Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    33
  • comments
    84
  • views
    57819

About this blog

Tanker, meninger og klager

Entries in this blog

 

Platebransjens uungåelige fall

Internett er en fiende.Internett er en venn.Verden blir et enklere og enklere sted å leve i etterhvert som teknologisk utvikling når nye høyder, men det fins baksider. Platebransjen er på vei ut døra og vi "vanlige mennesker" står klare for å slenge igjen døra bak den.Vi kjenner vel alle til kopiloven, tenker jeg, men hvor mange er det egentlig som bryr seg? Mange tenker kanskje "Hva er det verste som kan skje?". Vel, platebransjen driver sakte, men sikkert med en ufrivillig demonstrasjon av det

Guest

Guest

 

Letter to the gayhunter

Jeg satt og mora meg stort over å lese på Love gods way sin hjemmeside og lese om alle bandene som gjør folk homofile. Ja, det finnes altså de som jakter på homofiliserende musikk.Denne mannen mener han skal kurere homofili, fordi gud hater homofile. Jesus er glad i dem, men pappa Gud HATER dem. Der har du en tynn kampanje. Jeg syns alikevel synd nok på denne mannen, Donnie Davies, at jeg bestemte meg for å sende en e-post til han. Dette brevet tolkes sikkert som et provoserende angrep, men det

Guest

Guest

 

Star Wars, Bil og andre interessante tema

Det hjelper ikke lenger å være en dyktig skribent for å skape interesse blandt sine medmennesker. Det som nå må til er ikke å legge frem fakta eller intelligente tanker om diverse tema. Neida, det er svada. Slarv, faenskap og bastante meninger som vekker oppmerksomhet. Det eller å være jente av kjønn.Jeg har sittet i noen dager nå og spilt "Star Wars: Knights of The Old republic" for å kunne vise republikken hvor ond jeg kan være. Det fungerte bra og jeg endte heldigvis opp med å forråde alle mi

Guest

Guest

 

Norsk kø-kultur

Nordmenn er, om dere ikke visste det fra før, et av de typer mennesker som er desidert dårligst til å stå i kø.Vi har alle vært på butikken og havnet i kø der, men det er noe jeg aldri kan klare å forstå.Hvor mange ganger har vi vel ikke vært på butikken og blitt frastjålet vår rettmessige plass i køen av en person som egentlig burde hatt to handlevogner, når vi bare er ute for å kjøpe en sjokoladeplate eller et brød? Jeg sier jo selvfølgelig ikke at alle gjør sånt, for det finnes jo faktisk ogs

Guest

Guest

 

Det brune gull

Jeg har nettopp hvert innom en liten diskusjon i en tråd her på forumet og velger derfor å skrive ned mine meninger om denne saken.For de som tror de nå skal få se et velforfattet, innholdsrikt og interessant innlegg om øl, må det sies at dette har med brus å gjøre, nærmere bestemt julebrus, nærmest bestemt(est?) den brune Hamarjulebrusen.Hva har egentlig de uhorvelige mange merkene med rød julebrus å stille opp med mot denne brune gudedrikken? Fint lite i min bok. En jul fylt med rødt er en vel

Guest

Guest

 

Den beste jobben noensinne

Jeg tenker mye på den nye "ripper" som er på villfare i Ipswich. Hørt mye om han på radioen og har også hørt et intervju med en unavngitt prostituert som nå gikk med en murstein i veska så hun kunne ordrett "smack him". Ulempen med akkurat det er vel forsåvidt at hun sikkert allerede vært død før hun fikk smacka han om hun skulle være det neste offeret. Digresjoner, schmigresjoner.Prostitusjon er i Ipswich nå sannsynligvis blitt den fresheste jobben noensinne. Ikke for Nymfomane selvfølgelig, si

Guest

Guest

 

Den gripende planeten Jorden

Tenkte jeg i dag skulle reflektere litt over den verden vi bor i. Dette er noe jeg vet jeg har tatt opp i tidligere blogginnlegg om f.eks ungdommens sex-vaner og musikalske viten, men vil skrive litt nå etter nylig å ha lest om en sak Dagbladets nettsider.Dagens verden er altså en verden hvor 4 år gamle barn kan bli saksøkt for seksuell trakassering. Jeg tenker da åpenbart på denne saken hvor 4-årige, fremtidige overvektige og "gun-toating", amerikanske Christopher Blackwell blir saksøkt av førs

Guest

Guest

 

Likestilling, vold og surving.

