Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/10/19 in all areas

 1. 15 points
  Et godt bevis på at man finner uvitende mennesker med dårlige "punchlines" i alle kommentarfelter...
 2. 12 points
 3. 12 points
  Totalt sett så kommer jeg til å huske serien som noe fantastisk, uavhengig av hvordan de to siste episodene blir. Og de to siste sesongene, har tross alt vært bedre enn 95% av alt annet jeg ser av serier. Men utviklingen føles fremdeles omtrent sånn her:
 4. 10 points
  Plot armor, Deus Ex Machina ...jeg er veldig enig i det meste av kritikken i grunn, og ser ikke at det blir så mye annerledes de siste to episodene. Men jeg finner det imponerende hvor mye enkelte konstant ytrer dette tytet om dette, uke etter uke gjentatte ganger om dagen. Får nesten inntrykk av at noen har lært ett nytt begrep og to og har en trang til å bruke det nærmest daglig. Før var det veldig artig å stikke innom denne tråden daglig og lese diskusjonen etter hver episode. Og det er fortsatt gode diskusjoner her som jeg setter pris på ved sidelinjen, misforstå meg rett Men det er også mye kverning på gammelt korn for å si det pent. Men for all del, er ikke den største bidragsyteren i denne tråden så har jo ikke mye jeg skal ha sagt! Jeg storgleder meg uansett til de to siste episodene, og er fortsatt spent på hvordan serien enten skuffer eller evner å overraske oss i sluttspurten!
 5. 10 points
  Og?? Hvis du har et spørsmål må du gjerne forsøke å forfatte en hel setning.
 6. 9 points
  NRK har for en gangs skyld gjort skikkelig arbeid og påviser her noen utfordringer i forhold til likestilling, men også at vi har likt lønn for likt arbeid i Norge. På det jamne kommer ikke menn spesielt godt ut, tvert imot. At kvinner forventer mindre lønn enn menn kan ha mange årsaker, kanskje menn bare i gjennomsnitt tror litt for godt om seg selv og motsatt med kvinner? Så lenge TU ikke kan påvise at dette har noe med virkeligheten å gjøre, har dere strengt talt ingenting å skrive om. Ironisk nok skriver NRK om en "meningsmåling blant norske ledere", som avgjør hvor likestilt Norge er på en internasjonal ranking. Meningsmålinger er greit til sitt bruk, men av åpenbare årsaker mindre interessante i denne konteksten. Kvinnesaken har vært viktig og er det fortsatt i land der den ikke har fått gjennomslag. I Norge (og Vesten) bærer saken mer og mer preg av stammementalitet og dydsbrisking, mens viktigere politiske saker overses.
 7. 8 points
  Kontakt politiet. Ingenting vil skje, men gjør det likevel. Så legger du ut en melding på Facebook eller whatever/informer kjente på andre måter om at noen har gjort det og gi faen i hele fyren. Å ta slike bilder er helt vanlig. Ja, dere vil bli mobba noen uker, men det er alt. Stormen går over. Ta eierskap over det ved å fortelle at det har skjedd. Da har han ingen makt over deg. Du har null garanti for at han ikke vil legge de ut uansett. Aldri gi etter for utpressing. Da kommer han til å ha makt over deg for alltid. De er der ute nå. De kommer til å forbli der ute. Nå må du faktisk ta konsekvensen av det. Ja, det er flaut. Men det går over. Jeg har blitt forsøkt utpressa for verre ting. Aldri la noen få den makten. Jeg hadde heller gått i fengsel enn å gi etter. I det store og det hele er dette en fillesak som går over så fort du tar eierskap.
 8. 7 points
  Er legitimt å være kritisk mot hvordan serien går, det jeg ikke liker er hvor mye plass det får overalt. Hvor jeg tidligere så frem til å lese forum og reddit etter å ha sett episoden for å lese teorier og diskusjoner, så er det nå side opp og side ned om hvordan Weiss og Benioff er Antikrist og bokstavelig talt Hitler for å ødelegge serien. Som sagt, mye av kritikken er absolutt legitim, og det er mye dumme og hastige avgjørelser i serien, men å lese forumet etter å ha sett episoden nå føles mest som "hvorfor skal jeg hate denne episoden også?"
