Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 07/25/19 in all areas

 1. 9 likes
  Han en en vinglepave. Selger og kjøper en ny en gang i måneden.
 2. 8 likes
 3. 8 likes
  Det betyr ikke at de ikke prøvde. Og om man prøver så er det et lovbrudd. Akkurat som mordforsøk er ulovlig selv når offeret ikke dør. Det finnes andre farger mennesker enn Hillary og Trump. Kan du vise til hvor dette med at han ledet et lag av Hillarysupportere ble stadfestet? Hva var lovbruddet? Som for eksempel? Og ha da i bakhodet at når man anklager eller fengsler høyt profilerte folk så er ikke det en lekkasje. Det er nyheter. Hvordan kom du frem til dette? Den skal verken "exonerate" eller "impeach" og det kom frem i avhøret. Forklar gjerne hvor det kom frem at førstnevnte var noe som skulle være mulig. Det gjorde alle. Så du det bare fra den ene siden burde du kanskje gå litt i deg selv.
 4. 6 likes
  Fordi de er modige. Og så er det nok også det at de vet de blir irrelevante om de ikke endrer seg. Gamle greier funker kun best for gamle folk som ikke liker endringer.
 5. 6 likes
  Folk som får seg til å skrive "Team Hillary" bekymrer seg mindre om parti og mer om å beskytte den store lederen. Uansett hvem det måtte være denne måneden. Gitt dette virker de til å slite med å se at andre ikke er persondyrkere.
 6. 5 likes
  Hnnngh, utålmodig, ja..
 7. 5 likes
  Noen bilder fra dagen: Så sykt deprimerende. Det var 50 års jubileum, og Apollo Center var sperret av i dag. Var meningen å ta buss dit å se på raketter og se oppskytningen av SpaceX derfra men neida. Skulle se fra main visitor center. Der vi måtte være hele dagen. Der var det kjekkeste å se Atlantis! Så står utenfor på parkeringsplassen sammen med mange andre. Der var best å stå å se oppskytningen. Ser på klokken som er der, 17 sekunder igjen og bam der stoppet klokken. Overhører at det er avlyst. Kommer senere opp på Twitter at oppskytningen er flyttet til i morgen på grunn av været .... :) Åh!!!! Det var den oppskytningen. Ellers syns jeg de kunne hatt noen ekstra feiring siden det var jubileum. Og hvorfor Apollo center var sperra av må gudene vite. Ellers ble det nå brukt noen tusen kroner i Space Shoppen
 8. 3 likes
  Godt poeng, det er 18 fot. Selv min barndoms 21 fots snekke er jo stor i forhold. 18 fot er vel nærmere en jolle enn en feriebåt. .Dette er bare ett av tallene som er helt i tåka i denne artikkelen. Disse «forskerne» bak denne artikkelen burde finne noe annet å gjøre.
 9. 2 likes
  Jeg har sagt dette mange ganger før: Demokratene kan ikke impeache Trump uten flertall i senatet. Huset kan stemme for impeachment, de er anklagerene. Senatet er dommerene. Republikansk side har hverken moral eller ryggrad, så demokratene trenger flertall i senatet for å kunne avsette Trump, da det er senatet som avgjør om han avsettes. Og de trenger ikke bare flertall -- men et flertall av mennesker som ikke kan trues, bestikkes eller presses, som er enda vanskeligere enn å faktisk bare få flertall i senatet. ... Tenk dere om vi bare hadde Høyre og FrP som partier i Norge -- og at en kriminell statsminister med immunitet trengte at folk fra FrP i stortinget stemte for å avsette sin egen statsminister. Høyre ville fjernet en kriminell statsminister i egne rekker. FrP, not so much.
