Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/25/19 in all areas

 1. 10 points
 2. 9 points
  Han en en vinglepave. Selger og kjøper en ny en gang i måneden.
 3. 8 points
 4. 8 points
  Du fremstår bare mer og mer gal rett og slett. Tror den eneste her som ikke har lest rapporten er deg. Forøvrig dreper det all saklighet når du presterer å si at Mueller ikke har lest rapporten engang. Det viser bare hvor ekstremt lite du egentlig og hvor lite du forstår. Forøvrig er Mueller republikaner.
 5. 8 points
  Det betyr ikke at de ikke prøvde. Og om man prøver så er det et lovbrudd. Akkurat som mordforsøk er ulovlig selv når offeret ikke dør. Det finnes andre farger mennesker enn Hillary og Trump. Kan du vise til hvor dette med at han ledet et lag av Hillarysupportere ble stadfestet? Hva var lovbruddet? Som for eksempel? Og ha da i bakhodet at når man anklager eller fengsler høyt profilerte folk så er ikke det en lekkasje. Det er nyheter. Hvordan kom du frem til dette? Den skal verken "exonerate" eller "impeach" og det kom frem i avhøret. Forklar gjerne hvor det kom frem at førstnevnte var noe som skulle være mulig. Det gjorde alle. Så du det bare fra den ene siden burde du kanskje gå litt i deg selv.
 6. 7 points
 7. 7 points
 8. 6 points
  Ja, la oss forholde oss til Muellers ord. Som her: Lieu: "The reason you did not indict Donald Trump... is because of the OLC decision. Is that correct?" Mueller: "That is correct." ... Med andre ord hadde Trump nå vært tiltalt hadde det ikke vært for at han var president. Det vitner vel på noen lovbrudd begått? Forøvrig var Mueller også snill nok til å minne oss på at slike lovbrudd har lang strafferamme. Håper Donald får leve resten av sine dager bak lås og slå. Noe annet har han ikke fortjent. Did Trump know about Russian interference on his behalf? Yes. Did Trump utilize that interference? Yes. Did Trump lie about financial ties to Russia? Yes. Was he at risk of blackmail as a result of those lies? Yes.
 9. 6 points
  Fordi de er modige. Og så er det nok også det at de vet de blir irrelevante om de ikke endrer seg. Gamle greier funker kun best for gamle folk som ikke liker endringer.
 10. 6 points
  Folk som får seg til å skrive "Team Hillary" bekymrer seg mindre om parti og mer om å beskytte den store lederen. Uansett hvem det måtte være denne måneden. Gitt dette virker de til å slite med å se at andre ikke er persondyrkere.
 11. 6 points
 12. 5 points
 13. 5 points
  Hnnngh, utålmodig, ja..
 14. 5 points
  Du har åpenbart sett like mye Fox News som kongressmedlemmet her. Skammelig. Det var noen som sa noe om soundbytes...
 15. 5 points
  Bokstavelig talt alt du kommer frem til her er jo rent oppspinn. Bare fordi det blir gjengitt på en eller annen alt-right side du følger betyr det ikke at noe av dette er sant. Har boldet ut noen greier her som tenker det er greit å si noe mer om. Trump ber en av sine undergitte sparke Mueller fra etterforskningen. Den undergitte innser selv at dette er fullstendig uredelig, og gjør det ikke. Trump maser om at dette skal bli gjort. Etterhvert som han innser at dette ser dårlig ut, instruerer han den samme personen om å fjerne alle mulige spor av disse samtalene. Dette er ikke et forsøk på å hindre eller stanse etterforskningen? Eller hva med de ni andre tilfellene av obstruction som vises til i rapporten?
 16. 5 points
  Litt ironisk i at alle vil ha det grønere men ingen vil ha vindkraft.
