Jump to content

KirbyPoofer

Medlemmer
 • Content Count

  109
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

54 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

1567 profile views
 1. Du kan komme med hva slags unnskyldninger du vil, TV2 har betalt for rettighetene, og kan sette prisen de ønsker. Vil man ikke betale prisen, har man heller ingen rett til å se innholdet TV2 har betalt for i Norge. Jeg er helt enig i at TV2s måte å håndtere det på, med å presse på en matkasse for folk som ikke ønsker det, er helt på trynet. Når det er sagt, er de i sin fulle rett til å gjøre det. Vi som forbrukere har et valg om vi vil ha det de serverer eller ikke. Man kan ikke stjele til seg tilgang eller innhold selv om man er uenig i hvordan TV2 disponerer PLs rettigheter i Norge.
 2. Kynisk? Realist er ordet du leter etter. Sterling var i en dårlig posisjon, han fikset omdømmet ved å ta tak i en sosial sak som er inn for tiden. Nå er han plutselig en "herlig fyr". Latterlig. Man kan hjelpe andre mennesker selv om man ikke er en stor profil. Skjønner ikke hvorfor du blir så butthurt over at andre ikke liker Sterling, til at du må gå til skrittet av å sammenligne de med forum-brukere på diskusjon.no. Gjør du alltid slik når du er uenig med folk?
 3. Fordi TV2 har rettighetene i Norge. Kan ikke gå inn i butikken å ta 5 bananer fordi man mener 1 banan er dyr nok.
 4. Så det er helt utenkelig at en person bruker veldedighet til egen vinning iform av at egen karaktér skal bli omtalt bedre? Kanskje Sterling skulle gjort bedre valg på banen og sluttet å jukse også når han først er igang.
 5. Ja, men så jo hvor fantastisk Raheem var da han slo til Gomez fordi han ikke tålte en fleip. Så sykt herlig ass. Edit: Så har vi jo noen andre fantastiske herlige typer som Carlos Tevez og Ashley Cole, som begge har donert til veldedighet.
 6. Ja, såklart, med engang man gjør veldedighet så må man være en hederlig person.
 7. Holdt med England igår, men som nevnt, Sterling... Faller lett og sutrer gjennom kampene med sine harry tattoveringer. Gjør veldedighet på si for å rette opp inntrykket... Fake AF... gremmes over at han har tatt på seg Liverpool-trøya. Han har samme status som Hadji Diouf. Enig.
 8. Har selv en CX55 og den er rett og slett råbra. Godt kjøp! 😀
 9. Jeg har ikke slått fast noe, bare min første reaksjon at dette minner om Pepe-overgangen. Nå har hypen rundt Sancho vart veldig lenge også da. Slik jeg ser det har tekniske spillers som Sancho og Pepe mye lettere for å falle igjennom i PL enn det en fysisk spiller som Haaland. Mange hevder Sancho er verdensklasse, men jeg er ikke villig til å hevde det akkurat enda.
 10. Får Pepe-feels all over again. Folk hyper overgangen til tusen bare for å se han falle igjennom og ikke takle nivået. Hadde blitt mer misunnelig om dere hadde fått tak i Haaland.
 11. Så sykt deilig med England. Håper de endelig får gull som de fortjener.
 12. Så mao mener du at de som har en tro, ikke skal få være med å utforme dagens samfunn, da alt de ønsker å stemme for i dagens samfunn, kan være påvirket av deres tro? Religiøse skal vel få lov til å være med å bestemme like mye som ikke-religiøse, eller hva? Hvor er problemet her? Er problemet at du er uenig med disse, så derfor skal de ikke ha lov til å delta i politiske spørsmål? Føler du at religiøse personer som får gjennomslag for sine idéer, påtvinger eller forventer noe mer av deg enn om det var ikke-religiøse?
 13. Nå var det du som sutret om at folk forventet noe av deg og dere som ikke tror. Jeg har ikke noe behov for å overse noen. Jeg har heller ikke noe behov for å ikke delta i politikk bare fordi jeg har en gudstro, en gudstro som du innbiller deg at gjør at jeg forventer noe av deg.
 14. Er det ikke bare å overse disse personene? Alle personer tror på hva de vil, eller ikke tror. Så lenge de ikke gjør noe annet enn å ha en annen mening og syn på livet, så ser ikke jeg problemet. Hvis jeg som Kristen forventer noe av deg, har det egentlig noe å si? Du gjør som du vil og ferdig med den saken. Det må være lov for en Kristen avis og Kristne å være imot homofili uten at de trenger noen mer rasjonell grunn til det annet enn at de følger sin hellige bok.
×
×
 • Create New...