Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/11/17 in all areas

 1. 7 points
  Kanskje du bare har dårlig selvinnsikt.
 2. 6 points
  Er det bare jeg som synes jenter generelt er kjedelige? Mange er bare ekstremt A4 og kan ikke ta initiativ til samtaler. Både irl og sosiale medier.. Alle skal være lik virker det som. De er mest opptatt av å se bra ut og se ned i telefonen sin. Flere som har det samme inntrykket? Når kom en jente opp til deg og begynte å snakke? Virker som at det alltid er jeg som mann som må ta initiativet både irl og på sosiale medier.. Anonymous poster hash: 585d7...1de
 3. 6 points
  Har ikke nok kunnskap om dette til å bygge meg opp en mening om for eller mot, men klarer ikke å ignorere en litt pussig retorikk fra miljøorganisasjone. Når du bruker argumentet "Utvinningstillatelsene er ødeleggende for det sårbare miljøet i området nær iskanten" sammen med argumentet "Kunnskapen om skadevirkningene og skadebegrensningsmulighetene i dette området er mangelfull" skyter du deg selv ganske hardt i foten. Bedre blir det ikke når paragrafen i tillegg statuerer at: "Borgerne har rett til kunnskap om naturmiljøets tilstand og om virkningene av planlagte og iverksatte inngrep i naturen, slik at de kan ivareta den rett de har etter foregående ledd" Så oppsummert saksøker de Staten for å forhindre videre utredning og kunnskapsinnhenting, med argumentasjon om at man vet for lite, og så bruker de en lov som sier at man har krav på å vite for å underbygge dette... Som sagt: pussig retorikk...
 4. 4 points
  Lurer på om guttungen hadde levd om dette hadde vært en av disse livsfarlige trailerene fra øst europa.. Uansett, all kudos til sjåføren som klarer å unngå dødsulykke!!
 5. 4 points
  Testing av lotto 8700k og Asrock z370 fatality pro
 6. 4 points
  Som jeg har svart deg flere ganger så kan du strengt tatt bygge pcen hvordan du vil. kan lett få den på størrelse med en xbox one x og med lite støy. Finnes ikke lite negativt med PC annet enn potensiell pris og at det kan dårligere optimalisering.
 7. 4 points
  mye kjekling her ass Skjønner lite av disse sammenligningene når PS4 og PS4 Pro var best så skulle vi alltid sammenligne xbox og ps4. PC var ikke i sammenligningen engang. Nå som xbox er overlegen og noen prøver sammenligne xbox og ps4 så er det feil for vi må plutselig sammenligne med pc? makes no sense. Sier seg selv at PC alltid vil være bedre, men det er fortsatt imponerende hva man får i en xbox til 5 lapper. Og det dekker nok mange sitt behov.
 8. 4 points
 9. 3 points
  Der var det mange heldige faktorer som totalt sett slo heldig ut! Håper de ungene fikk seg en solid lærepenge.
 10. 3 points
  Steike, tenker stakkaren i semien var minst like redd..
 11. 3 points
  Meningen med en diskusjon er å underbygge sine påstander, og teste sine argumenter, for å lære. I motsetning til deg, så klarte jjkoggan å gjøre dette, i det minste. Du tenker på debatt. Jeg gidder ikke debattere med deg, det har jeg verken lyst eller tid til. Jeg prøvde litt diskusjon, men jeg har diskutert med deg og dine meningsfeller før, og det viser seg at jeg bare kaster bort tiden min, så jeg gidder ikke mer. Jeg har registrert at det er noe du har en tendens til å gjøre, men jeg tror det først og fremst handler om deg og dine evner.
 12. 3 points
  Det var vel snakk om at den ikke tålte frost, hvilket det ikke er når det er 3-4 grader ute. Forøvrig ga du meg frysninger med "med dele". Sukk.
 13. 3 points
  Hva vil du ha? Et klapp på hodet? Ingen bryr seg.
 14. 3 points
  Jeg synes du har hatt denne 7800X'n lenge nå CT. Skjønner du prøver å overbevise deg selv om å ikke kjøpe noe nytt nå.
