Jump to content

564215

Medlemmer
 • Content Count

  914
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt
 1. Hei! Jeg søker informasjon om militær livvakt. Det ligger ingenting ute på forsvarets hjemmesider. Jeg har sendt epost til forsvaret og fikk et kort svar om at de ikke hadde informasjon ettersom "...det ikke er opptak. Det vil først komme når de skal ha det. Når vet vi ikke". Er det noen som vet noe om tidligere kurs, krav, tid på året for opptak og hvor hyppig de avholdes? All informasjon settes pris på.
 2. Hei! Er det noen som vet om det finnes en universal holder til pulsklokke som kan monteres på styret? Slik at dataene kan leses uten at man hele tiden må vri håndleddet og slipper å punge ut for sykkelcomputer.
 3. Nei, bruker det samme kjedet. Burde det kanskje byttes?
 4. Hei! Liten oppdatering. Sykkelen har vært på verksted og er nå i tipp topp stand. Det viste seg at den minste klingen var slitt. Nå er sykkelen lydløs igjen.
 5. Nei, det har jeg ikke. Man må kanskje ha spesialverktøy for å åpne det? Edit: Lyden jeg hører kan minne om denne: https://www.youtube.com/watch?v=ow-iRD_dHs8&t=0m09s Men det er som sagt kun når jeg bruker den minste klingen.
 6. Jeg klarer å trekke det ut noen millimeter, se foto.
 7. Det at lyden kun oppstår på det ene fremre giret utelukker en del av de tingene, tenker jeg. Jeg skal teste tipset med bakhjulet! Kan det forresten være slitasje på tannhjulene som skaper lyden?
 8. Ultegra. Sjekket skruene nå og de sitter godt.
 9. Fremgiret ble justert i dag. Det er bra med luft på hver side av girskifteren foran. Legger ved et bilde.
 10. Det er nok ikke det, for det kommer ingen lyd når tråkker med den største girskiven. Girer jeg ned kommer lyden umiddelbart.
 11. Hei! Jeg har en Giant Propel Advanced 2015 med Di2-gir. Sykkelen er i god stand og er relativt strøken, men det har nå oppstått en ulyd/skrapelyd. Lyden kommer bare kjedet er på letteste giret foran og kun ved tråkk. Dvs. lyden opphører mellom hvert tråkk, selv om kranken roterer. Lyden blir skarpere og tydeligere i bakker når motstanden øker. Ved tråkk på flater hvor det ikke er motstand forsvinner lyden. Jeg hadde sykkelen på service i dag. Bremser og gir ble justert. Det var ikke tegn til at kjedet hadde tatt borti noe sted. Er det noen som vet hvor lyden kan komme fra? Edit: Lyden jeg hører kan minne om denne: Men det er som sagt kun når jeg bruker den minste klingen.
 12. Lydplanken er koblet til tven gjennom hdmi ARC. Har spilt av innhold gjennom Chromecast som er koblet til tven og innhold fra Netflix-appen på tven. Kan ikke 5.1 lyd fra tven gå til planken gjennom ARC?
 13. Hei! Kjøpte meg HW-K960 og var kjempespent. Jeg satte opp anlegget, men får ikke noe særlig lyd i høytallerne. Lydplanken fungerer veldig bra, men jeg må legge øret inntil de bakre høyttalerne for å høre lyden. Det er samme volum på dem uansett hva hvilket volumnivå planken har. Det kommer også litt skurre-/skrapelyd Har jeg misforstått noe? Skal de bare ha lyd når man spiller av Atmos content? Håper noen har innspill så jeg slipper å returnere varen etter bare to dager.
 14. Prøver å finne noen omtaler om TX50EX700, men får bare opp sider på spansk og fransk. Er det Panasonic-tver lite utbredt? Ser du noen ulemper med sistnevnte skjerm?
 15. HeI! Er på nikket til å kjøpe LG 49UH850V fra Dustin Home nå. Ligger ute for 6490 kr. Ser dere noen åpenbare varsellamper som lyser ved det kjøpet her? Har googlet litt og folk virker fornøyd med tven. Er det noe alternativ i samme prisklasse som jeg heller burde se på? Bruksområde er film og serier. Bruker ikke tv til sport eller spill.
×
×
 • Create New...