Jump to content

dopus

Medlemmer
 • Content Count

  1425
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

141 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

8583 profile views
 1. Har du prøvd en firmware update?? https://www.sony.co.uk/electronics/support/home-theater-sound-bars-home-theater-systems/ht-st5000/downloads
 2. En Kamerat endte opp med en LG B1 65" til under 10k. Knall god pris. Helge tilbud på netonnet. fikk prismatch hos elkjøp, og endte opp med å kjøpe den der i stedet. Betalte 14 form min 2017 55" B7 da den var ny . nå få du altså 65" oled til under 10k når dem kjører kampanje.
 3. Jeg endte opp med å kjøpe en dobbel monitor arm på kjell.com ( Kjell og company). Da denne var å få tak i lokalt her jeg bor. https://www.kjell.com/no/produkter/data/skjerm-feste/bordfeste-for-skjerm/plexgear-gassfjaeret-skjermfeste-17-32-2-armer-p30298 Denne skal ta 2 x 9kg. Så det skal jo være nok. Armen ser ut til å tåle vekten av min 32" Samsung G7. Litt finjustering må nok til, da det ser ut til at skjerm tilten har seget litt fra i går til i dag (kan fortsatt strammes litt mer, så tror det ordner seg) Det eneste jeg har å utstette på dette produktet er at tilten til skjermen følges litt flimsy, man må må bevege skjermen mye før den faktisk legger press nok på tilt leddet til at man faktisk får justert tilten ( mulig G7en sin vesa adapter også kan være en del av utfordringen) Det kjedelige var å finne ut at min eldre AOC 27" ikke bruker standard vesa fester, men noe eget sært opplegg. Har heldigvis venner som kan sveise, så skal få laget meg en adapter (plate med en "lomme", og VESA skruhull skal gå greit å få ordnet selv.)
 4. Hei. Har en 32" Samsung G7 (6,5kg uten stativ/fot) og en AOC 27" som er noen år gammel. Disse to stjeler fryktlig mye av plassen på kontorpulten min. Lurte derfor på å kjøpe monitor arm, med bord feste, for 2 skjermer. Har noen erfaring med netonnet sin Anderson arm? Eller komplett sin igloo arm https://www.komplett.no/product/894581/datautstyr/skjermer/skjermstativ-og-skjermfeste/skjermfeste-med-monitorarmer-for-2-monitorer-gm200 https://www.netonnet.no/art/data-og-nettbrett/pc-skjerm/skjermfeste/andersson-mra-3-2-black/1006358.11700/
 5. I den lista ser det ut til at skjermkortet er tatt med 2 ganger. Hadde også gått for 3600Mhz ddr4 ram i stedet for 3200Mzh prisforskjellen er minimal. for eksempel: Kingston FURY Beast DDR4 3600MHz 16GB CL17, DIMM (2x8GB) og latencyen er kun pitte litt dårligere. Hyper 212 som du har valgt er greit valg, Har hatt hyper 212 i maaange år uten noen problemer. Har samme cpu selv med et ASUS b660 hovedkort, 32gb 3600Mhz cl18 ram og et 3070TI. Fungerer helt strålende. Den CPUen gir utrolig mye spillytelse for pengene. Og man får ikke så veldig mye mer ytelse i spill ved å gå opp på CPU.
 6. Hadde masse bluescreens for et par år siden. Dem kom med ujevne mellomrom, alt fra noen timer med oppetid til flere dager. Løsningen hos meg var å øke volten på Rambrikkene med 0,1-0,2V. Har ikke hatt en eneste bluescreen etter det på den maskinvaren.
 7. Har Har du sjekket om Kjøler passer på socket 1700?? *oppdatering* Ser ut til at socket 1700 er støttet fra og med 4 kvartal 2021 på den kjøleren.
 8. Gikk selv for 12400f cpu . Veldig mye CPU for pengene . Og yter nesten det samme i spill som sine dyrere "storesøsken" sammen med et PNY 3070TI som var på elkjøp kampanje (6990). Byttet ut min gamle trege 32GB ddr4 med et nytt kit som kjører på 3600Mhz. Veldig fornøyd med ytelse i spill. Hovedkortet ditt fra MSI ser ut til å være et bra valg. MSI scorer bra med lave temperaturer på VRM chipene i forhold til mange andre merker.
 9. DDR5 er fortsatt en god del dyrere i forhold til DDR4, uten at en får noe særlig høyrere FPS i spill. Jeg oppgraderte nettop selv, og droppet DDR5. Da er det bedre å bruke prisdifferansen på bedre CPU eller GPU.
 10. Hvis man har tvilling sim med datafrihet, så kan man streame med modem/telefonen med tvilling simen, samt surfe på telefon med hoved sim, så da har man i praksis 20 mbit til sammen. 10 mbit kan være lite enkelte ganger, men så lenge man gjør en ting av gangen, og ikke laster ned og streamer fra samme simkort samtidig, så går det helt greit. Bruker det forresten som midletidig løsning inntil jeg får kjøpt med en ny leilighet, gidder ikke legge ut 2-3k i tilknytningavgift der jeg bor, da det er usikkert hvor lenge jeg bor der. Til det bruket er tvilling sim med datafrihet som fungerer på begge (både hoved og tvilling sim) helt konge. En gammel android telefon fungerer som hotspot/routere. billig blir det også. 🙂 Det eneste negative er at tvilling sim mobil hotspoten, har hoppet over på telia et par ganger, og tappet ned Telia kvoten, men ingen krise , bare litt irriterende.
 11. Kan kjøres direkte fra chromecasten. Innstallerers som egen app fra google play på chromecasten.
 12. Har sett dem på Elkjøp også her hvor jeg bor. Men ser ikke at elkjøp er i prisjakt linken til PantZman. Er veldig fornøyd med min chromecast (4th gen). Funker med plex, funker med Telia app, HBO max, netflix, disney+ Tidal osv Støtter også Dolby Vision for streaming tjenestene som har støtte for dette. også mulig å sideloade apper som ikke offesielt er støttet i Android TV (litt varierende resultat på dette, men det må man ta høyde for når dem ikke i utgangspunktet er støttet i AndroidTV. ) Et lite minus er at det ikke er støtte for hd lydformater som for eks. DTS HD Master, eller Dolby TrueHD, selv om SOCen som er brukt har hardware støtte for det. (sikkert pga software/codec lisensierings kostnad)
 13. https://www.elkjop.no/product/gaming/pc-komponenter/grafikkort/pny-geforce-rtxT-3070-ti-8gb-xlr8-gaming-revel-epic-x-rgbT-triple-fan-graphics-card/327219?utm_id=Pricecomparison2989_5_False&utm_medium=Pricecomparison#reviews Pny 3070 Ti til 6995 for elkjøp kundeklubb medlemmer. Update.: Det ser ut til at dette var ganske tidbegrenset. Logget meg inn med kundeklubb medlemskap, men i dag var dessverre prisen 7995, og ikke 6995 slik den var da jeg bestilte.
 14. Da får du sannsynligvis halve lysstyrken. Værre med 12v pære på 24v system.
×
×
 • Create New...