Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/26/13 in all areas

 1. 10 points
  Fant dere ikke noen mindre bilder med sammenlikning av tesselering?
 2. 4 points
  Stemmer det. Du veit jo allereie korleis systemet fungerar, og har jo allereie forklart oss at det berre er tull :-) Glømske meg.
 3. 4 points
  Dette er bra uansett. MS fortjente å tape heftig på dette og det endte med et resultat som er bedre for kundene. tipp topp.
 4. 4 points
  Selge det så rimelig at folk flest ser seg råd til å betale.
 5. 3 points
  ISCO-GOTTINGEN Westron 1:3.5/35 m39 Braun Paxette rangefinder
 6. 3 points
  At nordmenn hører hjemme i Norge er din illusjon, sammen med mange andre sin. Men folk som vet at mennesker har eksistert på denne planeten i over 200.000 år skjønner at disse linjene dere har dratt i sanden ikke har noen annet enn en symbolsk verdi.
 7. 3 points
  Herregud, slutt å hate sånn... *stønn* Mener du virkelig at de burde fått kompensasjon? Når det har skjedd en feil så er det ingen grunn til at noen burde dra nytte av det, selvom du kanskje er sur for SimCity (som jeg forhåndsbestilte uten å klage). Moralen er: slutt å klag! Denne posten bidro kanskje ikke veldig til diskusjonen men jeg er bare drittlei av folk som driver å hater på EA og andre store selskap, det fører ikke til annet enn nedspamming av forum.
 8. 3 points
  Ser du de to kukene? cannot-be-unseen.jpg
 9. 3 points
 10. 3 points
  Dummeste ei jente har sagt til meg er: "Kan du ta vare på hamsteret?" La meg forklare. Vi hadde et dverghamster som het Pogo sammen, ja HAHA ja, og den var hun veldig glad i. Så etter 2år satt jeg å ble dumpa i sofaen her ... så mye dritt vi snakket om, og ikke en tåre fra hennes sie. Så sier hun det jeg skrev over her, og jeg sier: "øh nei - det hælvettes hamsteret skal ut herfra i det samme du smeller igjen døra". DAAAA først kommer tårene, for et forpult lite dverghamster sin skyld. Men våre 2år sammen var ikke verdt litt fuktig øyekrok engang. Så da fikk iallefall bærehanken på det 1200kroners buret (jeg betalte) bevist at det ikke bare er til pynt, i det jeg tok 2 piruetter og la hele vekta i kastet som resulterte i at bur og hamster forsvant ut av 2etasje så det regna sagflis de neste 5minuttene. Og i det hamsteret og buret traff lyktestolpen og rikosjerte ut på jordet i en eksplosjon av hamsterfòr, sagflis, møkk og hardplast avsluttet jeg samtalen med: "Pogo dør med oss!" ..... haha så MOVIE!!
 11. 2 points
  Hei! Jeg er en gutt sent i tenårene, som er interessert i en jente. Vi går på samme skole, og snakker litt når vi treffes der. Vi har i tillegg noen fag sammen. Hver kveld tekster vi leeenge, før vi legger oss, og det virker som det ikke bare er jeg som synes det er gøy, selvom jeg føler det gjerne er jeg som legger aller mest i samtalen, men det er vel gjerne naturlig, ettersom jeg er gutten. Jeg har gitt henne en del komplimenter, og hun meg. (Som at jeg har god stil osv, virker som mange liker meg osv). En dag trøstet jeg henne litt også for noen småting hun var litt lei seg for. Over tlf sa hun at hun satte pris på dette ettersom jeg var oppe halve natten med henne. Over sosiale medier snakker vi også mye, spøker med interne vitser osv. Men jeg har allikevel en snikende følelse at hun kun er interessert i meg som en venn. Og at jeg gjerne har vært litt for pågående. Når jeg først blir interessert i en jente, og hun viser interesse tilbake blir jeg kanskje litt for pågående ved å mase for mye. Hun har ikke gitt uttrykk for det, men jeg føler det gjerne litt selv, da hun av og til ikke svarer på snapchat for eksempel, og jeg svarer på omtrent alt hun gjør, fordi jeg vil snakke med henne til enhver mulige tid. Vi gikk i byen og holdt hendene våre sammen på samme måte som to personer som gifter seg går. Haha, skjønner dere? Ikke hendene, men armen min rundt hennes. (Beklager for elendig forklaring, ignorer det der hvis det ikke ga mening). Vi har også spandert litt drikke på hverandre og den slags og snakker mye, men jeg frykter jeg er blitt skikkelig friendzoned ettersom hun en gang sa hun møtte en person som var i familie med en vi traff, og at han var kjekk. Sa hun dette for å gjøre meg sjalu, eller fordi hun ser på meg som en venn hun kan si den slags til? Jeg beklager mye rot og vanskelig spørsmål og eventuelle skrivefeil, jeg skriver dette i en fei sent på natten hvor jeg er veldig trøtt. Jeg bare lurer. VÆR SÅ SNILL og svar meg. Tror dere det er en sjanse for at hun er interessert i meg? Eller ser hun på meg kun som en venn? Det skal også sies vi har masse felles venner, og jeg har en snikende følelse at alle de vet at jeg liker henne, og kanskje hun vet det allerede selv også? Igjen, takk for eventuelle svar. Håper det ikke ble for rotete. Jeg bør gjerne legge til at jeg føler hun er en klasse over meg utseendemessig. Men jeg har fortsatt et håp, for jeg føler jeg vinner mye på sjarm.
