Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 11/11/17 in all areas

 1. 4 likes
  mye kjekling her ass Skjønner lite av disse sammenligningene når PS4 og PS4 Pro var best så skulle vi alltid sammenligne xbox og ps4. PC var ikke i sammenligningen engang. Nå som xbox er overlegen og noen prøver sammenligne xbox og ps4 så er det feil for vi må plutselig sammenligne med pc? makes no sense. Sier seg selv at PC alltid vil være bedre, men det er fortsatt imponerende hva man får i en xbox til 5 lapper. Og det dekker nok mange sitt behov.
 2. 3 likes
  Det var vel snakk om at den ikke tålte frost, hvilket det ikke er når det er 3-4 grader ute. Forøvrig ga du meg frysninger med "med dele". Sukk.
 3. 3 likes
  Jeg synes du har hatt denne 7800X'n lenge nå CT. Skjønner du prøver å overbevise deg selv om å ikke kjøpe noe nytt nå.
 4. 3 likes
  Skal du bytte pc så skal du kunne ha mulighet til og koble den opp og sjekke at alt fungerer hjemme hos deg selv eller hos han før du gir han din laptop.
 5. 3 likes
  Har aldr rakka ned kostnaden av en Pc rigg... bare bruken som for min del virker helt på tryne. Bruken? På hvilken måte da? 20k pluss på en PC og ødlegge bilder fra spill med en lite lcd monitor uten kontrast eller sort nivå... Jøss det er knall logisk ..... det er en verden som jeg ikke vil bli endel av. Men å bruke 40k på et gamingoppsett og ødelegge spillopplevelsen med sub 30 framerate er helt greit?
 6. 3 likes
  Når Nettavisen streamet pressekonferansen til Siv Jensen, var det noen hos dem som la på kaninører (eller er det griseører?) på henne....: Spesielt at noen som jobber i en avis gjør noe slikt....
 7. 2 likes
  Det er et enkelt svar på dette. Om politiet forblir ubevæpnet og det skjer en akutt hendelse der liv går tapt, men som kunne vært reddet ved at politiet hadde hatt rask tilgang på våpen, har samfunnet og politikerne sagt at tap av liv er greit mot at vi beholder vår verdi om et ubevæpnet politi. Vådeskuddsdebatten er tåpelig, da det antagelig var like mange vådeskudd tidligere uten at dette så ut til å bry svært mange. Forskjellen er rapporteringsplikten som foreligger. Om dette skal gjøres et poeng ut av, må både forsvar og politi fratas muligheten til å ha våpen i det hele tatt siden vådeskudd forekommer uansett om våpenet ligger på vakta (slik det gjorde før), i bilen eller det er på hofta. Og som en var inne på tidligere og som jeg er helt enig i; hvorfor finnes det ingen mellomting? Det må da være mulig å ha magasin adskilt fra våpen, eller magasin i våpen men uten kule i kammeret? Begge deler vil jo være tilstrekkelig i så og si alle situasjoner en politimann kommer opp i. Kanskje bortsett fra eksempel som der en politi blir møtt med hagle i døråpningen på det som skal være et vanlig ordensoppdrag. Der ville jo allikevel heller ikke ladd våpen vært tilstrekkelig og alt faller egentlig på gjerningsmanns avgjørelse om å skyte/ikke skyte. Det er mange politifolks liv som skyldes flaks i situasjoner som dette, og de episodene havner sjeldent i media. Bevæpning burde ikke begrunnes i terrorfare, men begrunnes med alle de klin gærne folka politiet møter i den daglige tjenesten hvor det er rein flaks og en gjerningsmanns handling med våpen som avgjør hva som skjer. Det er endel episoder i året der politi blir truet med våpen og politiet selv har batong/pepperspray som maktmidler. De er da prisgitt gjerningsmannen hva som skjer.
 8. 2 likes
  Rart. Klp aksje global v har kun eksistert siden 2016, så hvordan får du sammenlignet? Jeg tipper du sammenligner med klp aksje verden, som har 10-12% emerging markets også. Emerging Markets gjorde det ganske dårlig i en periode på noen år, så de dro ned avkastningen på klp aksjeverden i en del år. Siden februar 2016 har Emerging Markets gjort det bedre enn developed markets.
