Gå til innhold

barfoo

Medlemmer
  • Innlegg

    1 617
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av barfoo

  1. 1 hour ago, Bartledoo said:

    Bilen kommer til å bli brukt til bykjøring og et par langturer i året. Har vurdert el-bil, men er litt skeptisk til det i den prisklassen jeg har.

    Kjøp billig el-bil ala E-up (2. gen). Den bør du få til 150k. Rekkevidde er grei nok til å dekke bykjøring og litt ellers (200km eller så).

    Når du skal ha langtur leiger du bil. Det er omtrent garantert billigaste mulige bilholdet.

    • Liker 3
  2. 40 minutes ago, Woff said:

    Og for ikke å glemme at han vil KOSTE det norske samfunnet MYE penger, både han og advokatene hans skal holde en levestandard over hva vi kun kan drømme om..

    Det er jo komplett vas. Innsette har ikkje spesielt høg levestandard - og dei har ikkje frihet. Dei kan ikkje velje å gå på kino.

    Advokater har stortsett ikkje spesielt mykje høgare lønn enn andre yrkesgrupper med femårig utdanning. Enkelte advokater har høgare, men det er ikkje strafferettsadvokater stortsett. Er du forretningsadvokat kan du derimot ha veldig god lønn.

    • Liker 2
  3. 2 minutes ago, Guest ce911...bf0 said:

    Jeg vet ikke, men jeg syns det høres rart ut at det samme har skjedd med så mange.. Jeg trodde ikke det var så enkelt å endre kid nummer ved en feil,

    KID-nummer er jo kun nummer av spesfikk lengde og med et kontrollsiffer.

  4. 5 minutes ago, Guest ad436...793 said:

    Nå legger du et premiss om at det er eldre og inkompetente personer som ikke åpner slattemeldingen. Er det nødvendigvis riktig? 

    Det trur eg og, og det er dei som gjerne har minst grunn til å opne skattemeldinga. Dei har ingen nye frådrag frå forrige runde, er ferdige med jobbreiser og alt slikt. Kva skal dei rette på?

     

    • Liker 3
  5. 3 hours ago, VifteKopp said:

    Det er ikke noe vits. Han har en hel tråd i mot seg. Han har så og si samtlige politiske idéhistorikere og sosialantropologer mot seg. Han ignorerer argumenter og finner opp egne definisjoner på ord som ingen andre på planeten bruker. Han tyr til personangrep og latterliggjøring når han maler seg inn i et hjørne. 

    Ja, det er fullstendig åpenbart. Når folk faktisk er på flatjord-stadiet er det hinsides.

    • Liker 4
  6. 1 minute ago, Ogalaton said:

    Å være åpen for alternativer er galskap om man først fullt ut har forstått nok til å kunne utelukke ting ved "sannhets lys".

    Ok. Då er ikkje diskusjon fruktbart heller, for det einaste du har å komme med er repetisjoner som ikkje tar stilling til argumentasjonen du blir møtt med - fordi du er ute av stand til å tenke deg at den kan stemme.

    • Liker 6
  7. 16 minutes ago, qualbeen said:

    (Men er det virkelig merkbart på vanlig slitasje? 🤨🫣)

    Dekk har gjerne 10mm mønster som nytt, og lovleg grense nedad er 1.6mm på sommerdekk. Dvs. 16.8mm på diameter. På et 205x70-R16 dekk er det snaut 3%. Så merkbart? Tja. Neppe med mindre du er klar over det.

  8. 1 hour ago, lada1 said:

    Ikke kriminelt, men kunne hun argumentere med at naboen visste at hun var i en sårbar situasjon?

    Om du først skal finne på ting kan du alltids finne på at naboen sto med pistol og trua.

    Det er absolutt null dekning for antagelsen din. Her er det som står:

    On 3/17/2024 at 10:24 PM, cptCory said:

    I frykt for kostnadene rundt en rettsak og konfliktsky som min bekjente er skrev hun under på avtalen som naboens advokat hadde ført opp.

    Å inngå avtaler for å redusere økonomisk risiko er jo fullstendig legitimt. Det står ingenting om sårbar situasjon.

    • Liker 3
  9. 18 minutes ago, Ogalaton said:

    Oi... så vanskelig dette var å skjønne for deg da... Staten innfører at det skal være lov for homofile å gifte seg. Staten pålegger de religiøse ledere å akseptere det, selv om deres religion går imot det. "Statlig inngripen over noe som er et religiøst anliggende".

    Dette er jo vissvass.

    Å tillate deg å drepe folk er ikkje ekvivalent med å nekte deg å drepe andre, for å settje det på spissen.

    • Liker 5
×
×
  • Opprett ny...