Jump to content

Lindsay

Medlemmer
 • Content Count

  1693
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

139 :)

About Lindsay

 • Birthday 03/28/1970

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

12669 profile views
 1. Har en Volkswagen Touran Diesel 2014 modell. Har fått lest ut feilkode som viser at EGR ventil er sikkert full av gørr. Å skifte en EGR ventil koster jo fort 10-15 tusen så lurer på denne løsningen, men så er jo spørsmålet hvor havner gørra om den ikke kommer ut av potta og om det er noe å anbefale? Kommer etterpå og kjøre manuelt på automatkassa og kjøre på betydelig høyere turtall enn før når jeg kjører bilen.
 2. At priser øker er jo ingen bombe, hvorfor har vi streiker/forhandlinger her i landet om det ikke er for økt lønn for å kompenser inflasjon?
 3. Barnetillegget ditt ryker. Spiller ingen rolle om dere bor sammen eller ei. Cluet er at dere er sammen om utgiftene. Klarer du å dokumentere at du er alene om det kan det gå. Har dog liten tro på du klarer det.
 4. Har du altibox og tv gjennom de kan du glemme udm, vil ikke fungere ettersom den ikke støtter json og heller ikke ennå meg bekjent igmp.proxy. Har selv altibox og udm pro og tenkte det samme selv, men var ikke et krav men kjekt å ha fått til.
 5. Du har lov til å tjene mener jeg 15000 eller 30000/45000 i året i lønnet jobb for de som klarer dette. Så jeg tror du godt kan slå fra deg at om du klarer å spare så vil dette gå utover din uføretrygd.
 6. Det du sparer regnes ikke som inntekt hos NAV. La oss si du arver 100 mill fra din tante i Russland. Du setter pengene enten i bank eller fond/aksjer. La oss si du får 1% rente av 100 mill som er 1 mill. Det har nada å si for NAV, dog skatteetaten er en helt annen historie.
 7. Militært så er Norge, og de tidligere østblokklandene av interesse. På samme måte som USA ikke ønsker en krig på eget territorium er det fint å ha en buffer mellom seg. Forsvaret i Norge er ikke satt opp til å beseire en fiende men holde stand til alliert hjelp kommer. Vil tro dette også gjelder baltiske landene og de tidligere sovjet republikkene.
 8. Det at de ikke tilbyr reverse dns for at du skal drifte din egen e-post server skjønner jeg på en måte Sendte ut sånn masse mail for 10 år siden og vipps fikk jeg telefon om at de blokkerte port 25 utgående hos meg. De ville ikke åpne før jeg kunne forsikre de om at jeg ikke hadde noen ulumske programmer kjørende i nettverket hjemme som spredde virus. Var vel snakk om ca 1000 som raste ut på en gang og forklarte det ikke skulle skje igjen. Vedkommende forsto, men avgjørelse hadde blitt tatt høyere opp i systemet. Benytter ikke altibox sine dns servere på hele nettverket, men de fungerer hos meg
 9. Testet dette? https://help.ui.com/hc/en-us/articles/360001004034-UniFi-Best-Practices-for-Managing-Chromecast-Google-Home-on-UniFi-Network
 10. Hører ikke at vifta går, men det kommer varme opp til frontruta. Tatt av slik at en kommer til sikringsboks i hanskerommet. Men blir ikke klok på bruksanvisningene hos BMW, finner ikke som sagt hvilken kurs jeg skal sjekke . Er ikke sikker på om det er denne som er rett https://fuse-box.info/bmw/bmw-1-series-e81-e82-e87-e88-2004-2013-fuses-and-relay#Fuse_box_diagram_Type_1 Alternativt sjekke filter i ellers må den vel på verksted for å få fikset?
 11. Tenkte å montere switcher og firewall (ubiquiti), men mangler skruene til 3 stykk switcher. Ørene for å feste switcher har jeg ikke tullet bort, men skruene er jeg ikke sikker på hvor jeg la.
 12. Ser de har kommet med beta UniFi Network Controller 6.1.51 og * This release requires 1.9.x or newer on the UDM-Base/UDM-Pro. * This release requires 0.4.x or newer on the UXG-Pro Det er den største listen over ting som er fikset/forbedringer. Venter spent på beta av 1.9 for UDM-Base/UDM-Pro
 13. Jeg registrerer det er misnøye, men å skille klinten fra hveten er ikke enkelt på deres community. At det ble innført 2 faktor innlogging ser jeg bare på som en fordel, at de har tatt vekk muligheter å styre flere siter lokalt på cloudkey skjønner jeg det er mye frustrasjoner på.
 14. https://github.com/boostchicken/udm-utilities
 15. Det att jeg kjøpte UDM Pro i sin tid var at jeg ville koble 1 og 10Gbps sammen og få de på samme subnets. Samtidig få et felles grensesnitt som du kunne administrere fra. Fornøyd å få det endelig opp men har kostet, men tatt over tid så blir det overkommelig. Foreløpig er det vel bortimot en 25-30000, men mange bruker det på ny stasjonær PC for spilling hvert år
×
×
 • Create New...