Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/12/15 in all areas

 1. 10 points
 2. 4 points
  Trådstarter har fullstendig rett. Det finnes utrolig mange ubrukelige kvinnfolk der ute. Og utrolig mange ubrukelige mannfolk.
 3. 3 points
  Har tatt meg en ekstrajobb i en kiosk pga... Vel... I love money! Så kommer det en politimann inn: "En General Løs." Meg: "Har du legitimasjon? "hehe" ." <-- klassisk kioskhumor Politimann: "Hva skal jeg med det?" <-- mitt fjes. Meg: "Fordi det er aldersgrense på snus?!" Politimannen: "Hva er den da?" 15 år?" <-- mitt fjes. Meg: "Eeh neeeei, det er 18 år på all tobakk!" Politmannen: "Åh? Jøss... Det visste jeg ikke!" REALLY?
 4. 3 points
 5. 3 points
  Åhh, så nå er media den store slemme ulven som hater snille Apple nå plutselig? Må bare le av fanboys som deg Les din egen signatur og le!! Koser du deg forresten med din perfekte lille Iphone skjerm? (Som aldri!!! aldrii!!!Apple kommer til å endre, for den er perfekt...) Seriøst? Her kommer Newton med sitat fra kilden og argumenterer med at artikkelen er vinklet feil, og alt du klarer å komme opp med er barnslig personangrep. Hvor gammel er du? Hvis du mener han tar feil, kan du vel vise til en kilde som sier noe som støtter deg, evt. argumentere hvorfor han tar feil. Men det er jo mye lettere å komme med usaklig personangrep...
 6. 3 points
  Det er vel dels fordi Facebook ikke ønsker at brukerne deres skal bli lei seg når de ser at noen har fjernet dem som venn og dels fordi det skal være lett å unngå konflikt og dårlig stemning for de som fjerner venner.
 7. 3 points
  Jeg vil også utfordre Strato til å skissere et mer konkret lovforslag.
 8. 2 points
  Typisk NFF å gi trenere jobb bare fordi de kjenner hverandre . Han samen der er ubrukelig
 9. 2 points
  Falcao borte, RvP går, synes vi kan hente Berbatov
 10. 2 points
  VR kommer til å være like stort for gaming som overgangen fra 2D til 3D når det først kommer igang. Men det kommer nok til å ta tid, vil ikke eksplodere med det første.
 11. 2 points
  Kom egentlig inn for å slenge inn et bilde av gårsdagens nyanskaffelse: Denne har jeg siklet på en god stund nå, og endelig bød anledningen seg
 12. 2 points
  Men det gjør det mye vanskeligere å manipulere stemmeresultatet i land som er skikkelig demokratiske.
 13. 2 points
 14. 2 points
 15. 1 point
  San Andreas hadde så mye teite missions at det var latterlig. Også store områder som liksom ikke hadde noe funksjon, som ødemark. Vice City er nok det beste i serien, helt fantastisk steminng. Og mye gode missions da. Sammenhengen med en viss film er også meget bra.
 16. 1 point
  Ut med King. Touch som en låvedør, null intelligens.
 17. 1 point
  Saken er da stor nok, med konstant mediadekning de siste... to månedene? Hvorfor må folkeavstemninger være begrenset til de absolutt største sakene, uansett? Er da ikke noe problem å holde litt flere av dem.
 18. 1 point
  Ai, sjekka ikke hvor den var... Men uansett, test flere, det er ikke alltid full fres frem til neste kryss er det beste. Liker Triumph Thruxton og Bonneville, men litt over budsjett nå og litt annen sykkel. EDIT: her er en rival til Er-6 som er nevnt tidligere: SV650. http://www.finn.no/finn/mc/used/object?finnkode=58259866&searchclickthrough=true denne mener jeg du kan prute ned 5-10. Ifølge wikipedia 13kg lettere kjøreklar enn Er-6, med marginalt mer effekt, 0-100 på 3,65. Hvor gammel er du meph.? Det er lett å bli idiot av slikt......
 19. 1 point
  Fordi det var en nødssituasjon for den som ringte. Vedkommende ba om å få sove hos meg fordi på grunn av et overfall, så det var jo alvorlige greier. Men så plutselig hørte jeg ikke noe mer resten av dagen, og da blir jeg jo bekymret. Så har jeg en mistanke om at det går bra, men at personen isolerer seg for øyeblikket. Det er helt greit at en ikke vil snakke på telefon, men det går an å sende en melding, i det minste.
