Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 11/14/16 in all areas

 1. 7 likes
 2. 7 likes
  Vær så snill og stopp Clickbaiting undertittler "dette synes vi". La DinSide holde på med utingen alene.
 3. 6 likes
 4. 6 likes
  Statistikk, statestikk og forbannet løgn. Samlebegrepet tekonologifag/realfag eller ingeniører er alt for bredt til å si noe meningsfylt. Innen for enkelte fagrettninger som biologi er det nesten bare damer. Det er også symptomatisk at det nesten ikke finnes jobber innen fagfeltet. Det virker som gutta går etter jobbene, damene følger drømmene. Det har i tidligere studier vært bemerket at i land med dårligere velferdsordninger enn Norge så går også damene etter jobbene. Det betyr jevnere kjønnsfordeling. Det er også stort frafall av damer på en del realfagslinjer og det skyldes først og fremst at realfag var andrevalget, førstevalget var medisin eller vetrinær eller noe annet. Når de har nok poeng bytter de studium. Man fokuserer mye på rollemodellene, men det kunne vel kanskje vært vel så viktig å trekke frem de som fullfører mastergrader, har 0,5 millioner i gjeld, gode karakterer og ingen jobb. Eller søker i 1-2 år før de endelig får noe som er litt relevant. Dette vil ingen snakke noe om, særlig ikke universitetene for all kunnskap er like viktig. Universitetene gjør studentene en bjørnetjeneste ved å ha 10 ganger flere studieplasser enn det finnes jobber. Det er selvfølgelig ingen som vil stå på scenen å snakke om dette.
 5. 6 likes
  "Biler med helelektriske drivlinjer krever mindre arbeid enn fossile drivlinjer." I tillegg spares det vel store mengder metaller i forhold til forbrenningsmotorer. Og mindre arbeid for bilmekanikere og oljeskift og eksosanlegg-arbeidere. Dette går veien.
 6. 3 likes
 7. 3 likes
 8. 2 likes
  Sånn ser det ut hos meg.. Har flyttet til ny leilighet i Sverige iforhåld til frontbildet, men ellers er frontrekka lik med unntak av at subwoofer blir byttet ut med ny modell. Surround... Proson Event 41 Hodetelefoner fra BW og XTZ Divine og Bluetooth høytalere... Harman Kardon Onyx, kun på hjemlån...
 9. 2 likes
  Enda en som tviholder forbrenningsmotor akkurt som hestefolket ville holde på hest og kjerre da bilen kom. Jeg vil like å se hvor bra rensingen i praksis er i Norsk vinterkulde. Det er vi i Norge som kommer til å le av Svenskenes store feilinvesteringer som f.eks den store dieselmotorfabrikken i Gøteborg. Alle som har plass til å parkere bilen, kan også lett få mulighet til å lade.
 10. 2 likes
  Det letteste for deg er nok å få deg arbeid som hjelpearbeider innenfor dette og ta fagbrevet når du har nok erfaring.
 11. 2 likes
 12. 2 likes
  Okey, du tok ikke at det var en spøk, nei, selv om det sto i første post.. Kall det en spøk så mye du vil, du bruker det stadig som en billig hersketeknikk, og er neppe den eneste. Hvorfor er det så overraskende at folk gjerne skulle slippe? Man kan jo selvfølgelig se på det som en slags fordel at folk raskt flagger den type usympatisk oppførsel og dårlig diskusjonsevner, men forstår også at endel blir lei av det. AtW
 13. 2 likes
 14. 2 likes
  Det virker akkurat som det er Røverpris, dvs stjålne varer siden serienummeret er borte og kvittering mangler. TS kan som sagt i verste tilfelle bli tiltalt for heleri. Når jeg selger brukte ting og det er innenfor garanti så får kjøper kvittering hos meg evt også en formell kjøpsoverdragelse slik at de kan reklamere. Det og kalle folk sladrekjerringer fordi de setter spørsmålstegn ved lovligheten sier mye om deg som person. En del elektrisk verktøy har også serienummeret på utsiden av kofferten så du kan sjekke om det og er borte.
