Gå til innhold

Foto

Den store intimbarberingstråden! Oppdatert førstepost med ny guide!


309 svar i denne tråden

#1 Minus

Minus

  Bruker

 • Medlemmer
 • 2 982 innlegg
 •   11. juli 2005

Skrevet 11. april 2007 - 17:10

Siden det har kommet en ny flott guide, har forfatteren av den og jeg blitt enig om at vi lar den her tråden leve, men at den nye guiden havner her.

Tiden hvor mannfolk aldri barberte seg under haken er uten tvil forbi, og selv om enkelte fremdeles mener at gutter skal ha en rufsete liten kvast rundt staken sin, så er det mer og mer akseptert at man i det minste finpusser litt på busken.


Derfor, som til alt annet her i verden, en guide.

INNHOLD

-Det elementære
-For førstegangstrimmern
-Fremgangsmåten
-Taktikker og tips
-Etterord


DET ELEMENTÆRE


Før du setter i gang med din første intimbarbering, trenger du følgende saker:

-Barberhøvel (f.eks Mach3 fra Gilette, 4 blad medfølger)
-Barberblad
-BarberGEL (gel er bedre for huden enn skum)
-Natusan sinksalve (gir mykere hud i etterkant)
-Saks
-Barbermaskin med hårkutter (kjekt å ha første gang)


Sånn. Med alt dette i handlekurven vil du muligens få et noe suspekt blikk fra damen i kassa, men slikt får du bare finne deg i. Hun har sikkert allerede våte tanker om ditt glattbarberte kjønn, så gi henne gjerne et kinky smil eller et lurt blikk.

FOR FØRSTEGANGSTRIMMERN

Nå du kommer hjem, så tar du med deg utstyret ditt (pluss tingene du handlet) inn på badet og låser døren (du vil ikke risikere noen pinlige situasjoner, vil du vel?).
Siden dette er din første gang, så må du ikke være overrasket over at det kanskje er en del hår der fra før.
Derfor tok du med deg saks og barbermaskin, siden barberhøvler pleier å gjøre mer skade enn gagn om du drar den gjennom hårbusken din. Skade er forøvrig det siste du vil pådra deg i, på og rundt kjønnet ditt.


FREMGANGSMÅTEN

Det er ikke uvanlig å være en smule nervøs første gang du skal operere med skarpe gjenstander rundt ditt formeringsorganet, men så lenger du holder deg rolig og konsentrert, pleier det å gå ganske bra.


*Sakseetappen*

Det første du må gjøre, er å ta fatt i saksen og klippe bort så mye hår du bare klarer.
Desto mer du får vekk med saksen, desto mindre stress blir det med barbermaskinen eller høvelen. Det letteste er å begynne med området over staken. Da får du litt trening med saksen, samtidig som sjansen for å klippe av seg en eller flere testikler er minimal.

Når du har fått klippet håret over penis ned til huden, er det på tide å begynne med Påsan. Om du er av en velutrustede typen, kan du med enkelhet slenge penis over skulderen for å oppnå en bedre arbeidsstilling. Om du derimot ikke har lang penis, bør du holde den borte med venstre hånd (høyre om du er venstrehendt).
I tilfelle du ikke har ressonert deg frem til det på egen hånd, så må jeg påpeke at du må være ytterst forsiktig med saksen slik at du ikke klipper deg i pungskinnet.
Pungskinnet er veldig tynt, og nervene ligger tett opp til overflaten av huden, noe du vil merke om du er uheldig.

Når du har fått klippet bort mesteparten av hårene på lykkeposen, kan du vurdere å klippe i området mellom pungen og lårene. Om man lar dette området stå ubarbert vil det til forveksling likne sideburns, noe som bare et svært begrenset antall jenter finner opphissende (Du finner de på Countryfestivalen på Vinstra).

Det er lettest å klippe i dette området om du bruker venstrehånden til å skjerme/dytte bort pung og penis.

Om du føler deg stø på saksen og samtidig føler for å klippe litt mer, kan du ta turen bak pungen og klippe litt der også.