 9. 2 likes
  Samsung sin egen nettleser dersom du har Samsung mobil.
 10. 2 likes
  Man er barn til fylte 18 år så her kan det tre en rekke barnepornografiparagrafer inn.
 11. 2 likes
  Gapestokk, gapestokk... hvilken rett har vi mennesker til -ikke- å la offentligheten få vite om slike mennesker? Jeg vet ikke hvem det er og ville ikke kjent han igjen på gata, men ikke bare har han blitt dømt, han prøver å kapitaliserer på det med å gi ut bok. Kynismen kjenner tydeligvis ingen grenser. Jeg er for en rettsstat, men det er dessverre blitt sånn at straffen svært ofte ikke står i stil til forbrytelsen. Offeret må her leve med det som skjedde resten av livet. Han fikk hvor mange måneder i fengsel? Og dermed skal være "fri", slippe å tenke på det noe mer? Offeret blir aldri fri, det blir et sår i psyken som aldri helt gror. Har aldri helt skjønt det der. Det er liksom -forbryteren- som skal vernes, ikke offentligheten.
 12. 2 likes
  Elbiler er svindyre når man sammenligner dem med bensin og dieselbiler, og det naturligvis utenfor den lille boblen nordmenn lever i der avgiftene er ekstreme i forhold til andre land. Hvor mange elbiler ville blitt solgt i Norge om de fikk like mange avgifter som bensinbiler? Da hadde ikke Model X kostet 1.5 mill, men 3-4 mill, Leaf ville ikke kostet 280 000 kr men 600 000 kr. Det er bare i en norsk fantasiverden at elbiler er en suksess.
 13. 2 likes
  Europeisk bilindustri kommer til å bli utkonkurrert og utklasset pp pris av kinesiske og koreanske produsenter
 14. 2 likes
  "En gjenstand som veier rundt ti kilo, vil eksempelvis få en vekt på over ett tonn bare etter to meter i fritt fall uten bruk av denne type sikring." En gjenstand har den samme vekten etter to meter fritt fall som før fallet begynte. Definisjonen av vekt er masse*gravitasjon. Selv hvis jeg prøve å ikke kverulere så har jeg problemer med å forstå hvordan denne "vekten" regnes ut. Er det kraften ved sammenstøt det siktes til? I så fall vil det være helt avhengig av elastisiteten til gjenstandene, og hvis begge er harde vil "kraften" bli mye mer enn ett tonn i det korte øyeblikket sammenstøtet skjer. Er det da gjennomsnitts-kraften over et gitt tidsintervall? Jeg er genuint interessert i en forklaring siden jeg ble like forvirret når dette konseptet ble lagt frem under kjøreskoleopplæringen.
 15. 2 likes
  Rekkevidden på de nyeste bilene er mer enn god nok for omtrent alle. Hva er det som gjør at du trenger 40-50 mil rekkevidde uten å ta deg en pause engang, egentlig?
 16. 1 like
  Heisann! Tenkte jeg skulle rote litt rundt i hodene til de som sitter her inne for ideer. Vi har ett LAN party i Norge, og har lenge hatt ca 100 deltakere og hatt en lokal ISP som har levert 1Gbit til oss uten problem. Dette har vi kjørt igjennom en Workstation PC med 2stk 1G ethernet kort, og den har greid brasene bra. Vi har aldri hatt mer en en ekstern adresse ut mot internett, men dette har heller ikke vært noe problem da de fleste nye spill idag er inteligente nok til å jobbe seg rundt dette. Unntaket har som regel vært PSN og ligenede. Vi skal nå muligens flytte til nye lokaler og vår ISP har derfor slått på stortrommen, og sier at de kan levere 10Gbit. Med på laget kan vi da få 5 addresser om vi ønsker dette. Men siden de er en relativt liten ISP, har de ikke de 350 addressene som vi behøver for å gi til alle deltakerne eksternt. Det er her jeg vil lufte deres tanker på dette forumet. Hvordan ville dere ha gjort dette best? Vil en server med 2x 10Gbit interface greie å håndtere en slik last? Det er jo snakk om store mengder data? Samtidig er det jo langt ifra sikkert at vi greier og bruke hele denne linjen vi får. Men vi vil jo vel ha muligheten uansett? Ting blir jo stadig mer krevende når det kommer til internett. Ut til bordene har vi to linker på 1Gbit (litt for redundanse, og litt for hastighet). Så maks pr bruker bil jo uansett bli 1Gbit, da bordswitchene kjører dette. Ideer og forslag taes imot med takk, men før dere reagerer på vår mangel på aktive addresser, så er dette ikke noe å ta opp. 5 er det vi har...