 9. 6 points
  At menn har større vyer og forventninger til seg selv burde inn i pensum på barneskolen. Det skyldes hovedsakelig at vi har høyere testosteronnivå enn kvinner. Samtidig burde det faktumet at Norge *har* oppnådd "lik lønn for likt arbeid" inn i pensum. Det er irriterende å stadig være vitne til at særinterressegrupper påstår det motsatte. Takk til særinterresseorganisasjonen Tekna, som i denne sammenhengen gikk foran som et godt eksempel og lot fakta trumfe fargede utspill.
 10. 6 points
  Intel serverte 7 generasjoner med 4 kjerners CPUer. Samme året Ryzen kom klarte de å levere mer enn 4 kjerner for vanlige folk. Utifra skitkastingen og økningen i antall kjerner etter Zen ble lansert kan det i hvertfall se ut som de har vært på den late siden. Kan bare undres hvor lenge de hadde melket disse 4 kjernene uten Ryzen.
 11. 6 points
  Hvorfor bryr vi oss om hva folk forventer, kontra hva de faktisk får? Gutter overvurderer seg selv og forventer mer, OK, hva er nytt og galt med det? Når begge kjønnene får likt
 12. 6 points
  Hvis kvinner jobber like hardt og lenge som menn (eller hardere og bedre enn mennene i følge kvinnen), hvorfor er menn i det hele tatt ettertraktet som arbeidstakere om enhver arbeidsgiver vet at de kan betale kvinnene mindre og få samme resultat?
 13. 5 points
  "Dragesøkende harpuner" ble ikke et optimalt resultat nei. David Nutter fikk en for tøff oppgave med å kombinere effekter med øvrig krevende innspilling ("til sjøs"). Nå har jeg hatt gleden av å være på workshop med de ansvarlige for drage-effektene for ca 4 år siden, hvor det var nesten umulig å få til en liten drage bare i samme rom som Daenerys - det var med ærefrykt de undret seg over hvordan de skulle få til større drager. Her er det gøy å se noen år senere hvor utrolig dyktig de har vært, selv om denne scenen her ble litt for far-fetched. Scenen etterpå likte jeg derimot veldig godt, med en Daenerys i raseri som styrtet ned mot skipene. Der var spenningen på plass og jeg må si skuespillet til Emilia Clarke denne sesongen har vært knall - hun har virkelig vokst gjennom sesongene. Produsentene er dyktige og har utrettet noe som står uten sammenligning i TV-seriets historie. At HBO og Disney sterkt ønsker å jobbe videre med de er ikke overraskende for de av oss med innblikk i bransjen og som snakker med de som daglig jobbet med serien. Jeg har utelukkende hørt godord om jobben de gjør, selv om jeg syntes de fremstår litt slitne og trauste i intervju. De har også skrevet og hatt sjefsansvar for en rekke av GOTs beste episoder, uten kildemateriale å lene seg til (Hardhome, The Dance of Dragons, Home, The Door, Battle of the Bastards, The Winds of Winter, The Spoils of War). Så argumentet ditt er hult. Lynsjemobb-humoren til kidsa på nettfora er ikke et uvanlig fenomen, men den er selvfølgelig ikke noe seriøse fagfolk bryr seg om da de vet hvilken jobb som er gjort. D&D er høyst ansett og ettertraktet av gode grunner og jeg slår meg fint til ro at de som hyrer de inn har det beste grunnlag for slike vurderinger. At de har levert noen elendige produkt (eksempelvis den forferdelige X-Men Origins: Wolverine som Benioff var involvert i), endrer ikke det faktum da alle med suksess gledelig innrømmer at de har skrevet mye forferdelig. Om de leverer en forferdelig siste episode av GOT er det heller ikke noe som endrer den gode jobben de har gjort i et tiår nå. Jeg var senest i dag og lyttet til Line of Duty og Bodyguard-skaperen som villig fortalte om alle de elendige historiene han har skrevet for å komme frem til de gode.
 14. 5 points
  Jeg kan bare snakke for meg selv, men jeg kommer ikke til å bruke fritiden min på å gi deg et utdypende svar når du fremstår forlangende, krass og utakknemlig for svarene du har fått så langt. Mvh, økonom. Anonymous poster hash: e83f9...df8
 15. 5 points
 16. 5 points
  Har også det inntrykket at å slå av strømmen med "bryteren" på AMS-måleren (en liten pinne) ikke er måten å gjøre anlegget strømfritt. Allikevel sier daglig leder i Elhub, Tor B. Heiberg: "Heiberg kaller det «en uting» at abonnenter tar hovedsikringen, og mener nettselskapene bør oppfordre kundene til å koble ut strømmen med en bryter på selve AMS-måleren i stedet". Hva skal vi tro? Jeg tror definitivt mest på å ta ut hovedsikringene!