*Barbermaskinetappen*

Nå er det på tide å få fjernet restene av hårene på oversiden av penis.
Med en hårkutter hår dette ganske radig for seg.
Begynn med å barbere med hårene (altså nedover), og fortsett etterhvert på skrå.
Når du er ferdig, raker du litt oppover og får med deg de siste restene.
Om du har gjort dette riktig, så vil huden se ganske hårløs ut (noe den også bør være).
Det føles derimot ikke særlig glatt enda, men dette er oppgaven til barberhøvelen.

Om du vil bruke hårkuttern på pungen er helt opp til deg selv, men jeg advarer deg.
Idet du får hårkuttern borti pungskinnet så svir det. Veldig.
La det heller være igjen et par milimeter ekstra hår enn å risikere unødvendige hyl på badet (da slipper du å bortdirigere/borforklare uønsket oppmerksomhet som du måtte tiltrekke deg).

Hårkuttern fungerer også utmerket mellom pung og lår. Så dette er gjort i en håndvendig.
Igjen vil jeg fraråde å bruke den i skrotum, da huden er ganske tynn der også.

Hårkutting på pung og skrotum er utelukkende for erfarne/avanserte intimshavere (eller selvskadere og torturister).

*Høveletappen*
Nå, endelig.
Med en blanding av forventninger og nervøsitet er det på tide å ta steget til den komplette glatthet.

Dette oppnår du kun med en skikkelig høvel.
Mange er svært skeptiske til bruk av slike skarpe gjenstander på en så viktig og elsket kroppsdel, men om du ikke har Parkinsons burde dette gå strålende.

En ting å huske på, er at varm hud og varme hår er lettere å barbere. Dette er fordi hårene blir myke når de er varm, dessuten blir ikke huden så øm/irritert.
Det kan derfor være lurt å ta barberingen i dusjen. Bruk gjerne litt tid på å vaske kropp og hår i forkant slik at kroppen og pelsen blir god og varm til barberingen.
Er du ekstra lur, så setter du i balsamen før du begynner å barbere deg slik at den kan virke mens du arbeider.

Om mulig bør du skyve/trekke dusjhodet nedover til midjehøyde. Da blir det lettere å skylle av høvelen samtidig som at det ikke kommer masse vann rennende som tar med seg gelen du har smurt inn.

Begynn altså med å smøre inn gel. Ikke vær gnien, desto mer desto bedre.
La den virke litt, slik at den kan myke opp hårene mest mulig.

Nå er det bare å begynne, og som med hårkuttern, så begynner du øverst.
Rak nedover med hårene først, så på skrå, så sidelengs (begge veier) før du avslutter med å rake fra penis og opp.
Nøyaktig hvor langt opp du vil barbere er opp til deg selv.
Pass på å rake sakte oppover da huden blir mektig irritert av å bli skjært på mot hårene. Det er lett å begynne å blø om du er uforsiktig. Det vil også svi noe djevelsk når vannet renner over i etterkant, dessuten vil det komme mange små, stygge og røde prikker der etter noen timer.
Vær altså forsiktig og nøyaktig.

Å bli helt 100% glatt i alle retninger krever møysommelig arbeid og nøyaktighet.

Du vil kanskje barbere mellom lår og pung for å oppnå mest mulig erfaring før du går i gang med selve pungen. Om du ikke har hårkuttet området over penis før barbering vil jeg anbefale å bytte blad, slik at du er sikret optimal barbering og minst irritasjon. Sløve blad er å be om sår og smerte.

Mellomområdet er lettest å barbere om man holder borte pung og penis og drar høvelen fra pungen mot låret. Deretter kan du dra den ovenfra og ned. Som ellers gjelder det å få raket i flest mulig retninger for å oppnå størst mulig glatthet.

Da er vi kommet til rosinen i pølsa.
Eller rosinen under pølsa, rettere sagt.

Som de fleste av dere sikkert kan forestille seg, er det lettere å barbere en hard, rund pung enn en slapp hengepung. Om du ikke kan forestille deg det, prøv å se for deg en tennisball og en tom ballong med to klinkekuler i.

For å gjøre pungen hard kreves det kulde.
Kulde på pungen krever sin mann.
Det du gjør, er rett og slett å bruke dusjhodet for å spyle den lenge i iskaldt vann.
Selv om dette virker avstøtende på de fleste, så er det ikke noe problem om du stiller vannet gradvis mot iskaldt. Etter noen minutter med isvann på påsan skal den ha blitt rund og hard i fisken. Da må du være kjapp og effektiv med barbergelen og ditto med høvelen. Man må smi mens jernet er kaldt.