 17. 1 like
  Hdmi kan fint strekkes skjult sist jeg sjekket. Har gjort det med mine kabler.... sammen med strøm og alt annet.... Ble et dårlig bilde da dette ble skrevet på telefonen og den ville bare at jeg skulle knipse og ikke kunne velge fra albummet.
 18. 1 like
  Enig der, du burde sette fokus på kjøper og heller si den er lite brukt og som ny. Selg heller laptopen litt billigere om du trenger raske penger, for den taper seg hele tiden i verdi. Du ligger i et segment som er rimelig kostbart og da kjøper gjerne folk nytt.
 19. 1 like
  Stor fan. Kan gli imellom pop, r&b, og hiphop helt sømløst, og passer svært godt i alle sjangrene. Når han gjør features så har han så stor "personlighet" og unik stemme at han ofte gjerne "tar over" hele låta.
 20. 1 like
  Folk velger å avslutte videreføring av sine gener selv. Får du ingen eller ett barn så er du med på sørge for at etniske nordmenn blir borte for alltid. Vi snakker om mangfold og flerkulturelt, men glemmer å tenke på seg selv og landets fremtid. For planeten sin skyld er det best at folk som bor i Norge reproduserer seg, og hjelper andre rundt seg. Å tappe ressurssterke mennesker fra fattige land tror jeg er en bjørnetjeneste. Det vil være med på svekke norsk økonomi, svekke det landet vi tapper menneskelige ressurser for, samtidig være katalysator for økt global fattigdom og en økning av global populasjon. IMHO. Kan hende jeg tar feil, isåfall gjerne opplys meg. EDIT: Altså i dag tror jeg vi faktisk er avhengig av innvandring fordi vi ikke klarer å produsere nok barn selv. Sånn sett vil det styrke økonomien. Tror å ha store deler av befolkningen på aldershjem er lite behjelpelig...
 21. 1 like
 22. 1 like
  Jeg vant 60,- i Vikinglotto forrige uke, usikker på om det blir engangskamera, eller om jeg skal beholde det jeg har fra før...
 23. 1 like
  Spill til konsoll er laget for best mulig grafikk på begrenset hardware. De aller fleste mods krever bedre maskinvare enn hva konsollene klarer. På PC har vi ikke samme begrensing.
 24. 1 like
  Det er vell ingen som har sagt at hun ikke skal ha lov til å ha noen selvstendige tanker, men at det virker veldig dumt å si at man ikke ønsker å produsere data og rapporter som de aller fleste vil være enige i at er ekstremt viktige for beslutningstakere og innbyggere. Ei heller hjelper det å tydelig flagge standpunkt, kalle sin egen sjef grusom. Særlig dumt er dette som sjef for en organisasjon som er fullstendig avhengig av at andre har tillit til det de produserer for at produktene skal ha noen verdi. Jeg skjønner ikke problemet. SSB fikk et oppdrag, og det ble utført. Første utkast forelå i mai, men har siden den gang fått endret ~15% av teksten. Om SSBs forskere fikk trykke på "publish" på egne rapporter, uten kvalitets sikring, da hadde vi hatt problemer. Nå ser vi SSB er i en omstillingsprosess på "arbeidsgivers" ordre. Der forskeren bak akkurat denne rapporten ser sin stilling bli marginalisert. Han blir, sammen med flere andre kollegaer, "nedgradert". Og plutselig er det et kjempeproblem for ham at rapporten hans ikke ble publisert umiddelbart etter at han var ferdig med den. En rapport som internt av andre kollegaer har fått stryk karakter. Denne saken handler ikke om SSB lederens evne til å utføre jobben sin til tross for å være gift med en mann som har sine meninger om innvandring. Og den handler heller ikke om SSB lederens egne meninger. Den handler om en missfornøyd brønnpisser.. Jeg kan ikke se at du i noen særlig grad svarer på det jeg faktisk skriver, men heller bytter tema. Du skrev følgende: Det er åpenbart en fullstendig misvisende fremstilling av hva som egentlig problematiseres, ironisk nok i samme innlegg som du anklager andre for å lyve. Dette svarte jeg på.
