Jump to content

Magnus Rydningen

Medlemmer
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

33 :)

Recent Profile Visitors

576 profile views
 1. Takker, har opplevd feil på kamera app i iOS 13 og så om det ikke er værre så blir det installasjon. Tar uansett en ekstra backup før installasjon.
 2. SFS kommer på toppen av komprimeringen. I tillegg så støtter standard NVMe mer en to prioriteringer: https://www.anandtech.com/show/15848/storage-matters-xbox-ps5-new-era-of-gaming/4 Nå er det jo ingen tvil om at på lagring er PS5en bedre enn Xbox Series X. Dette vil vi se mest til i eksklusive titler. Det som holder tilbake Xboxen er jo at Microsoft har satset på å støtte Xbox One i et par år til, mens Sony kjører på med ny generasjon. Når det kommer til resten så er jo Xboxen kraftigere enn hva PS5 kan kjøre på maks (noe den ikke kan gjøre samtidig), men vi vet jo enda ikke alle specs på f.eks. GPU (vi vet antall CU, men ikke ROP og TMU). Uansett spent på begge, men lite som har overbevist meg om verken den ene eller den andre så avventer nok 1 år eller 2 før det blir innkjøp denne gangen og, slik at utviklere har fått tid til å ta i bruk ytelsen til annet enn gimmick.
 3. Til dere som bruker beta hvordan er stabiliteten på siste utgave? Vurderer å legge inn på iPhone 11 Pro.
 4. Ja såg ut som det trengte en del polish for å være ærlig, uansett ingen tvil om at det er en ekte demo da. Om det er status på dagens build så håper jeg de utsetter det og tar seg tid til å fikse det. Og at de senker siktet ned slik Bungie gjør...
 5. Virker som de er hardt rammet av Covid-19 og har måtte utsette det meste. Antar det både pga av at produksjon av konsoller ble rammet og utviklingen av spillene blir forsinket. Er jo ingen vits å hype opp konsollen og legge ekstra press en allerede utsolgt konsoll. Så snart de ser at de har overskudd av konsoller og salget dabber av kommer de nok med mer.
 6. Antar han mener ryktene om at det forsvinner fra butikken og blir bakt in i Gamepass. Tror det er smart, Live Gold er jo alt inkludert i GP Ultimate. Nå har vel alle konsollene betalte onlinetjenester så ser ikke helt at Microsoft kommer til å fjerne all form for betaling i nærmeste fremtid. Xbox Gamepass med xCloud inkludert kommer til å være hovedproduktet de har denne generasjonen.
 7. Lockhart vil nok legge seg på lavere oppløsning, men med bedre effekter enn XBOneX klarer. Det viktigste er at den vil gruse One X på CPU ytelse som nok gir rom for bedre bildeflyt uansett. Min teori er at bortsett fra en kraftig kutt på GPUen og mindre RAM så blir Lockhart lik Series X på CPU og SSD ytelse.
 8. Kjøpte ny TV benk som blir en hotbox når Xbox One X’en er på og da ramper viften fort opp. Når jeg drar den ut av benken hører jeg den knapt slik det var i den gamle benken. Min løsning bli først og fremst å lage bedre lufting i TV benken før rengjøring av konsoll👍
 9. Ja Nintendo har ikke akkurat en bra historie på skjermfronten. Gameboy og GBA var jo håpløse. DS Lite var grei nok. 3DS var det lotteri etc. Håper på en litt kraftigere konsoll med samme størrelsen, men større skjerm og 1080p👍
 10. BOTW 2 regner jeg med er klar til neste år da har de hatt 4 år på seg siden BoTW og har vel mulighet for en del reuse av assets fra 1’ern. Metroid Prime 4 er nok minst 2 år unna pga restart med Retro studios. Håper bare på en remake av Metroid Prime Trilogy til Switch nå i år. Nintendo kommer nok ikke med neste generasjon før tidligst 2023 sånn som salget av Switch er nå, men er jo lov å håpe på en litt oppgradert Switch Plus eller noe sånt neste år.