 17. 5 points
  Folk som hoster ute blant folk uten å dekke seg til med albuen.
 18. 5 points
  For meg så virker det som at NVE gjør det eneste riktige. De forventer at hytteeiere og andre kan skru ut hovedsikringene uten at dette rapporteres inn som en feil fra Elhub. Altså må Elhub og netteierene (ansvarlige for AMS-ene) gjøre noe med sine rutiner/installasjoner!
 19. 5 points
  Negativitet negativitet negativitet! Jeg ble også skuffa over at de har endret kampsystemet. Men prøv å være litt åpen for nye ting, eller er det helt på jordet å si? Vil faktisk tørre å påstå: De som sier de har vært "blodfan" av FFVII i hele sin oppvekst, som ikke ender opp med å kjøpe remake pga kampsystemet. Kanskje ikke så stor fan alikevel? En "blodfan" ville klart å se bort fra kampsystemet for å få se alle de fantastiske karakterene på nytt, i fet grafikk. Spille seg gjennom den fantastiske storyen på nytt, i fet grafikk. Men neida "jeg spiller utelukkende bare turn-based spill". Alle elsker å hate ting som er populært å hate. FFVII har bestandig vært populært å like. Tror remake vil bli det motsatte.
 20. 5 points
  Blodfan av FF VII, men med det action-kampsystemet der slipper ihvertfall jeg å ha noe å glede meg til
 21. 5 points
  Det er latskap å si at den kritikken som nå hagler mot GoT kun er basert på en slags snobberi. Kritikerne har påpekt svakheter i hvordan serien er skrevet, spesielt sammenlignet med hvordan den ble skrevet tidligere, og de har pekt på flere spesifikke aspekter som de har argumentert side opp og side ned om hvorfor ikke holder vann. Skal man si at dette er bare snobberi så må man nesten først presentere sine egne argumenter og vise at kritikerne tar feil.
 22. 5 points
  Poenget er ikke å fjerne muligheten for å kjøpe noe, men heller sjansemodellen. For eksempel, Knut på 9 år skal ikke måtte betale for 100-vis av pakker «fotballkort» i FIFA for å få Ronaldo eller Messi. Det er en sjanse for at uansett hvor mange pakker Knut kjøper vil han aldri få kortet han ønsker, og det er ikke like opplagt for barn.
 23. 5 points
  Er nok måten du fremstår på i innlegg at folk ikke er villig til å ta seg tid for å hjelpe eller svare. Men jeg lar ikke saken gå uten at jeg gir mine "råd" Hva med å la poden få lære av livet ? Ikke dikter og pek vedkommende i en retning du mener er "riktig" Han vil lære av å feile.. ikke ved å bli matet med en "suksess" oppskrift fra start. Han er 16. Det er vidt 2 forskjellige holdninger enn det som var for 20-30 år siden når man var 16 tilbake da. Så hvorfor du ønsker stålkontroll er fullt forståelig. La ungen jobbe litt. De har godt av å kunne komme seg bort fra dagligdags skolearbeid. Uansett hvor ambisiøs og fokusert man ønsker barna skal være på skolen har de ikke godt av for mye skole. PS: vet du ikke søkte råd om dette, men kanskje det åpner opp for hvordan du kan la barnet lære seg dette selv og ta tak der trengs. Så se alt dette som et vennlig anonymt tips som ikke krever svar Mvh Psykolog P.D.L Anonymous poster hash: 6ffea...8cf
 24. 4 points
  Jeg tok en titt på min egen måler og der står det: "ADVARSEL: Målerens bryter må ikke anvendes som en sikkerhetsbryter - anlegget må anses som spenningsførende og berøringsfarlig selv når bryter i måler er koblet ut." Så produsenten av måleren mener tydeligvis ikke at å slå av på måleren er like sikkert som å slå av hovedsikringen.
 25. 4 points
  Rart at ikkje nettselskapa har tenkt på dette før. Eit lite batteri i målaren som kan sikre at han melder frå at "no vart eg straumlaus" og repetere "eg er framleis straumlaus" dagleg fram til straumen kjem attende. Eg trudde denne funksjonen var noko av poenget med AMS. Rask og automatisk feilmelding til nettselskapet når noko er gale.