 20. 1 point
  Hvorfor avlyser du noe du har lyst på i fordel for andre? Kan ikke du bare si at "beklager, men jeg er opptatt i dag"?
 21. 1 point
  Dersom denne saken ble lagt ut til folkeavstemining i dag, hvordan ville du da stemt? Ja til å hente 8000 syrere til Norge -13% Nei til å hente 8000 syrere til Norge -86% Ville ikke stemt - 1% Antall svar: 5472 Ser ut som at opposisjonen får et skikkelig smell dersom FRP får til folkeavstemning, jeg kommer til å stemme nei. Et problem med enkelte type folkeavstemninger er at man risikerer at folk svarer utfra veldig snevert perspektiv. Hva tror du resultatet hadde blitt på følgende saker nedenfor om vi også inkluderte disse i en evt. felles folkeavstemning? 1. Bensinprisene er altfor høye for folk flest. Stem ja eller nei til forslag om å redusere bensinprisen med 5 kroner. 2. Ingen trenger å tigge i Norge. Stem ja eller nei til forslag om å forby tigging. 3. Kirkelig vigsel bør være forbeholdt mann og kvinne. Stem je eller nei til om homofile skal ha rett til å gifte seg i kirken. 4. Norge bør redusere u-hjelpen. Stem ja eller nei til om reduksjon på to milliarder for å bruke pengene til gamle på sykehjem. 5. La båtfolket bestemme selv. Stem ja eller nei til obligatorisk flytevest-påbud. 6. [sett inn deres eget forslag på sak] Jeg kan selvsagt ikke "garantere" utfallet, men prøver bare å illustrere (på godt eller dårlig vis) at noen ganger kan man nesten spå utfall på forhånd. (jeg kunne f.eks. også tatt med fjerning av NRK-lisensen eller at EU-kontroll på bil burde være hvert 4. år.) etc.
 22. 1 point
  Hvordan går det med dere?Går fint nå. Hun begynner å se mer og mer ut som en nyfødt og ikke prematur, bare at hun fortsatt er liten. Hun har begynt å innta noe morsmelk selv og har tatt ut en av slangene som gikk inn i navlen. Går veldig bra akkurat nå Fikk sove bedre i natt, begge to. 6 timer Så bra!
 23. 1 point
  Men selv om man lager en egen tråd er jeg sikker på at folk kommer til å poste nyheter både her og der, og så må man følge med på to tråder uansett.
 24. 1 point
  Styr unna Watch underslash Dogs for hver eneste mulighet. Faen for et drittspill.
 25. 1 point
  Nei. FrP foreslår folkeavstemning for å dekke over det enkle faktum at de har svelget en av tidenes kameler for å kunne bli værende i regjering. Det var partiledelsen som grep inn og kvalte opprøret, og dette er plasteret på såret til de som ville gå. De vet like godt som alle andre at det ikke blir noen folkeavstemning, men nå kan de si at "vi gjorde vårt, og det er de andre partienes feil." Om velgerne deres kjøper den får være opp til dem. Geir
 26. 1 point
  Looking back, over my shoulder...... Her kan en spinne en spinnvill historie. Hvis en på toppen tar med Kneppens refleksjoner, kan det bli veldig livlig:-) God plassering av personen som står i en interresant positur. God klaff med lyset og de mørke feltene skaper fin spenning.
 27. 1 point
 28. 1 point
  https://www.komplett.no/intel-core-i7-5820k-s-lga2011-3-demo/828707 Dette må vel kalles en ganske fin rabatt. Kjøpte selv en slik for noen dager siden, pluss 16gb DDR4 og HK på finn, så endte jeg opp med en X99 platform for totalt 5500kr
 29. 1 point
 30. 1 point
  Ja, det er akkurat det en laser er.... Jævlig teit. I. Øynene. Det snubler mange svaksynte rundt om her i landet etter løssluppen lek med laser. DO NOT STARE INTO LASER BEAM WITH REMAINING EYE!