 15. 3 points
  Jeg har ingen stasjonær PC ved TV-en, men jeg får fortsatt spilt PC på TV-en Absolutt ingen viftestøy fra denne: https://www.nvidia.com/nb-no/shield/shield-tv/ Shield ? Ikke noe jeg ville ha tatt imot gratis Shield er jo genial. Om noen prøver gi deg en gratis, så kan du gjerne sende den til meg
 16. 3 points
  Skal du bytte pc så skal du kunne ha mulighet til og koble den opp og sjekke at alt fungerer hjemme hos deg selv eller hos han før du gir han din laptop.
 17. 3 points
 18. 3 points
  Har aldr rakka ned kostnaden av en Pc rigg... bare bruken som for min del virker helt på tryne. Bruken? På hvilken måte da? 20k pluss på en PC og ødlegge bilder fra spill med en lite lcd monitor uten kontrast eller sort nivå... Jøss det er knall logisk ..... det er en verden som jeg ikke vil bli endel av. Men å bruke 40k på et gamingoppsett og ødelegge spillopplevelsen med sub 30 framerate er helt greit?
 19. 3 points
  Hvorfor har dere utelatt produkter fra Anker/Aukey og Ravpower? Nå når de fleste nyere mobil telefone tar hurtig lading? Skulle ikke sagt noe om testen var gjort for to år siden, men dette er så å gå bakover i tid.
 20. 3 points
  Hehe her har Apple laget den perfekte telefonen for forsiktig bruk innendørs. Bruker du den utendørs risiker du jo at den detter i bakken og det koster deg jo 4k +. Tek.no gir toppkarakter for en trådløs telefon med skjerm :-)
 21. 3 points
  Ble overrasket over det ja. Hadde jeg faktisk aldri trodd. Om du leser innleggene mine en gang til så ser du at jeg forsøker å opplyse deg om at det kan være mange ulike årsaker til at Island kommer dårligere ut på statistikken. Artikkelen statistikken er hentet fra peker jo nettopp på dette gjentatte ganger i ulike formuleringer, men det overser du elegant. Er du en struts? Helt ærlig: Var det litt kjipt at artikkelen du utelot alikevell kom frem? Hehe. Du har tydeligvis ikke fått det med deg men jeg kan opplyse deg om at i løpet av de siste årene har Europa opplevd massevoldtekter og voldteks"leker" på festivaler utført av innvandrerungdom. Det er et såppas velkjent fenomen i den muslimske verden at praksisen har fått sitt eget begrep; De kaller det taharush gemea. Du fikk sansynligvis heller ikke med deg hva som skjedde på nyttårsaften i Hamburg, Köln, Stuttgart mf.? I Malmø flykter somaliere TILBAKE til Somalia. Folk tør ikke gå ut av husene sine. Etniske blir presset ut fra sine boområder. Har du kanskje hørt om "balkongflickorna"? I Norge og Sverige har man sett eksempler på asylsøkere som voldtar og dreper mens de venter på oppholdstillatelse. Kan du tenke deg hvilken straff de fikk? Fengselsstraff før man fikk avskjed på grått papir og beskjed om å aldri vise seg i landet igjen? Ikke akuratt! Straffen de fikk var å bli flyttet til et annet mottak før de fikk permanent opphold. Sveriges statsminister, Stefan Löfven stilte deretter opp på riksdekkende fjernsyn og utrykket sympati for voldtektsforbrytere. Ja, jeg vet- Det høres jo helt sykt ut! men det er faktisk sant. Så kan vi undre; Hvilke signaler sender dette? Tror du det fører til at flere voldtektsofre velger å anmelde? Svensk politi sier rett ut at de henlegger voldtektssaker fortløpende. Polisen forteller at de ikke prioriterer voldtekter i det hele tatt da de har nok drap å oppklare. Hvilke tanker gjør du deg om dette, sett i sammenheng med hva jeg skrev tidligere om represalier henlegelsesstatistikker og represalier? Om det er mer komfortabelt for deg så kan vi godt late som om alt jeg har skrevet ikke har noe som helst med innvandring å gjøre. Ikke i det heele tatt. Tenker at noen ganger må man bare slå seg til ro med at enkelte gjør som strutsen. Nekter å se realiteten selv om den utspiller seg rett foran øynene. Mange ganger er det lettere å heller stikke hodet ned i sanden så slipper man i det minste å få den ubehagelige sannheten midt i fleisen. På en måte så har jeg litt sympati for at du og mange med deg nekter å innse alle problemene berikelsen fører med seg og kan jo forstå at man velger å bortforklare det men jeg må også få si at jeg syns det er ordentlig feigt og dårlig gjort ovenfor alle som har blitt utsatt for voldtekter og annen kriminalitet fra denne herlige berikelsen vi er så heldige å ha fått inn i Europa, Skandinavia og Norge.