 17. 5 points
  Artikkelen har fullstendig utelatt at grønlandsisen har fullstendig utelatt at den har smeltet og frosset til, gang på gang, gjennom flere tusen år. Forøvrig, fryser sydpolen til raskere enn grønlandsisen klarer å smelte. Forskere tjener penger basert på hvor mange som leser rapportene deres. De fleste synes å være basert på fantasi, frykt og pengetilskudd. Klimahysteri!!!
 18. 5 points
  Av og til synes jeg denne elektrifiseringen begynner å gå over stokk og stein. For fritidsmarkedet vil elektriske båter være lite praktiske. Jeg vet at det er presentert noen modeller men disse passer langt fra Hvermansen. Bruk av batterier i båt vil føre til/kreve: - tyngre båter som igjen krever mer energi for å bevege seg på sjøen - ladestasjoner i "alle havner" (nær sjø og salt) - økt pris Med andre ord så vil det være en grei måte å ta knekken på alle som ikke ønsker seilbåt. Det er et meget stort antall småbåter (10-25 fot) i Norge som benyttes for glede og hygge på sjøen. Det vil være en tragedie om en lager et regelverk som i prinsippet vil utradere disse.
 19. 4 points
  Tror det er dette han hinter til: "Amerikanerne har jo ett dårlig forhold til VW nå også i og med at 100 tusenvis av biler nå står og råtner ned. Tar nok litt tid før VW er inne i varmen igjen der borte."
 20. 4 points
  Wow. Du spinner hardere enn et «nyhetsanker» på Fox News. Hva med å forholde seg til det som ble sagt? Du lever virkelig i en alternativ virkelighet, og bare hører og ser det du vil. Din åpenbare fornektelse av virkeligheten får meg til å stille spørsmålstegn rundt om du bare er et troll, men det får jeg ikke til å stemme med den tiden og energien du bruker her inne. Lieu spør rett ut om OLC-avgjørelsen er grunnen til at det ikke blir tatt ut tiltale. Mueller svarer ja. Ingen steder der blir det nevnt «blant annet» eller noe lignende. Det er en grunn til Mueller standhaftig sier Trump ikke er renvasket.
 21. 4 points
  Jepp, det har jeg. Og jeg kunne ikke brydd meg mindre om hva andre tenker om det
 22. 4 points
  Det er nå en gang bedre enn ingen spiller. Faen folk skal klage på alt...
 23. 4 points
  Framfor å ta del i meningsløs debatt som bare opprettholder eller hardner frontene ytterligere? Absolutt. Det tror jeg at en må være ganske nedsnødd for ikke å forstå. Hvis det virkelig er å vinne gjennom til rasister du er ute etter, så bør du tenke nytt. Se her: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1811277&do=findComment&comment=24402961 Men, hey, hvis det derimot bare er å mase og kjefte på folk (unnskyld; "oppdra") du er opptatt av, slå deg løs! Mye av internett er en eneste stor shitfest, likevel. Hvorfor skal du være noe bedre, am I right?
 24. 4 points
  Forøvrig, av de 20+ kandidatene til å bli demokratenes presidentkandidat (og i forlengelse av det, president) er det et navn jeg virkelig savner. Adam Schiff har virkelig stått frem som en god demokrat helt siden Trump ble valgt. Også i går var han god. Forkortet: Hele:
 25. 4 points
  Det er vel 40 år siden de sa at havet skulle stå 70 meter høyere ved forrige årtusenskifte. Ser ikke sånn ut, gitt 😎
 26. 4 points
  Er det egentlig særlig mange som sier dette? Jeg tror de aller fleste er veldig klare over at vannkraft medfører enorme naturinngrep, noe det også har blitt demonstrert mot før. Men i dag er demningene der allerede, så det er ikke så mye å klage på, og vannkraft er en veldig effektiv og noenlunde forutsigbar kraftkilde. Om en prøver å legge nye elver og vann i rør tror jeg en fort vil kunne få tilsvarende reaksjoner som vi ser mot vindkraft.
 27. 4 points
  Apropos ironi. Ganske ironisk/dobbeltmoral at kjøring i utmark (dvs grusveier og traktorveier som ikke brøytes om vinteren) gir bøter på 20 000 +/- mens permanent rasering av samme natur med anleggsveier ikke gir noen som helst konsekvens for utbyggere.