 31. 1 point
  Tro, med mindre man bruker det som engelske "faith", kan vel oppsummeres kort som det å akseptere en påstand. Dette er en utbredt tolkning av hva "tro" generelt kan bety. Samtidig finnes det mange andre mulige versjoner. Og noen av dem er kanskje mye mere interessante enn de gamle bokstavelige tolkningene. De bokstavelige tolkningene av tro på gud ser ut til å feile på et helt grunnleggende plan : De prøver å putte en uendelighet inn i det som faktisk bare er et begrenset språklig konsept. Beskrive en uendelighet gjennom å referere til et begrenset språklig symbol? Jeg har problemer med hele prosjektet. Hvordan kan noe begrenset noensinne representere noe ubegrenset? Samtidig fører jo ofte denne kategorien med seg mye mer enn bare et fravær? Jeg tenker for eksempel på de personene som sier "Jeg er ateist" ved flere anledninger og kanskje er medlem I atheist communities på internett og deler mange memer som gjør narr av kristendommen eller Islam og som vanligvis bruker mye mere tid på å diskutere og kritisere alle de mindre heldige tolkningene av religion. Mens de kanskje broker mye mindre tid på å studere de mest interessante tolkningene av religion eller egentlig hva som helst annet. Og der det kanskje hadde vært mer morro og oppløftende for dem personlig å fokusere på de mest interessante mulighetene istedenfor. Det jeg tenker på her har en del å gjøre med "Ateist identiteten" som blir så let å bli fanget inn i. Og jeg syns også Sam Harris satte utrolig godt ord på alle problemene med selve konseptet "Ateist" og hvordan bruken av dette konseptet dessverre har ført med seg veldig mye unødvendige problemer I praksis ( Jeg anbefaler alle å se på det strålende foredraget "The problem with atheism" av Sam Harris på youtube , et foredrag som også står skrevet i fulltekst versjon på bloggen til Sam Harris ). Sånn jeg ser det så er kanskje den største faren med en sånn type ateist-identitet noe som også Harris er inne på i dette glimrende foredraget. Muligheten for at det kan skjule seg noe svært interessant i noen av de spirituelle tradisjonene og fremfor alt i disiplinene som har blitt praktisert av enkeltpersonene. Noen av disse personlige "indre" personlige erfaringene kan være eksepsjonelt verdifulle for akkurat de som opplever dem. Det kan i beste fall også være erfaringer som kan gi masse positive ringvirkninger ovenfor omverden og inspirere til samhold og livskvalitet og utvikling. Dette gjelder også i de tilfellene der innholdet i erfaringen i praksis er ubeskrivelig med ord. I noen tilfeller kan slike erfaringer være enormt interessante på mange måter for individet. Da blir teoretiske selvbegrensninger en risikosport. Dersom det skulle vise seg i praksis at bruken av ateistbegrepet har unødvendig selvbegrensende bieffekter som gjør det vanskeligere å få glede av verdiene i deler av vår kulturarv : hvorfor ikke vurdere andre måter å formulere posisjonen? Jeg syns det høres svært fornuftig ut når Harris anbefaler muligheten for å ikke kalle seg selv noe som helst. Isteden bør det være fullt mulig med en type kompromissløs intellektuell ærlighet som stiller spørsmål ved alle antagelser. Generelt : holde alle muligheter helt åpne. I tillegg kan det bli unødvendig diffust å bruke så mye energi på sånne modeller og oppdelinger som alltid skal prøve å plassere mennesker ( tross alt : Ganske komplekse og interessante vesener ) og deres synspunkter eller perspektiver eller erfaringer langs en eller annen random imaginær teoretisk skala. Derfor syns jeg et særlig interessant spørsmål i denne sammenhengen blir det her : Er hele den tradisjonelle strategien med å stadig prøve å definere seg selv eller andre , å prøve å finne bare EN kategori for å definere synspunktet som personen opererer fra , unødvendig selvbegrensende i praksis? Finnes det enda mer gunstige mindset som kan inntas? Hva hvis alt sammen er noe totalt annet enn det jeg eller du eller vi , basert på lokalt tilgjengelig informasjon , nå antar at det er? Jeg er så totalt enig i det her! Vi mennesker er nødvendigvis i virkeligheten agnostikere angående absolutt alt i tilværelsen fordi vi har mangelfull informasjon og oversikt og vi vet ikke hva vi går glipp av. Det eneste vi har muligheten til å observere er lokale mønstre og korrelasjoner og regelmessigheter. Men hva som er utenfor disse lokalt observerte regelmessighetene har vi ikke tilgang til. Det kan i utgangspunktet være hva som helst. Denne begrensningen ser ut til å være fullstendig