 22. 3 points
  I tillegg så er eg overbevist om at Telenor gjer dette for at abonnementane skal miste oversikta over forbruket sitt. Med denne løysninga så vil ikkje tredjeparts programvare kunne måle andelen av forbrukt datamengde. Det er kun telenor sin eigen app som viser rett dataforbruk, med det resultat at det er enklare å brune for mykje data.
 23. 3 points
  Når Nettavisen streamet pressekonferansen til Siv Jensen, var det noen hos dem som la på kaninører (eller er det griseører?) på henne....: Spesielt at noen som jobber i en avis gjør noe slikt....
 24. 2 points
  Noen som har sett statistikk på hvor mange arbeidsledige som ikke blir registrert av NAV? Dersom det er mange, så blir jo NAV sin "arbeidsledighet-statistikk" meningsløs. Da blr det jo bare å plage NAV-klientene mer, så reduserer man "arbeidsledigheten" :-) Dersom regjeringen satser på å få ned "arbeidsledigheten" på den måten, så kan de miste støtte fra velger-grupper som da kanskje kjøper valgflesket partiene til venstre for AP? Jeg prøver her å tenke litt langsiktig (5-10 år). Det er flere grunnet til at mange unngår støtte fra NAV. En grunn er at man kan ha råd til det. Det aner meg at NAV slik sett er mer og med blitt noe for fattige og for fremmed-kulturelle innvandrere. En "lav-kaste greie". NAV har jo begynt å sette "krav" til sine klienter for at de skal få minimum-støtte (6000 kr/mnd ?). Og har man rett på dagpenger, så har NAV også begynt å sette "krav" - som i praksis gjerne betyr at folk blir satt under administrasjon og gjerne da på en ydmykende måte. Dette kan virke uheldig for mange. Man blir gjerne sysselsatt med noe meningsløst som f.eks. å gå på kurs sammen med fattige og utstøtte i samfunnet. Høyt utdanna folk skal lære å skrive sin CV etc for at kurs-firmaer skal tjene penger på å selge sine tjenester til NAV. Galskap satt i system. Man får sløst burt tid og engeri og som kunne vært brukt til noe nyttig. Så har man råd til å unngå NAV, så gjør vel mange det? For mange er det vel slettes ikke aktuelt å tenke på å "melke" NAV for å leve det gode liv?
 25. 2 points
  Ein enkel "saus" er kesam eller yoghurt med noko smaksgreier oppi. Tzatziki er veldig enkelt.
