Jump to content

Galaxyx32

Medlemmer
 • Content Count

  106
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

34 :)
 1. En kompis av meg ble medlem der, alt de ønsket var penger av denne vennen min. Tror ikke det var noen ekte milfs der engang, bare svette mannfolk/botter. Fake milfs
 2. Hvordan likte du stolen ellers? Komfortabel?
 3. Tviler på at kun 1 person klarer voldta og drepe 2 jenter alene, så de var nok 2 om det. Viggo har visstnok også forgrepet seg på mindreårige før dette skjedde, så det sier litt om typen.
 4. Ene er VA og den andre er IPS. 27 tommeren har også høyere hz. Om du merker mye forskjell vet jeg ikke. Men har hørt at IPS er mye bedre enn VA.
 5. Tror det avhenger veldig av server. Store servere er langt ifra døde
 6. Har god erfaring med netonnet. Kjøpte en laptop fra de, noen dager senere var den satt ned 1000kr, sendte mail og fikk 1000kr av de
 7. Tror ikke det er stor forskjell på disse skjermene bortsett fra designet. Ville bare gått for den som er på tilbud av disse. Selv venter jeg på noe nytt før jeg kjøper ny skjerm, disse er ganske gamle nå føler jeg.
 8. Likte denne og veldig godt, men var litt dyrere enn den fra Pinell
 9. Glemte si jeg ønsker at den ikke er så stor, så jeg kan ha den på nattbordet. Likte den fra sony, men det blir for stort med de høytalerne. Er svært skeptisk til å kjøpe radio fra europris hehe..
 10. Er denne god? https://www.komplett.no/product/1168017/tv-lyd-bilde/radio/pinell-supersound-201-dab-radio#
 11. Hei Leter etter en radio til hjemmebruk som jeg kan koble til strøm så jeg slipper lade den hele tiden. Den må inneholde de fleste norske radio kanaler og ha muligheten til å koble mobilen opp mot den så jeg kan spille egen musikk via mobilen eller pcen. Den må også ha god lyd og ha muligheten å ha volumet veldig lavt. Har sett rundt på nettet, men det er veldig lite erfaringer med radio, virker som det er trådløse høyttalere som alle kjøper nå? Orker ikke ha noe jeg må lede etter noen timer, og jeg liker høre på radio. Håper noen kan hjelpe Pris maks 2000
 12. Jepp og om man puller 1 for mye mob i classic dør man, i retail puller man så mye man kan ^^
 13. Husk at det blir ikke bedre at du "lider i stillhet" som du skriver. Om du blir nødt til å flytte, skal du for pokker ha prøvd å gjøre noe med problemet først! For meg virker du altfor konfliktsky og snill mot naboene dine, når de ikke virker like greie tilbake. Så du må ikke være redd for å klage.
 14. Jeg ville absolutt sendt mail til styreleder og forklart alt som plager deg, slik du har beskrevet i denne tråden. Ikke vær redd for å virke "klagete", legg alt på bordet, fortell dem hvor dårlig du blir av alle disse lydene og at du ikke får slappet av. Du virker absolutt ikke sytete, alle ville reagert på slike høye lyder hele natten og dagen. I tillegg har du en svært belastende sykdom gjør dette vanskeligere for deg. Mange folk lager så mye lyd selv at de ikke alltid hører naboens lyder, spesielt dem med småbarn. I mellomtiden ville jeg gått til innkjøp av støykansellerende hodetelefoner. Kan det være en ide å alltid ha på radio/tv/musikk slik at du kan fokusere på de lydene heller? Sett på noe rolig musikk, kanskje du får slappet av mer. Hvis det ikke blir bedre ville jeg vurdert å lydisolere soverommet eller leiligheten, du kan kanskje få støtte til dette pga sykdommen din så det ville jeg sjekket ut først. Ønsker deg lykke til, husk legg alt på bordet når du skriver til styreleder, forklar hvor vanskelig dette er for deg. Har du noen foreldre eller venner du kan bo hos når du trenger slappe av?
 15. Noen som har erfaring med kontorstoler fra komplett? Fra merke iiglo Så på denne: https://www.komplett.no/product/1157024/datautstyr/kontorutstyr-rekvisita/kontormoebler/kontorstoler/ergonomisk-kontorstol-med-hoey-rygg-og-nakkestoette
×
×
 • Create New...