Jump to content

PaladinNO

Medlemmer
 • Content Count

  2224
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

509 :)

About PaladinNO

 • Birthday March 4

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

11098 profile views
 1. Jeg hadde en i7 3770K (med ThermalRight TRUE 120 luftkjøler) i den gamle PCen sammen med et GTX 1080, og det var merkbar forskjell på stock 3,50 GHz og 4,20 GHz (maks OC uten overvolting av min spesifikke CPU - test på 4,30 GHz gav øyeblikkelig restart). Uten å kunne si noe om flaskehalser da det kommer an på hva du bruker PCen til, så vil OC av en 3770K merkes uansett, selv i enkle oppgaver som nettsurfing. Men hold øye med temperaturene - da jeg begynte å overklokke min CPU på slutten av sin brukstid, med 6 år gammel Arctic Silver 5, så hoppet temperaturene dramatisk opp. Selv idle tempen ble bekymringsverdig høy, så jeg anbefaler ny kjølepasta før du begynner overklokkingen.
 2. Heller om noen er så gale at dem i det hele tatt vurderer å betale nesten 17 000 Kr. for et tastatur. Jeg kunne designe mitt eget, personlige tastatur fra USA med aluminiumsramme, Norske taster (ikke Nordiske), egen-designede tastehetter hvis ønskelig, forskjellige farger på tastehettene, selv-valgte tastetyper (MX Blue, Brown etc.), baklys etter ønske - the whole lot - for ca. 3000 Kr. med frakt.
 3. Det ville ikke vært en dårlig handel - nå er prisen steget fra 12 320 Kr. til 16 923 Kr. 5 stk. ville vært 23 000 raske i ren profitt.
 4. Her har vi enda et eksempel på...tvilsom prising fra Multicom: HyperX Fury DDR4 2666MHz 64GB Sort fra Komplett - 3478 Kr. HyperX Fury DDR4 2666MHz 64GB Hvit fra Multicom - 17210 Kr.
 5. Jeg prøvde først en piratversjon av Far Cry 3 - Blood Dragon. Jeg likte dette spillet så godt at jeg kjøpte det på Steam - jeg fant så ut at jeg måtte også ha en Uplay konto for å spille det, noe jeg gjorde under tvil. Når alt var satt opp og jeg ønsket å faktisk spille spillet begynte en ~3 GB DL...som etter drøye 70 % feilet. Og så feilet den igjen på samme sted. Og etter ett siste forsøk feilet den igjen. Med min ADSL-linje hadde det gått nesten 2 timer nå. Så jeg la inn igjen piratversjonen og var inne igjen i spillet etter rundt 20 minutter. Moralen er: "førsteinntrykket er viktig." Og Uplay feilet fullstendig. Og Steam også for alt jeg bryr meg. Jeg vil spille spill, ikke vente på at Steam automatisk først skal patche seg selv, og så patche spillet jeg skal spille som med min båndbredde tar så lang tid at innen jeg faktisk kan spille noe har glemt hva det var jeg ville spille i utgangspunktet. Da tar jeg heller piratversjoner eller GoG med sine offline installers. Jeg sitter forøvrig fortsatt, 5 år senere, på samme 15 / 0,7 Mbps ADSL-linje...
 6. I de fleste tilfeller er "ren" Windows å foretrekke fremfor leverandør-spesifikke installasjoner - ja, man får stort sett med drivere (som man som bruker plikter å ha en backup av på minnepenn uansett), men man får også "allow Windows to send data to McAfee?" og liknende. Jeg har lastet ned de fleste Windows .ISOer mens M$ fortsatt tillot dette. Samt for en tid tilbake satt en halv time for å komme rundt M$ regionsperringer og enhetsdeteksjon for å få lastet ned en Windows 10 Norsk of Engelsk .ISO fra de offisielle sidene.
 7. Uten at jeg vet behovet ditt, så har jeg også en Windows 7 PC stående til noen spesifikke oppgaver - jeg gadd ikke gjøre noe stort nummer ut av prosjektet mitt, så jeg bare installerte alle oppdateringer jeg fant og så manuelt satte gateway til 127.0.0.1 for å blokkere videre tilgang til internett og Windows 10 "nagging". Satte også manuell IP så maskinen fortsatt kunne bli funnet på intranettet. Hvis noe slikt kan fungere for deg også.
 8. Jeg savner så informasjon om størrelsen på musen. Høyde, lengde, bredde + bredde ved tommelknappene. Spesielt det siste. Jeg har ganske store hender, og flere mus har bare måttet gå i retur pga. bredden oppgitt på sitt bredeste / i underkant har ikke vært i nærheten av bredden ved tommelknappene, hvor hele konstruksjonen har smalet inn og gjort at jeg har måtte holde i nærmest et konstant klypegrep. Du vet musen er ubehagelig å bruke når lillefingeren begynner å få ufrivillige krampetrekninger pga. musegrepet, f.eks. som etter knappe 2 timers bruk med en Razer Diamondback Chroma. Jeg har pr. nå en Steelseries Sensei 310 og selv den kunne gjerne vært ~5 mm bredere. Er desverre blitt vant til knapper på høyresiden også. Herlig å kunne bedrive internettsurfing eller f.eks. Excel navigering med Page Up / Page Down på musen. Hadde før det en Razer Diamondback Acid Green før den ble i minste laget. Er på jakt etter den "perfekte" musen i disse tider. Men har sålangt ikke funnet den. 8 knapper, 7 cm bred eller mer (6,5 cm eller mer ved tommelknappene) og i hvit. Prisen er det samme. "Corsair Gaming M55 RGB Pro Mus Hvit" er den nærmeste sålangt - med mindre Steelseries Sensei 310 faktisk er å få tak i hvit og ikke bare er en Aliexpress special jukseutgave.
 9. Oof! Til den prisen håper jeg de er perfekte! Men man kjøper såklart det man har lyst på og mener man trenger, som såklart gjelder innen alle produktkategorier.
 10. "Det er data fra basestasjonene som analyseres for å se nordmenns bevegelsesmønster, og som Telenor og blant annet Telia nå deler med myndighetene." Storebror ser deg...
 11. Ikke nødvendigvis. Mange hovedkort har en innstilling i BIOS hvor man velger prioritet på integrert eller dedikert (PCIe) skjermkort. @Trine84: Hvilket hovedkort er det du har? La skjermkortet være og test med (i denne rekkefølgen) VGA, DVI eller HDMI kabel (avhengig av hva skjermen og hovedkortet har av kontakter) direkte til hovedkortet og trykk vekselvis Delete og F2 under oppstart. Dette er for å se om du får signal med en analog kabel (HDMI er mindre kresen enn DisplayPort) og kommer inn i BIOS.
 12. Jeg hadde så lyst, helt til jeg husket at det var "Jon" Snow. ^^ Samme som at det hadde gått helt fint med Eddard Stark om Tony hadde vært med.
×
×
 • Create New...