 15. 1 like
  Hvis ikke rengjøring av støv hjelper, så kan du jo bytte CPU kjøleren. En Noctua D15 luftkjøler er faktisk bedre enn den Corsair H80i du har. D15 er også bra nok til å overklokke din CPU en del. Angående BIOS update. Kan du ikke laste ned BIOS fila selv, og legge den på en USB pinne. Så går du inn i BIOS der du kan oppdatere og velger der fila er. Ikke prøvd dette med det hovedkortet du har, men med Asus kort. Burde være noe sånt på ditt også. Så kan du jo oppgradere skjermkortet til et GTX 1070 kort da (eller 1080 om du har råd til det).
 16. 1 like
  Rohin: Som jeg har sakt flere ganger så er det bare å lese seg opp i haugevis med problemer med Samsung sin 7000-8000 serie hos avforums.com Men det er klart når du bruker så mye penger så vil en tro man har gjort en godt kjøp uansett. Pluss det er nok mange som ikke bryr seg nevneverdig eller vet hva blooming, clouding, innsynsvinkel etc er. Også er det jo så klart mange som faktisk får et greit panel, men det er langt i fra bare hygge lese om en tar seg tid å lese hva brukere har å si og ikke bare tester.
 17. 1 like
  Likte V1 best med den lille edderkoppen på toppen
 18. 1 like
  Ikke alle er like glad i å bli fotografert! (...bare se påoss fotografer..) Artig bilde Torhild
 19. 1 like
  Er 3 spill så langt som dropper 2-3 fps i noen situasjoner. Om du vil gå bort ifra 1080p eller lavere så kan du nok trygt gå for en Pro. Selv skjønner jeg ikke hvordan jeg har klart å spille i 1080p og lavere etter å se hva Pro er i stand til...
 20. 1 like
  Forskjell mellom TV og dette er jo at bildet blir warped basert på input fra sensorene. For Oculus sin del så ble vel dette laget originalt for Gear VR. Ja, Det Oculus er IKKE det samme som det Sony gjør. Det er ikke bare ment for Gear VR, det er også ment for RIFT, for de som ikke har like kraftig PC. Eksakt det samme? Nei selvfølgelig ikke, men tankegangen og prinsippene er like. Sony interpolerer, Oculus extrapolerer. Sistnevnte har mye høyere feilmargin, men åpenbart mindre latency. Med sensorinput ifht pixlenes motion vectors til å støtte ekstrapoleringen skal altså denne bli mye mer presis.
 21. 1 like
  Det er utleierens plikt å sørge for ro og orden på eiendommen, jf. husleieloven § 5-2 første ledd: Hva som er "vanlig ro og orden" kommer an på omstendighetene i nabolaget mv.
 22. 1 like
  Jeg er gift og har to barn selv. Her går det i bf1 og titanfall 2. Prøvde meg på call of duty infinite. Men hele spillet la jeg fra meg. Samme gamle mølet som før.
 23. 1 like
 24. 1 like
  Ser at DnB ligger på 59. plass på Finansportalen over hvilken bank som har best rente på sparekonto. https://www.finansportalen.no/plassere-penger/bankinnskudd/ Så hvis du skulle ha flyttet, så ville jeg valgt en av de på topp 3.
 25. 1 like
  RA2 er et av to spill jeg spiller så dette er kult.