Jeg merker litt for mye surving nå for tiden om fenomenet "Gutter får ikke slå jenter". Hvorfor får ikke gutter slå jenter? Bør ikke vi ha lov til å lappe til kvinnfolket vårt for å få henne til å respektere oss? Nei, det bør vi ikke. Frykt er ikke respekt.Mine egentlig meninger om saken:Vold er generelt noe man ikke bør være borti. Det være mann mot mann, mann mot kvinne eller hund mot chiuahua.Det jeg imidlertid også mener er at om noen annen utvei ikke er tilgjengelig (om f.eks dødsfall er ut

Guest

Guest

 

Jente født -93 søker seksualpartner

Noe misvisende tittel kanskje, men det er altså sex jeg vil skrive om i dette innlegget.Folk helt ned i 13 års-alderen har nå begynt å brette ut sitt sexliv (som i all logikk burde være ikke-eksisterende) på diverse nettportaler rundt om i vårt land. Det er ikke grenser for hva som kan diskuteres. Det være størrelser, lengder, bredder, orgasmer, pupper og kanskje til og med en og annen vorte.Det er ikke lenger noe skam blandt ungdom. Dette føler jeg at kanskje ødelegger en del for mange av dem,

Guest

Guest

 

Musikkhistorisk tolkning.

Gjennom det 20. århundre har musikken utviklet seg kraftig og mang en ung mann har fått vist hva de kan både på scene og i studio, men har egentlig den teknologiske utviklingen vært spesielt bra for musikken? Min mening: nei.1900-tallet var musikkens store gjennombrudd her i verden, siden radio og TV etterhvert ble allemannseie. Store musikere som The Beatles, Rolling Stones, FZ og Elvis Presley fikk alle vist seg på tv og fått frem sine budskap på radio. Det var nemlig det musikken var før. Bud

Guest

Guest

 

Det fortsatte hat for menneskeheten.

Nå begynner det vel å bli lenge nok siden siste innlegg, så jeg får vel fortsette litt på alle mine tanker rundt nåtidens menneske og bevege meg fort inn i livet til ungdommer. Har vært en ungdom selv en god stund nå, så jeg føler meg sterk på dette temaet.Ungdommen nå til dags blir såpass proppet full av livet til hollywood-stjerner, så sant som modeller, pop-stjerner og lignende slarv, at de ikke lenger klarer å sette pris på det de har. Det virker nå som om det er blitt tabu å spørre foreldre

Guest

Guest

 

Nok et ukommentert innlegg

Siden jeg nå begynner å venne meg til at ingen gidder å kommentere innleggene mine kaller jeg rett og slett dette innlegget for "nok en ukommentert innlegg".I dag ønsker jeg å skrive litt om oss gutta. Altså skrive om hvordan jeg tolker det mannlige sinn og gjerninger.For en gutt på 13-24 år er det viktigste som er i verden nettopp det å få putta snoppen inn i et kvinnemenneske. Jeg vet at det er mannlige instinkter ute og flyr, men det går heller sjeldent på mannens innebygde trang til å reprod

Guest

Guest

 

Håpløse forsøk på å finne seg selv

Mange nå for tiden lever en løgn. Jeg lever den selv, så dette har jeg førstehånds kjennskap til. Alle dere der ute som tror dere er dere selv i ung alder kan bare ta dere ei bolle og vente på nådestøtet fra skjebnen.Jeg fikk min "aha-opplevelse" i går. Jeg sank sammen i førersetet i bilen min, når jeg skulle kjøre en hel haug mennesker hjem, med klump i halsen og kvalme over hvordan jeg er. Jeg var inntil da en dumsnill person som stilte meg selv i sentrum, men alikevel trenger fornøyde mennesk

Guest

Guest

 

Tanker om nåtidens menneske Pt 2

Jeg kom vel til nåtidens unge og deres evne til å stadfeste sine egne meninger som universelle sannheter. Det jeg syns jeg ser alt for lite av er ordene "Jeg syns", "Jeg mener" og lignende. Er dette på grunn av et ungdommelig ønske om å skape konflikter eller diskusjoner?Tenkt samtale: 1.part: "Iron Maiden er det kuleste bandet i verden!"2.part: "Nei! Metallica knuser Iron Maiden når som helst!"Denne typen samtale byr ikke på noe annet enn konflikt. Men hva er det de egentlig krangler om? Nettop

Guest

Guest

 

Tanker om nåtidens menneske Pt 1

Jeg har for tiden tenkt en del på dette med nåtidens menneske og om hvordan disse oppfører seg, både ovenfor hverandre og alene.Det jeg har kommet frem til er at tidene for voksent snakk er for lengst over og det som nå er igjen er voksne uten disiplin og en ny generasjon tom for respekt og evne til å utrykke sine egne meninger som meninger.Det skal selvfølgelig være sagt at dette ikke gjelder alle, men en god del av verdens befolkning.Jeg liker hvordan folk snakket til hverandre før. Tidlig i f

Guest

Guest

 

Endelig kom prisen

Prisen på bilreperasjonen som tok 6 uker har endelig kommet. Det ble faktisk rimeligere enn jeg hadde trodd. Mye rimeligere.12- til 1500 kroner. Dette er absolutt ikke galt. Til et bilverksted som har gitt meg så mye personlige problemer har de virkelig klart å ordne opp igjen.

Guest

Guest

 

Jeg har bil igjen!

