Gå til innhold

Dottens blogg

  • blogginnlegg
    27
  • kommentarer
    322
  • visninger
    262 526

Ta et godt tak i balla.


Gjest

19 097 visninger

Nei dette er ikke noe erotisk blogginnlegg (ikke i utgangspunktet i hvert fall). Dette er i hovedsak et enkelt spørsmål til deg, om du da er gutt; Har du tatt et godt tak rundt balla i dag? Har du i løpet av den siste måneden?

 

Hvis ikke, så anbefaler jeg at du tar deg en tur i dusjen og griper godt fatt. Det er på tide du utforsker litt. Er du jente sammen med en gutt, vel så dra han med inn i dusjen.

 

Nei, igjen, det er ikke snakk om noe erotisk. Jeg snakker her om noe som går under navnet testikkelkreft. Ja her må jeg nok skuffe deg i ditt håp om noe kinky og spennendes. Du er kanskje fristet til å forlate denne blogg i din søken etter nettopp det du håpet på å finne. Vær så god, gjerne løp avsted.

 

Men er du en gutt mellom 16 og 32, eller en jente som er sammen med en gutt i denne aldersgruppen, så anbefaler jeg deg å lese videre. Fordi det er stort sett de i denne gruppen som får testikkelkreft. Nå håper jeg ikke jeg skremmer alt for mye, men tingen er at om 1000 mennesker mot formodning skulle titte innom her, er det meget sannsynlig at noen av de vil få, eller allerede har, testikkelkreft. Med mindre man er svenske da, da tilfellene der er halvparten i forhold til nordmenn.

 

1163432471566_706.jpg

Trond Viggo oppfordrer også folk om å ta et skikkelig balletak

 

Ja forstå seg den som kan. I Sverige er det halvparten så mange pr. 10.000 som får testikkelkreft i forhold til nordmenn. Norge er faktisk på verdenstoppen i den forstand, sammen med danskene. Hvorfor, lurer du kanskje? Vel, det kan verken jeg eller andre svare på. Fordi man rett og slett ikke har en anelse for hva som forårsaker denne kreften. Spekulasjonene går fra alt til det å drikke melk til at mødre spiste fisk.

 

Nå er du kanskje litt engstelig med denne skremselspropagandaen her. Men fortvil ikke. Skal du først få kreft er testikkelkreft den beste å få og det er best å få den i Norge. For, såfremt den ikke har spredt seg, så er sjansen for at man lever etter 5 år på 99% i Norge. Den 1% er forbeholdt sykehustabber som f. eks å glemme igjen en skalpell nede blant de edlere deler. En ganske bra prognose i forhold til Europa, som samlet har 92% og USA som har 95% sjanse for å overleve. Så noe kan vi nå takke vårt skattesystem. Man er ikke avhengig av forsikring for å få lov å leve.

 

Selv om kreften skulle spredt seg så er prognosene bra, fordi denne krefttypen er temmelig svak for cellegift og den er ikke så dødbringende som på 80 tallet.

 

Så sjekk balla. Hva du skal lete etter? Først og fremst etter klump eller om deler av testikkelen er hardere. Annet symptom kan være at den ene testikkelen med et kan bli mye større. Smerte kan også være et symptom, selv om det er et sjeldent et. Finner du en klump så fortvil ikke, du overlever nok.

 

Men den må vekk. Ja, du hørte riktig. Finner du en klump så tar de testikkelen, de jævlene. Det er eneste måte å finne ut sikkert om det er ondartet. Noe det er i 98% av tilfellene. Men fortvil ikke, du har to baller fordi du har en i reserve. Jupp, den ene testikkelen klarer fint å overta jobben som før begge hadde.

 

For sikkerhetsskyld blir får du tilbud om å fryse ned de små grå. Jeg har kun vært i Trondheim en gang og det var for å onanere. Ja, du leste riktig. Staten betalte tur-retur for meg og min samboer for å reise til Trondheim, fra Bergen, for å onanere. For det er i Trondheim de små grå blir fryst ned.

 

Også ganske greit å få bekreftet at småsoldatene var ekte krigere (de tester kvalitet), men det at jeg har to barn uten å prøve på det var egentlig bevis nok for min del.

