Jump to content

JTHammer

Medlemmer
 • Content Count

  508
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

563 :)

Recent Profile Visitors

1972 profile views
 1. Ja, detta har vært kjent i godt over 100 år allerede du. Det er ingen nyhet dette. Kanskje på tide å oppdatere seg selv her ..... kanskje? Før man begynner å "utfordre" dagens vitenskap?
 2. Her kan du lese deg opp om satelittantennene på Svalbard. https://www.uio.no/studier/program/fysikk-astronomi/karriereintervjuer/isaksen.html Hvorfor kabel? Fordi, hvis du vil sikre deg at du får mest mulig av dataen som blir lastet ned fra satelittene til kundene, så er kabel best ..... og billigst ...... og ikke minst strømeffektiv i forhold å sende dataen tilbake til rommet og så videre til neste satelitt og kanskje til en til for så å bli sendt ned til kunden. Duh! 🤣 Var ikke helt den "Gotchya" øyeblikket du håpet på, var det vel.
 3. Utsatt til 25. Desember, kl. 13.20 norsk tid.
 4. Jeg tenker du ikke helt vet hva liv er. Planter er levende. Egget.
 5. *ser på tittelen* 🙄 Uhm .... hvor ble det av beviset?!? 🤔
 6. Nei, det er en hel rekke typer dyr, alle sammen i hundefamilien. Jeg viser til bildet du selv så ofte har dratt fram her på forumet, som klart og tydelig viser flere forskjellige typer dyr av typen hunder. .... så betyr det at aper kan kun bli aper. Mennesket er en type ape. Sjimpanser er en annen type ape. Akkurat som en Saint Bernards er en type hund, mens en chihuahua er en annen type hund. Helt korrekt. Ufattelig hvor mye riktig du klarer å si uten å klare å legge to og to sammen??
 7. Riktig. Så hvorfor du bringer det opp hele tiden er ganske forunderlig. Ingen evolusjonsforskere har det du hele tiden legger fram som en ekte ting som en hypotese. Det er kun du som drar dette frem. På tide å stoppe med det kanskje? ... sier han og viser et stamtre hvor alle bunner ut i samme stamfar. Bravo, IHS. *Slow Clap* Bravo. 🙄 Men mygg og dinosaur har jo felles stamfar. Du selv viser til stamtre som viser det. Se din forrige post. 😛 Nei det gjør de ikke, for det er kun du som kaller det for "det ene sanne stamtreet". De kan ikke innrømme at evolusjonsteorien er feil, fordi bevisene tilsier at den er korrekt. Igjen, jeg henviser til posten din tidligere hvor du selv viser til et stamtre som viser at alt bunner ut i en og samme stamfar. Ingenting vil kunne rasere evo.t. Det vil alltids være korreksjoner her og der ettersom ny viten oppdages, men den vil aldri rase sammen. Det er alt for mye som underbygger den til at noe som oppdages i framtiden vil kunne rasere den. Evo.t. står fjellstøtt.
 8. Det vil alltid være en katt, selv om det ikke ser ut som dagens katt lengere. Vi er begge eukaryoter.
 9. Går under et annet navn andre steder på nettet, men på VGD og her har jeg kun gått under dette nicket ...... kan ihvertfall ikke huske at jeg har hatt noe annet på VGD tidligere, men garantert bare dette nicket her ihvertfall og meste av tiden på VGD i det minste. 😛 Og samme avatar her som der. Så ikke noe poeng å bytte når jeg flyttet over hit. Hehe, kan bli ganske irriterende til tider da han ikke er mottakelig for ny informasjon som går mot troen hans, men er jo litt viktig også å utfordre da det kan redde andre som sitter på gjerdet eller er mer mottakelig for rasjonelle tanker til å komme til fornuften.
 10. Uten å si med hundre prosent sikkerhet, dette ser mer ut som en flue enn en veps.
 11. Ja ... det var ganske dumt av deg å si det. Er enig med deg i det. Så konklusjon, du tar feil og evo.t. står like gått da det du sier ikke stemmer med evo.t. Du har nok hørt på noen du ikke skulle hørt på her som har gitt deg meget dårlige "argumenter" dessverre.
 12. Hadde den sagt at de er aper så hadde du hatt rett. Men siden den ikke sier at de er aper - fordi de ikke er aper - så er den rett.
 13. Så du har bare masse ord og ingen konkrete håndfaste eksempler som gjelder alle dyr. Skulle man sett ... funker begge veier gitt.
 14. Men det er ikke tydelig at et dyr ikke kan bli et annet dyr. Det er derfor evo.t. sier at de kan det, fordi det er tydelig at de kan det, gitt tilstrekkelig tid. Er forholdene til stede for at fossiler kan dannes på denne øyen? Kan det kanskje ha noe med saken å gjøre?
×
×
 • Create New...