 26. 2 points
  Det er et enkelt svar på dette. Om politiet forblir ubevæpnet og det skjer en akutt hendelse der liv går tapt, men som kunne vært reddet ved at politiet hadde hatt rask tilgang på våpen, har samfunnet og politikerne sagt at tap av liv er greit mot at vi beholder vår verdi om et ubevæpnet politi. Vådeskuddsdebatten er tåpelig, da det antagelig var like mange vådeskudd tidligere uten at dette så ut til å bry svært mange. Forskjellen er rapporteringsplikten som foreligger. Om dette skal gjøres et poeng ut av, må både forsvar og politi fratas muligheten til å ha våpen i det hele tatt siden vådeskudd forekommer uansett om våpenet ligger på vakta (slik det gjorde før), i bilen eller det er på hofta. Og som en var inne på tidligere og som jeg er helt enig i; hvorfor finnes det ingen mellomting? Det må da være mulig å ha magasin adskilt fra våpen, eller magasin i våpen men uten kule i kammeret? Begge deler vil jo være tilstrekkelig i så og si alle situasjoner en politimann kommer opp i. Kanskje bortsett fra eksempel som der en politi blir møtt med hagle i døråpningen på det som skal være et vanlig ordensoppdrag. Der ville jo allikevel heller ikke ladd våpen vært tilstrekkelig og alt faller egentlig på gjerningsmanns avgjørelse om å skyte/ikke skyte. Det er mange politifolks liv som skyldes flaks i situasjoner som dette, og de episodene havner sjeldent i media. Bevæpning burde ikke begrunnes i terrorfare, men begrunnes med alle de klin gærne folka politiet møter i den daglige tjenesten hvor det er rein flaks og en gjerningsmanns handling med våpen som avgjør hva som skjer. Det er endel episoder i året der politi blir truet med våpen og politiet selv har batong/pepperspray som maktmidler. De er da prisgitt gjerningsmannen hva som skjer.
 27. 2 points
  Jeg kan ikke se at du i noen særlig grad svarer på det jeg faktisk skriver.. Jeg svarte på hva du skrev, det var faktisk første setningen: "Jeg skjønner ikke problemet.". Som ansatt har jeg mange mange mange mange mange mange ganger måttet gjøre ting fordi sjefen sa jeg skulle. Også har jeg gjort det, heeelt uavhengig av mine politiske meninger. Som sagt er dette en storm i vannglass, som handler om en missfornøyd ansatt. Ikke SSB lederens egnethet.. Men gang på gang ser vi de brunere elementene som må ha det til at det ikke går ann å ha to tanker i hodet på likt.. Bare fordi de selv ikke er i stand til det..
 28. 2 points
  Fin test, men hadde satte pris på om dere testet om de fungerer med vedlikeholds lading og slipper strøm direkte igjennom, er en del som ikke gjør det. Da kan de brukes som f.eks UPS til Raspberry Pi.
 29. 2 points
  Hvis du hadde akseptert noe hadde du gjort det for syv tråder siden. Ikke gjør deg til et offer, vi har det godt verden sammenlignet, og din tur kommer i helsekøen. Men mine råd strekker ikke til i denne karusellen, så du får danse videre.
 30. 2 points
 31. 2 points
  Det er selvfølgelig grenser for hva en domfelt skal måtte finne seg i, men at offeret snakker om det som skjedde er ikke en krenkelse av privatlivets fred. Særlig ikke når gjerningsmannen har skrevet bok om saken.
 32. 2 points
  Det er jo hun som er påvirket av politikk, når hun sier hun vil gå i tog for mer innvandring. Hun prøver ikke engang å late som om hun er nøytral engang. De som er imot masseinnvandring vil ha statistikken (sannheten) frem, og de som er for det vil gjemme det bort. Det sier jo alt.
 33. 2 points
  TS, dette høres kanskje flåsete ut, men les denne kommentaren inntil du tar det til deg. Dersom du konsekvent møter jenter som virker uinteressert i deg, er ikke dette et tegn på at de er kjedelige. Det er et tegn på at du er kjedelig. Her viser du også hva tråden egentlig handler om. Det handler ikke om at jenter er kjedelige. Det handler om at du synes det er slitsomt å fremstå som attraktiv for jenter. Om du allerede hadde vært attraktiv for jenter, så hadde jentene likt deg bedre, og du hadde likt dem bedre. Men slik er det ikke. Start med å endre deg selv, ikke å klage på jentene. Det blir som om jeg skal klage på at det er så kjedelig å jogge, og deretter avslutte med å si at jeg blir så sliten av å jogge. Hva er egentlig grunnen til at jeg ikke liker jogging? Grunnen er at jeg er dårlig på å jogge.
 34. 2 points
  Nei, det gjør vi helt sikkert ikke. Sånn. Tilbake til formålet med tråden.