 28. 4 points
  Mange republikanere legger dessverre moralen til side og er veldig opptatt av å stille spørsmål om selve grunnlaget for etterforskningen, for å delegitimere det hele som et slags angrep på Trump som person. De hadde lite interesse av å finne ut mer om hva som faktisk har skjedd, at en fremmed makt har angrepet demokratiet i USA, hvordan det skjedde og hvordan man kan hindre at samarbeid skjer igjen. Mueller var igjen helt klar på at Trumps folk prøvde å hindre etterforskningen og at de senere løy om dette. Det er ekstremt alvorlig, spesielt når det bare er et års tid igjen til neste valg. Trump har jo sagt at han «stoler mer på Putin enn mine egne etterforskere», så det er en fare for at dette skjer igjen. Han har også sagt at han ville tatt i mot informasjon fra utenlandske makter, uten å informere FBI. Da legger man makt og innflytelse over sitt eget land og folk i hendene på utenlandske interesser. Hadde vært rimelig bekymret om dette skjedde i Norge og regjeringen ville gjort alt for ikke å finne ut hva som har skjedd og hindre at det skjer igjen.
 29. 4 points
  Folk flest aner ikke hva dem snakker om. Dem har lest en eller annen jalla artikkel på nettet om at vindmøller dreper billioner med fugl, har flere hundre decibel støynivå og etthvert inngrep i naturen kan aldri ordnes opp i. Logikken til folk er at vandkraft ikke har noen inngripen i naturen. Man vet liksom ikke helt hva man skal si til det, om man skal forsøke å argumentere og diskutere hvor fantastisk blåst sistnevnte påstand er, eller om man bare skal la folk få tro det de vil. Atomkraft trekkes også frem, men ingen enser å ha noen plan for hvordan å håndtere avfall, samt at anleggene må skrus av i varmen (ref. artikkel nylig her på TU). Med et klima som blir varmere er jeg ikke sikker på om det er så gunstig heller. Folk liker også å snakke om Torium og kald fusjon, selv om disse i beste fall er en god del år unna. Og så er det noen tapre sjeler som vil ha møllene på havet, men de samme personene mener også at det er for dyrt og må vente til at det blir billigere. Litt Catch 22, må vente til at det blir billigere, men vil ikke investere eller utvikle for å få ned kostnadene .. meh. Så konklusjonen er, svelg unna olje og fossilt fremstilt energi til vi enten driter kullklumper eller verden går ad undas. Er jo tross alt billigere.
 30. 4 points
  Å prøve seg på folk i feil setting er å plage folk. Arbeidsplassen er feil plass. Treningssenter er feil plass. Folk går ikke her for å bli plaget av overstadig kontaktsøkende. Svært få kvinner anser sjenert som tiltrekkende. Nesten alle kvinner vil ha en mann og ikke en gutt. Det er en grunn til at småjenter har seg med menn langt over deres egen alder- de vil ha en mann (sett fra deres perspektiv). Å være sjenert er med andre ord det motsatte av positivt. De som evt forteller deg at dette er et bra trekk bor enten i romantiske komedier fjernt fra virkeligheten eller har deg i en permanent friend zone. Du mangler selvsikkerhet og mestring. Dette er de to hovedmomentene når det kommer til å tiltrekke kvinner (og mestre livet generelt). Dette kommer ikke gratis for noen av oss. Problemet for mange av dere unge idag er bare at deres foreldre er/var for snille, for beskyttende og for hjelpsomme. Mange av dere har ikke fått den mestringsøvelsen man trenger når man trenger den. Dere skjermes for alt som gir motstand og gjemmer dere bak en skjerm mesteparten av barndommen/ungdommen på bekostning av sosiale antenner og evner. Du opplever derfor sannsynligvis at ting