Jump to content

dopus

Medlemmer
 • Content Count

  1397
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

142 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

8169 profile views
 1. Xiaomi mebox S suger, Treeeeg, ustabil. krasher inni mellom, nektet en stund å fungere med casting fra mobil til den innebygde chromecast funksjonen. Og det funket med vanlig Chromecast. Billedkvaliteten er mye bedre på chromecast ultra. Angrer på at jeg kjøpte den boksen, er på jakt etter en chromecast with google tv til en ok pris.
 2. Håper dem snart får inn noen av dem litt rimeligere kortene. gidder ikke betale 1000-2000kr ekstra. har et 1070 så klarer meg en stund til.
 3. Prøv om det samme skjer i speakerphone modus. Ble skiftet mic på min P30 pro, da samtalekvalitet var dårlig, med tlf mot øret, men bra på speakerphone modus. P30 pro har 2 mikrofoner. En oppe til lydopptak og speakerphone modus og en nede til vanlige samtaler. Den nedre ble skiftet på garanti og lyden ble bra igjen.
 4. Har i dag en pc bestående av en i7 6700k z270 hovedkort, 32 GB 2400Mhz RAM, m2 NVME SSD og et geforce 1070 8 GB skjermkort. Nå som AMD har sluppet zen3, så lurer jeg på om det har noe for seg å gå for en nyere prosessor . Enten zen5 5600x eller i7 10.gen. Begge skjermene mine er 1080P maks oppløsning, og dem blir nok ikke skiftet på en stund enda. Er CPUen jeg har rask nok enda? eller er det noe å hente i spill på en cpu oppgradering. Hvis jeg i løpet av våren går for et nyere skjermkort (gtx 3060 eller tilsvarende) , vil da prosessoren holde igjen GPUen i 1920x1080 spille oppløsning???
 5. Skift ut alt av vacuum slanger. Falsk luft kan føre til mye rare problemer (Har hatt saab med 2 liter turbo motor), dårlige vacuum slanger har gitt meg mye rare problemer på saaben, fueltcut, overboost osv. bestillte meg silikon slanger som meter vare på ebay, og skiftet rubbel og bit av vacuum slanger, og problemene forsvant. For all del, ikke bruk vacuum slanger fra biltema, dem varer bare en måned eller to før dem krakkelerer. Har liten tro på at coilene er problemet, da burde det ha dukket opp missfire feilkoder. Da tennkassetten på saaben begynnte å bli dårlig ( samme som coilene hos deg), så var det masse feilkoder på random missfire. Og ut i fra dine feilkoder, så ser jeg ingen som relaterer til tenning/missfire.
 6. Ble sendt inn til Ice.no sin service partner Conmodo, var inne og sjekket status på reperasjon. Stod at nedre mic og usb flex var skiftet (sikkert en enkel del). Så det lover jo bra. Var kommentert at det ikke alltid var micen som gav dårlig lyd, men at det kunne være høyttaler hos den du snakket med. Hmm rart at lyden er klar og fin i høyttaler hos den jeg snakker med når jeg har telefonen i speaker mode ( bruker da øvre mic på min telefon). Dessverre er det ingen mulighet for å svare verkstedet på reperasjon status oppdateringen deres. Glad jeg tok backup, da telefonen var factory resetet på verkstedet (selv om jeg hadde satt telefonen i service mode i Huawei support appen) Håper dette kan være til hjelp dersom noen opplever samme problemet på sin Huawei P30 Pro
 7. Micen fungerer jo strålende når jeg bruker speaker Phone, eller gjør et stemme opptak i en app
 8. Har prøvd med og uten. Fin lyd fra mic ved bruk av speaker Phone, fjern/ uklar lyd når speaker Phone er slått av. Mulig det er software relatert. Kan ikke huske klager før forrige software oppdatering ble installert.