 35. 2 points
  Gapestokk, gapestokk... hvilken rett har vi mennesker til -ikke- å la offentligheten få vite om slike mennesker? Jeg vet ikke hvem det er og ville ikke kjent han igjen på gata, men ikke bare har han blitt dømt, han prøver å kapitaliserer på det med å gi ut bok. Kynismen kjenner tydeligvis ingen grenser. Jeg er for en rettsstat, men det er dessverre blitt sånn at straffen svært ofte ikke står i stil til forbrytelsen. Offeret må her leve med det som skjedde resten av livet. Han fikk hvor mange måneder i fengsel? Og dermed skal være "fri", slippe å tenke på det noe mer? Offeret blir aldri fri, det blir et sår i psyken som aldri helt gror. Har aldri helt skjønt det der. Det er liksom -forbryteren- som skal vernes, ikke offentligheten.
 36. 2 points
  Dere bruker ord som svindyr, og den virker ikke i norsk klima, likevel får den 10/10. Og mer vil det komme. Hvor ble det av objektiviteten deres?
 37. 2 points
  Hei atalanta. Velkommen til diskusjon no med din første post! Nå det 54 minutter igjen av fredagen! Verdien på pcen er det noen er villig til å betale. En sånn pc har kanskje et smalt marked. Jeg mener at halv pris for brukt utstyr er en god regel. Det er ingen ting som selger så bra på finn.no enn lave priser
 38. 2 points
  Elbiler er svindyre når man sammenligner dem med bensin og dieselbiler, og det naturligvis utenfor den lille boblen nordmenn lever i der avgiftene er ekstreme i forhold til andre land. Hvor mange elbiler ville blitt solgt i Norge om de fikk like mange avgifter som bensinbiler? Da hadde ikke Model X kostet 1.5 mill, men 3-4 mill, Leaf ville ikke kostet 280 000 kr men 600 000 kr. Det er bare i en norsk fantasiverden at elbiler er en suksess.
 39. 2 points
  Forøvrig litt ironisk når man med TVer til 30-40K rakker ned på PC-brukere (for noen sider tilbake) fordi de har brukte 10k mer på sin gaming rigg kontra en Xbox. Digresjon vel og merke
 40. 2 points
  Svada my ass Sier man om en jagerfly som får et par mnd. siden fikk 20:1 kill ratio under red flag treningen, samme trening som F22 et par år tidligere fikk 22:1 på og de gikk opp mot de samme flyene og målene når man leser for mye svada i fra nettsider som skriver det de ser men ikke det som faktisk er og ikke sjekker fakta og bruker foreldet og udatert fakta.... det er fyfy, som en Nordamn bør du vite bedre, vi er ikke... amerikanere (generelt, media skapt) Kort sagt, det er forskjell mellom en fly under utvikling, hvor man med vilje prøver å fremskaper så mange feil som mulig og finne løsninger på det. Tester kan være for eksempel: - Hva skjer hvis motoren må gå over lengre tid med max belastning... hva ryker først. - Hva skjer når det er en kortslutning i det elektriske systemet - hva om datamaskinen sier god natt - hva skjer om du lander får hardt - hva skjer hvis flyet må ta en en tørn som er sterkere en 9G - hva må til får å ødelegge vingene - det brenner i motoren, hva skjer. - hva om radaren slutter å virke - etc. Forskjellen med hva man brukte å gjøre før, er at nå tester man samtidig som man utvikler, før utviklet, og gjorde mange tester i vindtunnel og på simulator... i dag tegne man på datamaskinen, bygger, tester, forbedre... Alle raportene man har lest til nå kommer i fra testing hvor man prøver å fremskape alle mulige problemer, sånn at man kan nulle dem ut og ikke får det problemet i fremtiden... til og med passasjer flyer i fra Boeing og airbus gjør det samme. det er nå, når alle de testene har blitt utført og man har klart å identifisere alle problemene man kunne klare å framkalla/presse ut av maskinen, og fikse dem. først nå, når man tester den ferdige produktet, ser man hva man får. en av de første testene F35 har vært igjennom