 11. Har fundert litt på strategi når det kommer til prising av konsollene i PS5 tråden. Siden vi enda ikke vet hva de starter på så har jeg tatt utgangspunkt i at ønsket er en konsoll under 500 dollar. Vil derfor tro at PS5 Digital havner der. Om Microsoft da ønsker å kjempe i toppen av markede så må nok Series X havne på samme pris som den og kunne skryte av å ha BR-spiller til samme prisen samt heftigere ytelse. Så hvor passer Lockhart inn her da? Vil tro at valget til Microsoft med å gå for veldig konvensjonell NVMe var for å holde prisen nede så ser for meg at en Series S kommer med lik CPU og SSD ytelse som Series X, men et kraftig kutt på GPU fronten samt mindre RAM (8-12GB) ytelsesmessig vil GPUen plassere seg litt under One X i rene tflops, men du vil fortsatt ha overlegen CPU, lasteytelse samt ny teknologi på GPU. Prismessig må den da havne under $300 for å være aktuell.
 12. Ja er enig i at det er strategi ute og går her. Hadde det kun vært margin så hadde nok konsollene lett kostet 6-700 dollar. Eneste konsollene jeg kjøper uten å nøle er Nintendo, men har stort sett endt opp med alle konsollene etter hvert. Denne generasjon satt langt inne for meg og PS3en ble brukt mye frem til Switchen kom i hus. Første del av den generasjon gikk det mest i Xbox. Nå har jeg en One X kjøpt mest for 4K blu-ray (som den enda ikke har blitt brukt til) og Gamepass. Planen er da PS5 for å få spilt de titlene jeg har gått glipp av på PS4 samt det nye som kommer, men avventer nok et par år da et nytt familiemedlem er på tur nå. Strategimessig er det nok Microsoft som må presse prisen denne gangen da de er veldig underdog på tur inn. Skal de ha en sjans må de prise Series X likt eller under den billigste varianten av PS5.
 13. Husk at amerikanske priser alltid er oppgitt uten sales tax mens i Norge oppgis alltid prisen til sluttkunden med moms ergo tilsvarer $499 ca 5900kr med moms med dagens kurs😊 vil tro at $499 er ønsket makspris for Digital edition og at Blu-ray utgaven havner 50-100 dollar over den. Regner med de kan melke marginen litt mer på BR utgaven da de som vil ha den nok er villig til å betale mer for nettopp det. I Norge ender vi nok opp med 5999kr og 6999kr da👍
 14. Blir vel ikke lurt? Merkenavnet har jo mye å si og samtidig har jo da og Microsoft kontroll på IPene til Sega så de får jo en Sega Konsoll. Er jo ikke som Xboxen er noe dårligere enn andre konsoller, men merkenavnet er ikke en del av spillkulturen i Japan.
 15. Hadde jeg vært sjef så hadde jeg kjøpt Sega og lansert Xboxen som en Sega konsoll der, Sega Series X eller Sega Genesis X eller Sega Dreamcast X (Compatible with Xbox) For meg har Gamepass vært genialt og flere gode titler jeg ellers ikke ville kjøpt har blitt spilt. Tror Microsoft sin satsning på Xbox som plattform der du til slutt bare kjøper spillet en plass og spiller det der du vil f.eks. Kjøper Halo: Infinite på PC så spiller du det på Series X eller One for det er knyttet til din konto. Ser noen klager på mangel på motionsense i kontrolleren, men bortsett fra noen partyspill så synes jeg ikke motion i vanlige kontrollere funker (jeg ser på deg Breath of the Wild motion puzzels). Ser frem til Xbox SeX og PS5, men blir nok ikke ny konsoll i år da det er smått på tur så, avventer og klarer meg nok fint med denne generasjons konsoller et par år til (Helt til jeg kommer over et gått tilbud i et svakt øyeblikk).
×
×
 • Create New...