 9. Hei. Har et merkelig problem på min P30 pro. Har i det siste fått litt klager på dårlig lyd når jeg er i en samtale. Men setter jeg på speaker Phone modus så er lyden fin igjen. Har testet mixen i en diktafon app og lyden er da helt fin. Antar det kun er 1 stk mic på telefonen så hvis denne virker fint på speaker mode så burde den fungere fint i vanlig samtale også. Noen som har opplevd noe lignende. Har prøvd en factory reset, uten at det var noen forbedring av lyden.
 10. finnes kit med ny aksling og ny "blyant" i et herdet materiale. Er denne blyanten og hullet som blir runde over tid, som gjør at pumpa stopper opp, som gir fall av oljetrykk, og havari.. Mye som kan gå åt skogen hvis den " blyanten" ryker. For en bekjent av meg så endte det med kun delebytte og turbobytte, Dersom kammer med lagre, og veiv med lagre osv hadde fått for mye slitasje så hadde det nok blitt et motorbytte.
 11. Hei Takk for svar. Var i kontakt med kundesenter hos skatteetaten pr telefon i dag. Der fikk jeg beskjed at dersom det ikke var utstedt en forhandsutfylt skattemelding for boet, så kunne jeg levere selvangivelse for boet både for skatteår 2019 og skatteår 2020 samlet når boet blir avsluttet (i løpet av våren 2020). Jeg fikk også samme svar som du gir meg anngåen hva vi skal føre opp i våre personlige skattemeldinger. Det skulle føres opp i det skatteåret arven blir fordelt ut (skatteår 2020) Spurte også om muligheten for å få utsatt frist for selvangivelse for boet slik man kan søke om som person, og hvordan man eventuelt søkte om det, når boet ikke kan gjøre det online og skattekontorene ikke er åpne. Fikk da beskjed om at jeg ikke trengte å søke om dette da ligningen for skatteår 2019 og skatteår 2020 kunne bli levert samlet når boet er ferdig og klar til fordeles på arvinger. Første kundekonsulenten hadde ikke svarene til meg, men satte meg over til en annen konsulent som kunne mer om akkurat det med arv /dødsbo og skatt. Så da får jeg satse på at dem har gitt meg korrekte opplysninger.
 12. Hei! Har et spørsmål anngående dødsbo. Min far døde i 2018. Vi har privat skifte av boet. På grunn av litt uforutsette hendelser, og tid det har tatt å få solgt unna eiendeler fra boet er vi enda ikke ferdig med boet. En leilighet og en husvogn står igjen i boet pr dags dato. Har skjønnt det slik at boet er et eget skatteobjekt. Har også lest at man ved boets avslutning må levere en egen selangivelse for boet. Spørsmålet er da . Leverer man disse selangivelsene for boet samtdidig, ved boets avslutning, eller må man levere 1 for 2019 nå, og en for 2020 ved boet avslutning. Dette kommer ikke tydlig fram på skatteetatens hjemmesider. Er det noen som vet??? Dersom boet ikke er avlsuttet skal man da legge til sin andel av boet i sin selangivelse eller er skal det gjøres etter at boet er avlsuttet???
 13. skal vel litt til for å få støy i bildet på moderne Tver. signalet overføres jo digital i hvertfall fra PC og eventuell dekoderboks. Dersom du henter bilde fra en tv`s intern kilde ( netflix app på Tv eller lignende), og fortsatt opplever samme problem, så tror jeg heller på at det problemer med panelet eller tilhørende elktronikk..
 14. Har også opplevd at wifi brikksett til router har vært inkompatibelt med mottaker/senders brikksett. Noe som har resultert i hastighet nede på kun 2-3 Mbit. Det ble fikset med å skifte til en wifi adapter med en annen type brikksett. ( dette var mellom en Altiboxrouter og en pc) Ikke så lett å gjøre noe med på en tv dessverre ( uten om å teste med en router som har et annet brikksett en den trådstarter bruker nå.)
 15. Powerline gir best resultat når sender og mottaker er på samme kurs. forskjellige kurser gir lav hastighet.
×
×
 • Create New...