epistemologisk grunnleggende : Siden vår informasjon er ufullstendig , vet vi ikke hvilken informasjon vi i vår nåværende situasjon går glipp av , og dermed vet vi heller ingenting om hvor mye det er eller hva sammenhengen er eller hvor viktig det er eller på hvilken måte. Kanskje vi overser noe helt avgjørende som ville snudd hele det nåværende perspektivet på hodet? Kanskje det til og med finnes mye større muligheter enn jeg til nå har forestillt meg i mine villeste fantasier? Kanskje det kan være skjulte skatter også i perspektivene og erfaringene til andre mennesker som det kunne være bade morro og inspirerende å skjønne bedre? Hva med å bare kjøre en interessert og utforskende og totalt lidenskapelig agnostisisme? Jeg ser for meg en inspirerende mulig hverdagshelt som kan bidra til å gjøre hverdagen mye hyggeligere : Den mulighetssøkende lidenskapelige agnostikeren! Han antar ingen ting om noe som helst og regner absolutt alt som mulig. Han synes alt er interessant og lærer hele tiden. Han leter etter stadig flere uoppdagede skatter overalt der blikket vender seg. Han observerer og eksperimenterer og videreutvikler... Han er også en sympatisk og inspirerende person som aksepterer alle slags folk og meninger og ting som de er , inkludert det faktum at helheten er ukjent , og at han selv fortsatt kan ha masse å lære. Med utgangspunkt i situasjonen her og nå bruker han , istedenfor spekulasjoner , all energi på å leve ett så godt liv som overhodet mulig utfra den beste forståelsen tilgjengelig. En forståelse som kontinuerlig utvikler seg. Mot uante høyder i det fjerne
 32. 1 point
  Den samme gruppen blir også fratatt et gode i dag - nemlig muligheten til å jobbe på søndager. Min lokale Kiwi har en egen søndagsåpen butikk. Der jobber det (i alle fall nesten) utelukkende studenter. Det vil si, jeg kjenner de jo ikke, så jeg kan ikke garantere at de alle er studenter, med de er i den alderen. I hovedbutikken, mandag til lørdag, er det ansatte i alle aldre. Nå, det er jo selvsagt mulig at ingen vil jobbe på søndager, og at de unge blir tvunget til det mens de 'voksne' slipper unna, men jeg tviler på det. Hadde min deltidsjobb vært åpen i helgen ville jeg jobben hver helg.
 33. 1 point
  Joda. Eller man kan: - Windowsknapp - Skrive "gog". (bare første gangene, etterhvert bare "g" når den kommer først uansett pga hyppig bruk. - Enter Null oppsett. Snarveier på skrivebord og festet på oppgavelinjen har vært avlegs siden Windows Vista/7. Eller siden XP med hjelp av tredjepartsprogrammer.
 34. 1 point
 35. 1 point
  Det har også vært en regel om at man må være 18 år for selvstendig å inngå en bindende økonomisk avtale, som f.eks. et løpende abonnement uten en form for garantist.
 36. 1 point
  Norsk lov pålegger såvidt jeg vet ikke treningssentre å kreve at mindreårige skal ta PT-timer. Samtidig åpner ikke norsk lov for at mindreårige kan ignorere et krav om å måtte ta PT-timer for å trene.
 37. 1 point
  Det er svært gode nyheter hvis de går til Netflix! :-)
 38. 1 point
  Tenkte jeg kunne skrive litt om hva jeg tenker fremover her. Som noe vet, kom jeg på femte plass i rogalands sterkeste nå i april. Det var 11 deltagere. Dette gav blod på tann, og nå sikter jeg meg inn på neste års konkurranse. Ingenting annet enn pallplass er godt nok, men hvis treningen går som jeg vil, skal jeg ha en overlegen førsteplass. Jeg skal i den forbindelse opp på ca 120kg kv. Under oppkjøringen og etter konkurransen fikk jeg noen symptomer, og jeg trodde jeg var veldig syk en stund. Dette slet jeg mentalt med en stund, og jeg gikk fra 110kg til 106kg. Dette viste seg å antagelig være en betennelse, og jeg er nå frisk og i god form. Har også fått tilbake mesteparten av kiloene mine. Jeg er sterkere enn noen gang, og kroppen føles stort sett bra. Jeg jobber en del med kondisjon, samt å øke muskelmasse. Kalorimessig ligger jeg mellom 4700 og 5100 per dag. For at jeg skal kunne vinne RSM, og eventuelt være klar for en NSM kvalik, må jeg øke styrken en del. Innen året er omme tenker jeg at 280 i mark er et fint mål, 220-230 i bøy, samt en 160 i benkpress. Alt dette avhenger selvsagt av smart trening og at jeg holder meg skadefri. Jeg kommer til å kjøre bølger med enormt volum på høy belastning, etterfulgt av deloader med lettere belastning og moderat volum. Bygge dette oppover uke for uke. Det går ut over mange aspekter i livet, men det er ingenting som slår følelsen av å oppnå ting i denne sporten, og å konkurrere var hinsides gøy.