 25. 1 like
  4k betyr 4000, å bruke det om oppløsning på ca 4000 pixler i bredden er ok i min bok. AtW
 26. 1 like
  G.skill 3200c14, samme hvilken modell du velger Flare X skal liksom være til AMD, men det er samme rammen alle 3200 c14 modellene.
 27. 1 like
  10 av 10 mulige, så skulle det bare mangle at skjermen fryser. Hva koster den? 12k eller noe sånt. APPLES nye X-freeze hehe
 28. 1 like
  Pass på at alle delene er de de skal være og at alt fungerer om du bytter.
 29. 1 like
  Flere og flere seriøse aktører har det som en selvfølge at slike hjelpemidler skal monteres på sine biler, og flere av de større entreprenørene til lands har det som et krav at man skal ha montert ryggekamera på større kjøretøy for at man i det hele tatt skal få lov til å kjøre inne på plassen disse har ansvar for. Slike tiltak hadde ikke skjedd om ikke det var en høy ulykkestatistikk inne i bildet.
 30. 1 like
  EDIT: Jeg leste feil. Du sa Build kvalitet og ikke bilde kvalitet, My bad Den stasjonære maskinen du linket til er helt klart kraftigere en din laptop. Det kommer helt ann på tilstand og bruk om det er verdt og bytte eller ikke. Det er uansett lettere og selge en stasjonær gaming pc, men om du får noe mer en 14.000 for den om den er brukt, det tviler jeg på. Er den ubrukt så kan du selge den for 14.000, men så lenge den selges privat kan du ikke forvente og få noe mer en 14.000 kroner, det eneste du gjør ved og bytte er at du får et produkt som er lettere og selge. Du får ikke noe mer penger for den stasjonære selv om den er perfekt stand.
 31. 1 like
  Det vill alltid være ulykker, det er det folk ikke klarer å ta inn over seg. Det du nevner er småtterier og det kan en se om en følger feks weymo programmet som opererer i vanlig trafikk. Det er så og si ikke eksisterende.
 32. 1 like
  Den statistikken holder ikke som motargument. Hvor mange dødsulykker blir unngått fordi et helt vanlig oppegående menneske reagerer tidsnok? Har du noen tall å sette opp mot det? Tenk så på all tolkingen du gjør i trafikken. En ball spretter ut av en oppkjørsel, da kan vi anta det kommer et barn springende etter. Bakhjulet på bilen foran begynner plutselig å vibrere unormalt. Taklasten på varebilen fem biler foran løfter seg plutselig faretruende. Det finnes et utall sånne situasjoner daglig, som mennesker kjenner igjen, reagerer tilstrekkelig på og som fører til en manglende ulykke i statistikken. Prøv å programmer en datamaskin til det samme. I det L4 kommer på veien vil vi nok lære mye om det. Vi unngår kanskje endel ulykker relatert til rus og uoppmerksomhet, men vi får i retur en helt ny klasse ulykker relatert til komplekse situasjoner som vanlige mennesker klarer forutse, men som datamaskiner sliter med. (og nei, svaret er ikke "add more machine learning") Og det er forresten ingenting som er på nivå 3 eller 4 ute i trafikken, i skikkelig drift. At noe er på nivå X i et begrenset testområde (slik som Waymo) sier jo ikke mye om hvordan det vil funke over milliarder av kjørte kilometer verden over.
 33. 1 like
  Diskutere med en iPhone? Hvorfor? Les en gang til Du skriver, hvis man bruker norsk, at man skal prøve å diskutere "bruker om forskjellene mot andre telefoner" med en iPhone. Det står ingen komma bak iphone. Kan du ikke setningsoppbygging? Jeg skrev ikke bare iphone, jeg skrev iphone bruker. Noe annet du føler for å dele i dag? Andre brukere du opplever som vanskelige?
