Gå til innhold

Neonex

Medlemmer
  • Innlegg

    1 066
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjelpsomme svar

  1. Neonex's innlegg in Mange (!) PCer til e-sport klubb ble markert som svaret   
    Noen få tips.
     
    Gjør som nevnt ovenfor - kjøp først én maskin og bruk den som testsample. Sørg for at alt med den fungerer (ram - gjerne plug n play som ikke må tweakes - evt må det sjekkes kompatibilitet ihht frekvens ol).
     
    Bestem om det skal handles som firma/organisasjon eller som privatkunde. Hvis privatkunde, vurdér å bruke f eks dnb mastercard for å kjøpe enkelte deler hos power (og så refunderes pengene for utlegg til den som kjøper inn).
     
    Ang stoler, så vil jeg soleklart anbefale å gå for Ikea Markus. Det trenger ikke være fullt gaming-setup. Vet mange gamere bruker disse, og de er også ganske rimelige. Hvis det må være stoler som ser ut som gamingstoler - så kjøp en drøss på power ved neste dnb-kampanje, eller sjekk tilbud på nett (var jo nettopp green friday, så et skikkelig storsalg - som er forutsigbart - kommer nok ikke igjen før Black Friday).
     
    Har dere anledning til å vente? Ville helt klart anbefale å vente til de nye Ryzen prosessorene kommer, og håpe at de gamle da faller en del i pris - det være seg butikker som vil kvitte seg med gamle restpartier eller AMD selv som senker prisen.
     
    Dere skal SELVFØLGELIG tenke økonomi. Så LMH1 som foreslår samsung evo ssd på 500 gig, mener jeg er helt bortkastet. Det er en kjempegod ssd, no doubt, men gå heller for en 250 gb SSD fra et billigere merke (sjekk at alle 5 spillene dere vil ha + windows får plass på den, og kanskje noen ekstra også om ønskelig). I og med at dette er et idrettslag, skal det vel være en blanding av et lavterskeltilbud og grei nok maskinvare som funker til akkurat det det skal funke til. Alle spillene du nevner innebærer vel lite saving, så om en SSD går dukken og har dårlig levetid, så er vel det bedre å spare flerfoldige tusen kroner (hvis 26 stk) på litt dårligere vare som kanskje går dukken og har dårligere levetid, all den tid du mest sannynlig får igjen ny på reklamasjonsretten.
     
    Jeg ville kanskje personlig anbefalt at en person (f eks deg) som med sannsynlighet kommer itl å ha en tilknytning til idrettslaget i mange år fremover (kanskje noen som har unge barn eller en som er veldig engasjert) har ansvaret for hele greien, kjøper inn ting og får refundert utleggene av idrettslaget (dette for å få reklamasjonsretten).
     
    Se for deg noen forskjellige specs (der du måler pris kvalitet). Send så forespørsler til komplett, multicom mfl. Jeg tror dere sparer mest økonomisk på å bygge selv, med deler fra alle butikker hvor det er best priser. Litt styrete og uoversiktlig, men for en disiplinert person så er nok fordelene større enn ulempene (såfremt du bruker annerkjente butikker som ikke er kjent for å svindle eller screw over kundene sine, som f eks CDON). Stol på Komplett, Elkjøp, Power ol (de har jeg personlige anbefalinger og har veldig gode erfaringer med i RMA-saker, garantisaker ol).
  2. Neonex's innlegg in Hvor utlyses ledige lærerstillinger i ungdomsskolen? ble markert som svaret   
    Det du nevner ovenfor er det vanligste. Mange kommuner bruker ofte en leverandør som ordner alt dette for dem. Jeg vet mange kommuner (deriblant Bergen) bruker noe som heter webcruiter. Jeg fant noe der på Haugesund, men der var bare 2 stillinger innen undervisning.
     
    Du har også alternativet med Nav sine sider - dog synes jeg ikke de heller var noe særlig, men er kanskje det mest oversiktlige du får.
    https://arbeidsplassen.nav.no/stillinger?counties[]=ROGALAND&occupationFirstLevels[]=Utdanning&occupationSecondLevels[]=Utdanning.Barnehage%20og%20grunnskole&occupationSecondLevels[]=Utdanning.Instrukt%C3%B8rer%20%20og%20pedagoger
     
    Fikk av en eller annen merkelig grunn Høgskolen på Vestlandet da jeg filtrerte på Rogaland. Menmen, mulig de har fått en liten campus der en plass som jeg ikke har fått med meg.
     
    Nabokommunen vår - Fjell kommune - vet jeg praktiserer noe rare greier med felles søknad. Du søker da i utgangspunktet til kommunen, og så fordeler de folk utover, med mindre man søker til spesifikke skoler. Jeg har da ila 3 år i jobb (selv om jeg bor alt fra 15-60 min kjøretur unna alle skolene i kommunen) aldri visst hva jeg kunne søke på pga systemet.
×
×
  • Opprett ny...