 12. 2 points
 13. 2 points
  Eller rett og slett kjøpe hos Japan Photo. Kan ikke akkurat si at jeg er så imponert over kundeservicen hos Fotovideo heller. Og i tillegg til at de ikke alltid vet hva de prater om.
 14. 2 points
  For transportsyklister i byer er alternativene: 1) Sykle raskt i veien 2) Sykle så sakte på fortauet. 2) fører raskt til 3) Kjøre bil.
 15. 2 points
  Tesselering er ikke deformasjon. Tesselering er å øke antall triangler etter et gitt uttrykk. Det skal øke detaljnivået. Fordelen med Direct3D 11 er at tesselation skjer utelukkende i hardware. I Direct3D 10 kunne man få software tesselation gjennom geometry shaderen, og før dette igjen tesselation gjennom ren software. Det som derimot har vært langt vanligere for dette er geometry mipmaps (World of Warcraft og lignende) som fungerer andre veien: man tar vekk detaljer dess lenger vekk man kommer. Det har også vært vanlig at man lager en modell i 2-4 forskjellige detaljnivåer avhengig av hvor langt unna den er (ettersom man kan fjerne informasjon uten at det synes på avstand) noe som geometry mipmpaps mer eller mindre gjør, bare over et sømløst terreng. Tesselation derimot har et eller annet datasett av triangler som den skal tesselere utifra et uttrykk eller annet datasett. Dermed kan den får et langt bedre og mer sømløst detaljnivå enn tidligere, samt at hele jobben blir gjort av grafikkprosessorens hardware spesifikt laget for akkurat den operasjonen.
 16. 2 points
  Du har da ikke lov å kjøre over 60 med henger uten bremser. Så jeg skjønner ikke hva du finner irriterende der. Skulle bare mangle at man mistet førerkortet.
 17. 2 points
  Snakk om arrogant svar. At du i det hele tatt tar frem at PS2 har hatt dedikerte servere til enkelte spill blir en vits i sammenligning med hva MS nå vil tilby. Gratis dedikerte servere til alle spill. De har investert over 700 millioner $!
 18. 2 points
  Hadde vært morsomt med en off topic counter på trådene.... Se hvilke som går av sporet oftest
 19. 2 points
  http://www.aftenposten.no/meninger/Tid-for-oppvask-7239748.html Er vel relevant for tråden. Skrevet med glimt i øyet, og kommentarfeltet har sin underholdning det også.
 20. 2 points
  Hvorfor skiller rusavhengighet seg ut? Hva om du blir skadet i en trafikkulykke? Behandlingen får du fanden hakke meg betale selv da du er så tjukk i huet og kjører bil på tross av den velkjente risikoen. Handlinger har alltid konsekvenser. Jobber du som håndverker og har fått belastningsskader i rygg eller knær? Da får du fanden hakke meg betale for det også, for handlinger har alltid konsekvenser. Det samme kan man si om alt annet som ikke er medfødt, så kanskje vi skal oppløse folketrygden først som sist.
 21. 2 points
 22. 2 points
  Det kommer nok aldri noen flere terroranslag etter disse programmene... Dessuten er vel disse programmene APs ønskedrømmer.
 23. 2 points
  Jeg føler tryggheten dette gir. Deilig....
 24. 2 points
 25. 1 point
  Egentlig ikke noe spesielt, det er jo bare en gjennomgang av systemet fra ett sosialdemokratisk stå sted. Det er tydelig at du er 'farget' politisk, det er ikke veldig nøytralt. Ting du burde skrevet noe er om effektivisering og byråkrati. Det er der jeg vil hente skattelettene fra. Edit: Ut i fra avataret mitt så er det vel tydelig hvor vi også kan spare utallige milliarder kroner, som da kanskje kunne gått til helse, skole og skattelette. Har hørt om dette problemet fra andre, som ikke er på denne delen av forumet også faktisk.