Som i sted bør man holde penis borte (evt slenge den over skuldra eller knytte den rundt låret) med én hånd mens man barberer med den andre. Pass på at du ikke får for mye gel på penis, da dette kan gjøre den glatt og sleip og faren for å glippe taket mens man barberer er overhengende.

Det er lettest å starte med å barbere nedover. Begynn ved roten av penis, og la høvelen rake nedover. Du vil merke at det slett ikke er så ubehagelig som du trodde, og at det er langt fra smertefullt.
Fortsett med å rake nedover parallelt bortover til du når ytterkantene. Da kan du begynne forfra med å rake på skrå.
Etterhvert må du gjennom de flest mulig vinkler for å oppnå en glattest mulig pung.
Du kan bruke penis som "styrepinne" ved å dra i den i forskjellige retinger for å dra ut huden og forenkle barberingen. Om du har tre hender (eller en assistent som kan holde penis), kan du også bruke fingrene på den tredje hånden til å glatte ut små partier av punghuden for enklere barbering.

Til slutt kan du barbere skrotum. Det er bare å innsi at det ser teit ut med glatt pung som har skjegg under haken.
Du bruker igjen venstre hånd til å løfte bort pungen mest mulig mens du drar høvelen mot rektum. Nøyaktig hvor langt du vil dra, bestemmer du selv. Noen foretrekker å barbere helt bak, og dermed eliminere en eventuell fare for dangelbær (Andre igjen har rapportert om økt klamhet pga manglende hår).

Når du føler deg fornøyd med glattheten, så er det bare å få på lunket vann og skylle bort gelrester og evt blod. Om du har fått små kutt vil disse minne deg på sitt nærvær om de får vann på seg, noe som medfører stikkende smerte i noen sekunder.

Når du er ute av dusjen, så tørker du av deg selv, og smører inn huden du har barbert med sinksalve. Dette gjør at huden "restituerer" fortere, og forblir glatt. Dessuten vil hårene vokse saktere ut igjen.
Om du har fått små sår, bør du smøre inn huden med Vibratorrens. Denne er antibakteriell og sørger for at ingen bakterier kommer nedi sårene og lager små kviseliknende røde prikker. (Takk for tipset, Sorin)


TAKTIKKER OG TIPS

Selv om det meste er nevnt i avsnittet over, kan jeg komme med enkelte tips og taktikker her:


*Frisyre*
Ikke alle liker å barbere hele kjønnet sitt helt glatt. Ikke alle jenter liker at guttens kjønn ser ut som en nyfødt kenguru heller.
Derfor kan du la det være igjen et lite veltrimmet område i overkant av penis slik at man i det minste føler seg litt mann. Hvor stort og hvor veltrimmet dette skal være, er helt opp til deg eller kjæresten din.

Om du har fast partner kan du også barbere inn forbokstaven til jenta her.
Dette kan gi grunnlag for begeistring hos partner da det blir sett på som både en erklæring og en navnelapp. ("Mitt kjønn er Kristines område").
Er du heldig, har partnern din navn som Ingrid eller Linn, noe som forenkler barbering.
Er du uheldig, heter hun Wendy eller Æsil.


*Huskeregler*
-Ikke dra mot hårene før man har dratt i flest mulig andre retninger først
-Bytt blad ofte
-Ikke dra for fort
-Ikke dra bladet sidelengsETTERORD


Sånn, nå kan du stå og nyte ditt velfriserte kjønn i speilet.
De første gangene vil du oppleve en stor nytelse av dette og du føler deg umiddelbart mer sexy, selv etter du har klær på.
Jentene vil mest sannsynligvis kaste seg etter kjønnet ditt for å gi deg orale gleder siden de slipper å bekymre seg for hår i maten eller andre ting som måtte leve i busken din.


Lykke til!


Slik, da håper jeg mange fler gjør seg gode erfaringer.

Dette innlegget har blitt redigert av Minus: 16. april 2009 - 09:10

 • 2
Signatur.

