Gå til innhold

SherlockDev

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

351 profilvisninger

SherlockDev sine prestasjoner

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk! Når jeg ser tilbake på deg synes jeg egentlig at det fint å gå gjennom alle de ulike programmeringsspråkene. Da ser man at alt egentlig er ganske likt, etter min mening. 😄
  2. Hva er imponerende? At jeg fikk jobb? 😅
  3. Hei @MagicaFraTryll! Veldig gøy å høre at du er i ferd med å fullføre bachelor i Datateknologi! Jeg kan kjenne meg igjen i det du skriver om studietiden. Mange som falt under studien og det er bare gi seg selv et klapp på skulderen for at du fortsatt er der. Når jeg skrev dette innlegget var jeg veldig i tvil om jeg var klar for arbeidslivet. Men kort tid etter dette innlegget, fikk jeg jobb i et konsulent selskap. Fikk raskt prosjekt og ble værende for det selskapet jeg ble utplassert hos. Er der til den dag i dag og jobber som backend-utvikler (for det meste). Jeg ønsker deg masse lykke til og stol på deg selv! Som de andre har skrevet, så forventer de ikke mye av deg. Bare vis at du er interessert og er lærevillig.
  4. Hei Lurer på hva som kreves av en nyutdannet som meg? I løpet av bachelor studiet jeg tok gikk jeg gjennom mange forskjellige språk som Java, C, C++ osv. Jeg har også lært meg Javascript på siden med React. Men jeg anser meg ikke selv som en flink utvikler. Og jeg blir rett og slett nervøs når jeg ser en tom IDE skjerm. Jeg kan lage en små applikasjoner som en todo list app på react, men jeg er veldig usikker på mine kunnskaper. Føler egentlig ikke at jeg har fått lære meg programmering skikkelig etter studier. Selvom jeg har fått veldig gode karakterer i programmeringsfagene. Dermed har jeg ikke søkt på mange jobber, men jeg har blitt konaktet av flere rekruttere. Jeg sier nei til de fleste fordi dette er store bedrifter og jeg er redd for intervjuet med de tekniske spørsmålene/case. I fritiden nå driver jeg å lærer meg React fordi jeg digger deg. Føler at jeg blir bedre og bedre. Har noen prosjekter på github som er skole prosjekter og noe jeg har laget selv(små små applikasjoner). Så spørsmålet mitt er, hvordan kan jeg få en jobb som en utvikler?
×
×
  • Opprett ny...