Jo, Volvo er kinesisk på lik linje med at bugatti og rolls royce er tysk
 5. Ja på den strekningen så er det meget meget god sikt og aldri så mye trafikk at det ikke er mulig å skifte kjørefelt.
 6. Når jeg ser biler på veiskulderen på motorveien så legger jeg meg alltid i venstre felt, noe annet er direkte uansvarlig.
 7. Jepp, politiske stilling går nærmest i arv og når de er ferdig med politiker tilværelsen så havner de udugelige folka i fete offentlig betalte jobber. Norge er håpløst korrupt.
 8. Verste er sikkert at han drev av å fiklet med noe på skjermen eller hadde den udugelig "autopiloten" på og fulgte ikke med.
 9. De flise som du viser til hos en tilsvarende leilighet er mest sannsynlig lagt av en flislegger
 10. Det har man trur jeg hvis man viser hensyn, ville ha gjort det på et tidspunkt hvor det er lite trafikk og kjøre til side hvis det det kommer biler bak.
 11. Etter at ha lest de sakene så syntes jeg ikke at forhandleren virker så ille, f.eks oljelekkasje på en 12 år gammel skoda som i utgangspunktet er av veldig veldig dårlig kvalitet på å skal kreve 10000 kr i kompensasjon for det... Nei da går det over alle støvelskaft. Edit men fins nok andre saker enn den skodaen som er verre og det avhenger av hva som er opplyst om bilen i annonsen.
 12. Du vasker det skikkelig før maling? Hvis ikke så varer det ikke lenge. Trur jotun er bra, selv Eiffeltårnet er malt med jotun. Dog den nye maling til 2500kr for 9-10l så begynner det å gå over alle støvleskaft. Hvis beisen på terrassen er løs så kan det tyde på at du tok på et alt alt for tykt lag.
 13. Kan jo hende at det hjelper å klage til ebay, vet ikke om du får igjen momsen fra de men kan jo hende at selgeren må refundere det ut av egen lomme hvis pakken er merket feil.. men kjenner ikke til betingelsene.
 14. Ja samme erfaring, selgerne på ebay er ikke kjent med systemet og merker ikke pakken riktig. Så da må du betale momsen to ganger + gebyret.
 15. freddy85

  bremserør

  Aner det ikke, det avhenger av av hvor omfattende det er å komme til rørene. Kan koste 30000 i de verste tilfellene.
×
×
 • Create New...