 39. 1 point
  Glem ikke at alle saker har minst to sider.. Om SMS kan dokumenteres til mottaker så er game over.. (intet problem med dagens teknologi)
 40. 1 point
  Der trur eg du tek feil. Ikkje om kravet er omstridt.
 41. 1 point
  Vi kan sjekke om sms virkelig er gått ut og hvor den er gått. Dvs sykehuset kan gjøre det for deg opp mot IT-leverandøren. Innkallingsbrev kan sjekkes at det er gått ut av skriveren, men det er ingen fullstendig garanti for at noen faktisk puttet det i postkassen. Ring uansett sykehuset først, de kan hjelpe deg langt mer enn dette forumet. En ting er hva de på sentralbordet sier er gjort, en annen er hva loggene sier (som gjerne kan si at normal prosedyre ikke er gjennomført eller fullført).
 42. 1 point
  Jeg er sjuk i dag så tar meg fri. Det er forøvrig ikke bildeplikt i hver post i denne tråden.
 43. 1 point
  Mitt poeng, men jeg har ikke sett så mye som er fornuftig priset, selv ikke når man legger inn prutningsmonn..
 44. 1 point
  Ferdigmaskiner er ræva, punktum
 45. 1 point
  Vi deler vårt DNA med svært mye annet. Eksempel deler vi 50% med en banan. Hva det reelt innebærer at for en absurd lang tid siden så var det bakterier som formerte seg i svært flere retninger og at vi på et tidspunkt kommer fra samme opprinnelse. Avhengig av baseparene så kan "kokeboken" gi opphav til en svært heterogent mengde liv. Evolusjons-biologi er et facinerende felt! Richard Dawkins er en av mine store idoler.
 46. 1 point
  Hvorfor tror jeg på Gud? Det kan oppsummeres i flere grunner for min del. 1.) En dypere mening. Det gir en større og dypere mening med livet. Jeg tror vi ble skapt av en grunn. Jeg tror vi ble skapt til å leve i samvær med hverandre og Gud som vår felles far. En av tingene jeg lever og brenner for her på jorda er å lede mennesker til frelse, slik at så mange som mulig får en god og fulkommen evighet i Himmelen når de dør - det gir en dyp mening med livet mitt. Hadde det ikke vært noen Gud og en evig sjel, ser jeg ikke poenget med livet i det hele tatt. Da er alt tomt for meg. Vi skal jo dø en dag uansett, så hva er vitsen da? Du kan alltids late som du gir livet ditt mening med jordiske ting, men til syvende og sist så betyr det ingenting i det store og hele, for alle skal uansett dø en dag. Nei det gir ingen mening og jeg blir så utrolig trist av å tenke på alle de som tror at dette er alt.. 2.) Den mest logiske forklaringen. For meg er Gud den mest logiske forklaringen på at alt er som de er. Ingenting kan oppstå av ingenting. Big Bang teorien beviser at universet hadde en begynnelse, selv tid hadde en begynnelse. Denne teorien styrker min tro på Gud, da jeg mener dette ikke kan ha skjedd helt av seg selv, det må være en Skaper bak, en årsak. Gud er tidløs, altså evig, og Gud er ikke-materiell. Dette er, etter min mening, den mest logiske forklaringen på hva som var "før" Big Bang. Også kan jo ateister si, "men hva skapte Gud?" - dette argumentet mener jeg er dårlig, da Gud ikke ble skapt, han er og har alltid vært. Han er evig. Dette er vanskelig å se for seg for en vanlig menneskehjerne, men det er fordi vi bare er mennesker og jeg tror på noe større enn meg selv. Jeg skjønner ikke hvordan man kan tro på at naturen og universet bare er slik av seg selv, at det på en måte har "skapt seg selv". Man kan forklare hvordan naturen og universet fungerer, ja, men dette tar ikke tak i selve roten for det. Ateister som er enig i Big Bang teorien, må faktisk tro at det oppstod fra ingenting og av ingenting. For meg er dette absurd, jeg mener dette krever mer tro enn å tro på Gud. Dokumentaren "The Signs" peker på mange av 'Guds avtrykk' på naturen, som f.eks. Fibonacci-frekvensen. Filmen viser oss hvordan alt man finner i naturen åpenbart er et resultat av 'intelligent design'. Andre ting som peker mot Gud er fininnstillingsprinsippet