 10. 2 likes
  Meteoritt i India https://www.theguardian.com/science/2019/jul/25/indian-farmers-shocked-as-suspected-meteorite-crashes-into-rice-field
 11. 2 likes
  Kanskje ikke blant dere rikfolk, som bare kjenner luksusmarkedet. Men det savnes hardt blant oss som må forholde oss til bruktbiler. Den første Pioneeren jeg kjøpte til 1300,- eller så for snart tjue år siden, var bedre enn samtlige fabrikkmonterte bilanlegg jeg har fått med på kjøpet - med unntak av den aller siste, som er en Volvo 2013-modell. Og den har altså fortsatt ikke spesielt god skjerm, men den har i alle fall fått ettermontert DAB+. DAB+ ble vanlig på bruktbiler i Norge sånn ca. i morgen. Selv blant de fleste nyere elbiler som ikke er i luksussegmentet, virker det å være enkle stereoanlegg med A2DP og handsfree, men lite ekstra. På endel bilkonfiguratorer i dag må man fortsatt i dag velge oppgradering for å få avspilling fra mobil. Edit: det er fortsatt slik at tradisjonelle bilprodusenter kun vil ha/trenger 5-7 nye bulletpoints på hver ny årsmodells salgsplakat. Og da holder de rett og slett ikke farta til teknologibransjen. De har enda ikke catcha opp med ting som Googles og Apples operativsystemer, det er gjerne flerfoldige titusner i tilvalg for å få en av disse og det er jo ikke som om f.eks. Android Auto er et spillernytt produkt. For å ikke snakke om hvor langt bak de er på sikkerhetstankegang (IT-sikkerhet).
 12. 2 likes
  Opeth - Under the Weeping Moon
 13. 2 likes
  Norge ønsker å slippe til utenlandske selskaper som kan rasere norsk natur for at strømmen kan eksporteres til land som Tyskland, der de er desperate etter å kunne påskryte seg ren energiimport. Nei ellers takk, vi har mer enn nok strømproduksjon i Norge til å klare oss selv. Det største problemet for norsk strømproduksjon er at det eksporteres energi som vi selv kan bruke. Istedenfor selges vannkraften til utlandet og når tørken og vinteren kommer, klager vi og syter vi over at det ikke er nok strøm.
 14. 2 likes
  Det blurvIngen lovbrudd å si hva man mener om sakene, Mueller kunne godt ha gjort det igår. DOJ policy er ikke en lov. Det ville vært noe helt annet hvis Mueller ville ha sagt at han ville arrestere Trump hvis han ikke var president
 15. 2 likes
  Lager en fortløpende oppsummering for de som ikke ser kampen 3 min: United aggressive i gjenvinning også i dag. James bruker farta, snapper ballen på midtbanen og setter opp Martial som klinker ballen på innsiden av stolpen med venstre. Millimeter fra scoring etter fire min. God start. 20 min: 1-0 United, Pereira med fint forarbeid og en ball gjennom til Martial på hjørnet av femmeteren som lurer ballen inn på nærmeste stolpe. Pent mål, men Gazzaniga burde nok tatt den. 23 min: Sissoko går unødvendig voldsomt inn i James bakfra for andre gang. Alli har også vært litt i overkant røff ved to anledninger. United-spillerne blir irriterte, og det blir en del knuffing og krangling med Kane og McTominator involvert. Pause: Fortjent 1-0 til pause mot et lag som har færre minutter i beina denne sommeren enn oss. De var mer med de siste 15, men skapte lite. James har vært en håndfull for Spurs og ser mer og mer ut som en spiller som kan starte mange kamper denne sesongen. Martial ser også friskere ut enn på lenge. 46 min: Helt ny ellever for United etter hvilen. 50 min: Dalot, som har vært vår svakeste spiller denne turnéen, opphever offsiden slik at Son slipper gjennom ganske alene. Prøver seg på en lobb, men går langt over. 53 min: Bailly SKADET IGJEN så klart. Ser ut som kneet nok en gang. Bæres av på båre. Inn kommer Tuanzebe. 64 min: 1-1 Lucas Moura. Heldig mål, tar ned ballen på 16-meteren, fyrer et dårlig skudd som treffer Shaw og ballen spretter sakte forbi en utspilt Romero. Det første målet United slipper inn denne sommeren. 79 min: 2-1 til United, Angel Gomes! Nydelig kombinasjonsspill på venstresiden mellom Shaw, Gomes og Mata. Unggutten får en fin stikker fra Mata og fortsetter mot nærmeste stolpe og setter ballen pent og følsomt forbi keeper. Veldig pent og Gomes fortsetter virkelig å imponere på denne turneen. Slutt: Grei kamp og fortjent med seier, ikke så overlegne som vi var mot Inter forrige kamp. Forsvarer oss bra og skaper litt sjanser. James, McTominator, Gomes, Shaw, Pereira og Martial var de som stod best frem i dag. Neste match mot KBK i Oslo på tirsdag!
