Gå til innhold

Herr Brun

Medlemmer
  • Innlegg

    32 004
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    22

Bloggkommentarer skrevet av Herr Brun

  1. Men jeg har hørt at hvis man onanerer ofte, så minskes sjangsen for testikkelkreft.

    Så en gjennomsnittlig diskusjon.no-bruker har vel egentlig ingenting å bekymre seg for?

    :lol:

    Dagens.

     

    Jeg tenker jeg maa sjekke dette i kveld. Hmmm. Er skummelt. Er dog bare 15, og tror ikke det er saa veldig vanlig i saa ung alder. Du skriver jo 16-32 saa. :wee:

    Naar ble du operert Dotten?

  2. Så klart du kan yte din mening, men så fort man slår fast at "til nåtidens frekke ungdom", faller seriøsiteten et par hakk.

    Men nå vet ikke jeg om meningen er å være seriøs, eller å bli tatt seriøst.

    Det jeg prøver å si er at jeg er veldig enig med deg (vi har nok mange like synspunkt), men at det går an å uttrykke seg på en annen måte, dog uten at jeg har noen gode forslag til endring.

    Meningen er ikke å bli tatt seriøst, men å være seriøs og å få meningene mine ut i lyset. Hvis jeg skal skrive noe jeg mener om en spesiell gruppe mennesker MÅ jeg beskrive hvem jeg skriver om. Altså nåtidens frekke ungdom. Ikke nåtidens ungdom, men de av ungdommen som faktisk kun kan tolkes som frekke av autoritære figurer.

    Du bruker ordet autoritær helt feil, virker det som. En autoritær person er ikke en person med autoritet (forbilder etc.), men en maktsyk person som liker å utøve autoriteten han har oven for andre.

    autoritær  (av lat.), som utøver makt, suverent og uten å rådføre seg med andre el. ta hensyn til deres meninger, og som forlanger å bli adlydt uten innvendinger. 

     

    Hvordan man da kan mangle autoritære figurer er for meg en gåte, jeg kan ikke se noe behov for dette... Hva autoritære personer mener om dagens ungdom bryr meg da med andre ord mitt oppi der solen ikke skinner.

     

    Sett bort i fra dette, er jeg mye enig med deg, men ikke naar det gjelder abort. Jeg mener dagens ungdom generelt har et feil syn paa abort. Det blir ikke tatt alvorlig nok. Hvis prevensjonen ikke funket eller andre feil skjer, burde det vaere mulig aa angre. Mange jenter paa fjorten er kjoennsmodne, men er de klare til aa faa barn?

    Er dette bra for barnet? Er det bedre at et barn blir oppdratt av en 15 aar gammel jente som har roemt hjemmefra og tjener til dagens broed og sigaretter paa hjoernet? (mener selvfoelgelig ikke at alle jenter paa 15 er horer, roemmer hjemmefra og er nikotinavhengige, men det skjer nok garantert). Personlig mener jeg det ville vaert bedre aa ta abort naar fosteret er ungt enn aa la det leve og utvikle seg fra en utenkende bylt organisk materiale til et tenkende individ som faar oedelagt alle sjanser fordi moren ikke klarer aa ta haand om barnet sitt. Jeg har sett ungdommer i dag hvis moedre var 15-16 naar de fikk dem, og alle sammen har mer eller mindre alvorlige problemer, enten fysiske eller psykiske, som kan spores direkte til en oppvekst som er mildt sagt "mindre gunstig" fordi foreldrene deres rett og slett absolutt ikke var klare for aa faa barn.

×
×
  • Opprett ny...