Jump to content

Imitative

Medlemmer
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

48 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Spørs jo også hvor lang tid det tar før det eventuelt kommer en "Switch 2". Tror denne dealen er gjort med neste genereasjon Nintendo-konsoll i tankene.
 2. Absolutt "valid" meninger det - noen spill er jo ganske ødelagte ved release. Det er ikke slik at jeg forhåndsbestiller spill eller slavisk kjøper dem dag én. Avventer noen ganger et par dager, kanskje til første helg etter spillet kom ut for å se an mottagelsen. Men liker å være "in the know" mens spillet er aktuelt. Personlig liker jeg Game Pass (og PS+)-modellen. Men denne diskusjonen får du ta med andre enn meg.
 3. Kanskje de som velger å vente gjør det? Men da kan jeg delta i samtalen ettersom jeg kjøpte spillet da det kom. Helt ærlig skjønte jeg ikke helt kommentaren din. Du spurte om hvilken verdi det hadde å spille dag en versus dag 100. Jeg forklarte hvorfor jeg liker å spille SP-spill ved release. Det er for min del uavhengig om det kommer på Game Pass eller ei. Om det kommer day one på Game Pass er for så vidt et pluss for min del - da slipper jeg å kjøpe det
 4. Nå skal jeg jeg ikke snakke på vegne av andre, men personlig liker jeg å spille nye spill ved release for å kunne være delaktig i "tidsånden". Ha water cooler talks om det nye spillet med kollegaer. Å kunne få mer ut av spillpodcastene som snakker om det. Ha diskusjoner om det på nettet. Ja, spillet er vel fortsatt det samme senere, men det er ved release det oftest er mest aktuelt.
 5. Vi får se. Jeg utelukker ikke at jeg IKKE blir lei raskt, men vil prøve spillet før jeg kommer med en mening. Nå sa Todd Howard at de har brukt procedural generation på tidligere spill (Skyrim blant annet) til å lage terrenget og deretter fylt de med innhold - så vil tro de hadde ganske mye av systemene til å generere dette fra før. Tror ikke vi har innsikt (eller kunnskap) til å si hvor mye dette har gått til bekostning av spillet som en helhet.
 6. For å gi folk en mulighet til å utforske?. Mulig det er litt gimmicky, men så lenge det ikke går på bekostning av hovedelementene i spillet ser jeg personlig ingen problemer med det. Liker å ha muligheten til å leke oppdagelsesreisende selv om det kanskje ikke er like "realistisk" som f.eks. Star Citizen. Om det blir gøy å lande på disse ekstra-planetene får jeg vente med å se - om det ikke blir, så kan jeg enkelt droppe å gjøre det.
 7. Nå kan det fort være at alle hovedquestene ikke skal foregå på ikke-tilfeldig genererte områder, så for spillere som ikke ønsker å "kaste bort tiden" så kan de droppe å gjøre det og bare holde seg til hovedquestene. Tror disse andre planetene er ment for de som ønsker å utforske noe, og hvis de synes det er gøy så kaster de vel ikke bort tiden? "Time you enjoy wasting is not wasted time" Ang. å ikke kunne fly sømløst fra verdensrommet til en planet så må du huske at dette ikke er en space-sim, men et Bethesda RPG. Vi vet jo heller ikke hvor lang "loading skjermen" blir. Kan jo være loadingen er skjult bak en relativt kort cinematic av skipet som lander? Hvis man ønsker seg en space-sim ville jeg tro Star Citizen er et bedre alternativ.
 8. Tror de presiserte at alt av de store questene ikke skal foregå på tilfeldig genererte planeter/områder. Så hvis man ønsker å ikke benytte seg av plantene som er det, kan man fint droppe de vil jeg tro. Virker som de bruker de MANGE tilfeldige planetene som ekstrainnhold for de som ønsker det. Fint med muligheter synes jeg - at man kan droppe det hvis man ønsker det
 9. Måtte i så fall være ganske mange stemmeskuespillere for de ulike rasene i spillene. Fort blitt en del hundretusen replikker ekstra da
 10. Enig. Som stor fan av både Elder Scrolls-spillene og Bethesdas Fallout-spill så likte jeg ikke helt at hovedpersonen hadde stemme i Fallout 4. Liker at de går tilbake til en stum spillerfigur.
 11. Fra Gamerant: "The user criticizes its flight mechanics and describes its engine as a “piece of crap,” but the rest is largely positive." Han liker tydeligvis ikke flyvingen eller å jobbe med Creation Engine 2, men ellers så skriver de at han er positiv til spillet. Han sa visstnok også at de ville prøve alt for å unngå å utsette spillet, inkludert å droppe content - men nå har de altså utsatt det. Former Bethesda Employee Leaks Starfield Details (gamerant.com) Artikkelen inneholder screenshot av innlegget til lekkeren. Virker ikke SÅ negativt som Cracked skal ha det til.
 12. Kan nedgangen ha rot i at vi sakte er på vei ut av pandemien, og at folk dermed bruker mindre tid på gaming? Vi så en oppsving da pandemien begynte - en nedgang er vel kanskje naturlig nå? Bare synsing fra min side dette altså
 13. Den siste her ser ut til å gjelde "in-game purchases" og ikke på spill i seg selv. Uansett har det ikke så mye å si om den "gjennomsnittlige gamer" tjener på dette eller ikke. Tror de fleste vil være i stand til å forstå når de sparer på det, og når de ikke gjør det. Verken Microsoft eller Sony har uttalt at de vil slutte å selge spill på konvensjonell måte - så hvis det er veien å gå for "folk flest", så får de bare fortsette med det. Selv sparer jeg en god del på Game Pass, og tjenesten har latt meg oppdage en god del spill jeg ellers aldri ville rørt. Tunic er siste eksempel der, storkoser meg med det for tiden.
 14. Nå har jeg "liket" en del av ism_InleggNo sine poster på disse diskusjonene, og ettersom det er en ganske så treg dag på kontoret i dag har jeg lest svarene ganske kjapt. Tror ikke du skal dra til konspirasjonsland her nå. Tror gamer.no (i motsetning til meg) har bedre ting å gjøre enn å sitte og like innlegg.
 15. 1. Har spillet bra grafikk/design? Du synes spillet har, andre kan kanskje si at spillet har litt for naiv stil (bare et eksempel! Garantert noen som synes det). Altså en subjektiv mening. 2. Har spillet bra gamplay? Du mener ja. Det finnes garantert folk som ikke liker slikt gameplay. De liker et annet type gameplay. Noen mener at små PFS-droppen ikke påvirker gameplay, andre mener det gjør. Altså en subjektiv mening. 3. Har spillet bra innhold/story/quests? Du mener ja. Det finnes garantert folk som ikke mener dette. Noen liker ikke spill som varer 100+ timer, andre gjør. Altså en subjektiv mening.
×
×
 • Create New...