er litt vanskeligere for deg nå enn de hadde behøvd å være og den eneste kuren er eksponering, øvelse og innse at alle har issues. Det er nesten ingen av oss som får livet servert. Vi må jobbe for det vi vil ha. Alle har flaue tanker om gamle episoder. Det er ikke uten grunn at det er masse menes memes rundt det. Alt som omhandler deg føles veldig spesielt ut for deg, men for resten av verden er bare du en random dude som ingen tenker særlig på - det er ingen som ligger oppe halve natta og godter seg over den gangen du kvalte bilen i rundkjøringen. Det er det bare du som gjør. Learn to not give a fuck
 31. 4 points
  Noen bilder fra dagen: Så sykt deprimerende. Det var 50 års jubileum, og Apollo Center var sperret av i dag. Var meningen å ta buss dit å se på raketter og se oppskytningen av SpaceX derfra men neida. Skulle se fra main visitor center. Der vi måtte være hele dagen. Der var det kjekkeste å se Atlantis! Så står utenfor på parkeringsplassen sammen med mange andre. Der var best å stå å se oppskytningen. Ser på klokken som er der, 17 sekunder igjen og bam der stoppet klokken. Overhører at det er avlyst. Kommer senere opp på Twitter at oppskytningen er flyttet til i morgen på grunn av været .... :) Åh!!!! Det var den oppskytningen. Ellers syns jeg de kunne hatt noen ekstra feiring siden det var jubileum. Og hvorfor Apollo center var sperra av må gudene vite. Ellers ble det nå brukt noen tusen kroner i Space Shoppen
 32. 4 points
  Heftig pris for et produkt som ikke er bygget for reparasjoner.
 33. 4 points
  Har ikke nevnt filmer fra femtitallet, men det har du fortsatt ikke klart å forstå. Det noterer jeg meg. Du har fortsatt ikke gitt meg noen eksempler på filmer der europeisk kultur blir hvisket ut til fordel for andre kulturer. Det finnes sikkert ettersom du er svært bekymret for denne trenden, men du har altså fortsatt ikke eksemplifisert en eneste gang. Jeg venter. Var tydeligvis noen som ikke fikk med seg at Mueller var på høring i kongressen i dag og spesifikt sa at Trump ikke var renvasket. Men klart, å beordre noen til å sparke den som etterforsker deg, for så å beordre han til å dekke alle spor om dette høres ærlig og redelig ut. Sikkert noe en uskyldig mann ville gjort.
 34. 4 points
 35. 4 points
  Øke avgift på drivstoff!?! Har du egentlig peiling på hvor dyrt det allerede er å bruke en liten motorbåt? Du skulle bare visst.
 36. 4 points
  Og hvem er så denne "mystiske" elektroforeningen? Jo det er store aktører i elektrobransjen som ønsker en helt ny plattform å melke, de har enorme egeninteresser. av å komme med dette forslaget. https://www.efo.no/om-efo/hovedstyre/ Det finnes knapt en bransje som er så selvstyrt som elektrobransjen. Bare se hvem som er medlem i NEK som lager de strenge forskriftene som øker inntektsgrunnlaget for seg selv. https://www.nek.no/nek-komiteer/slik-blir-du-medlem/
 37. 3 points
  Joda. Dette er det absolutt tvil om. Jeg har korrigert deg tidligere på dette. Pelosi, Schumer, Schiff. Det er nok de tre mest innflytelsesrike personene i det demokratiske partiet. Det er ingen sjefsideolog, og det er i hvertfall ikke AOC, uansett hvor mange ganger du og Sean Hannity sier det. Forresten, er du enig i at Donald Trump er senil?
 38. 3 points
  Du kalte meg hysterisk. Er det god argumentasjon?
 39. 3 points
  "the reason" is not the same as "one of the reasons". It implies that there is only one reason.
 40. 3 points
  Jo, takk. Jeg har mine tanker om deg, jeg, også.
 41. 3 points
  Takk for linken TS, fikk meg et par keks Slikt må man tåle!
