Jump to content

TitanSable

Medlemmer
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

391 :)

Recent Profile Visitors

313 profile views
 1. Så lenge man dokumenterer at det kan være svakheter med utvalget pga koronasituasjonen etc. så får man plusspoeng for å vise at man er kritisk samt er oppmerksom på svakheter i metoden. De fleste sensorer elsker slikt.
 2. Vi har en råner-subkultur, rægger-subkultur og en merkelig rocke-gjeng. Det er godt gjort å havne på "rareste"-listen.
 3. Så jeg kaster bort tid og penger når jeg sitter her og drikker klor? Var det fake news eller skulle det kanskje settes med sprøyte?
 4. Ok. Jeg tror jeg aldri har sett en hel Idol-episode så da unnskylder jeg meg selv.
 5. Måtte Google det, men vet fremdeles ikke hva du sikter til. Kanskje på tide for meg å finne sengen.
 6. Her i byen så risikerer vi å sitte med et ødelagt helsevesen siden regjeringen vurderer å nekte svensker å jobbe her.
 7. Jeg har tre utviklere med tilsvarende deal nå. Ser ut som dagene blir lengre enn 8 timer for dem. Sikkert like greit siden barene er stengt.
 8. Jepp. En samlet verden av vitenskapsmenn har gått glipp av det. Nå liker jeg Røros veldig godt, har vært der ofte og har slekt der, men det er jo ikke et sted som er plaget med mye gjennomfart. De fleste som havner i Røros er der fordi de skal til Røros. Og det er såpass langt til Trondheim at der er ikke den store pendlingen den veien heller. Når man legger til spredt bosetning så er det ikke så merkelig at de har kommet unna billig.
 9. Ifølge yr så kryper gradestokken i Oslo over 0 den 18. februar. Så en drøy uke til med minusgrader.
 10. Første dagen man går ut og både temperatur og lukt forteller deg at "nå er det vår!". Alltid et høydepunkt.
 11. Jeg er så glad for at jeg har kommet over trangen til å presisere at du ganske sikkert mener "ned mot -13". Tidligere ville jeg garantert kommentert det, men har nå blitt et bedre menneske.
 12. Jeg er så forundret over at Dagbladet ikke har konkludert med at "dette var ikke noen god ide" og lagt ned det forumet. Er det frykten for at avisen forsvinner helt dersom man begynner å fjerne dårlige ideer?
 13. Jeg har faktisk isbadet i beruset tilstand også. Våkner fint da. Lot noen andre ta seg av å lage hullet i isen siden det ble gjort med motorsag. Fremdeles i Trondheim eller har du klart å snike deg forbi grensevaktene?
 14. Den er på vent. Ikke like kaldt som resten av landet. Er vel -5 til -10 på dagtid, vindstille og sol.
×
×
 • Create New...