Jump to content

dopus

Medlemmer
 • Content Count

  1380
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

140 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

7823 profile views
 1. Hvis du får opp 4k som valg så er det jo bare å prøve
 2. Hvis lengden på kabel blir for lang får man signal tap. Det finnes kabler med aktiv signal forsterker. Eller du kan bruke en hdmi repeater.
 3. 13,5 - > når bilen går og dynamoen lader. Hvis du er nede på 12 tallet når bilen står på tomgang så har du sansynligvis kaputt dynamo/alternator
 4. På nyere bmwer skal ikke glideboltene smøres. Ikke på min 2013 520d i hvertfall. Sjekk www.newtis.info for fabrikk manual til din bil (gratis 😀)
 5. du kan også flytte nuc innmaten over i et passivt kjølt kabinett, Strømmforsyningen til nuc er vel en ekstern klosse, og den er jo også passivt kjølt. Har brukt en I3 nuc med passiv kjøllt via nytt kabinett. Helt stille. Den gjorde jobben bra helt til en billig media boks med amlogic Soc gjorde samme nytten, tok mindre plass, og støttet HDR. Akasa har mange passivt kjølte kabinetter tilpasset intel NUC plattformen.
 6. lcd skjerm, men samme soc og ram mengde i hvertfal.. Ser at det egentlig er en Honour 20 med nytt navn. Men alikevel masse telefon for pengene.
 7. Fikk en feilfiks oppdatering til Android 10 i dag på P30 Pro. Var ikke store oppdateringen, 150-200MB kanskje. Til dem som ikke har fått Android 10, Gå inn på HiCare appen og sjekk for oppdateringer. Det var der min telefon fannt android 10/Emui 10 firmwaren. Oppdateringen som dukket opp i dag tidlig var vanlig OTA oppdatering som telefonen oppdaget selv, uten min hjelp.
 8. Har du prøvd å koble fra plussen eller minusen på batteriet for å "Nulle/resette" ecu/hjernen?? Servoen er vel reimdrevet den også på en såpass gammel bil
 9. rotor?? eller hele fordeleren???. Angående varsellys. Sjekk at dynamo lader når motoren går. Mål spenning på batteriet når motoren går. Bør være mellom 13,5 og 14,5 når dynamoen lader.. hvis den viser lavere volt ville jeg ha sjekket volt på kabel som går fra dynamo til starter/batteri og målt den ved dynamoen. Ellers ville jeg sjekket at kablene er god skudd til og at jordingspunkter ikke er irret i hel.
 10. Foretrekker bunnløst sortnivå over høy lysstyrke, så lenge jeg ikke kan ha begge. Veldig fornøyd med min lg oled 55" b6 som jeg kjøpte for et par år siden. Så får vi håpe at fremtiden vil gi oss begge deler, bunnløst sortnivå og høy lysstyrke. I mellomtiden nyter jeg å se film på min Oled.
 11. Siden jeg ikke får feil på minne i memtest86. så satset jeg på en harddisk i stedet. skifter ut den gamle 2TB med en 6TB disk. Kjøpte en en ekstern seagate backup plus hub 6TB og tok ut disken. Var en barracuda compute disk, den er sikkert shingled, men til lagringsdisk så er det helt greit. Putter den gamle 2 TB disken i kabinettet som 6TB satt i, så har jeg den som offline disk hvis noe skulle skje med 6TB `en. Får jeg fortsatt feil,og blåskjermer/svart skjerm, så får jeg skifte Ram brikkene . Leste også på nettet at dersom en har en disk med dårlige sektorer så kunne dette forårsake frysing ved indeksering av filer. Som windows ofte gjør når pcen idler, så nå har jeg skrudd av indeksering på alle diskene. Enn så lenge ingen scart skjerm. 😀
 12. kjørte memtest86 i natt.6 passes 10 timer....ingen errors, Har også kjørt crystaldisk info. Der fikk jeg på advarsel på en av diskene . Den mest brukte lagringsdisken (og den nest eldste av diskene) uncorrectable sector count =1. Mulig det blir en ny lagringsdisk på meg i stedet for RAM
 13. Takk for gode råd. Det skal sies at 90 prosent av gangene pcen krasjer så er det stort sett mens den idler. (står på 24/7). skal prøve crystal disk mark....noen av diskene begynner jo å dra på årene, men system disken er helt ny.
 14. Hei. Har dessverre ikke mulighet til å teste i andre uttak på andre kurser. Da alle uttakene på "kontoret" går på samme kurs.. Padda til pc kontaktene har stått i to forskjellige veggstikkontakter uten at det har utgjort noe forskjell. (disse går på samme kurs/sikring.) Noen ganger fryser pcen flere ganger til dagen. Andre ganger kan det gå uker i mellom. Noen fører til blåskjerm, andre ganger bare til svarte skjermer.
 15. Har hatt denne periodiske feilen en god stund, og feilen har overlevd et hovedkortbytte (byttet pga andre årsaker). Er vel kun minne og cpu som ikke har vært byttet eller oppgradert. Feilen har forverret seg det siste halve året, for å bli litt bedre etter bytte av psu, Men fortsatt til stede.
×
×
 • Create New...