 26. 4 points
  1. Fordi staten eier noe så overlever jeg på andres penger? Hvem sine penger? Personlig tjener jeg godt over gjennomsnittet i en bedrift som er privateid. Jeg snylter ikke på noen eller overlever på andres penger. Poenget er ikke at andre skal slite for meg eller jeg slite for andre, det er å minske forskjellene. Og i første omgang er det forskjellene mellom topp 1% og en arbeidsløs, ikke forskjellene mellom meg og deg jeg er interessert i. Hvis du ikke ser fordelen med mindre forskjeller i samfunnet kan jeg gjerne gi deg en leksjon i dette. 2. Nå troller du fælt. Hvis vi går tilbake til utgangspunktet ditt som var Rødt sin politikk, så er målet å fjerne velferdsprofitørene (Profitør, en som skaffer seg uberettiget profitt). Folk som tjener store penger på staten sitt velferdstilbudsbekostning. Bør man virkelig ta på seg klovnenese for å mene det? 3. Tjenester skal selvsagt være bra. Samme hvem som er eiere. Staten har mulighet til å satse på effektivisering og modernisering på lik linje med private, og selvsagt bør de det. 4. Så man kan ikke gi folk velferd uten at pengene i samfunnet blir skjevt fordelt og ikke å ende opp som Nord-Korea eller Venezuela? Dette er korrelasjonsbias.
 27. 4 points
  Det høres ut som en jobb for rørlegger. Ikke peis på med drit, dere risikerer å gjøre vondt verre. Plumbo og andre avløpsåpnere er effektive mot fett, men hvis det har kommet papp nedi der, og det ikke går i oppløsning fort nok, vil det tette seg skikkelig. Vannlåsen er like under vasken, du trenger ikke ta fra hverandre noen rør for å rense den. Det er noe man burde gjøre av og til uansett.
 28. 4 points
  Vakuum går rundt? Så du tror vakuum er en substans med trekkraft og friksjon? Vanskelig å vite hva en skal si til det. Her er et nøkkelord: Blodtrykk. Vi har et trykk i kroppen som motvirker det 1kg per 1cm² trykket atmosfæren presser på oss med. Uten balanse i disse trykkene vil vi dø i løpet av sekunder. Det er ikke vakuumet som dreper deg som sådan (om du holder pusten) men det er det alt for store trykket du har inne i kroppen som vil ødelegge de fleste blodkar og celler du har. Fravær av trykk er ikke en kraft.
 29. 4 points
  Nå nå... Intel trege? AMD har ikke vært relevante siden Tiger Woods var på topp i Golf og du sier Intel er trege? Joda, AMD har nå begynt å stå opp fra de døde, litt som Tiger Woods igjen, blitt noe relevant innen dette området men de har lang vei å gå enda for å slå Intel. Det er jammen på tide at AMD også kommer med noe som frister å bruke penger på og noe som ikke kommet flere år etter og likevel henger etter i ytelse!
 30. 4 points
  Det er ikke bare snobberi, en del av kritikken er det selvsagt hold i. Samtidig så tror jeg det er fullstendig umulig å skrive en avslutning på en serie som dette uten å få massiv kritikk. Med tanke på hvor mange år serien har gått, hvor omfattende plottet er, hvor populær den har blitt - det er ikke en sjanse i havet for at man kan lage en avslutning som matcher den man har i hodet. Det vil bli en skuffelse uansett. Så har man også dette med at uansett hva man går inn på av forum og fan sites for spill, serier, filmer - så er det alltid massiv klaging å spore. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har spilt et spill/sett en tv-serie, kost meg glugg i hjel og så gått inn i til fan forums for å dele mine følelser og erfaring - for å bli møtt med en vegg av klaging. Og da snakker vi ikke nyansert kritikk av typen "Jeg liker svært godt denne serien/spillet, men synes X og Y kunne vært gjort annerledes", men av typen: "DETTE ER HELT FORFERDELIG, UTVIKLERNE/FORFATTERNE ER HELT LOST!" Så, sorry, men jeg har sett det før så mange ganger at jeg har blitt litt immun. Selvfølgelig ser jeg flere av svakhetene dere nevner. Plot armor til Brienne, Sam, Jaime og Tormund i episode 3, Dany som har "glemt" Iron Fleet i forrige episode. Men jeg bryr meg ikke så mye om dem. Det er så mye, mye annet som overskygger det fullstendig for meg.
 31. 4 points
  Om Donald Trump har jeg dette å si: Dersom jeg hadde en gullkantet avtale med Trump og en rull lambi toalettpapir på bordet og kunne velge, ville jeg valgt toalettpapiret. Det kan jeg i det minste bruke til NOE.
