Gå til innhold

Ekstrempris på OLED!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

55" OLED til under 20 000 kr... og vi snakker om den nye modellen, ikke den gamle. Lover godt for en 65" 4K OLED neste år når prisene raser som de gjør nå.

 

http://www.elkjop.no/product/tv-lyd-og-bilde/tv/55EC930V/lg-55-3d-smart-oled-tv-55ec930v

Hei

Kjøpte i går og returerer denne i dag. Panelet har en meget ujevn struktur med fordypninger og mindre bulker, gjennskinnet blir da meget forstyrrende. Så heller ikke at OLED var så revolusjonerende som det er skrevet i en del artikkeler, men bildet i stummende mørke omgivelser var bra med god dybdevirkning.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg tror nok du må belage deg på å vente enda litt lenger før du får en 65" 4k OLED. Per i dag så finner du ikke 4k OLED på markedet. LG har nettopp vist frem de første tvene med 4k OLED på årets IFA messe. en 65" og en 77". 77" har en forventet pris mellom 150.000 og 180.000. 65" er heldigvis forventet et stykke under 100.000.

 

Jeg tenkte selv å vente litt på 4k OLED, men det ser ut til at det kan ta litt tid før dette treffer riktig prisnivå. Da tror jeg heller at jeg venter til prisene på Philips sine 4k tver med android blir litt mer riktige!

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...