 26. 1 like
  Kreativt regnestykke. Det blir vel omtrent som å si at dersom du gir deg selv en "grei timelønn" for tiden du sover, kan du spare mye på å gjøre noe annet i stedet Det er ikke så veldig kreativt, det er faktisk ganske vanlig. Om fritiden er verd mindre enn timelønna, hvorfor jobber du ikke mer? AtW
 27. 1 like
  https://www.youtube.com/watch?v=AMm0j53SefI
 28. 1 like
  Ja, ofte virker det som kvinnekampen er overordnet det meste. Kommer det kritiske innvendinger får en fort et negativt stempel. Kvinner og menn har forskjellige interesser, og hva er egentlig galt med det? Fortsatt er det slik at det store flertallet av gutter velger biler, traktorer og båter i lekekassen. Jentene velger dukker og dyr, dersom det er fritt valg mellom mange leker. I voksen alder bruker kvinner mer tid og penger på utseendet enn menn. Hva er egentlig galt med å velge forskjellig? Vi prøvde å påvirke jentene i ungdomsskolen til å søke elektrofaget, ved å bruke jenter som jobbet i faget til å reklamere den dagen i året ungdomsskoleelevene besøkte v. g. skole. Av 40 elever var det meste 3 jenter pr. år og min konklusjon er at jenter og gutter har forskjellige interesser, og det viktigste må være at en ender opp i et yrke en trives med.
 29. 1 like
  Trump kom ikke med en oppfordring, han sa han skulle direkte instruere om han ble president. Og hva har Hillary påstått om seksuelle overgrep som du tenker på? AtW
 30. 1 like
  Vet ikke om du jobber med saken eller ikke, men det er meningen at du skal vurdere og rangere sangen over, og poste 1 sang som andre skal vurdere etterpå. --- Håper neste person rangerer sangen jeg postet og ikke hopper over meg.
 31. 1 like
  Arrival: Jeg mistenkte at dette var en type film der man får en filosofisk slutt. Der man kan ikke får noe skikkelig sluttsvar. Jeg hadde rett... Jeg skjønte filmen og filmen var grei, men jeg syns det var en skikkelig typisk crappy filosofisk slutt.
 32. 1 like
  Jeg siterer Klovner i Kamp fra sangen "Ja vi elsker". "For selv om høst blir til vinter og håpet fryser, må det igjen bli vår". Selv om det føles håpløst ut akkurat nå vil ting forandre seg. Holdt ut. Jobb med deg selv. Søk råd hos de som kan hjelpe. Det tar tid, men det blir bedre.
 33. 1 like
  Kanskje blir det en dag billigere å produsere elbiler enn biler med forbrenningsmotor, men det er lenge til. BTL-drivstoff og syntetisk drivstoff er uansett mer brukervennlig, og svært mange mennesker mangler muligheten til å lade elbiler. I tillegg er drivstoff laget av overskuddskraft og avfall det mest miljøvennlige, og det bør jo være et poeng. På bilutstillingen i Paris var gjennomgangstemaet at man straks er ved skjæringspunktet for når elbiler blir billigere å produsere kontra fossilbiler.Ikke at "det er lenge til". Tyskland med sin bilindustri fornyet sin intensjon om å forby produksjon og salg av fossilbiler fra 2030. Det er heller ikke lenge til.
 34. 1 like
  Søppelmann Her er grensa for beholdere 15m fra veien. Vi må sette de tilbake på samme plass hvis der mindre enn 15m fra veien. Noen betaler ekstra gangtilegg, da har de et lite gult klistremerke på matbeholderen, ihvertfall på rutene jeg har. Forrige uke var jeg på en annen rute, og satt igjen beholderen ved veien fordi det var rundt 25m fra veien, og jeg så ikke noe klistremerke. På denne ruta hadde han som har ruta klistra de på en annen beholder, så jeg visste det ikke rett og slett. Uansett, litt lenger ned i gata kommer fyren gående ned (kunden) og skriker og banner at vi ikke satt den tilbake på plass og at vi vær så god og fikk sette den på plass. Når vi kjørte tilbake stod den langs veien, så vi stoppet og satte den tilbake. Man er ganske så lat, og lite vennlig når man tar seg tid for å gå 200m ned veien til oss, for å skrike, kjefte og skjelle oss ut, for å så gå 200m hjem igjen, FORBI søppeldunken, og ikke gidde ta den med i samme sleng... går an å ha litt folkeskikk og minne oss på det istedenfor å bli så forbanna. Det koster kanskje 2-300kr ekstra i året før tillegget, den ene gangen vi glemmer går det jo an å si det pent feks... Hadde jeg hatt snekker på besøk som glemte rydde opp en brusflaske eller noe slikt hadde jeg ikke kjefter på ham, eller sagt han kan komme tilbake for å rydde opp. Hadde tatt det første gang, andre gang hadde jeg tatt det og muligens spøkende bedt vedkommende rydde opp etter seg.
