Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/26/13 in all areas

 1. 22 points
  Vennligst kutt ut slikogderfor-overskriftene. Vær så snill? Jeg får fnatt av sånne overskrifter. Det er tabloid, billig og unødvendig.
 2. 19 points
  My ass, BiTorrent hadde ikke eksistert hadde det ikke vært for pirater.
 3. 17 points
  Ja. Du er en dårlig kjæreste, en dårlig sønn og skriver dessuten dårlig norsk.
 4. 17 points
  Jaja, da var vitnemålet kommet og jeg har min master i fysikk. Må si det har vært fem bra år og denne tråden har vært hjelpsom til tider. Jeg kommer vel til å stikke innom denne tråden og passe på at folk ikke snakker tull om BFY og at Nebu ikke troller for mye.
 5. 16 points
 6. 13 points
  Den manglar "Fish AI". Dette har det nyaste Call Of Duty spelet.
 7. 12 points
 8. 10 points
  Fant dere ikke noen mindre bilder med sammenlikning av tesselering?
 9. 9 points
  En kunde ifra Afrika en plass kommer inn. Han spør om vi har printere, noe vi har. Jeg viser han hvor printerene er. Så spør han om vi har askebeger som blir brukt på barer.. Jeg sier: "No, sorry, we dont have any ashtrays at all." Kunde reagerer med å rekke tunge til meg.... Litt forbauset, kanskje han klødde på tungen, spør jeg: "Ehm, was it something else?" "Yes, do you have adapters norwegian to english?" Noe vi har, så viser jeg han hvor disse ligger, di koster 69 kr pr. stk. Kunde: "Do you have any cheaper?" Jeg: "No, sorry, this is the cheapest one we have." Igjen reagerer kunde med å rekke tunge.... Dette kan jo ikke være tilfeldig?? Kunde fortsetter å spørre om printerne vi har, hvorpå han kommer med et spørsmål om vi har panteordning på tomme blekkpatroner? "No, we dont have that in Norway." Og kunde reagerer med å rekke tunge.... Er dette noe nytt jeg ikke har fått med meg??
 10. 9 points
  Jepp, drar til Tyskland nå i slutten av august. "Astrophysical implications of black hole formation in supernovae"
 11. 9 points
 12. 9 points
 13. 8 points
 14. 8 points
  Hadde bittorrent kostet penger ville svenske politikere innført piratskatt på det. Hadde http kostet penger hadde svenske politikere innført piratskatt på det også. Apropos det, pussig at de ikke har lagt piratskatt på stereoanlegg, fjernsyn og skrivere. Apparater som helt klart er viktige for kunne bruke piratkopiert materiale. Akkurat som harddisker, nettlinjer, musikkassetter, disketter, telefonlinjer osv.
 15. 8 points
  Han første er nordlending og de andre er jenter/kommer fra andre deler av landet.
 16. 8 points
 17. 7 points
 18. 7 points
  I det ene øyeblikket sier du at "the power of the cloud" bare er vås og i det neste sier du at konsollens kraft ligger i skyen? I det ene sier du at du håper digitalt kjøpte spill vil få "delemulighet" og bedre vilkår, i det neste sier du at det kun er for late mennesker. I det ene øyeblikket sier du at du synes det er greit at spill blir tettere integrert med internett, og i det neste sier du at det er negativt ettersom de vil kreve nettforbindelse. Hva er det du vil frem til, eller vingler meningene bare frem og tilbake?
 19. 7 points
  Flere av tjenestene som anbefales slått av er svært nyttige. For eksempel systemgjenoppretting er nyttig når man får drivertrøbbel og virtuelt minne er greit å ha for å slippe at maskinen tryner svært ubeleilig midt i intensive oppgaver. Til sammenligning kan man installere Ubuntu, med disse egenskapene og mindre sjans for drivertrøbbel, på mindre plass enn den fedmeopererte Windowsen bruker. Jeg sier ikke at alle Windows-programmer kan kjøre uproblematisk i Wine, eller at alle vil være komfortable med Ubuntu, men det er et tankekors at Windows tar temmelig mye plass og at selv fjerning av nyttige funksjoner ikke får det ned i Ubuntu sin størrelse. Hadde Windows vært et menneske ville han vært en middelaldrende overvektig mann med voksne barn, kjedelig jobb, ny hettegenser og saggebukse for bli hipp igjen og oppussingsfokusert pengebruk. OSX hadde vært en ung, prinsippløs og selvopptatt hipster med nyrik pengeforbruk, udefinert kjønn som drar nye partnere i eninga, mens Linux hadde vært en ung mannlig og prinsippfast nerd med rolle i the Big bang theory, en drøm om å redde verden, fast dame med navn som begynner med http og pengeforbruk som en student ved terminslutt. I den opphetede OS-fanboy-krigen må jeg vel presisere at siste avsnitt var humoristisk ment og ikke må tas bokstavelig eller som personlig angrep.
