Jump to content

freddy85

Medlemmer
 • Content Count

  953
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

657 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Snart er det vel sv, MDG og den store femifløyen i ap som kommer til å protestere for at jagerflyene ikke er grønne nok.
 2. Kan godt hende, var en ren tilfeldighet at jeg kom over tweeten. Lurte på hvem som oppfant mrna og ikke minst fra hvilket land, så car slik jeg fant den twitter kontoen. Uansett verdt å nevne, google og facebook har en meget streng sensur når det gjelder covid og mye annet(som valgfusk) så er ikke noe man enkelt hadde klart å funnet ut hvis man f.eks googler mrna risk eller noe sånt.
 3. Ja det stemmer, teknologien ble videre utviklet av noen andre, blant annet som nevnt over Katalin Karikó. Men fyren var den første og grunnla fundamentet til teknologien kan man si, så han vet nok mer enn de fleste om dette.
 4. Så en video på youtube for lenge siden der ingeniøren som var ansvarlig for plattformen som blant annet id3 er bygget på var med og der ble han spurt om hvor lenge dem regnet med at batteriet ville vare, han sa det vil vare ut bilens levetid og jeg husker ikke de nøyaktige tallene men ble veldig overrasket over hvor kort levetid de anser en bil har. Mulig det var lengre enn 8, men definitivt kortere enn 12 år. Sikkert mulig å finne videoen igjen på youtube.
 5. Selveste oppfinneren av mrna vaksine mener at det er risikabelt å bruke metoden til massevaksinasjon
 6. Men så regner tyskerne at levetiden på en bil er 8 år og 150000km eller noe i den duren....
 7. Her er det 5 dunker og rest tømmes en gang i måneden. Ikke akkurat pent med 5 plast dunker stående foran alle husene.
 8. Har den dyre, veldig fornøyd. Super skarp og det gjør job mye enklere og raskere.
 9. Trur som nevnt over at det er lurt å lagre det på flere medier, jeg har sikker 100 CDer som er over 20år gamle og som fortsatt fungerer. Husker jeg kopierte alle dvd filmene jeg leide og brente dem på CD som xvid format og senere på DVD.
 10. Trist dag for landet https://www.dn.no/politikk/olje-og-gass/havvind/energi/regjeringens-energimelding-vil-elektrifisere-norsk-sokkel-med-kraft-fra-land/2-1-1023321
 11. Bahco skrapende de selger på Jula er topp kvalitet
 12. Uenig i at Becks og Flügger er bedre enn Jotun, bortsett fra det så var det et topp innlegg. Tykkelsen ser jeg som en fordel da den dekker over sprekker og skruehull.
 13. Alltid stemt FrP, mest sann demokratene i år. Hvis sp kommer i en posisjon der dem muligens blir større enn ap så kommer jeg taktisk til å stemme på dem.
 14. For de subsidiene får man ihvertfall igjen for i bøtter og spann. Får takke oljefondet for at det er mulig å kjøre subsidiert elbiler og føre andre feel-good venstreradikal politikk.
 15. Vet at begge er mrna vaksine, bare påpekte at svindlerne på stortinget og regjering, samt mange leger tar moderna.
×
×
 • Create New...