#2 Penis Trygve

Penis Trygve

  Bruker

 • Medlemmer
 • 5 578 innlegg
 •   15. februar 2006

Skrevet 11. april 2007 - 17:16

Kan jo nevne at det finnes produkter som forhindrer nupper etter barbering. Har f.eks den man får kjøp hos kondomeriet til 79,-

Tatt fra kondomeriets hjemmeside:
Smak & Behag unirens motvirker røde og såre nupper ved barbering av bikinilinjen og etter intimbarbering. Kan brukes av både han og henne.

Bruk:
Etter barbering påsmøres gelèen i et tynt lag over området. La det virke i to minutter. Gjenta gjerne påsmøringen dagen etter.

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor

 • 0

Bevar Christiania ●●●
 


#3 Guest_Guest_*

Guest_Guest_*
 • Gjester
 •   --

Skrevet 11. april 2007 - 18:55

Jeg shaver ganske ofte nedentil, men jeg har også veldig hårete innerlår (rundt penis). Det ser dumt ut når jeg har shavet kølla med alt håret på låra . Noen tips?
 • 0

#4 TanglewoodD

TanglewoodD

  Bruker

 • Medlemmer
 • 5 139 innlegg
 •   27. mars 2004

Skrevet 11. april 2007 - 19:13

Guest : du e ikkje aleine ! ::)

Få halv bender, strekk pekken og dra over :p!
Seriøst

Edit : gidder ikke shave så mye, faen så kjipt
 • 0

#5 jahas

jahas

  Bruker

 • Medlemmer
 • 2 290 innlegg
 •   7. april 2007

Skrevet 11. april 2007 - 19:47

kan jeg bare bruke barbermaskina og så vaske den godt etterpå??

:whistle: Litt urutt på det område
 • 0
Det finnes ikke problemer, bare utfordringer!

#6 Penis Trygve

Penis Trygve

  Bruker

 • Medlemmer
 • 5 578 innlegg
 •   15. februar 2006

Skrevet 11. april 2007 - 20:04

Jeg shaver ganske ofte nedentil, men jeg har også veldig hårete innerlår (rundt penis). Det ser dumt ut når jeg har shavet kølla med alt håret på låra . Noen tips?

Vis innlegg

Tja.. Hva med voks? :wee:

kan jeg bare bruke barbermaskina og så vaske den godt etterpå??

Vis innlegg

Helt sikkert. :)
 • 0

Bevar Christiania ●●●
 


#7 Bruker-93156

Bruker-93156

  Bruker

 • Medlemmer
 • 13 609 innlegg
 •   28. januar 2006

Skrevet 11. april 2007 - 22:03

This was a big thread!

Vann, skum, kniv, after-shave, krem....


Ikkje mer som ska te...
 • 0

#8 Minus

Minus

  Bruker

 • Medlemmer
 • 2 982 innlegg
 •   11. juli 2005

Skrevet 11. april 2007 - 22:27

Ja, hadde på en måte tenkt å prøve å få samlet alle spm ang dette emnet her da, så forhåpentligvis blir tråden litt større. After-shave tør jeg nesten ikke ha på, da jeg har litt ømfintelig hud. Liker ikke å utsette meg for smerte. Skal ta å legge til den intimbarberingssaken som forhindrer nupper i morgen. Må ha noe å gjøre på skolen og.

Ellers ønsker jeg dere bare en god shave :)
 • 0
Signatur.

#9 L4r5

L4r5

  Forumveileder

 • Forumveiledere
 • 25 228 innlegg
 •   28. august 2004

Skrevet 11. april 2007 - 23:29

jeg shaver alt med ujevne mellomrom... Orker ikke at det blir helt jungel der nede hehe
 • 0

Født gal, avla vill og fora på piggtråd


#10 pinnsvin

pinnsvin

  Bruker

 • Medlemmer
 • 1 167 innlegg
 •   8. februar 2007

Skrevet 12. april 2007 - 10:13

Oi, tusen takk KristianG! :) Denne burde bli sticky ass :p
 • 0

#11 qualbeen

qualbeen

  Bruker

 • Medlemmer
 • 2 938 innlegg
 •   11. februar 2005

Skrevet 12. april 2007 - 20:00

For de som har mer lyst til å bruke maskin framfor høvel/voksing etc finnes en dedikert maskin: http://www.shaveeverywhere.com/

Ganske artig side i grunn :p
 • 0

...