 42. 3 points
  Ærlig talt, du trenger ikke å ha fulgt så godt med i timen for å få med deg at kvinner (og menn, for den saks skyld) kan finne på å fryse i situasjoner der de blir utsatt for uønsket fysisk kontakt. Det trenger ikke å være seksuelle overgrep, det kan f.eks. være når noen plutselig holder rundt deg eller, for å ta et eksempel som er relevant for trådens tema: begynner å kline med deg. Det betyr ikke at man automatisk blir med hjem og har sex etterpå.
 43. 3 points
  Jeg ser for meg at denne tråden kommer til å fisle fort ut. Håning og ad hominem er noe som hører til de høyreradikale.
 44. 3 points
  Synes denne menyen tilsynelatende løfter Windows jeg!
 45. 3 points
  Feil overskrift, Apple skal ha 1300kr året av BMW som BMW videre sender til de som er dumme nok til å kjøpe slik skrot
 46. 3 points
  Det jeg så var en (hvertfall i begynnelsen) klart nervøs person som gjennom det hele gjorde sitt ytterste for å ikke ordlegge seg på noen måte som ikke allerede var nedskrevet i rapporten. Da med tanke på at de fleste forhørende dreide seg om sitater fra rapporten så setter du likhetstegn med at han ikke kunne huske hva som ordrett sto på absolutt alle sidene med at han ikke kunne ha vært delaktig i å skrive den. Hva er det egentlig du anklager dem for?
 47. 3 points
  Godt poeng, det er 18 fot. Selv min barndoms 21 fots snekke er jo stor i forhold. 18 fot er vel nærmere en jolle enn en feriebåt. .Dette er bare ett av tallene som er helt i tåka i denne artikkelen. Disse «forskerne» bak denne artikkelen burde finne noe annet å gjøre.
 48. 3 points
  Jeg har egentlig mistet troen på at Norge klarer å mobilisere for å få sin del av denne industrien med dagens regjering. Det blir mye prat og lite handling. Bare en plattform av typen Nordlaks bygger koster 1,5 mrd., og skal det plasseres vindturbiner på denne må den oppgraderes for å tåle belastningen, så mellom 2 og 3 mrd. er nok prisen for en kombinasjonsplattform. Jeg har jobbet med patentrettighetene for en alternativ plattform av denne type, hvor et oppdrettsanlegg er kombinert med energiopptak fra vind og bølger. Patentet fikk jeg i 2005, og modell ble bygget den gang. Patentet er utgangspunktet for en kombinasjonsplattformen, og veien videre er å lage en pilot. Skal det lages pilot er det snakk om beløp i milliardklassen, men åpner regjeringen pengesekken for denne type piloter? Jeg tror ikke det, og vi fortsetter nok som før med 25 mrd. i støtte til de som leter etter olje og gass og noen 100 mil. til de som ønsker å forske på fornybar energi. Så skryter en hemnigsløst over innsatsen innen fornybar energi og åpner rekordmange leteblokker for olje og gass. Det må nok nye koster til på Stortinget skal vi få vyer over innsatsen innen flytende vindkraft på havet
 49. 3 points
 50. 3 points
  Lite realisme knyttet til elektrifisering av fritidsbåtene. Jeg er en av de som nyter langturene med båt om sommeren, og har vært 2 ganger fra Sunnmøre til Sverige, og 10 ganger til Bergen. Båten bruker nokså nøyaktig 1 l diesel pr. nautisk mil(1852 m). Motoren er på 125 HK, men hvor langt kommer jeg om en elektromotor skulle gjøre jobben? Med et Teslabatteri på 75 kWh hadde jeg kommet 50 min. fra hjemmehavnen, noe som burde få alle til å forstå at batteri til fremdrift av båt er håpløst. jeg fyller normalt 150 l og kan gå i ca 10 timer med dagens dieselløsning. Poenget med at batterier er tunge er også høyst reelt, da farten ville bli betydelig redusert med denne ekstra vekten om bord.
×
×
 • Create New...