Jump to content

Leflus

Medlemmer
 • Content Count

  4418
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

812 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

19901 profile views
 1. Nintendo lager ikke spill til PC. Du kan forresten spille Switch på TV-en din også. Når Switchen er i stasjonær modus er det omtrent som å spille på Playstation eller Xbox.
 2. Hoppet fra One (S) til Series X er etter alt å dømme større enn hoppet fra 360 til One. Usikker på hvor hoppet fra One X til Series X ligger i rankingen, men også her må det påpekes at Series X har vesentlig bedre GPU, CPU og lagringsløsning. CPU-en de brukte i One S og X var på grensen til å være utdatert allerede da One kom ut i 2013. Når det er sagt så vil det sannsynligvis ta et år eller to før det kommer spill som virkelig utnytter kraften til Series X. Men akkurat det vil vi nok kunne bedømme om tre til fire måneder når MS begynner å markedsføre maskinen for fullt.
 3. Er enig i at det ikke er førsteprioritet, men det kommer likevel høyt opp på listen de to-tre første årene av en ny konsollgenerasjon. Early adopters ser på det som viktig i hvert fall. I og med at PS5 og Series X er nærmere hverandre i kraft enn PS4 og XBO var så er jeg dog enig i at spillutvalget vil bli veldig viktig neste generasjon.
 4. Tja. Microsoft/Xbox investerer jo også mye i streaming for tiden. Tror ikke det er det som er grunnen. Jeg kan til en viss grad forstå at de dropper PS3 pga arkitekturen, men at de ennå ikke har fått på plass en god løsning for PS1/PS2 er rett og slett for dårlig.
 5. Neh. Det er mange som spiller på konsoll som er opptatt av ytelse også. Ikke alle ønsker å spille på PC. Når det er sagt så må kraften til de konsollene sees i sammenheng med prisen. Hadde PS4 kostet mer enn Xbox One, så hadde det sannsynligvis blitt en jevnere fight. Men i og med at PS4 var både billigere og sterkere så skapte det et narrativ for Xbox One som det var vanskelig å komme seg ut av.
 6. Det var en dramatisk forskjell mellom PS4 og Xbox One. 1.8TF VS 1.23TF. Ikke bare var GPU-en vesentlig sterkere, PS4 hadde også mye bedre RAM. Dette var noe som ble påpekt nesten overalt i media også. Maskinvaren må også sees i sammenheng med prisen. At PS4 var sterkere og kostet mindre (da Xbox One fortsatt inkluderte Kinect) gjorde det ikke enklere for XBO.
 7. Ikke alltid. Mye av PS4 sin suksess er tuftet på disse tre punktene: -Rå maskinkraft -Rimelig pris -God markedsføring (Ingen elendig DRM, spillfokusert) ...men det må sies å ha vært et særtilfelle. Jeg tror ikke vi kommer til å se så dramatiske forskjeller mellom Sony og MS sine konsoller igjen med det første.
 8. Nesten alle spill fra Xbox Games Studios kommer til å komme til både konsoll og PC. Det finnes noen unntak, som for eksempel Battletoads til Xbox One og Gears Tactics, Flight Simulator og AoE IV til PC. Jeg tipper dog at også flere av disse vil ende opp på begge platformene etter hvert. Mener å ha lest at de planlegger konsollansering av Flight Sim i hvert fall. Blir spennende å følge XGS neste generasjon. De ligger i hvert fall an til å bli en kjempe innenfor WRPG-sjangeren.
 9. De har hatt noen merkelige navnekonvensjoner, men jeg synes det har toppet seg med Series X. De vil ha det til konsollen egentlig bare heter "Xbox". Ser man på hvordan "alle" omtaler maskinen, så er imidlertid "Series X" betegnelsen alltid en del av samtalen. Så jeg er spent på hvordan de skal klare å overbevise folk om dette. Særlig når de omtaler den på denne måten selv: "A few months ago, we revealed Xbox Series X, our fastest, most powerful console ever,"
 10. Ja, for så vidt enig i at det var riktig å gjøre det nå. Prisene kommer til å gå ned innen få år. Pluss at vi kan bruke gamle harddisker til bakoverkompatible spill. Angående prisen kommer jeg til å bli mektig imponert dersom den blir billigere enn Xbox One. 😄
 11. Det spørs bare om det er nok til å demme opp for økningen av filstørrelser som vi har sett denne generasjonen. Enkelte spill har jo passert 100GB grensen, noe som er helt uvirkelig for en halvgammel millennial som husker da 20GB HDD på PC var vanvittig mye. Du har nok rett i at det ikke vil by på store problemer for den gjennomsnittlige brukeren som kun er interessert i COD, GTA, Minecraft og sportsspill.
 12. Jepp. Microsoft har vel snakket om dette allerede med Smart Delivery systemet. At man får forskjellige installasjoner av spillet avhengig av hvilken konsoll man spiller det på. ...men som sagt så tror jeg ikke at dette vil ha så utrolig mye å si det første året av generasjonen. Antallet PS4/XBO spill som imponerte visuelt tidlig i generasjonen kan telles på en hånd. Kanskje to hender på en god dag. ...og så er det ikke til å legge skjul på at noen av disse spillene var nærmest for glorifiserte tech demoer å regne. Tenker da spesielt på Ryse og The Order 1886.
 13. Her er vel Sony minst like dristig som Xbox. Om ikke mer, faktisk. Microsoft har en sterkere konsoll, men med en større men tregere klokket GPU. Sony sin GPU er mindre, men klokket høyere. Series X sin GPU har også en stabil klokkefrekvens, mens PS5 sin er variabel. Det spekuleres i om at Sony skrudde opp klokkehastigheten etter de fikk nyss om Series X sine 12 teraflops, men det er det vanskelig for oss å bekrefte.
 14. Ikke nødvendigvis. Det er mange måter de kan oppgradere Series X versjonen på. -Teksturkvalitet -Framerate -Raytracing -Oppløsning -Loading -Draw distance -Diverse effekter (ild, røyk, vann, etc.) Som et veldig enkelt eksempel, kan vi trekke frem Forza Horizon 4. Det lar deg velge mellom 4K/30FPS og 1080P/60FPS på One X, mens det kun kjører i 1080P/30FPS på One S. Nå vil de sannsynligvis slutte å gi ut spill til Xbox One innen 2 år etter Series X har blitt lansert, så jeg tror ikke det vil bli noe stort problem uansett.
 15. Det er nok ikke en funksjon som er essensiell, men den er veldig kjekk å ha. For min del har det gått mye i spill som det er lett å gå tilbake til. F. eks Banjo-Kazooie, Spelunky, Geometry Wars og SSX3. Jeg har også spilt diverse spill som jeg begynte på på X360, men som jeg ikke rakk å bli ferdig med før jeg gikk over til Xbox One. Jeg har noen uspilte spill på listen som jeg ønsker å begynne på, men jeg har ikke kommet så langt ennå.
×
×
 • Create New...