 32. 4 points
  Bra og overraskende initiativ. Men det er jo rapportert fra New York Times så da må det vel være fake!
 33. 4 points
  Sånn svindel blir det når det ikke er old-school spillutviklere, men kyniske aksjeeiere som bestemmer. Og lykkes det økonomisk i et selskap, vil andre kopiere modellen. Det overrasker meg ikke hvis det er såpass lønnsomt at de betaler omtalere eller "influensere" i gamingkulturen til å snakke positivt om deres spill og innholdet. Betaling i form av sponsede produkter, reiser, eller rett og slett penger. Det overrasker meg heller ikke hvis det viser seg at de som lager jukseprogram til multiplayer spill, også har en eller annen tilknytning til spillselskapene. Jo mere juks, jo mere press på de som vil spille på "ærlig" vis, og jo mere fristes de til å "kjøpe seg bedre". De siste årene har kampen mot juks blitt dårlig eller nesten fraværende i enkelte selskaper, så dette er ihvertfall en tanke som ikke er helt fjern. Hvis lotteriboksene fjernes, vil det bare skje at de prøver seg på andre mere kreative måter å tjene penger. Spillere kan f.eks. fortsatt kjøpe innhold som man vet hva man får, men det vil bli dyrere enn lotteriboksene. Fjernes fordelaktige ting, kan det skje at de heller tar seg ekstra betalt for innhold som ikke gir konkurransefordeler. F.eks. en stor del av utseendemessige ting, som ikke-betalende ikke vil ha adgang til. Det er mye de kan tjene penger på i denne milliard industri, og problemet med politikk og lovgivning, er at det tar lang tid før det reageres effektivt. Det eneste som hjelper, er forbrukermakten. Ikke støtt selskaper, som ikke støtter kundene sine.
 34. 4 points
 35. 4 points
  Loot-boxer og generell in-game currency er kreft for spillerne. Få det vekk så fort som mulig.
 36. 4 points
 37. 3 points
  Alt du sier er som en parodi på noen som nettopp har begynt å investere, tilfeldigvis har opplevd god avkastning, og følgelig tilskriver "suksessen" de tre timene de brukte på /r/wallstreetbets. Det er nesten så jeg tror du gjør det med vilje.
 38. 3 points
  Kanskje det er på tide Norge innser realitetene og slutter med symbolpolitikk i miljøkampen. Vi prøver å ri to hester, ved på den ene siden å bruke penger for å bevare regnskog og kjøpe CO2 kvoter, i håp om å kunne fortsette med olje og gass i mange 10-år. Samtidig som ansvarlige politikere prater mye om hvor miljøvennlig norsk oljepolitikk er, uten å satse på det alle innser må gjøres, nemlig få verden over på fornybar energi raskest mulig. Mangelen på vilje gjør at vi er havnet i et dilemma, hvor vindturbinene ødelegger naturområdene våre i stedet for å bli plassert på havet. Vi har et enormt havområde i Norsk Økonomisk Sone, hvor flytende anlegg kan skaffe oss både billig mat og energi. Jeg håper skoleungdommen fortsetter protestene helt til neste Stortingsvalg, så kanskje folk som tar miljøkampen på alvor får mer makt. Kanskje blir det slutt på leting etter mer olje og gass, vi kan jo håpe.
 39. 3 points
 40. 3 points
 41. 3 points
  Klarer en å demonstrere på fransk nivå og rasere alle fundament om og om igjen i månedsvis? Skal vi redde naturen er sivil ulydighet mot vindmøllebygging tydeligvis eneste mulighet.
 42. 3 points
  Jeg er blodfan av FF VII, og har til og med tatovering på armen som også tilsier det. Dette var spillet som endret mye av mitt perspektiv på spill, og med turn-based kampsystem så var det innertier. Jeg var skeptisk til Crisis Core da det kom pga kampsystemet, men det funket utmerket, samme gjør kampsystemet i FFXV. Jeg tror det ender opp med en lik eller kombinasjon av disse spillene. Det jeg gleder meg aller mest til er å få historien fortalt på nytt, og jeg håper de klarer å få frem de samme følelsene og dialogene. Det jeg er mest spent på og som er noe av det viktigste med hele FF VII er materia og slots på våpen/bracelet. Jeg er spent på hvordan det løses og om de gjør det så fritt som i originalen. Uansett, jeg gleder meg og tror vi kommer til å få et kjempespill.