 16. 2 likes
  Spesiell vinkling. Når man får informasjon, spør om mer informasjon, og til og med på riksdekkende TV ber russerne hacke Hillary Clinton og DNC, innrømmer at man har gjort alt dette, og sier man vil gjøre det igjen... Vel, for meg er det samarbeid.
 17. 1 like
  Kulde og "trekk" kan være en ulempe for immunforsvaret, men det er vel heller naboen din på bussen som er synderen her tenker jeg. Mye du kan gjøre for kortvarig lindring, lite som lindrer lenge dog. Solbærtoddy er min go-to ved vond hals.
 18. 1 like
  Når det er så spesialisert ville jeg gått runden fysisk, burde ikke ta lang tid å orientere seg over mulige trevarehus og du burde være interessant for de i en deltidsstilling.
 19. 1 like
  "Nært"Vis til test i Nye spill da Overklokket 9700k gir ca dobbelt så mange fps VS i Battlefield V som overklokket 2600k
 20. 1 like
 21. 1 like
 22. 1 like
 23. 1 like
  Da har du rimelig drøye rasistiske holdninger. Notert.
 24. 1 like
  Finnes dessverre slike bedragere der ute
 25. 1 like
  Det stemmer. Forklaringen på at det "ser ut til" å dabbe av, kan rett og slett være fordi prosjektene øker i omfang. Overskudd av kraft er en selvfølge, når man skal lage og erstatte kull og gass med vind og solkraft.
 26. 1 like
  Fikk endelig svar fra dem. Støvsugd. Så jeg antar at forventet hos dem er det samme som ubekreftet hos Komplett. At det drøyer litt gjør meg ikke noe, men nå snakker vi midten av August allerede... Jeg merker jeg blir litt utålmodig.
 27. 1 like
  Nissan skal også ha masse penger for å oppdatere det utdaterte kartet i navigasjonen, så jeg kjøpte en enkel mobilholder fra clas ohlson istedet og har gratis navigasjon med gratis oppdateringer med smarttelefonen som jeg uansett har. Blir ikke enklere og billigere enn det. 100kr fordelt over ti år blir bare 10kr i året.
 28. 1 like
  De har fått blod på tann nå, når boten til Facebook smaker så godt? Hvorfor ikke hente inn annen moden frukt i samme vending?
 29. 1 like
  Tja, det blir vel enkelt. Det har vært rekordsalg for Model 3, men Model S/X salget er ganske lavt. Det har også være 117 mill i engangskostnader i forbindelse med omstrukturering, som ikke var ventet. Fjerner man omstruktureringskostnadene var tapet ca som forventet av analytikerne.
 30. 1 like
  Tesla virker som bra sted å gjøre karriere. Ledere forsvinner ut i hopetall og stillingene besettes med internt opprykk. Europasjefen trakk seg i begynnelsen av juli og to uker senere sluttet også den personen som tok over.
 31. 1 like
  du skal ikke se bort fra at det er frykten for akkurat den lokalstranda til han Ole-Martin, som får han til å ta en høyere utdanning, forske på klimakrisen, og finne løsningen på den. For så å bli lokalhelt i bygda for å ha reddet stranda.
 32. 1 like
  Ikke reis for å møte damer, reis for reisen sin skyld og hvis det dukker opp noen damer så blir det en bonus. Prøver du for hardt, som å reise kun for å møte damer, er fallhøyden stor og det kan ble en skuffelse. Reis rundt til steder du kunne ha tenkt deg å se og oppleve, og så tar du resten som det kommer.
 33. 1 like
  Det er vel ikke verre enn at du tar den med til butikken og forklarer problemet. Hvor stor/synlig er denne ripen, og hvor eksakt er den plassert? Er det mere enn kun den ene skrapen?
 34. 1 like
  Ville hørt med en advokat. Jeg tviler på at utleier har noen som helst sak da dere ikke har en gyldig kontrakt når dere ikke har skrevet under på noe som helst. Det dere nå har lært er å aldri akseptere untaker. Når man leier et objekt skal man ikke akseptere tull. Da skal det være på det rene eller så finner man seg noe annet. Hadde også problemer med en utleier som var veldig useriøs og jeg bestemte meg den gangen at jeg måtte flytte når jeg hadde mulighet til det. Etterhvert fant jeg meg en mye hyggeligere utleier som faktisk gjør det han skal gjøre uten at det blir mer stress for meg.