 35. 1 like
  Du har åpenbart ikke snøring på hva likestilling og fremgang er, rett og slett farlig er tankegangen du legger frem her. Burde skamme deg egentlig. 'Eye for an eye' er en tankegang som går i sirkel. Hvorfor skal jeg skamme meg? Når vi snakker om at brune/svart folk har mer "makt" enn hvite, så kunne jeg ikke brydd meg om mer om det - selvom jeg er imot muslimenes holdninger og kultur i Europa. Vi (den ariske rasen) har undertrykt dem i noen hundreår, og de har ikke gjort en brøkdel av det ennå. Dette påstår jeg fortsatt - ingen ting å klager over. Om det er noen vi bør klage over så er det våre onde forforeldre (selvom det gjelder få) som har vært på å skadelide den brune/svarte rasen. For all del, jeg ønsker ikke at vi krige om raser her. Heller ikke, ønsker at vi en undertrykkelse av den ariske rasen - selvom vi har vært verst etter mine synspunkter gjennom historien. Er du klar over at Trumps svigerdøtre er jødiske? Og igjen; hold ditt "vi" for deg selv. Jeg har ikke vært med på noen av de tingene du nevner. Ei heller mine forfedre.
 36. 1 like
  Jeg er ikke sikker på om dette er et sjakktrekk fra de ansatte i VW. For bilprodusentene er det som oftest en fordel å stå fritt til å kjøpe den beste teknologien på markedet, spesielt innenfor batterier hvor utviklingen går fort. Ellers vil det jo være en fordel for VW å ha færeest mulig ansatt innenfor batteriproduksjon, slik at det blir færre å si opp den dagen de legger ned elbilproduksjonen. Drivstoff laget av avfall og overskuddskraft er fremtiden, elbiler er bare tull. Regner med jeg blir hardt angrepet av "Tesla-menigheten" nå, men svenskene og finnene ler av oss nordmenn som kaster bort penger på elbilsubsidier. Selv holder de på å bygge opp en superlønnsom eksportindustri med BTL-drivstoff, og de kutter CO2-utslipp mye billigere og mer effektivt enn oss. Eksosen fra BTL-drivstoff er også relativt enkel å rense, slik at lokalforurensing ikke blir et problem. http://www.tu.no/artikler/denne-containeren-kan-lage-bensin-av-solenergi-luft-og-vann-hvor-som-helst-i-verden/364139#cxrecs_s http://www.tu.no/artikler/her-far-vindmollene-penger-for-a-skru-seg-av/358610 http://www.tu.no/artikler/ny-fornybar-diesel-gagner-bade-miljoet-og-motoren/275952
 37. 1 like
  Det enkleste og kjappeste for folk flest er å skrive handlelista på PCen og få maten på døra. Men det blir sikkert uvant i starten og kanskje skremmende/fremmed å handle på den måten. Det er kanskje den største bøygen. Når folk blir vant til det så vil de ikke se seg tilbake. Det er helt greit å regne timebetaling så lenge man verdsetter fritiden sin. Hvis ikke, ta kontakt med meg, da har jeg jobb å tilby... At mange er uvant med å verdsette fritiden konkret betyr ikke at folk flest mener fritid er verdiløst.
 38. 1 like
  Hurra for bærekraftig bruk av en ressurs som tåler større avvirking.