 20. 7 points
 21. 7 points
 22. 6 points
  Kjøpte Sigma 35 på lørdag for full pris. I følge JP kundeservice (som jeg noe irritert tok kontakt med i dag) var da ikke kampanjen som nå går på bl.a dette objektivet kjent i butikk. Frustrert sendte jeg epost til JP Trondheim i dag og 20 minutter senere hadde jeg en avtale på at jeg kommer innom med objektivet slik at de kan "kjøpe det tilbake for full pris" og "selge det til meg igjen for kampanjepris" og gi meg tilgodelapp på resterende. Det er kundeservice slik jeg ser det.
 23. 6 points
  Skulle hjelpe en kunde med å logge inn på e-post kontoen sin. Kunden hadde skrevet inn e-post adressen i adressefeltet til Internet Explorer, kunden mente at man ikke trengte et passord for å logge inn på en e-post konto. Så jeg tok kontakt med leverandøren av e-post kontoen til kunden og fikk tilsendt et nytt passord.
 24. 6 points
 25. 6 points
  Ingen kan måle seg med det Microsoft vil gjøre med Xbox Live på Xbox One. Nettopp derfor mange av oss har vært trofaste kunder i lang tid av Xbox Live, og når Xbox One blir lansert, ja da får vi belønningen. Er bare å glede seg til spillfremtiden på Xbox-plattformen.
 26. 5 points
  Du får rekke tunge tilbake og se hva som skjer.
 27. 5 points
 28. 5 points
  Hovedutfordringen til Sony med PlayStation 4 ligger i høy latency med GDDR5, nå tror jeg ikke det blir noe stort problem på en dedikert spillkonsoll men det er jo en god grunn til at vi ikke ser GDDR5 som standard minne på stasjonære maskiner eller noe annet system enn skjermkort, det fordi timing og latency er for høy / treg. En annen ting vi må ta med i betraktningen her er jo ytelsen til konsollen / systemene generelt, de kommer jo ikke med spesielt kraftige prosessorer eller skjermkort noen av dem og da kan man jo stille spørsmålstegn med hvorvidt den høye båndbredden til GDDR5 kommer til nytte i utgangspunktet eller om det blir et scenario hvor det ser fint ut på papiret og har teoretisk bedre ytelse men som blir holdt igjen av den øvrige maskinvaren i praksis for hva skal du med skyhøy minnebåndbredde om både skjermkort og prosessor holder såpass igjen at ting må skaleres ned uansett, man må jo heller ikke glemme at vi stort sett snakker spill i 1920x1080 @ 60 FPS her med kanskje 2-4x MSAA, med andre ord så er ikke behovet for å skyhøy båndbredde allverden i utgangspunktet. På et system med Intel Core i7-3960X prosessor, 4x 8GB (4-channel) 2133MHz RAM og GTX Titan skjermkort hvor man skal spille på type 5760x1080 @ 8 MSSA med et ønske om 60 FPS++ så skjønner jeg at minnebus og minnebåndbredde kan bety natt og dag, men ikke på konsoller som dette med såpass moderat maskinvare. Det vil jo stå mye på devkits og optimalisering også naturligvis, og det meste av cross-plattform titler vil vell ta høyde for konsollen med svakest maskinvare uansett. Og det er jo ikke til å skyve under en stol at for de meste av operativsystemrelaterte oppgaver så vil jo GDDR3 og esRAM med vesentlig lavere latency og stramme timings være bedre og mer effektivt enn GDDR5 enn da ren båndbredde mer enn god nok i utgangspunktet med GDDR3 og esRAM sammenlignet med GDDR5.
 29. 5 points
  Teit fra Bittorrent. Produsentene av kondomer hadde like gjerne kunnet klage på at de brukes i voldtekter.
 30. 5 points
  Sånn. Nå har eg trykket på en knapp her. Prøv nå, og om det ikke fungerer så ringer du til Nordea. Du må gjerne opplyse de om at eg har trykket på knappen for de, så de ikke kaster bort tid med å prøve fånyttes.
 31. 5 points
  BS. BS. BS. Det eneste jeg personlig eier respekt for er giftemål eller barn,ellers er kvinnfolk fritt vilt,og de bestemmer selv hva de vil gjøre,akkurat som menn gjør. Anonym poster: 3b4c67d25446bc2891023f2264e3e556 Anonym poster: 3b4c67d25446bc2891023f2264e3e556
 32. 5 points
  Hadde kanskje kommet til å kjøpt BF4 hvis EA/DICE hadde gidd en fuck om eSport og mulighet for modding. J/k det skjer ikke.
