Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Oppsamlet damp under trykk ventileres under:

 

Første instance run i Outlands ble en mildt sakt fadese. Gjennom LFG fant jeg meg en gruppe. Retri build paladin som jeg er spurte de om jeg kunne tanke. Truth be told, så sa jeg nei, kunne ikke det. Hørte ikke noe mer før de resterende 4 i gruppa, 2 locks 1 mage og 1 shadow priest, før de plutselig sa "pala tank" og startet å angripe. Endte som det måtte ende, jeg jumpa inn i kampen og forsøke å holde de cloth beklede amøbene fra å dø men ingen av dem klarte å skjønne at de måtte slutte å angripe lenge nok slik at jeg kom meg på toppe av aggro haugen. Endte med whipe og jeg ble kicked fra gruppen. Fikk W fra de andre i gruppa for en totalt amøbe jeg var og som ikke kunne noen verdens ting. Kan hende jeg tar feil men er det ikke best av slike å sto i ro og ikke angripe til tanken får kontrollen over situasjonen? Det som skjedde når de sprang rundt var at de klarte å aggro på seg flere grupper rundt omkring. Nå er ikke jeg noe tank så kan hende jeg tar feil.

 

Damp ventilert.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

For noen idioter du var i gruppe med.

Når du ikke er tank specca, og dem puller med dps er det lite man kan gjøre som paladin som ikke er protection. Man har jo Righteous Defense, men jeg regner egentlig ikke med at du har det oppe på actionbar som retribution.

 

Vanlig prosedyre er at man lar den som tanker (uansett klasse) får litt tid til å bygge opp aggro, samt at det er tanken som bør pulle i dem fleste tilfeller. (Unntak er cc pulls og missdirection.)

Man trengr strengt tatt ikke det som protection paladin pga avenger shield, men tanker man som retri må man hvertfall få sjangsen til å kaste concentration før man starter med damage.

I utgangspunktet var det jo heller ikke meningen du skulle tanke.

 

Virker som du var riktig uheldig og kom i ei gruppe med drittunger som tror dem kan alt, men bare er noen tards som ikke hadde innsikt over hvordan tanking fungerer.

Lenke til kommentar

Er ikke det rundt 540G for skillen og 90G for mounten? Kommer vel og ann på hvordan du står stilt med den faksjonen du kjøper mounten fra.

 

Edit: Dette er tatt utfra noen priser jeg så ved mount selgeren ved Exodar her da jeg startet magen min.

Endret av Bear^
Lenke til kommentar

Jeg er litt gira på Frostmourne, men det er liksom noe som skurrer med det.

Skal jeg ha en replica av et råtøft sverd, vil jeg ikke ha det bare hengende på veggen til pynt, jeg vil leke litt med det også, Sverdbladet og den saken som skal beskytte hånda di virker liksom for stort og sånn i forhold til selve sverdet, og det hele virker ikke helt praktisk til å svinge rundt og leke med.

Lenke til kommentar

Tviler på de slåss med sånne fancy krimskrams sverd i middelalderen heller. Var nok viktigere med optimal vekt og balanse enn mest mulig pynt.

 

Uansett, media har null peiling så de hadde skrevet "innbruddstyv angrepet med samuraisverd" uansett.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...