Gå til innhold

Woff

Medlemmer
  • Innlegg

    1 945
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Woff

  1. Mine to varmepumper irriterte så mye at jeg like godt kjøpte to nye! NÅ blåser det godt og kaldt her ja! (Nesten vert hver krone.. NESTEN) 😊
  2. Woff

    Hvem liker M?

    IKKE når noen river opp posen (opp ned) og hele innholdet triller nedover radene midt under en stille scene! 🤬
  3. Forøvrig så er det NESTEN påkrevet med AC anlegg hvis du skal dra på LITT volum på anlegget nå.. Er så smart at jeg fikk montert inne-delen rett bak anlegg / tv her i hula så det kan spilles på fullt skyv uten at det blir for varmt! 😊
  4. Den der er perfekt for dere som surrer rundt med hele lydanlegget på ørene ja. 😝 Er ikke helt sikker på at skrape-lyder unngåes da!
  5. Liten 'nedtur' her, etter 17 mai med god mat, kaker og is er vekta tilbake til noteringene for et par uker siden, altså ingen nedgang.. Men det er GODT å skeie ut litt da! 😊 Forøvrig er Ozempic blant legemidler vi skal slite for å få tak i; https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/0VKExG/medisinmangel-naa-kan-det-bli-rasjonering
  6. Da kom denne fra Platekompaniet (OMSIDER!) og selvsagt spilles den også, dere som trenger LITT åndelig påfyll, hør denne plata eller heller dra på musikalen! (Min neste London-tur skal selvsagt bestå av å se musikaler og denne skal besøkes igjen da!) Plata har KUN DTS HD Master 5.1 lyd da.. Men anlegget legger til Dolby surround og da lyder det i alle kanalene her.. 😊
  7. GRATULERER med en solid reduksjon! Tenk på hvor mye mindre kroppen din nå belastes for hvert skritt du tar, hvert eneste åndedrag du gjennomfører! Dette står det respekt av. Å sette egne små mål er viktig for totalfremdriften og at du nå ikke lenger sliter med bivirkningene beviser jo bare at alt fungerer som det skal! Du ligger vel an til å komme deg ned på tosifret før ferien.. Eneste minus blir nå kostnadene ved innkjøp av nye klær, men pengene sparer du opp igjen på mindre mat forbruk! Så forøvrig på nyhetene fra USA at de der har begynt produksjon og salg av mini-posjoner for de av oss som bruker semaglutid.. Mini-pizza.. Jaja, de gjør neppe noe uten at pengene strømmer inn der borte! Selv har jeg nå passert 50 kg ned og begynner nå å vurdere hvordan trappe ned forbruket av medisinen sånn at jeg ikke fortsetter nedgangen til 0!
  8. Jepp, skal være snill jeg, var forøvrig derfor jeg tipset @Sydvest om nødvendigheten av å spille inn de nye, ikke for å krangle! 🙂
  9. Beklager den, fattet ikke det så tidlig på morgenen(?)! Burde heller rette dette til @AveMORphine og @Smule8o da de nok ikke tror seriøse produsenter av høyttalere.. Men de har vel neppe kjørt inn en ny bil heller vil jeg tro.. Dem om det selvsagt!
  10. Godt mulig du ikke klarer å lese, men som sagt de eneste to jeg har sjekket skriver det tydelig i sine data om bruk. Dynaudio og Arendal er de nevnte merkene og sakset fra Arendal sin 'bruksanvisning': Impedance 4-ohms nominal Dimensions without feet 115.0H x 27.5W x 40.0D cm Dimensions with rubber feet 116.2H x 27.5W x 40.0D cm Dimensions with spikes kit 119.1H x 37.0W x 40.0D cm Weight 49.4 (without spikes kit) Break-in for optimal performance 50 hours Recommended amplifier Up to 500W RMS Min utheving / understreking..
  11. Godt du ikke sa til garantien går ut.. SÅ lenge venter ikke jeg.. 😁
  12. Er veldig enig med deg på den biten, men når produsentene råder sine kunder til å spille de inn så gjør de neppe det uten grunn. Selvsagt vil eventuelle FEIL avdekkes i de første sekundene, men innkjøringen gjør mye mer enn å avdekke feil. Å drive elementene til å utføre mekaniske bevegelser i 50 timer er jo nødt til å gjøre endel med de. Det er vel mange som fort drar en sammenligning med innkjøring av motorer også tipper jeg. Nå har jeg nylig erfart endringer i min nyeste subwoofer (SVS SB-4000) hvor jeg tydelig hørte forbedringer, og også Arendalene her endret seg merkbart.. At det teoretisk ikke skal skje så mye har jeg faktisk ikke sjekket men kostnadene ved å la de spille et par døgn er ubetydelige i forhold til prisen så hvorfor ikke?
  13. Redd du kanskje ikke får Atmos lyd der? ELLER Dolby Vision? 🙂 Uansett så er den verdt å se og ikke minst HØRE..
  14. Jeg har Nvidia Shield og XboxOne S som kan benyttes og min nyeste spiller skal vel takle alt av formater? Det er en Magnetar UDP900, men den er jeg ikke veldig 'inni' enda siden jeg fikk den 16 mai..
  15. Forventet ikke det heller da, men hvis du vet om noen filmklipp som har Atmos lyd (eller DTX / Auro 3D) som du kan tipse meg om (pm) sånn at jeg kan SE at det fungerer på nedlastet materiale så hadde det vært kjekt. Alt jeg har funnet lar seg kun dekode opp til 5.1 og det er jo et format som fort blir litt lite..
  16. Veldig bra at vi slipper den diskusjonen enda en gang! Og jeg VET at lyden endrer seg etter å ha gitt mine høyttalere tid (MINST 50 timer ja) på å venne seg til hva forsterkeren min mener jeg bør høre! 😊 Akkurat nå koser jeg meg med Dune: Part Two med Atmos lyd i 9.2.4 og med Dolby Vision presentert på min LG OLED65C2..
  17. Greit nok det tipper jeg, og de hører lyden over de beste de kunne oppdrive av lydplanker også da.. 🤣 JEG snakker om hva det JEG har lastet ned kontra den plata jeg fikk i dag.. Avspilt på et anlegg som dekoder Atmos lyden i 9.2.4! Forøvrig med Dolby Vision bilde.. Ikke noe jeg har funnet på nett iallefall.. Men sikkert NOEN som har link der dette er tilgjengelig?
  18. Har du aldri prøvd å sjekke forskjellen? Viser til at Dynaudio og Arendal anbefaler 50 timer og kan bevitne at jeg hørte fint forskjell på de høyttalerne jeg har både fra Arendal og SVS, sågar STOR forskjell. Å spille inn kabler har jeg derimot ingen tro på da, men spør andre om det! 😊
  19. Da er Dune: Part Two på plass og nytes på nesten fullt skyv her, utrolig bra og noen hakk bedre enn det jeg har funnet for nedlasting! Atmos-sporet på plata omgir deg fullstendig med lyd, du kjenner bassen og lydene flytter seg naturlig rundt etter filmen! Dere som kun laster ned har nok tapt mye bare på denne filmen.
  20. Gratulerer med nytt leketøy i heimen! En note fra meg: Husk å spille inn høyttalerne! (Arendal anbefaler 50 timer noe jeg er veldig enig i, hørbar forskjell både på de og subwoofere her!) Ser at Dynaudio også mener et minimum på 50 timer til innspilling av de anbefales..
  21. Jeg hadde absolutt gått for 5.1 lyd... I alle fall om du skal ha litt kinofølelse der! Og 5.1 bør fungere veldig bra! 🙂
×
×
  • Opprett ny...