#12 Forumforumforum

Forumforumforum

  Bruker

 • Medlemmer
 • 8 515 innlegg
 •   20. august 2004

Skrevet 13. april 2007 - 18:42

Du har glemt epilatorer.

Har aldri testet det, men har det for meg at det bare er jenter som bruker det. Stemmer det? Hvorfor i såfall ?
 • 0
Folk frågar om jag är ute efter sex, men jag är for fan ute hur länge jag vill.

#13 Lakus

Lakus

  Bruker

 • Medlemmer
 • 22 558 innlegg
 •   24. mars 2006

Skrevet 13. april 2007 - 21:03

Hårfjerning ved hjelp av krem:
En tredje metode er å bruke hårfjerningskrem. Her påfører man kremen, venter noen minutter og så skraper man den av sammen med hårene.

Hørtes skummelt ut spør du meg :ermm:
Tenk om den drar med seg mer enn håra? :dontgetit:
 • 0

#14 L4r5

L4r5

  Forumveileder

 • Forumveiledere
 • 25 228 innlegg
 •   28. august 2004

Skrevet 13. april 2007 - 21:03

Hårfjerning ved hjelp av krem:
En tredje metode er å bruke hårfjerningskrem. Her påfører man kremen, venter noen minutter og så skraper man den av sammen med hårene.

Hørtes skummelt ut spør du meg :ermm:
Tenk om den drar med seg mer enn håra? :dontgetit:

Vis innlegg

Slapp av... Det gjør du ikke :)
 • 0

Født gal, avla vill og fora på piggtråd


#15 Anira

Anira

  Bruker

 • Medlemmer
 • 107 innlegg
 •   8. oktober 2006

Skrevet 13. april 2007 - 21:32

Du har glemt epilatorer.

Har aldri testet det, men har det for meg at det bare er jenter som bruker det. Stemmer det? Hvorfor i såfall ?

Vis innlegg

Vet ikke om det bare er jenter som bruker det, men jeg gjør det i hvert fall. Kan legge til litt om det.

Først og fremst er ikke epilatorer beregnet for underliv (til jenter, i hvert fall), annet enn bikinilinjen og... dotten? Hår på vanlig hud, i hvert fall :p Jeg har prøvd på mer intime steder, og det er vondt som F. :p

Men hvis du bruker den der du kan, så er det både fordeler og bakdeler i forhold til vanlig barbering. Epilatorer napper ut hårene istedenfor å kutte dem av, så det tar lenger tid før de vokser ut igjen. (På samme måte som voks.) Hårene blir også mindre stive, fordi de må vokse helt ut, og ikke bare fra rett under huden. Man slipper også betente nupper, men på en annen side blir man veldig rød den første dagen etter epilering. Det gjelder mest hvis det er mye hår, selvsagt. Bruker man den når det ikke er så mye hår, så blir det mindre rødt.

Det kan være litt problematisk å få bort alt hår med en epilator, for noen ganger klarer den ikke å få ordentlig tak. Man må også bruke lenger tid på grunn av dette, for den får aldri tak i alle hårene første gangen. Men hårene holder seg borte lenger, som veier opp for det. Det kan uansett være greit å bruke en barberhøvel i tillegg, for å få bort de siste hårene, eller hår der man ikke kan bruke epilator.

Epilering kan gjøre vondt, eller det kan gjøre mindre vondt. Det kommer helt an på personen. For meg gjør det ikke spesielt vondt, men det stikker og svir litt mens hårene blir nappet ut. Jeg synes det er verre å bruke epilator nederst på leggene enn i underlivet, faktisk. Første gangen er verst, men det er noe man blir mer vant til etter hvert.

Til slutt så kan man se på kostnadene. En ordentlig epilator koster gjerne en del, men man kan bruke den om og om igjen, man slipper å kjøpe nye blader, skum og rens, og dermed kan det lønne seg i lengden.

Dette ble langt, så her kommer noen fordeler og bakdeler med epilering i forhold til vanlig barbering:

+ hårene vokser ikke ut like fort (hurra!)
+ hårene blir mykere fordi de ikke blir kuttet rett av
+ slipper betente hårsekker
+ slipper å kjøpe blader, skum osv., er bare å vaske epilatoren

- kan risikere å ikke få med alle hårene (må bruke barberhøvel i tillegg)
- kan ikke brukes alle steder
- kan gjøre vondt
- dyrt å kjøpe inn

Håper dette kan være nyttig for noen :)
 • 0

#16 Wickedlike

Wickedlike

  Bruker

 • Medlemmer
 • 660 innlegg
 •   2. januar 2005

Skrevet 13. april 2007 - 21:42

Hårfjerning ved hjelp av krem:
En tredje metode er å bruke hårfjerningskrem. Her påfører man kremen, venter noen minutter og så skraper man den av sammen med hårene.

