Gå til innhold

Foto

Date en som er helt motsatt av meg og den typen jeg ikke liker!?


4 svar i denne tråden

#1 AnonymDiskusjon

AnonymDiskusjon

  Anonym bruker

 • Anonym
 • 54 343 innlegg
 •   20. desember 2010

Skrevet i dag, 03:06

Lurer på om noen har erfaring med dette. For to måneder siden begynte jeg å treffe en mann som er stikk motsatt type enn meg. Til og med av den typen jeg vanligvis ikke liker. Han er hyggelig og jeg ville være åpen for å prøve noe nytt og vi har møttes 6-7 ganger til nå, absolutt kvalitet, men med enkelte snobbe-nykker jeg vanligvis gremmes over, og en helt annen livsstil enn hva jeg har. To helt forskjellige klasser.

Foreløpig ingen sex for noen ganger får jeg avsmak av å tenke på at jeg dater en SÅNN type. En type jeg har dømt og kategorisert som uaktuelt for meg. Men så tenker jeg at han er faktisk det beste kjæresteemnet jeg noensinne har møtt, god, snill, fornuftig, karriererettet, kjekk og vi kan snakke om alt mulig. Min ex og jeg hadde bare samme bakgrunn og god sex til felles, men han føltes allikevel mere rett for meg enn hva denne mannen gjør. Men jeg kan aldri få bedre. La oss si han er Petter Stordalen og jeg er gråmus-Laila fra Kløfta som droppa ut av skolen.

Kan det fungere når man er fra så forskjellig bakgrunn og klasser? Kan man lære seg å tiltrekkes nykker man egentlig syntes er motbydelig? Eksempelvis rosa skjorte, høy champagneføring, spisse lakksko og skryt om hvilke andre status dressmenn han skal i møte med, som bryr meg midt i --- ... Jeg går i allværsjakke og strikket hyttegenser, han går i dressbukse og merkeklær.

Hva han ser i meg aner jeg ikke, men det er han som tar initiativ til å treffes hver gang, legger jakken sin over meg når jeg fryser, har med små gaver, og lar meg få space uten å mase i hverdagen. Er det værdt å fortsette å se om jeg kan lære meg å tiltrekkes han, eller er det sånn at man passer best med noen på sitt eget nivå?

Anonymous poster hash: 9b1cc...764
 • 0
AnonymDiskusjon er en virtuell bruker opprettet av administratorene som alle anonymiserte innlegg kobles til i stedet for den egentlige brukeren.

#2 BuffyAnneSummers

BuffyAnneSummers

  Bruker

 • Medlemmer
 • 13 321 innlegg
 •   5. februar 2011

Skrevet i dag, 04:42

Absolutt mulig ja. Jeg gjorde det! Jeg tror det som skjer her er at du vokser opp og at din smak i menn begynner å bli mer moden. 

Forresten; han duden jeg falt for som jeg aldri trodde jeg skulle kunne falle for og som jeg trodde i utgangspunktet ikke var min type og sånt er den beste jeg noensinne har hatt sex med! Slutt å leve i fortiden og sleng deg selv ut i fremtiden med ett åpent sinn :) 


 • 0

"In a time of universal deceit, telling the truth becomes a revolutionary act" - George Orwell


#3 Kris85

Kris85

  Bruker

 • Medlemmer
 • 39 innlegg
 •   11. februar 2015

Skrevet i dag, 04:59

Ulikheter kan virke tiltrekkende det. Det virker som du har litt fordommer mot livsstilen til vedkommende. En fallgruve er å sammenlikne en potensiell ny partner med eksen sin. Jeg ville bare hoppet i det med friskt sinn og åpenhet. Så tror jeg også at man tilnærmer seg hverandre med tiden. Vi blir jo like dem vi omgås med, enten det er familie, venner eller kjæreste. Så formes man av omgivelsene. Så om det utvikler seg til noe seriøst, blir det kanskje litt mindre lakksko og mer ullgenser på han. Mens du får noen flotte designerkjoler i skapet du bruker på spesielle anledninger. Hvem vet. :) Og kanskje han trenger ei som kan "dra han litt ned på jorda" av og til. Samtidig som du kanskje trenger å bli dratt litt ut av grå-mus hullet med strikkegenser og allværsjakke. ;P 

 

Kjør på !! 


 • 0

#4 Invader Zim

Invader Zim

  Bruker

 • Medlemmer
 • 3 141 innlegg
 •   17. september 2015

Skrevet i dag, 09:02

Jeg tror ikke det er en god blanding.
Men nå har ikke folk samme forventninger i et forhold. For min del er det ganske viktig for meg at jeg og partner stiller på lik linje og har forholdsvis tilsvarende ressurser.

Jeg ville aldri vært avhengig av en annen person da det føles nedverdigende for meg og jeg liker heller ikke å leve sammen med en partner hvor jeg fungerer som en slags reservepappa og hvor det etterhvert blir tatt som en selvfølge at det er min plikt å sørge for hennes livsopphold.

Maktfordelingen blir helt skjev og det er, i min mening, ikke bra. Andre synes derimot at det er helt greit. Det er vel egentlig bare du som kan ta stilling til om du vil ha en partner som "vet" han er bedre enn deg.
 • 0

#5 Civilix

Civilix

  Bruker

 • Medlemmer
 • 7 653 innlegg
 •   19. desember 2001

Skrevet i dag, 11:31

(...)For min del er det ganske viktig for meg at jeg og partner stiller på lik linje og har forholdsvis tilsvarende ressurser.(...)

 

Jeg forstår at du tenker slik, men du må jo se at dette er langt unna normen i samfunnet. Som mann har man ikke så mange alternativer, men som kvinne er det ikke noe problem å tilpasse seg en livsstil man ikke kunne få med egne midler.

 

Eller så må jeg si generelt at jeg er enig med Buffy, man blir mer moden og smaken endrer seg. Man forstår at verden er mer kompleks en man tidligere trodde og det ender de preferanser man har.


 • 0
Video games don't affect kids, I mean if Pac Man affected us as kids, we'd all run around in a darkened room munching pills and listening to repetitive music.
- K. Wilson, Nintendo


0 bruker(e) leser denne tråden

0 medlemmer, 0 gjester, 0 skjulte brukere