Gå til innhold

Den Store Samsung Galaxy S5 Tråden


  

203 stemmer

  1. 1. Skal du kjøpe S5?

    • Ja!
      79
    • Nei, oppgraderingen er ikke stor nok
      87
    • Kanskje, når prisen går ned
      36
  2. 2. Hvilken farge går du for?

    • Gull
      10
    • Hvit
      31
    • Mørkegrå
      55
    • Mellomblå
      36
    • Skal ikke kjøpe
      70


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

 

Det kommer helt ann på hva dere tar som bloatware. S Note, S Planner, Air Gestures, Air View bare for å nevne noen få ting er langt i fra å være bloatware. Bare fordi du ikke bruker noe gjør ikke noe om til bloatware. Bloatware er apps som f.eks teleoperatørene legger inn på telefonene dem selger til kundene sine.

 

I følge dere så er jo iOS full av bloatware den også.

 

 

Kan S Note o.s.v avinstalleres nå?

En ting at disse kommer installert, men jeg har oppdatert ChatOn litt for mange ganger nå på min gamle telefon, vil gjerne bare bli kvitt dritten en gang for alle :)

Lenke til kommentar

ChatOn osv er vel bare og deaktivere (?) Fjernes alle updates og ChatOn blir mer eller mindre borte fra telefonen, og vil heller ikke be om fremtidlige oppdateringer. Blir vel omtrent samme effekt som å tvangsavinstallere med root.

 

 

 

1. Navigate to the app drawer.

2. Select “Uninstall/disable apps” from the menu. Minus signs appear on top of all of the app icons.

2014-04-17-19.42.29_380.23640167364403.j

3. Tap on an app you want to remove.

2014-04-17-19.49.27_395.94529540481403.j

4. Tap Disable to confirm.

2014-04-17-19.49.21_442318.jpg

5. Repeat this process for all apps you want to disable.

 

Kilde: http://blog.laptopmag.com/galaxy-s5-guide

 

 

Endret av esoteric
Lenke til kommentar

Spør for min mor:

 

Hvordan får man stoppet at sms konverteres til mms ved bruk at standard-meldingsprogrammet?!

 

Finner ikke noe i innstillinger..

 

 

Vet at GO SMS har en funksjon for dette, men ingenting for standardprogrammet?

 

 

Takker!

Lenke til kommentar

Noen som vet hva jeg må gjøre eller hva jeg trenger for å få spille spill på tven? Altså såkalt screen mirroring. Må være trådløst.. Har forsøk litt med en android smart tv/mediaplayer dongle greier.. men jeg får den kun til å vise bilder og film.. På pcen har jeg prøvd sidesync men der får jeg ikke fullskjerm og i tillegg så overtar musen styringen og mobilskjermen blir svart..

Jeg ønsker å se spillene på tven og bruke mobilen som håndkontroll.. Noen tips?

Lenke til kommentar

Har et par andre spørsmål også, da jeg vurderer å kjøpe selv..

 

 

1) Finnes 32 GB i Norge? Sliter folk med 16 GB? Jeg leste et sted tidligere i tråden at Google hadde føkka opp minnedelen, så 32 hadde vært å fortrekke. Noe jeg trenger å tenke på? Er det forskjell på minnedelen fra Note 2 til S5, siden jeg kjenner til denne?

 

2) Noen som har den klokka man kan kjøpe til, eller kjenner litt til funksjonene? Hva bruker man egentlig den kokka til, annet enn litt puls og se hva tiden er? Er den å anbefale (til noe spesielt)?

 

 

 

Takker! :)

Lenke til kommentar

Bone: den er generelt sett useless. Kan brukes til å kontrollere musikkspilleren på mobilen, noe som er bra. Ellers får du sms/epost/andre notifications der og, med previews.

Du kan avvise samtaler fra den med standard smser, og svare på meldinger på samme måte.

 

That being said, hvis du skal ha deg klokke, er gear 2 neo mye mer for pengene enn gear 2. De gjør det samme, bare at neo ikke har kameraet, og neo er en tusenlapp billigere enn gear 2.

 

Gear fit er samme pris som gear 2 neo, men gjør mindre enn neo, og er et eget OS, mao det kommer ikke tredjeparts apps til den. Neo gjør også alt Fit gjør, så det er null poeng å skaffe Fit.

Endret av Slai
Lenke til kommentar

Har et par andre spørsmål også, da jeg vurderer å kjøpe selv..

2) Noen som har den klokka man kan kjøpe til, eller kjenner litt til funksjonene? Hva bruker man egentlig den kokka til, annet enn litt puls og se hva tiden er? Er den å anbefale (til noe spesielt)?

Takker! :)

Jeg har Gear 2 og finner den nyttig. Den styrer enkelt musikkspilleren når jeg er ute og trimmer. Den tar imot varsler(mld, samtaler,kalender,alarm) noe som er fint når jeg feks er på jobb og må ha tlf på lydløs (setter klokken på vibrering) Jeg kan svare på samtaler uten å plukke tlf opp av lomma, nyttig ved feks bilkjøring, kan til og med ringe fra den. Kan svare på tekstmeldinger ( legge inn egne maler) Den tar faktisk ok bilder i de sammenhenger jeg bare skal dokumentere noe og ikke er opptatt av best mulig bildekvalitet ( den sender bildene automatisk til tlf). Den er fin til trening, har pulsmåler, stoppeklokke, nedtelling, værmelding, kalender og fjernkontroll til tv osv. I tilleg kan den overvåke søvn. Og den har en kul funksjon som heter Finn min enhet, denne ringer opp tlf din slik at du slipper å lete om du skulle ha forlagt den, denne funksjonen virker og andre veien fra tlf mot klokken :-) Endret av blutut
Lenke til kommentar

Ja det er klart. For meg er gear/gear2/gear neo veldig "kalkulatorklokke", og jeg liker interfacet til Fit bedre. Men den eier jo ikke funksjonene til de andre (mikrofon/høyttaler/kamera).

That being said henter jeg min fit i morgen.

Endret av Slai
  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

^ Kan lastes ned fra sammobile.com

^ For spesielt interesserte som har tid og lyst til å sette opp telefonen hver gang etter flash. Dessuten får du ikke nordisk tilpasning (csc fila) hvis du laster ned pakke for en annen region obviously.

 

 

Trenger ikke sette opp telefonen hver gang etter flash, og den nordiske tilpasningen gir deg ingen ''fordeler''... Såfremt man ikke laster ned firmware fra USA da-

Lenke til kommentar

Trenger ikke sette opp telefonen hver gang etter flash, og den nordiske tilpasningen gir deg ingen ''fordeler''... Såfremt man ikke laster ned firmware fra USA da-

Del gjerne din kunnskap ved å fortelle hvordan du ikke trenger å sette opp telefonen etter flash uten å roote.

 

Nordiske tilpasningen inneholder APNer for alle nordiske operatører, språkinnstillinger osv, så det kan spare deg noen sekunder med førstegangsoppsett. Den gjør også at du vil motta oppdateringer for et annet marked.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...