Jump to content

Leflus

Medlemmer
 • Content Count

  4393
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

804 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

19824 profile views
 1. Kanskje de planlegger å legge det til Game Pass i forkant av den første utvidelsen? F. eks mot slutten av februar sånn at det kommer til Game Pass ca. en måned før utvidelsen blir lagt ut for salg?
 2. Tja. Nå er det vel kun Xbox Game Studios som har sagt at de kun skal lage cross-gen spill de første årene da. Hva Ubisoft, Activision, Bethesda og andre tredjepartsutgivere tar seg til har Microsoft liten kontroll over. Nå vil nok også mange tredjepartsutgivere satse på cross-gen i starten også, men vi skal ikke se bort i fra at det kommer noen next-gen only spill til PS5 og XSX i 2020-2021. Når det gjelder Nintendo i 2020 så har jeg en liten følelse av at det er stille før stormen akkurat nå. Vi vet jo om noen storspill som er på vei i form av AC, BotW2 og MP4, men kun et av dem er bekreftet for 2020. Det andre kommer kanskje i 2020 og det tredje er TBA med ekstra store bokstaver og fet skrift. Jeg har en følelse av at det kommer et nytt 3D Mario i år, men vi får se hva som skjer.
 3. Jeg tror det var Control? Phil Spencer tok feil eller forsnakket seg og sa at Control kom til Game Pass. Etterpå måtte Remedy avkrefte at det var på vei til Game Pass.
 4. Ja, jeg så det der. Jeg synes fortsatt at det er et merkelig valg og at det ikke er sånn navn fungerer. Folk flest kommer ikke til å kalle den nye maskinen for bare "Xbox". Det samme gjelder for Lockhart. Jeg antar at det er et spørsmål om semantikk. Nintendo kunne sikkert argumentert for at navnet til Nintendo Switch bare er "Nintendo" også. Edit: Microsoft: "Vår nye konsoll heter bare Xbox" Også Microsoft: *avslutter Hellblade II traileren med "Xbox Series X"*
 5. Siktet egentlig mest til maskinvaren. Den var jo ikke designet med grafikkraft i tankene. Det var ikke før One X kom at de kom på riktig spor igjen. I tillegg var det også ganske flaut at maskinen ikke ble lansert i Norge i 2013. Series X ser heldigvis ut til å følge designmentaliteten til One X, og forhåpentligvis får den ikke en forsinket lansering her i Norge. ...men det er bra å se at de satser hardt på spill igjen ja. Nå synes jeg riktignok ikke at 2013-2015 var den verste tiden. Det var heller årene som kom etter som var mer skuffende.
 6. Det gjør det nok, men hvis det tar like lang tid som med Xbox One X blir du nødt til å vente i fire år. Jeg var egentlig mer skeptisk til Xbox One ved lansering enn det jeg er til Series X. Det virker som om MS har lært av alle feilene de gjorde i 2013.
 7. Oppfølgeren kommer til Xbox One og PC på samme dag. Både Steam og Windows Store.
 8. En ting skal de i hvert fall ha angående Series X. Det skal godt gjøres å forveksle designet dens med Xbox One/S/X. Litt off-topic, men jeg lurer fælt på hvordan PS5 kommer til å se ut nå. Blir dette den første konsollgenerasjonen på lenge der vi har tre konsoller med dramatisk ulikt utseende på markedet?
 9. Ja, men det kommer til å bli sånn som på Xbox One. Utviklerne får velge selv om de ønsker å støtte mus og tastatur.
 10. Er helt enig i at det kan bli et forvirrende navn for mange småbarnsforeldre og besteforeldre. Når det er sagt, så ser Xbox Series X ut til å sikte seg inn på hardcore-markedet i første omgang. Det er jo gjerne denne gruppen som har kunnskap nok til å skille mellom de ulike konsollene. Vi får vente og se hva billigmodellen heter.
 11. Tja. Det er vel ikke helt avklart ennå? Xbox kaller den "Xbox Series X" i markedsføringsmaterialet, og da er jo navnet i praksis Xbox Series X. One var jo på sett og vis versjonnavnet til Xbox One også... Jeg ser i hvert fall ingen fundamental forskjell mellom navnene til Series X og One. I hvert fall så lenge konsollen blir omtalt som Xbox Series X.
 12. Jeg tror du forsøker å finne logikk i et navnevalg som Xbox selv ikke har tenkt noe særlig over. 😛 I starten kommer mange Series X spill til å være kompatible med Xbox One og One X. Deriblant Halo Infinite. Når det gjelder billigmodellen av den neste konsollen, så ryktes det at den har en lignende arkitektur som Series X men at den er vesentlig svakere. Mange går ut i fra at billigmodellen kommer til å hete Series S. Det vil i så fall være et navnevalg som reflekterer den nåværende generasjonen (One S -> Series S, One X -> Series X).
 13. Jeg håpte at navnet skulle bli "Xbox 10" eller "Xbox Ten". Er enig i at navnet Series X ikke markerer konsollskillet godt nok. Når det er sagt, så var jo Xbox One et teit navn også...
 14. Er ikke megafan av verken navnet eller designet, men når det kommer til stykket har ikke disse tingene så mye å si. Jeg er mer spent på spillene som kommer til maskinen. Synes allerede det ser lovende ut med Halo, Everwild og Hellblade II. Får de annonsert et nytt Fable snart, så begynner dette virkelig å ligne noe. Tviler på at de kommer til å snakke noe særlig om 8K denne generasjonen. Det blir i så fall som en gimmick i enkelte spill. Jetpac i 8K!
 15. Det er omtrent sånn jeg føler jeg ser ut når jeg prøver å smile med tennene.
×
×
 • Create New...