Hørtes skummelt ut spør du meg :ermm:
Tenk om den drar med seg mer enn håra? :dontgetit:

Vis innlegg

Slapp av... Det gjør du ikke :)

Vis innlegg


Nå vel er du sikker på det ?
En kamerat av meg brukte dette på ballene, og han sa det var helt forferdelig, han sa han vurderte å gå til legen, kunne ikke ha sex i nesten 2 dager etterpå og var vondt når man gnikka seg i bokseren osv.

Han sa at kremen han brukte hette hvis eller vit eller noe
 • 0
Citroen Xantia 94
Toyota Camry 83
Mercedes E-230 97
Citroen Xantia 00

#17 Lakus

Lakus

  Bruker

 • Medlemmer
 • 22 558 innlegg
 •   24. mars 2006

Skrevet 13. april 2007 - 21:48

En kamerat av meg brukte dette på ballene, og han sa det var helt forferdelig, han sa han vurderte å gå til legen, kunne ikke ha sex i nesten 2 dager etterpå og var vondt når man gnikka seg i bokseren osv.

See what I'm talkin bout? See? SEE? And you wanted me to put that shit on my friends here?? You CRAZY Motherfucker! (i lys skrikende negerstemme)

:cry:
 • 0

#18 L4r5

L4r5

  Forumveileder

 • Forumveiledere
 • 25 228 innlegg
 •   28. august 2004

Skrevet 13. april 2007 - 21:55

Nå vel er du sikker på det ?
En kamerat av meg brukte dette på ballene, og han sa det var helt forferdelig, han sa han vurderte å gå til legen, kunne ikke ha sex i nesten 2 dager etterpå og var vondt når man gnikka seg i bokseren osv.

Han sa at kremen han brukte hette hvis eller vit eller noe

Vis innlegg

Som med alle andre kjemiske stoffer (det være seg selvbruningskrem, blekemidler, hårfarge, etc) så tester man selvsagt på et lite område først. Er alltid noen som ikke tåler kjemikalene som er i produktet. Derfor er det veldig viktig å teste på et lite område først...

edit: den kremen heter Veet forresten

Dette innlegget har blitt redigert av L4r5: 13. april 2007 - 21:55

 • 0

Født gal, avla vill og fora på piggtråd


#19 Penis Trygve

Penis Trygve

  Bruker

 • Medlemmer
 • 5 578 innlegg
 •   15. februar 2006

Skrevet 14. april 2007 - 00:02

Som med alle andre kjemiske stoffer (det være seg selvbruningskrem, blekemidler, hårfarge, etc) så tester man selvsagt på et lite område først. Er alltid noen som ikke tåler kjemikalene som er i produktet. Derfor er det veldig viktig å teste på et lite område først...

edit: den kremen heter Veet forresten

Vis innlegg

Det er dritviktig ja. Jeg skjøpte Veet til å bruke på leggene og tenkte at 'pyttsann. går sikkert bra uten å teste det først'. Vel, det gjorde ikke det. Jeg hadde sår som føltes ut som brannsår på leggene lenge. Og det var ikke veldig godt.

Dette innlegget har blitt redigert av Aidskake: 14. april 2007 - 00:03

 • 0

Bevar Christiania ●●●
 


#20 Minus

Minus

  Bruker

 • Medlemmer
 • 2 982 innlegg
 •   11. juli 2005

Skrevet 14. april 2007 - 00:06

Vel, nå har vel prduktet fra Veet vært i mediene pga akkurat det der.
Var det ikke en kjemisk reaksjon som gjorde at enkelte fikk brannsår der kremen ble brukt da? Personlig hadde jeg aldri orka å teste på ett område først, her kjører man på. :D
 • 0
Signatur.


0 bruker(e) leser denne tråden

0 medlemmer, 0 gjester, 0 skjulte brukere