som "nesten ferdig" produkt, gikk den opp mot flyene den skal erstatte, F16 og F18. så fikk den en kill-ratio på 20:1 under Red flag treningen (F22 fikk bare 22:1), som er en av de mest ekstreme testene man kan gå igjennom. Red flag har ingen standarder, grunnen til det, er at det skal være så uforutsigbar som mulig, ingen ting er det samme hver gang, alltid noe nytt. Det jeg har hørt var, den eneste gangen de klarte å ta F35, var når de sende alt de hadde mot et mål... som de ikke viste hvor var, var snakk om en 18 jagerfly av forskjellige typer, pluss 3 AWACS som og bakkeradar, og en stor mengde bakke til luft missiler, før en F35 ble skøtte ned. La os ta F16, under utviklingen så hadde F16 veldig mange problemer som nesten doblet utvikling kostnadene i 1977-1986. Probleme er ganske like F35. - Motor problemer, ikke kraftige nok, varmegang, etc. - landing hjulene kunne knekke i sammen under hard landing, eller sat seg fast og kom ikke ut skikkelig. - Fly-by-wire system som var kontrollert av datamaskin da flyet var bygd ustabil med vilje, fungerte ikke, og tok lang tid å fikse. - flere fly-ulykker og uønskete hendelse. for eksempel da en YF16 måtte lande på en gresslette uten landings hjul F18 hade sinne problemer, først så var den designed somen YF17 (F17- i direkte konkurranse med F16), men ble re-designet som F18. noe som ga ekstra kostnader. som F18 (carrier-version) ble den tyngre, noe som ga sine problemer. F15 hadde mange problemer under utviklingen: - det var problemer med vingene - det var problemer med inlet for air til motorene - det var problemer med konstruksjonen av kroppen til flyet - det var problemer med at våpnene den var designet for. ikke fungerte som ønsket, og man måtte design alt på nytt. I de alle første testene som F16, F15, F18 har vært igjennom, hadde de ofte problemer mot eldre jagerfly som har vært lenge i bruk og man viste nøyaktig hvordan man skal bruke dem, for å få ut mest mulig av dem
 41. 2 points
  Europeisk bilindustri kommer til å bli utkonkurrert og utklasset pp pris av kinesiske og koreanske produsenter
 42. 2 points
 43. 2 points
 44. 2 points
 45. 2 points
 46. 2 points
 47. 2 points
  Det står i forslaget til EU om overgangen fra NEDC til WLTP at myndighetene oppfordres til å justere avgiftene slik at den nye testmetoden IKKE straffer forbrukerne med økte avgifter. Altså at avgiftene bør reduseres korrelerende med økningen i utslippene fra den nye testen kontra den gamle. Det spørs vel hvor mange myndigheter som klarer å overholde denne oppfordringen og holde sine griske hender fra fatet. Målet med ny test er jo å få frem reelle utslippsmålinger, ikke straffe bilistene.
 48. 2 points
  Rekkevidden på de nyeste bilene er mer enn god nok for omtrent alle. Hva er det som gjør at du trenger 40-50 mil rekkevidde uten å ta deg en pause engang, egentlig?
 49. 2 points
  Det må være trist å ha et så negativt syn på mennesker. Om folk er så håpløse som du sier, burde jo det beste være å droppe å ha et demokrati i det hele tatt, men heller organisere oss som for eksempel et teknokrati. Det har vært forsøkt før, og feilet. Og det er definitivt ikke et slikt samfunn jeg ønsker å leve i. Som en som jobber med statistikk hver dag selv, kan jeg også opplyse deg om at det ikke akkurat er sjeldent at selv forskere og forskningsjournalister både slurver med metode og presenterer noen mildt sagt tvilsomme tolkninger av resultatet. At resten av oss da har muligheten for å være vaktbikkjer om vi ønsker og evner er kun en styrke for samfunnet, og det er bare mulig med åpenhet om dataene.
 50. 2 points
  Hun vil altså ikke ha et opplyst demokrati? Hun vil at folket skal stemme basert på ignoranse?
×
×
 • Create New...