Gå til innhold

Hvem er alle sammen?


Anbefalte innlegg

Heisann!

 

må vell hive meg på samme posten,

 

heter Tommy

er 16år, 64kg...og 1,72høy...for og ha det sagt så tar jeg ca 60kg i benk, selv om det er uvesentlig :) hjelper ikke med rå styrke i slåsskamp visst motstandern er kjapp som f*** hehe, litt off topic.

 

men begynner nå på GK Elektro, og skal vidre gå VK1 svakstrøm.

interesser er vell data,BMW, og jenter :D

 

det er vell alt :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

eg vill og vera me her

 

eg e 13 år (fylte 13 07. mars samme dag som Rusher/ blei medlem her)

 

e 180 -185cm høg

vege 80-85kg

(breiskuldra)

 

alle trur eg e 15-16 når di ser meg for første gong

går i speidaren (har pause nå) å e aldri me venner(sommerjobb eller pc)

å eg trene aldri har ikkje nåken sportar

 

digge go blues å jazz men ikkje minst expreminitel ( www.ugress.com )

 

får karakterer t høsten (begynne i 8. klasse)

 

men slite me rettskrivingo ( d e nok derfor eg like så got pc)

å yndlingsfaget mitt er nok gym/bading å matte

 

har nettop brukt 1200kr-1300kr på ny pc (har go sommarjobb)

uten skjerm (kostet 3000kr for kvar som eg har 2 av)

 

+at me har ei vidiokanon så eg har kobla meg opp t

Lenke til kommentar

hvem er jeg?

jo det kan jeg jo fortelle,

jeg heter Rolf og er 17 år, 180 høy, 65 feit og har en iq på 250(bare 50 er i bruk), tar vel 50 i benkpress men er ikke sikker for det er et par år siden sist.

 

helt siden jeg slutta på ungdomskolen(2 år siden) har jeg bare daffa rundt, tatt noen små jobber her og der, hørt på alle de folka som mener jeg burde gå skole(det kunne de spart seg for, skal ikke gå mer skole).

Teknikk, teknologi og mekanikk har alltid fasinert meg, og det er vel kanskje grunnen til at jeg sitter en del med pc :)

Ellers er jeg ute å fester med barndoms kameraten min.

 

Og Rusher: jeg er raskere enn deg :wink:

Lenke til kommentar

ja.....Er 16 år, født i november. Kanskje 180 høy elns. og veier vel 55-60 kg tror jeg (leeeenge siden jeg har veid meg). Har aldri satt mine bein i noe benkpress, men er sikker på at jeg kunne slått alle dere hvis jeg bare hadde prøvd :p .

 

Skal begynne på vk1 almen, og skal ta matte, fysikk, kjemi og fransk :cry: (fransklæreren er jævlig). bor i Oslo.

Lenke til kommentar

ja ja. skriver andre her, kan vel æ også

 

Alder: 23

Høyde: ca 180

Vekt: tja...rundt 75-80 (de fleste sier at æ e tynn?!?)

Jobb: Elektrikker

Bor: Sandefjord (e ifra Tromsø opprinnelig)

 

...litt av ei forsamling folk..hmm, de fleste har vært borti el. faget på et eller annet vis. og jenter var det svært få av her... "Kom dokker ut å rekrutter non jenter folkens!!!"

Æ har klart å få to jenter hekta på data, så det e jo en begynnelse:)

..Interesser/hobbier: data, bil, jenter, +alt som har med elektro å gjøre.(ikkje nødvendigvis i den rekkefølgen)

 

non som trenger elektrikker? ...er det i nærheten kan det vel la seg gjøre :smile:

 

no mer?...neeei, kjæm ikkje på nokka

Lenke til kommentar

Navn: Didrik Mikkelsen

 

Alder: 19 (blir 20 rett over nyttår og gleder meg ufattelig)

 

Høyde: 186

 

vekt 105kg

 

Yrke: Elektrikker lærling i tredje halvår, begynner å bli litt å leve på men ikke mere enn det må.. BTW. er sinnsykt blakk nuh :)

 

Interesser: Data og OC, Bil (er den som drikker og ellers suger pengene fra kontoene mine), ØL er livets vann !, Musikk,

 

Bor: I Tromsdalen og kjører rød Mercedes 190 så det hyler i dekkene :)

Lenke til kommentar

Liker egentlig ikke sånne tråder, men siden alle andre har svart her så får vel jeg gjøre det og.

