Gå til innhold

Sjørøver

Medlemmer
  • Innlegg

    3 671
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Sjørøver sine prestasjoner

2,5k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja, nettopp. Det jeg egentlig lurer på er om det er noen spesielle år der sikkherheten gikk veldig opp og om det er noen generasjoner det var store hopp. Jeg husker feks Mercedes w124 kun var lagd for å ta rekke motorer, siden det økte sikkerheten betydelig. Derfor er det annerledes karroseri på de modellene med V8.
  2. Noen som vet hvor en kan finne krasjtester for gamle biler? Feks eldre 911
  3. Hvorfor var den sporløst borte en stund?
  4. I den ene artikkelen til NRK står det at LO har jobbet for anerkjennelse og er glade for at de blir anerkjente. Hvorfor det? Er ikke det ganske langt fra formålet til LO?
  5. https://www.finn.no/301398049 Dette er super sært og mega kult.
  6. Er ikke lønningene der ganske høye? Får det inntrykket av svigers som. Bor på Karmøy. De har tidligere hatt en del rekorder for omsetning i forhold til innbyggertall på kjøpesenter og sånt også.
  7. 50% abonnementet mitt er kansellert nå på Max, noen andre som har opplevd det samme?
  8. Ser ikke noen andre løsninger for at elbil skal fungere til mange oppgaver. Hva foreslår du?
  9. Det er den holdningen jeg ikke helt forstår. Virker som turistforeningen skal ha monopol på utmark til de få som liker og gå fra topp til topp uten å snakke med folk i uberørt natur. Åpne naturen for de mange, ikke de få. Vi kjørte på gården til en kamerat i ungdommen med Suzuki sj, men ble anmeldt av turgåere så måtte slutte. Det var forbudt, også på egen eiendom. 🫶
  10. Først en video som diskuterer v8 comeback, så en som drodler litt om åpenbare ting rundt bottas og til slutt en sammenligning mellom to krasj Perez har hatt i Monaco.
  11. Men ikke når han gamlingen er med, da blir det så masse piss. Snakker om noen som solgte dekk i gokk på 60 tallet eller de førere som kunne vært oldeforeldre til dagens førere, gjesp. De bør fokusere mer på å forklare hvordan kjøringen fungerer teknisk, forskjellige kjørestiler osv. Og mindre repetisjon, de nevner de samme tingene i alle sendingene.
  12. https://www.tv2.no/nyheter/innenriks/krever-flere-kjoretoy-i-naturen-det-er-ikke-ment-a-ramme-oss/16691563/ Et utvalg skal se på muligheten for mer motorferdsel i naturen. Krysser fingrene for at det åpnes for betydelig mer offroad kjøring med alle former for kjøretøy. Turistforeningen har alt for mye makt, håper ikke de får monopol på naturen.
  13. Jeg nok heller påstå at elbil runkeringen kommer til å ta av og dominere tråden. Jeg ville nok prøvd begge bilene og tatt et valg basert på det. Men jeg tipper nok model Y faller mest i smak.
×
×
  • Opprett ny...