Gå til innhold

Laserbeam (tidligere Sarcoex)

Medlemmer
 • Innlegg

  4 437
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Laserbeam (tidligere Sarcoex)

 • Bursdag 29. desember

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Nylige profilbesøk

29 993 profilvisninger

Laserbeam (tidligere Sarcoex) sine prestasjoner

1,3k

Nettsamfunnsomdømme

3

Hjelpsomme svar

 1. Fått tak i PS5 (disk versjonen). Foten som fulgte med var egentlig ganske kjekk og veldig enkel å sette på. Den står i liggende stilling i en hylle i tv benken, med mye luft rundt og over. Haptic feedback og motstanden i triggerene fungerer ganske bra. Har kun spilt Gran Turismo 7 foreløpelig, har savnet et skikkelig Gran Turismo type spill igjen. Forza Motorsport, GRID Legends og Need for Speed Shift er rett og slett ikke helt det samme. Har bare spilt fram til 3dje Café kort foreløpelig, men for meg så føles det ihvertfall som et Gran Turismo spill. Har forsåvidt spilt alle fra GT2->GT6 (ikke Sport). Og skal blant annet også spille Final Fantasy XVI med brodern.
 2. Ah. Skjønner. Får vel prøve på "weak" og se hvordan det går.
 3. Skjedde blant annet i denne tråden nå: Har sett igjennom alt der jeg ikke hadde sett. Trykker på Mine Innlegg på toppen, og står fortsatt som at noe er ulest. Det eneste som fungerer er å trykke på "Oppdater" manuelt (evt F5) når jeg er inne på Mine Innlegg. Kjører Windows 11 med Chrome 111.0.5563.65 (64 bit). Er det noe Ublock Origin kanskje blokkérer? EDIT: Med Ublock Origin deaktivert så fungerer det fint. Rart at den skulle blokkere noe (uten om reklame). EDIT2: Glem det for den lenkede tråden. Det hadde kommet et par-tre flere innlegg, men den åpnet opp på "forrige forrige" uleste innlegg, ikke de som var daværende.
 4. Fått tak i PS5 sammen med brodern (spleising) og Gran Turismo 7. Tror triggerene har litt for mye motstand, men er kult at man kan kjenne når bremsene / hjulene låser seg. Aldri fått vondt i fingerene av en kontroll før hehe. Og startet på nok en ny runde med Cyberpunk 2077 på PC. Rart at man ikke har hørt noe mer om en dato / utgivelses vindu for den nye utvidelsen. Veldig synd at Starfield ble utsatt nok en gang, men de trenger nok mer tid på finpuss. Og håper på mer informasjon om Dragon Age Dreadwolf og Mass Effect 4 ved "E3 tider".
 5. Spiller Mass Effect Legendary Edition, Mass Effect: Andromeda og Horizon Zero Dawn (for første gang! PC).
 6. Husker et spill jeg spilte for en del år siden på PC. Var et FPS hvor du spilte en hemmelig agent eller noe sånt. Spillet var utviklet i Norge så vidt jeg husker (ikke Funcom). Husker i demoen så skulle du infiltrere en base eller noe sånt. Husker at man måtte drepe en vakt eller noe sånt for å få nøkler / nøkkelkort eller noe, for å åpne en dør. Var åpne brett, men ikke direkte åpen verden, oppdragsbasert. Tror jeg spilte det mellom 2000-2005 eller noe sånt. Ganske sikker på at det var på Windows XP. Husker noe med IO /I.O eller noe sånt (ikke IO Interactive). Edit: Fant det: Project I.G.I https://en.wikipedia.org/wiki/Project_I.G.I.
 7. Hvilken laptop? Kan hende at det er en WiFi bryter enten på siden / fronten, eller på tastaturet, evt ved siden av på knappen. Enkelte laptoper har også en WiFi bryter via en FN-knappekombinasjon.
 8. For mer enn 144fps (på en 144hz monitor) i CS GO prøv å gå inn i instillinger på selveste spillet og skru av VSync / Vertical Sync. Evt også i Nvidia Kontrollpanel:
 9. Likte også den godt jeg også. Bruke fiberwire var litt morsomt, men følte liksom ikke noe "motstand", selvsagt vanskelig å få det til når du må gjøre det fysisk selv i lufta med vr kontrollere. Noen av oppdragene i VR ble faktisk lettere for meg enn i 2D modus med m+t (husker ikke hvilke). Og kjørte også greit på et RX 5600XT, selv om det så "grått ut", på det skjermkortet med en Rift S. Har ikke prøvd enda igjen med 3070ti'en Skytinga ble nesten like slitsomt som pil og bue i Skyrim VR, spesielt sniper. Men tror kanskje "øvelse gjør mester" i begge tilfellene der. Men ble litt for "immersive" i folkemengder for meg hehe.
 10. Emulering av PS2 og PSX ble for knotete, så jeg og brodern kjøpte rett og slett et stykk brukt PS2 med noen spill fra FINN (usikker om det er slim versjonen eller ikke). Men må da kjøpe inn PAL versjon av Need for Speed Underground 2 og Gran Turismo 4. Ender vel opp med GT3, da det er den vi husker best. Samt har GT2 (PAL) fra før.
 11. Hei. Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LH Stasjonære'S hovedkort: Asrock B450m Steel Legend Sekundær monitor: Samsung S32F351 ([email protected]) Jeg bruker laptopen ofte som sekundær maskin koplet til den sekundære monitoren. Og får lyd fra den fra headset porten til Linje inn på den stasjonære. Den stasjonære er også koplet til den sekundære monitoren. Laptopen og den sekundære monitoren er koplet til en forgrener, mens den stasjonære er koplet direkte stikkontakt (2 delt). på veggen, som er den samme som forgreneren er koplet til. Har slitet med lydstøy fra laptopen, typ 50/60hz lydstøy. Selv på 5% volum på Linje inn på den stasjonære. Å skru ned volumet på selveste laptopen har ingen effekt. Linje Inn er satt som "Hør på denne enheten". Kopler jeg ut HDMI'en fra skjermen, som laptopen er koplet til, så forsvinner støyen. Det samme skjer også når jeg gjør det samme med HDMI kabelen til den stasjonære, og bare den til laptopen er koplet til. Men fortsatt litt merkebart, til volumet på linje inn er satt til 30%. Har prøvd å lest litt om det, og har skjønt at jeg kanskje trenger HDMI kabler som er skjermet og / eller med en "ferrite core"? Eventuelt kjøpe "ferrite cores" som jeg fester på hver av kablene? https://www.amazon.co.uk/20Pcs-Clip-Ferrite-Suppressor-Diameter/dp/B0725R9DPR/ref=sr_1_6?crid=32X3KR9AAI2E2&keywords=ferrite+core&qid=1675219977&sprefix=ferrite+core%2Caps%2C97&sr=8-6 Trenger kanskje ikke 20 stykker av forskjellig størrelse. Men var grei pris? Men er usikker på om dem vil løse problemet. Eller om jeg bare skal ha den stasjonære eller laptopen koplet på den sekundære monitoren hver for seg.
 12. HITMAN World of Assassination samlepakke 45% tilbud: 431,75 kr https://store.steampowered.com/sub/672746/
×
×
 • Opprett ny...