 

Det finnes også positive aspekter om du må fjerne en balle; For det første har du for all tid rett til å bli tiltalt som Einstein i all fremtid. Du kan også få deg en ekte balle av stål, selv om det nok ikke er å anbefale. Penisen blir også ca 3 cm lengre. Ok, det var en spøk. Og den jenten som prøver å komme med "du aner ikke hva smerte er du som aldri har født et barn" kan ta seg en bolle. Jeg ville heller pisset tennisballer enn å oppleve smerten etter operasjonen.

 

Ja jeg har en balle, bryr meg fint lite det. Utstyret funker som det skal og det er ikke som om jeg går skjevt. Operasjonen var temmelig kjapp, men dagene etterpå var en opplevelse i ren og skjær smerte. Men jeg sjekket aldri balla, det var ren flaks at det ble oppdaget. I mitt tilfelle var det den ene testikkelen som tystet på den andre, i form av smerte. Slikt er ikke normalt. Derfor ber jeg deg om ikke å satse på samme flaksen jeg hadde. Grip fatt!

 

Derfor, gjør som kvinnene gjør med brystene; Sjekk balla. Gjør det ofte. Og til dere jenter; Gjør deres plikt, ta godt tak i balla til gutta. For man vet aldri;

 

Det kan være du redder et liv.

177 kommentarer


Anbefalte kommentarer



Arg. Jeg får vondt i hele kroppen av å lese innlegget ditt, og jeg har ikke lest hele engang. Minner meg om Fight Club, og de møtegruppene de hadde der for "Testicular cancer". Det verken høres eller ser godt ut.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

jeg er redd... kan du sjekke under senga mi etter testikkelkreft? eller synge en nattasang til meg?

 

 

 

serriøst, scary shit! kan du beskrive disse "klumpene" mer?

Lenke til kommentar
jeg er redd... kan du sjekke under senga mi etter testikkelkreft? eller synge en nattasang til meg?

 

 

 

serriøst, scary shit! kan du beskrive disse "klumpene" mer?

 

Kan variere. Enten som en slags kul på testikkel, men kan også være deler av testikkelen føles hard. Andre symptomer er at den ene testikkelen har blitt større. Les mer her:

 

http://www.lommelegen.no/art/art698.asp

 

Og det er ikke noe å bli redd for. Skal man først få kreft er dette en av de beste å få. Er du i tvil så kontakt lege.

 

Jeg har sett tannleger bekymre seg mer overfor pasientene sine enn det legene mine var bekymret overfor meg. Noe som er et meget godt tegn.

Lenke til kommentar

Etter å ha lest dette så skal jeg ta meg en tur til fastlegen min.

Tror jeg kanskje kan ha faktisk....

Og med en forrhistorie anngående mamma som døde av kreft så SKAL jeg til en legeskjekk.

Lenke til kommentar
om man tror man har det, hva gjør man da ? Gå til en vanlig lege ?

 

Gå til fastlegen din. Så undersøker han deg og om han mistenker noe så sender han deg til ultralyd. For min egen del var det ikke mulig å kjenne noe, men fastlegen (en dyktig jævel) sendte meg til ultralyd fordi han ikke likte symptomet jeg hadde. Med ultralyden fant han en klump.

 

Så var det videre til kreftspesialist. Han tok en 1 minutts undersøkelse og sa "den må fjernes". En uke etter var den tatt vekk.

 

Ville blit fjernet samme dag om ikke køen av røykere som uanset kom til å stryke med av lungekreft (er 90% sjangs at man dør av lungekreft) opptok så mye ressurser. Litt bittert at man må risikere å gå fra 99% sikker på å overleve og ned i 75% fordi kreften spredde seg i en uke da du måtte vente i kø fordi tullinger som har selvpåført kreft skal opereres for noe som uansett ikke kommer til å redde dem. Men så spredte ikke kreften seg for min del, så jeg ga faen i å bli bitter :wee:

 

Men tid er viktig. Lance Armstrong spaserte rundt i 3 år med litt mistanker han ikke brydde seg om. For hans del spredte det seg til lymfene, magen, lungene og hjernen. Fyren bør prise seg lykkelig at han overlevde.

 

Tror du at du har noe der nede, oppsøk lege asap. Sjansen for at du har testikkelkreft er usannsynlig liten. Så ikke bekymre dere.