 26. 1 point
  Jeg jobber i perioder på Fretex, så det vet jeg. (du får tro hva du vil, men det er ingen statistikk eller dokumentasjon på det foruten linker allerede gitt i tråd der det stjeles - men du kan jo selv tenke på hvordan de får til å gå gjennom 3 bokser fulle av klær der de river opp poser og sekker - regn og møkkvær med endel klær i veibane, fortau med mye trafikk osv - kapasiteten til Fretex er ikke ubegrenset. Bløte klær blir ikke videresendt grunnet vekt blant annet) Hvilket forbud har vi hatt for rumenere? Forbud mot stjeling? Mener du vi skal tillate det der da eller? Lov å drite hvor man vil, og forsøple? Det er rasistisk å gi de lov og ikke alle andre, så da skal det være fritt fram for alle å gjøre slikt? Det er absolutt ingen forbud de har hatt slik at vi kunne ha blitt kvitt utfordringene - som f.eks forbud mot tigging. Alternativet ER å prøve det iom vi HAR prøvd uten. Det var du som etterspurte alternativer - her har du det.
 27. 1 point
  Så å ødelegge masse klær trengende kunne hatt nytte av gir mening? (samt rote noe innmari der det tar evigheter å rydde, samt forsøpler) Edit: btw - kjenner millionærer, som har tjent sine grunker på ulovligheter .... de holder fortsatt på
 28. 1 point
  Sa jeg det? Jeg sa eksemplet der de FÅR, men likevel stjeler - stjeler fra de som virkelig trenger klærne og klarer å ødelegge masse klær de ikke stjeler i tillegg. Så de (eliten av rumenere) klarer det mesterstykket å ødelegge masse klær i tillegg til å stjele det beste. Resultatet er at de som virkelig trenger klærne får mindre. Samt andre må rydde opp rotet deres etter at de har rotet til noe fryktelig - tid man kan bruke på å virkelig hjelpe de som egentlig trenger det. Hva tilsier at de vil endre sin adferd bare for at de får andre ting?
 29. 1 point
  Det er alltid noen storkjeftede her og andre plasser som påstår at de ikke trenger antivirus-program til å beskytte seg siden de har peiling på data og vet hva de gjør. Det er fristende å overse dem, men problemet er at deres aktive uvitenhet kan spre seg og øke virusproblemet i Norge. Selv om jeg vanligvis klarer å styre unna problemene selv må jeg hjelpe andre til å rydde opp i problemene deres.
 30. 1 point
  Luft kan frakte ulisensierte kopier av kopibeskyttede verk. Vi burde ha en luftskatt så vi kan betale de sultende rettighetshaverne.
 31. 1 point
  9500 er ikke uvanlig for en leilighet på den størrelsen, men det kommer såklart an på beliggenheten. Kan du fortelle hvilken bydel det er snakk om?
 32. 1 point
  PENT! blant dine beste så langt!
 33. 1 point
  "Ingen dyr ble skadet under produksjon av dette bildet"
 34. 1 point
  Desse finnast ikkje morosame, vil du vera så snill å slutte å poste dei?
 35. 1 point
  Høres ut som om ting kan begynne å gå i riktig retning, kanskje film og tv bransjen vil forstå dette om 10 år isteden for 100.
 36. 1 point
 37. 1 point
  Dårlig forarbeid = dårlig resultat Det har jeg erfart med kabinett Dere kan forvente bedre bilder fra meg nå, fikk kjøpt meg et Nikon D5100 i dag
 38. 1 point
 39. 1 point
 40. 1 point
  Hvis hun bruker følelsesord, klager og "sutrer" - da bør du møte henne med medfølelse helt til blir trygg på at hun blir sett, så kan du forsiktig "løfte opp" saken på fornuftsnivået. Hvis man prøver å trenge gjennom til en som er helt fastlåst i egne følelser og depresjoner, nytter det ikke med fornuft - det blir bare enda verre. Mitt tips
 41. 1 point
 42. 1 point
  Hvorfor ikke forholde deg til norske lover slik at jeg kan slappe litt mer av når jeg sender barna mine ut i trafikken?
 43. 1 point
 44. 1 point
 45. 1 point
  "Hvilken vei er nord nå?" "Nord er jo opp? Altså den veien du står" "Enn om jeg snur meg?" "Ja, da blir det jo også den veien du ser". Stifinner, Hjortefot og Buffalo Bill, de finner veien der hvor andre går vill...
 46. 1 point
  Jeg har ingenting mer å si. Du kunne oppnådd denne forandringen for mange måneder siden, hvis du hadde tatt til deg rådene til å begynne med. Men det er sant! Bare synd at hele diskusjonsforumet er fyllt opp av selvdiggende Manure fans.
 47. 1 point
  Har rapportért tråden. Er uten tvil en fyr som sliter mentalt, og får en absurd nytelse ut av å trolle rundt på forumet.
 48. 1 point
 49. 1 point
  Egentlig mere latterlig at du har 2 skrivefeil i en kort setning. Det heter Munk og Faren. 9103755[/snapback] Ikke nok med det, men det skal være mellomrom før tre punktum. Altså slik ... Ikke slik...
 50. 1 point
  Vi skal ha sex innen 2 uker
×
×
 • Create New...