Jump to content

Svante1

Medlemmer
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)
 1. Når det gjelder formueskatt så er tallene i lenken din helt på bærtur. Gjeldende fribeløp for formuesskatt er 1 500 000.
 2. Du kan trekke fra utgifter med salget fra salgssummen. Det står til og med i artikkelen du lenket til.
 3. Det stemmer. Det som er supert med superforsikringen er at egenandelen blir redusert. Det ser ikke ut til at den dekker noe mer enn standardforsikringen.
 4. Du har avslått PLUSS forsikring som dekker glasskade. Glasskade er begrenset til 8000 kroner. Hvis du har fått steinsprut skal du da betale det det koster å skifte frontrute, begrenset oppad til 8000 kroner.
 5. Ja, jeg har fått satt meg inn i mulighetene til å avbestille de forskjellige bestillingene som er aktuelle for meg. Et eksempel er AirBnB som foreløpig gir utvidet mulighet for avbestilling med full refusjon, men retningslinjene deres gjelder foreløpig kun for reiser fram til 15 august og de opererer med et krav om at det ikke er mulig å gjennomføre turen. De spesifiserer for øvrig ikke om kravet om at det ikke er mulig å gjennomføre kun gjelder begrensninger satt av myndighetene eller om det og gjelder om opprinnelig planlagt reisemåte faller bort. Slik det ser ut nå vil det være naturlig å anta at penger betalt for leie gjennom AirBnB ikke lenger vil være refunderbare (utover standard vilkår) når det ut over sensommeren åpnes for stort sett fri reise innad i Europa.
 6. Nå som UDs reiseråd myknes opp samtidig med at flyselskapene ikke opererer med full kapasitet risikerer en å havne i en situasjon hvor en reise ikke kan gjennomføres fordi flyet blir innstilt, men reiseforsikringen ikke dekker tap da det ikke er frarådet å reise. Slik jeg har forstått det så har en ikke krav på ekstra erstatning fra flyselskapet, ut over refusjon av billettprisen, hvis reisen blir innstilt mer enn 14 dager før planlagt reise. Hva da med allerede påløpte kostnader som ikke kan refunderes? (Hotell, aktivitet, arrangement osv.) Slik jeg leser mine reiseforsikringsvilkår så er det ingenting der som tilsier at forsikringen vil dekke noe. Betyr det at slike utgifter må anses som tapt?
 7. Det stemmer, men hadde TS hatt kontroll på det så hadde det ikke vært nødvendig å starte denne tråden. Derfor spørsmål til ham for å synliggjøre at pengene som savnes vil bli utbetalt senere.
 8. Jeg hadde oversett permisjonen. Hvis du har ulønnet permisjon så ser jo regnestykket korrekt ut. Gitt at du tar ferien din i hele august, hvor mye mener du at du burde fått utbetalt i lønn i den måneden?
 9. Det mangler vel vanlig lønn i regnestykket? Skal du trekkes for ferie så skal du og ha utbetalt lønn som vanlig. Hele poenget med å trekke for ordinær ferie som er første posten i oppsettet ditt er jo at det skal kompensere for at du har fått utbetalt lønn når du egentlig ikke skulle hatt noe siden du var på ferie.
×
×
 • Create New...