 33. 5 points
 34. 5 points
 35. 5 points
 36. 4 points
  Takk takk. Det er snakk om Munchen og "The International Max Planck Research School on Astrophysics at the Ludwig Maximilians University Munich". Jeg veit det navnet er langt.
 37. 4 points
  Kan ikke se det bekrefter noe som helst egentlig jeg.
 38. 4 points
  Stemmer det. Du veit jo allereie korleis systemet fungerar, og har jo allereie forklart oss at det berre er tull :-) Glømske meg.
 39. 4 points
 40. 4 points
  Oh yes hvertfall etter å ha sette denne http://www.youtube.com/watch?v=Csr6ahk5RMg
 41. 4 points
  Enig med karen over. Det er helt normalt å informere om at varerer er en del billigere hos en konkurrent, det er ikke noe å bli irritert over. Det er vel i grunn et slags spørsmål om muligheter for matching av pris. Samtidig føler jeg at kundene i så fall bør akseptere at det ikke er alltid man har mulighet til å gå like langt ned som konkurrenten. Om det ikke "lar seg gjøre" å betale mer i butikken de befinner seg i får de vær så god reise til nevnte konkurrent. Hadde en dame innom i går som sikkert har en eller annen mild form for "disfunksjon" (godt ord for dette?) Hun er lavere enn folk flest og forholdsvis rund i kantene, snakker veldig snøvlete (vanskelig å forstå) og går litt dårlig, og virker ikke til å være helt hundre prosent oppegående. Men hun er alltid alene og ser ut til å klare seg selv helt fint på egenhånd, uten noen form for hjelpepleiere. Det første jeg ser når hun kommer bort til meg er en gigantisk klyse med gulgrønt snått hengende godt ut fra nesa, type nesten nede på munnen. Jeg får meg ikke til å si noe til henne, så jeg bare jatter med mens jeg prøver å se på henne så lite som mulig. Hun har tydligvis klart å kaste mobilen fra seg i noe vann, så det er uendelig mye dugg og fukt på innsiden av skjermen og hele alt er uleselig. Samtidig som hun står og forklarer begynner hun å hoste kraftig uten å holde seg for munnen. Jeg forklarer kjapt at dette er det ikke noe å gjøre med, og at hun må kjøpe ny telefon. Det er greit nok det, tydligvis, men hun nekter plent å oppgi navn (som vi registrerer for garantiens skyld), så det ender med at jeg registrerer hele salget på "kunde" bare for å få henne unna. (Spurte henne to ganger om navnet hennes og forklarte nøye hvorfor vi ville ha det, men hun bare stotret og stammet og sa hun ikke ville ha noe sånt.) Hun tok telefonen med seg i kassa og ble stående der i nesten fem minutter og hoste på den stakkars ansatte som stod og prøvde å få vite om damen ville betale med kort eller kontant. Jeg føk på bakrommet og vasket hendene og ansiktet. Føler meg forøvrig litt dårlig i dag. Vond hals og greier. Livet som kundebehandler. <3
 42. 4 points
  Dette er bra uansett. MS fortjente å tape heftig på dette og det endte med et resultat som er bedre for kundene. tipp topp.
 43. 4 points
  Jeg vil kjøre rally igjen, ikke drive destruction derby med DC sponsede skaterboyz. Hadde codemasters turt å lage en skikkelig god rallysim hadde hele internett priset de!
 44. 4 points
  http://tinyurl.com/y8ufsnp ... Ikke mer og si om den saken. Var selv en av de som fikk begge mailene, ble "litt" skuffet...
 45. 4 points
  Og selvfølgelig lens flare.... Mine billigste briller gir meg ikke den effekten når jeg ser mot solen.. Ta hintet Dice.
 46. 4 points
  Eg synest vi burde se til de tidligere østblokklandene eg. Minefelt og bevæpnede grensevakter med ordre om å skyte på alt som beveger seg er helt klart det beste Eller, vi kan begynne å oppføre oss som anstendige mennesker og møte mennesker i nød med respekt og verdighet. Slutte å oppføre oss som nazister i møtet med alle som står utenfor..... Og kanskje vi burde innse at roten til nøden i mange uland er vår imperialistiske politikk der det viktigste er å få varene vi trenger billigst mulig. Dersom vi faktisk begynner å betale annstendig for varer fra uland så vil de landene få mulighet til å utvikle seg og gi annstendige levekår for menneskene der. Men vi skal helst ha alt så billig som mulig, uten tanke for de menneskene som ikkje har noe valg, men må produsere våre billige klær under umenneskelige forhold for slavelønn.
 47. 4 points
 48. 4 points
  Du må så absolutt forstsette og poste de bildene TMB. Kampen er langt fra over.
 49. 4 points
 50. 4 points
  Selge det så rimelig at folk flest ser seg råd til å betale.
×
×
 • Create New...