 

Paradoksalt nok er det sikkert noen av dere som røyker som blir engstelig av å lese dette. Får du lungekreft pga den skiten så dauer du mest sannsynlig og det er LANGT mer sannsynlig at du får lungekreft enn testikkelkreft. Så det er like greit å stumpe den først som sist. Om ikke for din egen del, så for de som er glad i deg.

 

For får du kreft så tar man det egentlig greit. Men det er et helvete for de som er glad i deg. Det værste med å ha kreft er å se de engste seg.

Lenke til kommentar

Jeg tar da et godt tak i balla en hver morgen :tease:

 

Ikke at jeg studerer balla så ofte, men sist jeg "sjekka" hadde jeg ingen ekstra klumper.

Lenke til kommentar
Er det en mulighet at jeg har testikkelkreft, hvis den ene bitestikkelen er ganske så stor?

 

Dette må du spørre legen om. Har den alltid vært stor så er det nok ikke noe å bli skremt over.

Lenke til kommentar

Ok. Takk for svaret. :)

 

Skal bestille time til uka.

Dette er noe som kommer opp i media veldig ofte, og jeg kaldsvetter like mye hver gang. Det er like greit å få meg undersøkt, så jeg slipper å tenke så mye på det.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132

Skrevet

Skremme vettet av meg på den måten, skamme seg. Kunne heldigvis ikke finne noe.

Lenke til kommentar

Men jeg har hørt at hvis man onanerer ofte, så minskes sjangsen for testikkelkreft.

Så en gjennomsnittlig diskusjon.no-bruker har vel egentlig ingenting å bekymre seg for?

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132

Skrevet

Men jeg har hørt at hvis man onanerer ofte, så minskes sjangsen for testikkelkreft.

Så en gjennomsnittlig diskusjon.no-bruker har vel egentlig ingenting å bekymre seg for?

:!:

Lenke til kommentar
Men jeg har hørt at hvis man onanerer ofte, så minskes sjangsen for testikkelkreft.

Så en gjennomsnittlig diskusjon.no-bruker har vel egentlig ingenting å bekymre seg for?

:lol:

Dagens.

 

Jeg tenker jeg maa sjekke dette i kveld. Hmmm. Er skummelt. Er dog bare 15, og tror ikke det er saa veldig vanlig i saa ung alder. Du skriver jo 16-32 saa. :wee:

Naar ble du operert Dotten?

Lenke til kommentar
Men jeg har hørt at hvis man onanerer ofte, så minskes sjangsen for testikkelkreft.

Så en gjennomsnittlig diskusjon.no-bruker har vel egentlig ingenting å bekymre seg for?

Hehe, dette kan jeg ganske kraftig avkrefte ;)

 

Herr Brun: Desember 2004

Lenke til kommentar

Hvorfor må sånne artikkeler forfølge meg .. Overalt hvor jeg går så ser jeg oppslag om testikkelditt og testikkeldatt-kreft. Har hatt mistanke lenge nå, så jeg må vel hive meg til legen snart.. Ekkelt ..

 

Dotten, kan du beskrive smerten etter operasjonen? ..

Lenke til kommentar
Dotten, kan du beskrive smerten etter operasjonen? ..

 

Det finnes ikke ord for å beskrive slikt.

 

Men takket være at jeg hadde vært tøffelhelt i så mange år hadde jeg en dame som pleiet meg og tok seg av meg.

 

Så smerten var null problem når man har en fantastisk jente som er glad i deg.

Lenke til kommentar
Dotten, kan du beskrive smerten etter operasjonen? ..

 

Det finnes ikke ord for å beskrive slikt.

 

Men takket være at jeg hadde vært tøffelhelt i så mange år hadde jeg en dame som pleiet meg og tok seg av meg.

 

Så smerten var null problem når man har en fantastisk jente som er glad i deg.

Vi andre kan bare gå å legge oss og dø... :hrm:

Lenke til kommentar
Er det bare fare hvis man er i den aldersgruppen (16-32) ?

Nja, man er jo ikke akkurat utenfor faresonen selv om man er 15 år og 364 dager...

Lenke til kommentar

×
×
  • Opprett ny...