 35. 1 like
  så må bare Torvalds og resten av linux-banden få ræva i gir, og opensource, før en eller annen Jobs/Gates-lignende fyr kommer og gjør utviklinga komplisert og ubehagelig.
 36. 1 like
  Når vil dette bli en aktuell problemstilling? Om du ser på dagens installasjonstakt for fornybar energi vil vi ikke ha noe overkapasitet av betydning på flere tiår. Noe som for så vidt passer godt med fremtidsutsiktene til hydrogenbilen.
 37. 1 like
  Her må vi heve kunnskapsnivået litt. Katalysatorer renser ikke all eksosen. Selv en varm dieselmotor med tipptopp katalysator slipper ut NOx. Det er NOx og små eksospartikler (PM2,5) som utgjør det farlige svevestøvet i bymiljø. Det er mye bedre enn hva det var for 20-30 år siden, men det er fremdeles farlig. Dekkpartikler (PM10< ) er ikke på langt nær like farlige. Og hva gjelder CO2 så renser ikke katalysatoren noe som helst. 0%. Hva vi skal bruke penger og hvem som skal betale mest/minst kan alle mene som de vil. Men du trekker jo frem noen eksempler der forbud og regulering funket. F.eks. ozonlaget. Det er ikke helt fikset ennå, men det viktigste tiltaket der var å forby de gassene som gjorde verst skade. Det funket! På sikt skal vi gjøre det samme med bensin og dieselbiler. Hive dem på historiens skraphaug. Da får naturligvis elbilistene avgiftsbelegges på en eller annen måte slik at veifinansieringen fortsatt fordeles slik som vi har gjort i mange tiår: Noe betales av bilister, noe tas på fellesen.
 38. 1 like
  Du kan sjekke tilstanden på batteriet ved et øyekast. Leaf har en egen indikator i dashen (capacity bars): Har nylig selv kjørt en '13-modell som fremdeles hadde alle 12 prikker i helseindikatoren. Hadde bare gått oppunder 40 000 og antagelig hurtigladet lite i sitt liv. Ingen problem å kjøre godt over 100 km på sommerføre, men ville brukt 100 km mellom hurtigladinger til planlegging på langtur. Når det er sagt så ville ikke kjøpt en eldre Leaf hvis jeg skulle kjøre mye langtur. Ei heller hvis jeg klarte meg fint uten bil i hverdagen. Men til jobb, butikk osv med hjemmelading pluss en tålmodig langtur i ny og ne er den aldeles kurant. Et vanlig brukt, pent behandlet batteri varer like lenge som en stempelmotor. Minst. Tror du klarer å finne en med 11 eller 12 prikker til 50 000 med litt tålmodighet og pruting. Det finnes dyrere elsykler enn det. edit: men jeg ville unngått import, spesielt fra USA. Det var mye snusk i den perioden og det ble solgt masse biler i Norge, så ingen vits å ta for mye sjanser. Har du noen konkrete eksempler eller er det bare skremsel? Som nevnt er huggerne fulle av delebiler. Leaf har solgt i store mengder, det ligger jo over 1300 på Finn bare nå.
 39. 1 like
  Risikoprofilen har alt å si. Men som Geir skriver er det umulig å gi deg råd uten mer informasjon. https://www.altinn.no/starte-og-drive/starte/valg-av-organisasjonsform/ https://enkeltmannsforetak.nyttiginfo.no/enk-eller-as/
 40. 1 like
  Så vidt jeg ser er dette (gjerne dårlige) forsøk på svart humor (no pun intended). Jo, jeg er enig i at noen av dem kan regnes å være rasistiske, men ingen er ekstrem-rasistiske. Dette er ikke skrevet av KKK og Hitler, men heller ungdommer som tror de er morsom. Og om du spør hver og en av dem som har postet disse kommentarene, er jeg 99 % sikker på at bortimot ingen av dem faktisk er rasister. I mine øyne må det være lov å spøke om absolutt alt, inkludert ting andre kan bli støtt over, det være seg religion, hudfarge, kjønn, nasjonalitet, stereotyper, etc. Humor skal utfordre grensene i samfunnet. Noen ganger fungerer det, noen ganger ikke. Når man kommer til det steg at man ikke kan spøke om enkelte temaer, og noen grupper mennesker ikke kan si enkelte ord, har samfunnet virkelig tapt. Husk at rasisme er en hat-handling. Tror du virkelig disse folkene her hater svarte? Eller tror du de forsøker, gjerne mislykket, å være morsom?