 43. 3 points
  Alt eierskap som ikke deler alt på verdiskaperne/arbeiderne er ikke utnyttelse av arbeidere. I et kommunistisk samfunn ville staten eid bedriftene og overskuddet ville ikke blitt delt 100% på arbeiderne, alle ville fått lik lønn og resten ville blitt samlet av staten og fordelt på resten av samfunnet der det trengs. Kommunisme betyr heller ikke at staten kan spe på inntekten i landet ved å investere i utlandet, dersom de landene det ble investert i også hadde hatt 100% statlig eierskap, ville ikke dette latt seg gjøre. Profitt er profitt og lønn er lønn. At ingen skal profittere på feks sykehus eller barnehage betyr ikke at sykepleiere eller barnehageeiere ikke skal ha lønn, det håper jeg virkelig du forstår. Problemet med private sykehus eller barnehager er at eierne tjener millioner på statsubsidierte tjenester. Hadde staten vært eiere ville eneste kostnad vært lønn/innkjøp, og de millionene som går til eierne ville blitt i staten. Da kan man drifte sykehuset og barnehagen lenger, i stedet for å statsubsidiere villaer, privatfly og lignende til eiere.
 44. 3 points
  Å endre fravær og dermed få tilgang til eksamen, er juks. Kravet for tilgang til eksamen på videregående, er lavt nok fravær. Hadde de hatt for høyt fravær, har de ikke krav til å få avlegge eksamen. Verden trenger så absolutt ikke flere skoftere og unnasluntrere i arbeidslivet. I arbeidslivet stoler man på at medarbeidere gjør de oppgavene de blir satt til å gjøre.
 45. 3 points
  Næsj. Jeg for min del har en Grand Voyager LTD som er i omtrent like stor og ca tilsvarende utformet som denne og har ikke noen problemer med å parkere den. Føles mye mindre boksete og stor enn eksempelvis VW Transporter. Håper en elektrisk bil som kan erstatte min grand voyager kommer før kidsa flytter hjemmefra. Tøys. Din har 16" felger og rundt 3 m akselavstand har den ikke? Det er ca samme som Tesla Model S, som har 19" eller 21" 30 cm lengre akselavstand er en helt annen verden av elendig manøvrering. Forskjellen mellom din og Dyson sin blir som forskjellen mellom en Nissan Leaf og din. Tror Dyson bare har labbet champagnebrisen rundt på noen bilmesser og nå tror at konseptbiler er ekte biler.
 46. 3 points
  Vet du hvordan han har fått tak i bildene? Har noen hatt fysisk tilgang til telefonen din, og sendt de til seg selv? Hvis han har fått tak i de ifra icloud, google drive eller lignende, kan du kontakte de som leverer tjenesten og spørre om lista der kontoen din har blitt logget inn fra. Da får du IP adresse og lokasjon. Kan hende han har gjemt seg via VPN eller noe sånt, men er verdt et forsøk vil jeg påstå.
 47. 3 points
  "Det er urettferdig. De jentene som er her jobber bedre og hardere enn guttene, mener hun." Vel statistikk sier noe annet. Skal vi forholde oss til synsing eller fakta? Også har du det fakta om at kvinner tar den kampen om lønn sjeldnere enn menn, og forhandler om lønn. De er rett og slett enklere og ha med og gjøre. Jeg sier aldri ja til første tilbudet om lønn, jeg ser hva jeg kan få tynet ut av dem. Og det har gitt meg en betydelig høyere lønn. Mange variabler her. Men den gang jeg var ung og dum, og ikke hadde skjønt dette med lønn enda. Så tjente jeg samme som hun ene jenta vi hadde (Ikke mange av dem ) Selv om jeg var 2-3 ganger så effektiv når det var noe fysisk arbeid inne i bildet da hun var ganske lite format og jeg stor. Hun manglet feks styrke til og åpne en ventil som ikke hadde vært åpnet på noen år, selv med moment.
 48. 3 points
  Da er det kanskje ikke så mye vits i at jeg tar det på alvor heller da... Litt dumt når jeg bruker tid på illustrere det, og så er det bare ting du finner på underveis... Geir
 49. 3 points
  Lever opp til sitt brukernavn i Tåka.... Det handler om markedsføring mot barn, hasardspill og flaksbasert pengebruk, Det er en grunn til at mange land har 18 og 20 års grense for pengespill.
 50. 3 points
×
×
 • Create New...