Jump to content

Phrail

Medlemmer
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 :)

About Phrail

 • Birthday 12/01/1995

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

1975 profile views
 1. 2x(2x+3) * (2x+3)^2 + 2x * 3x * (2x+3)^2 husk hva som er fellesnevner for de leddene (har understreket dem) så er det bare å fokusere på de uten: som er ((2x+3)+3x)) 2x(2x+3)^2 2x(2x+3+3x)(2x+3)^2
 2. Slapp av, denne saken vil vel handle om moren har deltatt i en organisasjon som bedriver terrorisme, i utlandet, sikkert noe sånn.
 3. Det blir gøy å se hva den rødgrønne regjeringen vil gjøre etter denne.
 4. Slapp av, sikkert bare et helt ordinært overfall som ofte skjer i Oslo. Om noen blir drept, så er det vel bare synd på dem som blir påvirket. For så vidt kan det tenkes å dumpe et par fritidsklubber eller skattefinansierte prosjekter/osv/tilskudd ordning/dillogdall, så er det vel ordnet.
 5. Det blir interessant hvis staten skal regulere dette på en eller annen måte 😅
 6. Kanskje man burde lagt de bompengene inn som skatt (både gjennom økt skatt for privatpersonen og bedrifter) i stedet for en avgift?
 7. For eksempel kan man se på prisutviklingen til HP OMEN 27. Som for lenge siden lå stabilt rundt 4000 for så å bli brukt som en slags kasteball (i hvert eneste salg?).
 8. fy f*** Når lokalpolitikere prater om netthetsen og de sårende/legitime kommentarene i lokalavisen. Det er mye uff og uff om kommentarene og stygge tilbakemeldinger(SMS,e-poster,osv), men herregud ikke kom plutselig deretter med et helt avsnitt om at demokrati svekkes pga lille deg blir motsagt, og stakkars alle disse (svake) kvinnene og minoritetene som ikke klarer å bli politikere - vi burde bare kastet dem inn i alle vervene i politikken. I tillegg kommer hun med bullshit om representasjon, at de tøffingene/middelaldrene menn som ikke samsvarer med samfunnet, på en eller annen måte holder kvinner og minoriteter vekk. Husker flere år tilbake og fortsatt at mange ble oppfordret til å stemme mer på alle kvinnene i kommunen, og jeg har selv vært skyldig i det. Men det er jo bare en evigvarende prosess, og kun skvip.
×
×
 • Create New...