Jump to content

KirbyPoofer

Medlemmer
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

32 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

505 profile views
 1. Riktig. Akkurat slik jeg følte det igår også!
 2. Når man ser disse avgjørelsene ifra England, så virker superliga mer og mer appellerende.
 3. Men det er jo ikke en dårlig ting dersom hårreisende VAR-avgjørelser foretas i hjemlig liga? Det vil sikre at de som hører hjemme i det gjeveste selskap fortsatt er der selv om hjemlige aktører prøver å forhindre det. Med VAR trenger ikke dommerne lenger ta avgjørelser i det det skjer, men heller avveie det i flere minutter og snakke seg i mellom om det er bra for ligaen at det eller det laget får avgjørelser til sin fordel, selv om de er korrekt. (Selvsagt ikke så direkte snakk, da det nok blir tatt opp, men alle dommerne vet hvilke lag som de skal være greie med og de de skal være strenge med) Med VAR slik det er nå, kan dommerne i mye større grad kontrollere utfallet. Jeg var pro-VAR i starten, men har nå innsett hvor ille det er. Flere lag har blitt robbet pga uforståelige avgjørelser. Den siste igår med Liverpool er noe av det verste jeg har sett mtp offside, og det i seg selv har drept fotballens grunnstein, så en superliga med faste deltakere har ingen betydning for fotballen i seg selv så lenge enkelte lag kan kvalifisere seg til denne ligaen også. Er dritt lei av å se FA prøve å forhindre enkelte lag mens de slikker andre med utallige avgjørelser og ikke minst straffespark. Edit: En liten quote: "«Hvordan dommerne kunne konkludere med at Jota var foran Ezri Konsa kan man bare gjette seg til, men i en sesong med merkelige og regelrett forbløffende avgjørelser, var denne kanskje den verste av dem alle», slår Gorst fast."
 4. VAR ødelegger fotball-gleden så forbaska mye, så om det skal være sånn som nå, så kan like godt en superliga dannes. Fordi det er en vits at noe som ikke engang er offside, blir dømt offside, og forklaringen skal tilsynelatende være "hårfin" offside, og folk skal kjøpe det. Selv om Liverpool vant idag, så klarer jeg ikke å glede meg over det fordi jeg vet hvor nærme FA igjen var å sabotere. Det er bedre å gå tilbake til ingen VAR om de ikke evner å bruke VAR på en forsvarlig måte.
 5. Hadde Liverpool ikke scoret 2 mål så hadde de absolutt blitt robbet for 3 poeng. Arsenal har seg selv å takke for elendige plasseringer med elendige eiere og styring. Husker enda hvor jublende glade Arsenal-supporterne var for signeringen av Pepe når de trengte en midtstopper desperat... fanbasen er jo helt villedet. Gleden med idretten forsvinner når lag ulegitimt robbes for poeng og plasseringer pga et system som ikke fungerer!
 6. Er ikke bare Liverpool som har 5 CL-titler vet du. Superliga har vært en snakkis, og med slik dømming som i denne kampen så må man seriøst sette seg ned å vurdere det, når stormakter innen fotball kan bli robbet av hjemlige aktører.
 7. Trist å være vitne til et system som robber lag for legitime scoringer, så ja, ingenting betyr noe. Superliga velkommen når vi må være vitne til dette makkverket av et system. Vi er ikke på 70-tallet lengre. Lag liga utifra nåværende standing internasjonalt. 5 eller flere CL er garantert CL uansett. Når vi ser FA prøver å robbe lag for plassering i hjemlig liga.
 8. Var ødelegger fotballen 100%. En vits og ingenting er seriøst lenger. Håper CL lager nye regler som gjør at storlagene er sikret inngang uansett hjemlig tabellplassering.
 9. Sørloth kan gå med hodet hevet ihvertfall, den beste i alle våre kamper. Veldig kjipt at han må stå over neste kamp pga en dårlig vurdering av dommer.
 10. Solbakken... smart å utnevne en liten guttunge til kaptein... kan nesten lukte det lave testosteron-nivået til dette laget. Norge burde slutte å drite seg ut med de markeringene før kamp og begynne å konsentrere seg om å levere bedre på fotball-banen.
 11. Fordi han er "superstjernen"... han viser ikke engang vilje i denne første omgangen.
 12. Hvorfor tar Håland denne Malaga-turen som en ferie? Har jo vært helt fraværende i første omgang, og surret rundt i gå-tempo. Et VM står på spill og dette er det vi får servert, skammelig.
×
×
 • Create New...