 39. 1 like
  "Windows Phone" for spesielt interesserte og de som ikke vet bedre
 40. 1 like
  Hei! Gikk kjempeflott å bytte. Absolutt verdt det med tanke på støy og ytelse. Visste alltid at min Asus G10AC var midlertidig (ville bare ha noe kjapt) så for meg lå det alltid i kortene å oppgradere alt utenom CPU i grunn (god nok for mitt bruk i en stund til). Trengte ikke noe annet enn verktøy (noen skrujern stort sett) for å flytte alt over. PSU kommer med kabler og resten har man. Når jeg byttet hovedkort måtte jeg legge ny kjølepasta på når jeg flyttet CPUen, men gikk fint det. Jeg har aldri gjort noe lignende før, så klarer jeg det kan hvem som helst. Bare å se en del YT-videoer og være forsiktig så går det fint. Det jeg kjøpte var: Fractal Design R5 White MSI GTX 1070 Gaming X Hyper 212 EVO CPU-kjøler EVGA GQ 750w PSU (Den linket til lengre opp) Og så har jeg i ettertid kjøpt Asus Z97-E (799kr). Fra før så har jeg også en SSD som brukes til OS + noen programmer og et par spill. Delene som ble igjen, som per nå er hovedkort, GTX 760 og PSU, skal bygges videre på med noen rimeligere deler og gis bort som gave til lillesøsteren min. Skal slå til med HDD/ram/cpu på Black Friday om det er noen tilbud. Vil heller gjøre det slik. Mer glede å gi bort enn å selge det videre.
 41. 1 like
  Sitter og ser på GOT sesong 6 på nytt, Carice van Houten har noen helt nydelige bryster
 42. 1 like
  Trump må selv ta en stor del av skylden både for hets og usakligheter, da han selv både har bidratt til, og lagt opp til det. At debatten i amerikanske medier har handlet i så stor grad om person og ikke politikk var en taktisk viktig del av kampanjen hans. Håper vi kan snakke mer om politikk og ikke person i denne tråden.
 43. 1 like
  Risting? Mener du bevegelsen når personen beveger på hodet? Det blir vel ikke noe annerledes enn når du har et brettspill foran deg i virkeligheten på et bord som du går rundt og kan bøye deg ned for å kikke på detaljer. Det fungerer i hvert fall fint i Out of Ammo hvor man bygger basen i gudeperspektiv Som en sidenote så er jeg også fan av førstepersons basebygging i VR. Cosmic Trip er genialt!
 44. 1 like
  Det er Opus2 fra Bolia. Veldig happy med den! https://www.bolia.com/nb-no/produkter/04-048-01_1898881/ /Stein Jarle, Tek.no
 45. 1 like
  Anmeld saken til politiet uten å informere henne slik at hun ikke rekker å slette bevis? Gjerne så fort som mulig før hun eventuelt sprer filmen?
 46. 1 like
 47. 1 like
 48. 1 like
  Slik er det når AMD gir faen i entusiastene Kan du fortelle meg hvorfor AMD skal bry seg om entusiastmarkedet når Nvidia praktisk talt eier det? Om man skal skylde på noen for at Titan X ikke har en fornuftig pris eller kjøpsvilkår, så er det Nvidia.
 49. 1 like
  Det peneste adjektivet jeg kan komme på om en sånn uttalelse er pisspreik. Hvis du får tak i siste papirutgave av TU, 0816 datert 22. september, står det nettopp om vindmølleanlegg i nord-Tyskland som må stenge 45% av tiden fordi de ikke har overføringskapasitet til steder hvor det er bruk for strømmen. Fordi det antageligvis vil ta mange år å få på plass overføringslinjer sørover har eierne av noen av anleggene planer om å kjøpe utstyr for å produsere hydrogen. Jeg har ikke sett den artikkelen på nett enda, men kanskje den dukker opp neste uke?
 50. 1 like
  Shhh, du må ikke tenke sånn. Hva blir det neste? Redusere størrelsen på brenselcella fordi batteriet allikevel tar seg av akselerasjon? Større batteri slik at folk kan kjøre mer på hjemmeladet strøm? Mindre hydrogentank for å få større bagasjeplass? Hurtiglademulighet slik at bilen kan lade strøm til halve prisen av hydrogen? Strekker du det langt nok vil noen ønske å hive ut hele hydrogensystemet. Og da står vi der da, men en standard batterielbil.
×
×
 • Create New...