Gå til innhold

Ribo

Medlemmer
  • Innlegg

    2 493
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    3

Alt skrevet av Ribo

  1. De tenker vel at nazistene var sosialister da de ønsket få forfølge alle som ikke var etnisk tysk/arisk (i tillegg til homofile, mentale syke, handikappede osv osv), har langt på vei inntrykk av at dette er sosialisme sett fra høyre fløy.
  2. Som jeg sa, det var ikke for deg. Grensen for din kognitive evne går ved å trykke på linken. Det er ingen her inne som tror du er i stand til å forstå overskriften, langt mindre artikkelen.
  3. De har også funnet så mange fossiler fra menneskets slektslinje at selv kreasjonistene ikke er enig om de er fra mennesker eller andre aper.
  4. Bare som en artig faglig Changing fitness effects of mutations through long-term bacterial evolution Denne er selvfølgelig ikke tenkt til @Ogalaton, men dere andre som interessert i vitenskap, spesielt evolusjon.
  5. Du kan forklare hva begrepet gjør der. Det gir emnelig ingen menig å skrive det. Det tyder på at du selv ikke forstår spørsmålet. Og det er nok, dessverre, ikke det eneste spørsmålet på tema.
  6. Hva har du lest om evolusjon, ingenting tydeligvis siden du ikke kunne svare. Du har et fullstendig stupid forhold til vitenskap. Kan du vise meg.. Hvordan har gravitasjon fra A til Å passert den vitenskapelige metode? Når du kan svare på dette, kan du også svare på ditt eget spørsmål. For du benekter vel ikke gravitasjon også ??
  7. Samme logikk gjør Jo Nesbø sine bøker til dokumentarer. Jeg tror ikke du selv veit hva du "klager" på. Ønsker du bevis for evolusjon eller noe annet innen vitenskapen så oppsøker du den form for litteratur. Har du noen gang prøvd å gjøre det ? Når sist leste du en vitenskapelig artikkel som omhandler evolusjon og hva heter den ?
  8. Det er IKKE det jeg for inntrykk av å lese det du skriver. Med dette fremstår du som usymtatisk, ufyselig, narsissist blottet for redelighet og ærlighet. Og ja, ironisk nok, mangel på moral.
  9. Du mener vel at der det er lette lyse skyer går sola rett gjennom, mens de mer kondense skyene vises forran sola.
  10. Nå er huset vår 10 år gammelt, men vi fikk lagt inn kablet nett på alle sove- og oppholdsrom. Dette er noe jeg slettes ikke angrer. Jeg tenker at for situasjon i dag der en husstand har flere playstation/xbox og utelukkende streaming av TV (gjerne 3-4 stykker samtidig) er man bare endamer avhengig av kablet nett. Jeg syns det er bra dette reguleres inn, men håper det ikke blir slik at folk heller velger å satse trådløst.
  11. Jeg har system fra Ubiquiti og er veldig godt fornøyd. Kan anbefales, spesielt om du tenker å koble på kamera. De har også gode apper og er lett å sette opp.
  12. Litt morsomt at spørr seg selv om han er dum.. Jeg bare sitter å venter på svaret, frykter det kan bli grisestygt. #fightclub
  13. Hvorfor skriver du "I am not an Atheist" med stor font? Hvorfor står det der i det hele tatt ?
  14. Så så. @Krig og fred har ikke direkte feil i sitatet og falsifikasjon er nok bare et ord du slenger ut som om det alene skulle vinne noen debatt. I forrige post var det ingen artikkel i del hele tatt, i posten før der var det ingen vitenskapelig artikkel du linket til. Observasjoner ER bevis. Observasjonene står på beina til forskerene som utfører dem. Shitty utførsel gir ofte shitty observasjoner og shitty bevis. Dette fører lett til feile konklusjoner. Derfor er det viktig med den vitenskapelige metode med fagfelle vurdering.
  15. Med dette er det faktisk to scenario der ateister kommer til himmelen, mens det finnes bare ett scenario der kristne gjør det. How ironic
  16. 1. Det er ikke ateister sin feil at det ikke finnes bevis. Mange ateister benekter nødvendigvis ikke en gud, men de aksepterer ikke den grunnløse påstanden at det finnes en. 2. Kristne tar feil om det er noen annen av de 1000vis av religioner som påstås (uten bevis). Her gjelder fortsatt pkt 1 for ateister.
  17. Jeg kan si NEI, det finnes ikke nok bevis for IKKE å tro på saken. Så, hvordan kan samme stilling gi to motsatte "tro". Ser du ikke problemet med å være så bastand som du er. Du kan tenke på ei sak uten å ta stilling til en konklusjon av saken, er dette virkelig vanskelig ?
  18. Du mistet poenget så fullstendig at det nesten virker som det var meningen. Om noen ikke tar stilling til en sak, har vedkommende; rett, galt, begge deler, ingen av delene ?
  19. hmm, det var vel ikke helt der jeg var på vei. Bommer virkelig den som krever mer bevis ? Har den som krever mer bevis konkludert eller avventer han mere informasjon før konklusjon, i såfall har han hverken rett eller galt. ... han vil tro på det når det er tilstrekkelig informasjon til å tro på det. Her er det to senario, 1) Har aldri tatt stilling tidligere. 2) Har tatt feil, men endrer mening når ny informasjon er tilgjengelig. Dette er fullstending normal tankegang (syns jeg).
  20. Jeg er uening. En som er veldig skeptisk bommer ikke fordi han løsner ikke skudd på noe som ikke er verd kula. Det å være skeptisk er ikke ensbetydende med å aldri gjøre noe uten for rammen. Det er akkurat som at enten må man akseptere alt eller ingenting. Det er meget merkelig tanke gang. Verden er ikke sort hvitt, men snarere en gradient av grått. Hvor grensen til skeptisk går er avhengig av situasjon og problemstilling. Dessuten, selv om man er skeptisk til noe kan det fint være logiske og rasjonelle grunner til å gjøre undersøkelser for eller mot dette likevel. (Noe jeg selv har gjort mange mange ganger).
  21. Og der har du igjen det å være "open minded". Noen religiøse er så åpen at vettet har fullstendig falt ut. År religion har forgiftet deres tankesett så mye er de i stand til å våre "open mended" til å tro nær hva som helst. Å da er ikke engang jødiske "space-lasers" som lager jordskjelv og skogbranner i nærheten av toppen på listen.
  22. Som meg bekjent ikke kan relateres til kristendommen i allefall. I allefall glemte Moses å taste den ned. Edit: Om jeg ikke husker feil så argumenterer bibelen for abort. Den er i allefall ikke for amerikansk "pro-life" tolkning.
  23. Jeg UTFORDRER deg til å vise HVOR jeg har gjort det. Du skjønner, se seg litt rundt med hva vi har IDAG, ta f.eks USA, ta Norge om du vil. Hvor kommer slike holdninger fra, jo majoriteten er religiøse. Skal ikke påstå at det er FORDI de er religiøs, men nevn EN (bare en) større konflikt som har rot i ateisme og ateismens navn. Du må gjerne spørre deg selv/eller andre om hvorfor det er slik. Svaret er forbausende enkelt.
  24. Nazismen som bevegelse var ikke en, to eller en handfull personer. For å trekke det helt ut til bare en, det at Hitler var kristen, er det ikke synonymt med at han gjorde all dritten FORDI han var kristen. Du må greie å skille snørr fra bart. Hva er dette med bruke kristendommen for å oppnå et mål, hva tenker du om krf da ? Som sagt historisk har jødehatet vært et felles mål for begge gruppene (ikke nødvendigvis alle personene).
×
×
  • Opprett ny...