Gå til innhold

poppern

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

492 profilvisninger

poppern sine prestasjoner

5

Nettsamfunnsomdømme

  1. mine ting jeg er stolt av , sett store haier på nært hold , bodd i hus i skogen , jobbet på Norges største matvarebutikk Ultra Bryn , servert for julebord for tv 2 og gått på Norges største vgs skole ,sogn vgs for noen år siden . sikkert mange av dere som synes det ikke er noe og være stolt av di tingene der menn
  2. mener naboer som stiller opp for værandre
  3. gjerne pm meg så kan jeg gi deg råd hva som har hjulpet meg
  4. har du / dere god kontakt med naboene dine ?
  5. Flere her som liker å ha leker man hadde fra barndommen som LEGO , tegne serier , diskmann og walkmann , osv ennå fordi det gir gode minner ?
  6. Er det sann at til og med sokker er det motefarge hvite nå , før var det sorte , skjønner ikke at folk vil gå med hvite sokker ,det blir syneglere skittent og er ikke så luftige som sorte ensfargede sokker
  7. Er det turn of og fortsatt ha DVD plater og CD plater i seksjon hylla i stua ?
  8. hvorfor er det så tabu å være åpen om å tenne på store føtter ?
  9. en jeg kjenner gikk først snekker linja på vgs og deretter hjelpepleier linja , hva tenker du om at en på tøffe snekker linja der dem kule går til et omsorgs yrke utdannelse ?
  10. poppern

    vennskap

    Noen her inne som har blitt kjent med folk her inne å møtt den live å fått vennskap ut av det eller er det vanskelig her sann ?
  11. poppern

    svingers klubb

    hva synes dere om at det er voksene folk som vil gå på strippe klubber og svingers klubber ?
  12. hvorfor er det vanskeligere for en som er overvektig å få veltrente venner en folk som er normal vektige ?
  13. poppern

    Rare hobbyer

    liker å kjøpe masse herre parfymer og smaler på gamle donald duck blader og lego ,og cd plater og dvd er det sære hobbyer ? hva samler du på ?
  14. flere en meg som synes det er vanskelig å bli kjent med noen på et diskotek når musikken er for høy ? er det lettere på en pub ? eller er det lett når man danser sammen at man får kontakt ? noen som har noen utesteder i Oslo som det er lett å få kontakt med folk og musikken ikke er alt for høy ?
×
×
  • Opprett ny...