Gå til innhold

Alfred_A

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Alfred_A sine prestasjoner

37

Nettsamfunnsomdømme

  1. Kvinnen bestemmer. Om jeg hadde vært med en hissig diare. Om noen skulle bestemme så hadde jeg ikke knipt igjen med dritet i buksen. Kvinnen bestemmer!
  2. Vrenger lommene sine med det faktum at økonomisk støtte kan havne på avveie. Ukraina har før krigen som har påført sivile enorme lidelser vært korrupt. Hverken EU eller NATO har vært villig til å berøre landet med ildtang.
  3. NATO eller amerikanske styrker har alltid plassert seg her og der. Like mye økonomisk verdi har det for USA som en beskyttelse for landet de har base.
  4. Takk. Han har et absolutt intellekt til å stage et fake kupp. Og nettopp det gjør han farlig. Bare det faktum at det han "våser" og dekkes av aviser nærmest hver eneste dag er et hint om intellekt. En flause eller blemme her og der. Det glemmes fordi at man druknes daglig av sanseintrykk. Trump tvinger seg igjennom og leverer. Artikler blir lest, delt og kommentert. Enten er folk idioter eller så er Trump idiot.
  5. Tafattheten din er jeg absolutt enig med! USA og andre land bruker uansett store summer for å kjøre krig via proxy. For å legge til info. USA sender ikke kontanter til Ukraine, men oppgraderer egen infrastruktur og sende utdatert videre. Dette er heller ikke ukjent slik Russland solgte til Syria og Irak. Økonomi og selvinteresse. Enhver stat ser dette. NATO truer Russland ved å plassere seg her og der. (Som mobberne sa, ikke vår feil at han tok sitt eget liv). NATO's plassering er en ren strategi. Ingen moderne stat vil under noen omstendighet la Russland vinne denne krigen. Mer tid er mer penger. Virkeligheten dikterer også at om Russland mot alle odds vinner så vil verden forvente at Russland ser seg etter andre naboland. Krigføring er god fortjeneste for både de som leverer død og mat.
  6. Roasting skal være en blodren venneting. Har selv venner som gjerne henger meg spesielt ut i sosiale sammenhenger. Døren går klart begge veier. Faen så kjipt det har vært noen ganger. Etterpå så ler man av det. Men er det blodrene venner så overlever man etterpå. Alt annet er ren mobbing. Arbeidslass, barnehage eller skole.
  7. Trump er et geni når det kommer til markedsføring. Kanskje til og med top 10. Fra det øyeblikket han ble president preget han nærmest alle avisers forside hver eneste dag. Trump er et troll-geni og folket spiser det. Han var fullstendig inn forstående med at et "kupp" i USA aldri i en eneste virkelighet kunne bli gjennomført. Selv i dag dekkes han av media når han sier "provoserende og rare" meninger. Det er dette som jeg slik det vil nærmest sikre valget. De som lar seg provosere fremmer sin mening i media. Mennesker er der slik at man oftere ser noe derav vil det bli mer naturlig. Narsissist eller diktator, Trump gjør en helvetes god jobb med å markedsføre seg selv.
  8. NATO er en provokatør, ferdig! Det som skjer i Europa er krigføring via proxy. Virkeligheten er der at kroner har verdi. Selv nødhjelp drar inn voksne summer. Russland gjør ikke mer trussel enn det de bak proxy tillater. Om Russland er der at Ukraina overgir seg ser jeg for meg to scenarorier, Zelenskyy vrenger lommene sine eller Russland fortsetter til neste land. Om det kan leveres nok våpen til å levere en tilstand hvor det er begrenset fremgang fra både Russland og Ukraina vil det bli slik. Ikke la oss glemme at både NAMMO og Kongsberg begge tjener til salt på maten ved salg av våpen.
  9. Glimrende tråd. Stjeler noen gode og legger til i Spotify.
  10. Er litt der at sex må defineres. Status singel har jeg vært, gjerne en outsourcing ved behov, ellers går det greit. Er det orgasme eller hudkontakt det behøves?
  11. Hvordan ble Bertheussen med i posten?
  12. Om du ikke er bekreftet spion, jobber ved et atomkraftverk i Iran eller bare er verdens beste på å finne meme's (alle vil ha den). Som nevnt over, kan en SSD's egen interne programvare hindre en fullstendig sletting. Min oppskrift er å kryptere harddisken med enten Windows sin egen Bitlocker eller å laste ned Veracrypt. Dog, er jeg usikker om nøkkel for Bitlocker kan historisk lagres i TPM. Deretter en re-installasjon. Eller å miste kroner i salget, fjerne disk og erstatte med ny. Da vil selvsagt kvittering for ny følge med og tilpasses i pris ved salg.
  13. Har lest et sted en gang at det er laget en tv-serie. Noen som vet hvor jeg kan se den?
×
×
  • Opprett ny...