Jump to content

Raul07

Medlemmer
 • Content Count

  3275
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

872 :)

About Raul07

 • Birthday 11/26/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

12856 profile views
 1. Update: Fikk faktisk fikset det. Hvis noen har et lignende problem så hold inne power knappen i 25-30 sek, det kan fikse problemet. Holdt på i 3-4 timer så var løsningen så enkel.. Skrudde på PCen i går, hadde plutselig fått watermark etter å hatt Windows 11 siden det var release "Requirements not meet". Lastet ned Windows tool assistent, får beskjed der at TPM er av. Går i bios og slår det på og PCen vil ikke starte opp og jeg kommer meg heller ikke inn i bios. Har fjernet batteri på hovedkortet i 5 minutter og brukt skrujern mellom CLRTC for å prøve å reset bios.. Kommer meg forsatt ikke innpå bios. Er det noe mer jeg kan prøve her eller er denne PCen ferdig? 😕
 2. Jeg er veldig for Ukraina men tror desverre ikke at de frigjør noen av de plassene. Man må ha mye mer støtte fra Vesten før det i det hele tatt er mulig.
 3. https://twitter.com/jurgisliepnieks/status/1577696402674696192?s=48&t=EKGIPXbL1SeDU4ybpYGNvQ Mye frem og tilbake med Putin og Russland. Plutselig har de stor respekt for Ukraina og deres kultur.
 4. Norge er gode på å fordømme da, er nå noe. Ellers er det lite tak i regjeringen.
 5. Lett for oss som ikke bor i Ukraina å si dette, ganske logisk.
 6. Bare slapp av, de pengene der tjener Norge inn på maks 2 dager PGA krigen så bare gi faen.
 7. Dette er desverre bare en dråpe i havet enn hva man må ha for å få noe ut av protestene. Totalt mislykket om dette er toppet av protestene
 8. Denne folkeavstemning blir til Russland fordel uansett hvor mange mennesker som stemmer i mot. Ikke en eneste ting er gjort på en riktig måte i Russland når Regjeringer der har bestemt seg for et spesifikt resultat.
 9. Hva i all verden får deg til å tro at Russland kan forhandlet med, vet noen hvor mye de vil kreve? De vil vel kreve store deler av Ukraina. Hvorfor i all verden skal man godta det? Så godtar man dette så om 5 år så er de tilbake å tar flere deler.
 10. Hvordan er det med russiske døde/skade siden invasjonen startet. Sku jo tro at disse er enda høyere enn Ukraina?
 11. Denne artikkelen er det en stund siden, tror de fleste som følger krigen. Når alt kommer til alt så vet man ikke hva som er sant i detalj.
 12. VI får se hvor lenge de som sier i mot regjeringer lever men en helt annen tone nå.
×
×
 • Create New...