 34. 1 like
  Hehe, fanboy tendensene stikker dypt på deg altså samco. Et uendelig gnål... For dem av dere som vil se hva PS4Pro virkelig er i stand til så last ned den største fila ifra DigitalFoundry og kom tilbake hit etterpå å si dere ble skuffet. (kopier til en USB brikke og se på TV) EDIT: Jeg går utifra det går ann å poste dette uten at noen fanboys får fnatt og rapporterer. Om en moderator tar tak i det så er det jo bare å pakke samens og bevege seg til andre plasser hvor en kan diskutere begge deler. Og med det så mener jeg ikke vi skal diskutere ut å inn PS4Pro vs X. Dette er først og fremst en Xbox tråd. Er selv meget fornøyd med Ps4 Pro, imponerende maskin, kontrollen suger litt i forhold til MS sin Elite kontroll. Men jeg liker veldig godt omtalene som kommer om Xbox one X, slikt gjør godt for konsoll interessen. Kan ikke tenke meg annet enn at Sony har sine aller beste allerede godt i gang med å ta hevn - noe som kommer oss alle til gode. Så er Samco.... Samco
 35. 1 like
  Både Telia og Telenor har begjærlig grepet muligheten til å bryte nettnøytraliteten det øyeblikket lovverket åpnet opp for det. Håper dette er et tydelig nok varsku for politikerne.
 36. 1 like
  Mon tro om Apple tester enhetene sine utenfor California.
 37. 1 like
  Jeg sa ikke alle 11 cpu, nei. Jeg sa 6800K og 5960x. Og det har med hva du vil ha for dem, 8700k hos meg vil bruker mere strøm på 4700.
 38. 1 like
  Vilkårlig utøvelse av vold mot befolkningen, og elending utnyttelse av ressurser. De fleste lukker øynene for statens overgrep, nå som før. Majoriteten av oss er altså blinde, men du har sett sannheten. Hva minner dette deg om?
 39. 1 like
  Mener du å fjerne relaterte avgifter fullstendig fra bilen, og legge på noen kroner på drivstoffet? Det vil slå beina under lavtlønnede, som i dag ikke har råd til noe annet enn en 10 år gammel bruktbil? I tillegg vil det hvarere bruktbilmarkedet, da nye biler vil betydelig billigere. Eg forstår ikkje dette argumentet. Prisen på drivstoffet, avgifter og anna inngår som ein naturleg del av reknestykkjet for kva ein bil kostar. Det kan straffe seg å ikkje kunne rekne, men at lågtlønte skulle komme dårlegare frå dette enn andre går eg ikkje med på. (Med mindre du tenkjer at det er ein samanheng mellom løn og reknekunnskapar, og det er det nok i stor grad.) Brukte eksosbilar er veldig dyre pga drivstoff og avgifter, og dei vil nok verte dyrare, men det er velkjent. Det omtalte jukset går òg hardt utover lågtlønte, som opplever at bilen brukar 40% meir drivstoff enn dei hadde rekna med då dei kjøpte han. Folk med høg inntekt kan leve med det, men når ein lever på eit stramt budsjett er det meir problematisk å verte lurt på denne måten. Kort og godt, nei Sturle. Du kan ikke slå en 10-15 år gammel bruktbil på økonomi (gitt at det er en fornuftig bruktbil selvfølgelig).
 40. 1 like
  Er ditt ikke-svar en innrømmelse på at du ikke har noe motsvar -C64-?
 41. 1 like
 42. 1 like
  Tenkte også over at det er 5AMP maks, ja og tviler på at den bruker noe i nærheten av det... Jeg stusset mer over at han hadde nærmere 2400KW/h noen månder.. Lurer litt på hva han har hatt tilkoblet i veggen de måndene..