 41. 1 like
  Du tuller nå? Hva vet du egentlig om saken? Det er jo selvsagt kjipt at fyren døde, men uten å vite noe som helst om årsaken tror jeg du bør dempe deg litt, gutt. Det kan være en million årsaker til at dette skjedde. "dempe deg litt, gutt" Hvor i helvete kom den ifra? fuck off rett og slett. Det kan vel hende det er noe annet som var galt i dette bildet, men du snakker ikke slik til noen som ikke har sagt noe galt til deg. Ærlig talt. Tror dere får gjøre opp over en runde SFIV.
 42. 1 like
  Du tuller nå? Hva vet du egentlig om saken? Det er jo selvsagt kjipt at fyren døde, men uten å vite noe som helst om årsaken tror jeg du bør dempe deg litt, gutt. Det kan være en million årsaker til at dette skjedde. "dempe deg litt, gutt" Hvor i helvete kom den ifra? fuck off rett og slett. Det kan vel hende det er noe annet som var galt i dette bildet, men du snakker ikke slik til noen som ikke har sagt noe galt til deg. Ærlig talt.
 43. 1 like
  Ja, flott det. Jeg må være en skikkelig dum idiot som kan kose meg gode filmer, serier og spill selv om en og annen karakter er mørk i huden. Voks opp.
 44. 1 like
 45. 1 like
  Jaha, hvorfor skulle jeg løyet om at jeg kjenner ett par kjøpmenn av dagligvarebutikker? Og til info. er det to helt forskjellige ting å drive butikk i Oslo sentrum og f.eks Lillehammer, men så langt tenker du vel ikke Er vel en grunn til at ingen dagligvarebutikker utenfor Oslo har åpent 24/7, Men du har vel mer peiling enn de.
 46. 1 like
  https://www.regjeringen.no/no/tema/europapolitikk/tema/toll-skatt-avgifter/id686229/ 4 dobbel avgift vil nok skape problemer, tipper jeg. Er jo direkte en "avgiftsmur" for biler produsert i EU-området. Miljøavgift knyttet til utslipp er en miljøavgift knyttet til utslipp, og slett ingen avgiftsmur som er knyttet til opprinnelssland. En fast avgift på en halv mill ville nok ikke gått, men et gradert system basert på utslipp vil nok være innenfor *nesten* uansett hvor høye de er.
 47. 1 like
  Hvis du ikke tåler å være her inne hvorfor leser du trådene her da? Kun for å bli krenket?
 48. 1 like
  Her på huset fjerna man de siste delte plassene for ikke lenge siden og alle har nå egne kontorer. Er situasjoner hvor det hadde vært greit med mer åpent kontorlandskap, men får jeg velge er kontor å foretrekke. Alle har som regel dørene vid åpne såfremt de ikke vil forstyrres.
 49. 1 like
  Jeg er helt enig i det. Problemet er at mange av de som trenger denne kunnskapen mest lar seg ikke overbevise av forskning eller fakta -de velger å ikke forholde seg til kunnskap og vitenskap. Det nytter ikke å presentere fakta og vitenskap til klimaskeptikere, vaksinemotstandere og deres likesinnede. De har allerede bestemt seg for at det de ønsker å tro er mer sannsynlig enn hva fakta faktisk forteller dem. Å si at "tro og følelser må ut - vitenskap må inn" tyder på at vi ikke allerede oversvømmes av vitenskap. Det er ikke slik at NRK og andre ikke har presenter bøttevis av vitenskap og fakta. De gjør, og har gjort, det. Problemet er at en del mennesker uansett ikke tar denne vitenskapen inn over seg. De overser glatt det som ikke passer inn i deres egen oppfatning uansett hvor mye fakta og logikk måtte bevise noe annet. Ikke at jeg tror den NRK-saken kommer til å tenne noen lys hos dem. Men den er heller ikke noe symptom på at det ikke satses på fakta og vitenskap - vi oversvømmes med det. Problemet er bare at en del velger å ikke ta hensyn til det uansett.
 50. 1 like
  Og skjul kabler i kabellist eller i vegg. Alt for mange som henger opp TV-en på vegg med 18 kabler hengene nedover veggen. Grusomt.
×
×
 • Create New...