Gå til innhold

Iki

Medlemmer
  • Innlegg

    5 566
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

16 172 profilvisninger

Iki sine prestasjoner

4,4k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Om det spilles som det forrige spillet så vil jeg gjerne ha det. Blir som FIFA, og det trenger vel ikke være en del av andre spill?
  2. Si det til historielæreren din... Hvilket er svært forskjellig basert på alderen til kvinnen, og mellom kvinner generelt sett.
  3. Om hun ikke tar betalt så er hun ikke det.
  4. Oppsøker du slike kvinner så finner du slike kvinner. Høres ut som det er de du spesifikt går for selv.
  5. Hva er det som er så ondt, i forhold til hvordan befolkningen har blitt behandlet tidligere? Kan du noe om verdens historie? Så hvorfor er du negativ til de andre folkeslagene, altså minoriteter? Om du hadde skrevet det vi skriver, altså at folk ville kjempet for frihet, så hadde ingen påstått du var rasistisk eller noen nazist, uavhengig av hvilke folk du måtte snakke om. Det må du kunne begrunne, men det klarer du visst ikke. Har du spurt dem? Hvorfor tror du andre er påvirket, men ikke deg selv?
  6. Altså, det er ekstremt mye å gjøre i spillet, da det er open world. Derfor ankommer du sannsynligvis en boss før karakteren din har utforsket nok til å sloss mot denne. Det er ikke like lineært som sekiro eller bloodborne. Om du dør av et enkelt angrep så har du enten for dårlig skjold, eller så har du for lite liv. Det går ann å tilpasse seg spillet, istedenfor at spillet skal tilpasses deg. Fromsoft sine spill er ikke slike som håndholder deg gjennom opplevelsen, de krever at man gjør en innsats selv. Dette tilogmed etter at de har nerfet bossene, tenk hva som hadde blitt skrevet her om du hadde spilt spillet ved launch?
  7. Selvfølgelig ville alle kjempet videre, eller, tyskerne hadde vel gitt opp ganske hurtig. Verden er langt bedre nå enn det den var på den tiden, under krigsårene.
  8. Nei. Om unnskyldninge ikke er genuine men heller bare en måte å komme seg ut av en situasjon så godtar jeg dem ikke. Da kan personen bare fortsette som før uten å ha forstått hva dem gjorde galt.
  9. Parasittene som fortsatt spiser ham opp?
  10. Er ikke stalking å sende mer enn 2 meldinger i året, eller å besøke personen en gang.
  11. At headsettet ikke rister eller at man ikke får Sony sine egne haptiske tilbakemeldinger synes jeg virker helt naturlig, da det er noe som måtte programmere inn i hvert enkelt spill. Ingen øyesporing betyr vel strengt tatt ikke så veldig mye om grafikkortet er sterkt nok til å kjøre hele bildet samtidig. HDR derimot virker litt merkelig.
  12. Er ikke det det motsatte av woke da? Om de har prøvd å lage et spill for kun hvite mannfolk? Er ikke det også det motsatte av woke? Alle de kvinnelige karakterene i den utvidede delen blir omtalt som kvinner og alle mannfolk som mannfolk.
  13. Det virker som om problemet er at klærne kvinnene henter fra menn er mindre synlige. Klærne mannfolk henter fra kvinner viser ofte frem mer av kroppen. Samtidig kan det virke som et problem for noen om en mann som ikke prøver å være kvinne bruker slike plagg. Det finnes dog ulike klesplagg utviklet for mannfolk som fungerer mer enn godt nok i varmere klima. Så jeg ser ikke helt hvorfor temperaturen skulle påvirke diskusjonen.
  14. Er ikke noe woke å se i den traileren så ser ikke hvorfor du skal prøve å vri det til dette?
×
×
  • Opprett ny...