 43. 1 like
  Å si at "svarte nekter å prøve å få sitt eget samfunn bedre" er altfor generaliserende. Mon tro om ikke amerikanske myndigheters smugling av dop og innførsel inn i fattige(svarte) nabolag over flere tiår har noe å si også? Bare for å nevne én ting, altså. Det blir litt for enkelt å si at det kun er de svarte sin egen feil når man pusher dop inn i nabolagene deres samtidig som man kanskje straffer dem hardere. Selv ble jeg i dag gjort oppmerksom på forskning som viser at svarte menn i USA har mer testosteron enn hvite menn i USA. Fra kommentarfeltet til et leserinnlegg fra en 15 år gammel jente fra Holmlia i Oslo av alle steder. Ikke at jeg egentlig blir overrasket hvis dette er tilfelle, altså. Jeg er vel mer overrasket over at det faktisk fins forskning på det, siden jeg ikke akkurat intenst oppsøker forskning på forskjeller mellom raser. Det er mange nyanser, variabler og faktorer med i bildet her. Viktig å ikke se seg blind på hverken det ene eller det andre slik professor Daniels eller andre rasister gjerne gjør og ønsker at andre skal gjøre. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/3455741 Jeg ser meg ikke blind på det ene eller det andre, men det kan lett oppfattes slik siden det absolutt skal være så forbanna synd på de svarte og fordi "white guilt" står sterkt. Å generalisere er faktisk riktig når det kommer til de svartes situasjon da den andre siden også generaliserer og frasier seg enhver skyld. Det er også generellt sett de svarte som ødelegger for seg selv, det er desverre fakta. Jeg kan sikkert poste litt statistikk for deg, men det føler jeg vil være nytteløst basert på innlegget ditt. Fakta og statistikk taler for seg selv så det er desverre sannheten at svarte i dag har skylden for sin egen situasjon. De har hatt et dårlig utgangspunkt, men det er ikke en unnskyldning for å fortsette kaoset. Jo, det gjør du , når du lirer av deg ting som "At man kan si at det er en smule hvit dominans der borte er rett og slett fordi de svarte nekter å prøve å få sitt eget samfunn bedre, det er enklere å henge i en voldelig gjeng og selge dop..." Det er å se seg blind på en forklaring, som det ikke er dekning for. Så ikke kom å lat som det er basert på "fakta og statistikk" AtW
 44. 1 like
  Ja, det er denne type feil vi vil få mange flere av når fagmiljøene utarmes. Dersom det ikke sitter noen på toppen med lang erfaring og vet hvordan turbiner som faktisk er installert i et kraftverk er dimensjoner, så ringer det ingen bjeller.
 45. 1 like
  Bolle eller ikke, så vil jeg påstå at Leafen har vært den viktigste elbilen for å transformere det norske elbilmarkedet, viktigere enn Model S. Så vil jeg jo si da at jeg synes de stakkars Nissan-eierne fortjener den bolla for den selvoppofrende jobben de har gjort. For de ligger vel fortsatt relativt nært bunnen på Autoindex-oversikten over fornøyde eiere?
 46. 1 like
 47. 1 like
  Mange av de 99% er ikke her inne i hvert fall, siden vi har hatt flere tilfeller av tall som blir sammenlignet på tvers av land, demografi og kilder, uten at dette blir tatt i betraktning.
 48. 1 like
  Sannhet med litt modifikasjoner ettersom de faktisk ikke (enda) har noe monopol på vold utøvd i selvforsvar, ettersom det faktisk er fritt frem til å forsvare seg selv (eller andre) i Norge [selv om midlene for [ faktisk kunne gjøre dette er tildels ulovlige] Mao Statens (politiets) voldsmonopol omhandler kun vold som IKKE er i selvforsvar, også kjent som voldelige angrep, og som man gjerne beskriver som voldelig kriminalitet når det utføres av andre som ikke har dette monopolet. Konklusjonen er da at Staten (ved Politiet) har monopol på illegitim voldsutøvelse mot befolkningen. Nei! Konklusjonen er da at Staten (ved Politiet) har monopol på legitim voldsutøvelse mot illegitime handlinger hos befolkningen. Heldigvis vokser de fleste av seg denne fiendtligheten mot lov og orden - som oppstår i puberteten.
 49. 1 like
  Ok, klokka er et stort steg opp fra disse forferdelige greiene fra Asus, Samsung, LG, Fitbit osv. Men går det an å få klokka uten den utrolig glorete Withings-logoen som går på tvers av halve urverket?
 50. 1 like
  Jeg har en sterk fetisj for hettegensere, å se gutter og jenter i hettegensere gjør meg sprengkåt, har en kjempesamling av hettegensere å joggebukser som jeg koser meg masse i jo tykkere og mykere dem er jo bedre
×
×
 • Create New...