Jeg har faktisk fått igjen bilen min, dere! I går etter at bensinpumpa ble bytta fikk jeg den omsider tilbake.De har i løpet av et par måneder nå bytta tennplugger, pluggkabler, fordelerlokk og rotor, dyser og bensinpumpe. Det viste seg at det var bensingangen som ikke var som den skulle og jeg spurte da selvfølgelig om det var vits i å skifte det andre, og sant nok "Ja. Dæ va helt utslitt dæ" (Han jeg spurte om det jobber der svært sjeldent og kan på ingen måte vite det her). Dette syns jeg var

Guest

Guest

 

Bruken av Out-Sourcing

Ja, da kom nok en oppdatering i saken om bilen min, for de som har fulgt med på den.Sjefen på verkstedet er nå såpass lut lei det andre firmaet som skulle ta seg av dysene mine at han har bestilt inn nye dyser. De kom i dag og heldigvis var de feil. Han fikk da ordna så det kommer riktige dyser i morgen.Da er det bare å krysse fingra for at jeg får igjen bilen min snart

Guest

Guest

 

1-Year aniversary

Jaja, folkens. I dag, 1.12.2005, har jeg vært her på forumet i et helt år og jeg har enda ingen planer om å gi meg.Det var alt jeg gadd å skrive i dag tror jeg. Vi får se om det ikke kommer noe mer

Guest

Guest

 

For en start på dagen

Dagen i dag starta med at jeg våkna omtrent 78 ganger før jeg klarte å karre meg opp av senga. Dette er et svært dårlig utgangspunkt når jeg nå er så trøtt at det finnes ikke grenser for hvilke stillinger jeg helt fint kunne sovnet i.Dagen fortsatte med et avdelingsmøte her med masse info om ting som egentlig ikke angikk meg i det hele tatt og da ikke var så spesielt spennende.Vi får se hvordan dagen utspiller seg.

Guest

Guest

 

Lenge siden sist.

Ja, nå er det lenge siden sist og for de som har fulgt med på historien om bilen min vil kanskje kunne glede seg litt over følgende faktum; jeg har enda ikke fått den igjen Vet ikke helt jeg, men pleier biler vanligvis å være på bilverksted over 5 uker for noe så simpelt som en dårlig justert dyse?*Jeg ringte dit på fredag og snakket med en av arbeiderne siden sjefen som vanlig ikke var inne. Jeg ble av denne arbeideren fortalt at den delen de hadde venta på, altså dyse, hadde kommet inn og den

Guest

Guest

 

Farsdagen har vært innom

Farsdagen. Barnas hyllest til sine fedre. Hvordan har dere hedret den mannlige halvdel av deres skaper? Min far kunne glede seg over et belte fra meg og min bror.Jeg kom inn i en diskusjon med en bekjent i går om hvorvidt farsdag var en norsk tradisjon eller om det faktisk finnes i andre land (f.eks ett eller to land, Europa, Verden)Noen som vet noe om dette?

Guest

Guest

 

Vi er to-sifra!

Ja, nå er vi jaggu to-sifra også. Jeg sikter selvfølgelig til at det før dette innlegget har vært 9 tidligere innlegg i bloggen for å glede dere medmennesker.Ikke vet jeg om noen i det hele tatt bryr seg om ting jeg har å skrive om, men det bryr meg minimalt og er noe som ikke trenger spesielle mengder tanke.Det jeg har å klage på i dag er posten. Jeg bestilte noen filmer og en cd fra Play.com for en god stund siden. Faktisk sendte de fra play en film den 2.November og en film og en cd den 4.Den

Guest

Guest

 

Bil poff borte, kvinnfolk = herk

Ja, Bilen min er fortsatt på verksted og når tirsdag nå kommer så har den vært der i to uker. Personlig begynner jeg å bli noe lei av å ikke ha bilen min, men sånn kan det gikk.Noe jeg også vil ta frem er starten på en forhåpentlig diskusjon om hvor manipulative og kaldhjerta kvinnemennesker kan være.Jeg vil ikke skrive noe mer om det på nåværende tidspunkt med fare for å henge ut noen, men jeg vil gjerne høre andres synspunkter om kvinnemennesket sådan.Jeg vil bare ha sagt det slik at kvinnen e

Guest

Guest

 

Back to work

Etter at jeg fikk en ekstra fridag (les: dag til å være hjemme for å passe hund, vaske og lage mat) er jeg nå tilbake på jobb og storkoser meg nå med Liquid Tension Experiment tytende ut av harman/kardon 2.1 som jeg har gleden av å brife med å ha på jobbmaskina mi.Dagen i dag startet som enhver annen, med en bolle hønnikønn(Les: Honni corn)(Les2: Smacks), en kaffekopp, avis og røyk. Dagen er heller ikke planlagt å være noe spesielt annerledes enn alle andre dager i den forstand at jeg i alle fal

Guest

Guest

Sign in to follow this  
×
×
  • Create New...