og resonansfenomenet. Jorda og atmosfæren er perfekt skapt og finjustert for liv. Hvordan man kan tro at det bare er slik av seg selv, skjønner jeg ikke. 3.) Personlige opplevelser med Gud. En annen ting som gjør at jeg er sikker på at Gud finnes, er at jeg har opplevd han personlig i mitt liv. Den største opplevelsen med Gud fikk jeg når jeg ble frelst. Jeg har prøvd et liv uten Gud, men jeg kom tilslutt til et punkt der jeg innså at jeg er ingenting uten Han som har skapt meg. Jeg kollapset, følte jeg kom inn i en åndelig dimensjon, og falt ned på ryggen. Da skrek jeg av full hals, "Jeg gir opp, jeg overgir meg GUD!!!" og idét jeg skrek "Gud" kom det en helt utrolig kraft i full fart ovenfra som traff meg rett i hjertet og jeg følte at jeg døde. Jeg følte jeg hadde dødd og var død en evighet, så våknet jeg til live igjen og alt var blitt nytt. Det var helt utrolig, det var som å bli født på nytt. Jesus sa etter han hadde stått opp fra de døde, "Se, alt er blitt nytt!". Det var den følelsen jeg hadde etterpå, og denne opplevelsen var det villeste jeg noengang har opplevd. Hvis ikke dette var Gud, hva var det da? Jeg ropte på han, og han svarte momentant. Jeg har også opplevd å få bønnesvar på andre ting, jeg har rett og slett fått for mange bønnesvar til å ikke tro på han. Og jeg har kristne venner, som har opplevd utrolige mirakler som går utenfor vår forstand. Dette er ting som, ifølge ikke-troende, skal være umulig. 4.) NDE (Near Death Experience) Det er gjort studier på NDE, og mange rapporter fra folk som har hatt NDE tyder på at livet går videre når man dør. Det er mange som forteller om opplevelsene sine på YouTube, folk som både har opplevd Himmelen og Helvete. Som f.eks. den tidligere ateisten Howard Storm som døde og opplevde noe som forandret livet hans for alltid. 5.) Hva har jeg å tape på å tro? Dette er ikke hovedgrunnen til at jeg tror, men det er allikevel en interessant tanke jeg har tenkt litt på i det siste. Jeg kan aldri med 100% sikkerhet VITE at jeg har rett, at Gud finnes. Derfor kalles det tro ("faith"). Men, hva har jeg egentlig å tape? Hvis jeg tar feil og det er ingenting etter døden, så risikerer jeg absolutt ingenting. Men man kan heller aldri VITE at Gud ikke finnes, så hadde jeg valgt å tro at Gud IKKE finnes, hadde jeg risikert evig fortapelse ("Pascal's Wager").
 47. 1 point
  Internt i maskinen er en radiator jeg tok fra et tidligere prosjekt/aircondition som jeg moddet/loddet med riktige koblinger for vannkjøling. Er 350x280x60mm (eller var det 55mm tykk mon tro?). Dette er da for "varmtvann", altså for når jeg ikke bruker ekstern kompressor eller eksterne radiatorene (280x300x50 mm + 250x300x40mm) hvor begge ting befinner seg ute i det jeg referer til som kjøleaggregatet. Radiatorene ute er for når jeg ikke ønsker noe støy inne, og brukes spesielt når det er kaldt ute. Spesielt om jeg ikke ønsker å bruke en del strøm på å drive kompressoren. Fordelen med å ha en intern er: 1. Jeg kan bruke PCen separat uten ekstern kjøling. 2. All varme går til oppvarming av leiligheten.
 48. 1 point
  Ah, så de spiller bare inn en film. Og naive meg som trodde det var greit fordi det er et spill..
 49. 1 point
  Det er mye som kan sies om plastposeavgiften men noe klimatiltak er det ikke. Det blir ikke ansett som noe klimatiltak hos Krf og Venstre heller ettersom analyser viser at de posene benyttes til å kaste søppel i (80% av dem i hvert fall) og folk vil fortsatt trenge søppelposer selv om de slutter å kjøpe plastposer i butikken. Plastposeavgiften er en måte å skaffe statskassen mer penger på. Det er ikke miljøhensyn som ligger til grunn.
 50. 1 point
  En gang jeg skulle installere Ask-toolbar så snek jaggu meg java seg inn på maskinen samtidig. Heldigvis fikk jeg avinstallert det kjapt før noe uopprettelig skade var skjedd.
×
×
 • Create New...