Gå til innhold

Magnus Rydningen

Medlemmer
 • Innlegg

  327
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Magnus Rydningen

 • Bursdag 20. mars

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

2 580 profilvisninger

Magnus Rydningen sine prestasjoner

195

Nettsamfunnsomdømme

 1. Mener de driver å tester det ut i enkelte marked så det kommer nok
 2. Hvilken dropouts er det snakk om? Har for tiden Series Xen tilkoblet og spiller på S95Ben og har ikke sett noe problemer der.
 3. Regner med det kommer opp en grafikk under løpet om ny rekord i antall besøkende, men antallet vises ikke slik som på andre løp😅
 4. Har motsatt inntrykk av deleprisene hos Tesla, arbeidstimene er derimot ekstremt dyre😅 det man kan gjøre fra skjermen er nok i de aller fleste tilfeller, men så klart ved feil på skjermen er det vrient og bilen må ha MCU2 eller nyere. Når KIA skal ha 180 000kr for å bytte computer fordi GPSen ikke fungerer så begynner du å snakke om hinsides priser.
 5. Har gratis tilgang på reperasjonsmanual fra Tesla, trenger ikke OBD for å kjøre diagnose eller service punkter da man har tilgang til det gjennom skjermen direkte. Deler kan man bestille fra Tesla. For et par år siden stemte det du sier, men det har endret seg markant
 6. Sa jeg noe om min lønnslipp, har alt det på min selv om de har gått over til et jalla system som heter Visma nå som er mindre detaljert enn før. Men som oftest når noen snakker Brutto/Netto så er det det som står øverst som brutto og utbetalt som netto. Lønnslippen sier også noe om totalt utbetalt lønn og total forhåndstrukket skatt så langt det året som gir et bedre bilde av hva man har betalt i skatt (Overtid og variabel inntekt gjør en måned til en dårlig indikasjon)
 7. Han skriver jo hva nettolønn er, rette er å se på lønnslippen å se på hva skattetrekket er. Det kan være andre trekk som 2% Pensjonstrekk, Fagforening etc. som ligger i det totale trekket.
 8. Tenkte jeg skulle sjekke ut Spider-Man 2 til helgen og fyrte opp PS5en for å vurdere om man skulle kjøpe det, men har Sony røkt sokkene sine 900kr for spillet digitalt(standard utgaven)? Ryker snart ut for salg hele konsollen…
 9. Alle biler kan lade om du har TN nett altså 400V 3-Fase. Spenningen mellom Fase og nøytral er 230V som er det bilens lader faktisk bruker. TN er det absolutt mest vanlige i Europeiske land bortsett fra Norge og Albania. Om laderen settes opp til 16A så vil en bil med 3-faselader kunne lade på 11kW, mens en med 1-faselader vil få 3,6kW.
 10. Om sikringen er gammel kan det være at den ikke tåler merket belastning lengre. Men som Zanta skriver har den løst ut for jordfeil så ligger nok svaret der. Er det andre ting koblet på samme stikket som komfyren? Ser den kan dra opp til 3,6kW så om du har noe annet som drar om så bare 200W så ville nok sikringen gått pga overbelastning etter 5 minutt.
 11. Tror det han mener er at om Twitter/X rensker bort bot kontoer så forsvinner likes disse bottene har gitt. Men om de kun har fjernet botter som liker anti-Musk innhold så er jo det ganske suspekt. Ser nå at jeg misforsto😅
 12. Om du uansett ikke har høyere avkastning på pengene enn det du betaler i renter per måned så ville det nok lønne seg å betale ned, du frigjør jo 6500kr i måneden i faste utgifter om du heller setter disse rett inn i fond henter du fort inn det du må betale ned i dag.
 13. Hadde samme plan før lanseringen 11 Pro Max på fjerde året nå og batteriet begynner å skrante, men tror heller det blir nytt batteri enn å gå med på at Apple pumper opp prisen enda 1000kr i Norge selv om kronekursen er omtrent lik med fjoråret. Lukter litt på bruktmarkedet og kanskje et hopp over til Android for å teste brettemobil.
×
×
 • Opprett ny...