 

Jeg heter Simen (wow!) og er 18 år. Jeg er 184 høy med en vekt på 64kg.. Interesser er data, musikk og snowboard. Jeg skal begynne på siste året almenne fag med valgte fag Matte 3MX fysikk 3FY og systemutvikling (husker ikke fagkoden..). Vidre etter det står jeg mellom Dataingeniør eller Realfagslærer på det videregående trinn. Selv spiller jeg gitar i metalband og hører selv på nu metal (ala Korn, Slipknot, Mudvayne, Deftones etc.). Utseende messig har jeg dreadlocks (så det er ikke noe problem å kjenne meg igjen) og kler meg som det passer meg! Ikke noen motefreak what so ever. På irc kaller jeg meg "m3n" og spiller i en liten venneclan med kanal #fum @ quakenet og efnet. Ja jeg spiller cs, men ikke så aktivt nå som før.

Mer var det ikke å si. Takk for meg.

Lenke til kommentar

Tja, får vel slenge inn et inlegg:

 

Jeg er 15 år for øyeblikket, bor i fredrikstad, og skal just nu begynne på videregående skole.

Er ikke spesielt stor av meg, jeg er 170 høy og veier 55kg...

 

Er interessert i motor, data,fotball på TV og musikk. Lytter til band som Symphony X, Dream Theater, Nightwish og annet av bra musikk. Trener for øyeblikket ingenting...

 

Der har du meg lissom! :wink:

Lenke til kommentar
Må bare kommentere til alle benkpressløfterne her:

 

Skjønner at det ble en del useriøsitet på slutten, men de i starten skrøyt flere meget av tallene sine, og virket seriøse. De tallene dere refererte til er langt over det de hadde i Norgesmesterskapet ifjor. Så fremt dere ikke oppgir vekta, er tallene deres uinteressante. 65kilo og 150 i benken er i verdensklassen. om det i hele tatt er mulig..

 

Så jeg tror noen har vært ute å slengt litt med leppa nå gitt ;)

 

Finnes det ingen vektløftingstråd? virker som det er en del som driver med det her.

Det som er merkelig er at det ofte er "pinglene" som er sterke i benken :roll: . Det er irriterende at en liten fjomp på 60 klarer å løfte mer enn meg i benkpress (veier ca. 80 - gått opp over 10kg på ett år!). Heldigvis (for mitt ego), så er disse benkpressfolka pingler i alle andre øvelser (inkl. biceps og andre brystøvelser).

 

Selv er jeg 17 år og begynner på vk1 etter sommerferien. Jeg trener rett ofte (4 ganger uken) på helsestudio og begynte å ta regelmessige løpeturer rett før sommerferien (halvtime, annenhver dag). Drittkondis da :D

 

Jeg anser meg selv som ganske gal og særdeles intelligent (jeg er t.o.m. så intelligent at jeg nesten stryker på matteprøvene. jeg vil liksom ikke bruke mine høykvalitets hjerneceller på noe sånt ;-) ). I likhet med JohndoeMAKT har jeg problemer med å huske navn; jeg pleier som regel å glemme navnet i samme stund som personen presenterer seg.

 

Selv kjører jeg min egen linje; jeg driter langt fan i hva andre synes er kult,, jeg oppfører meg, gjør og kler meg hvordan jeg vi! Jeg ser på sms-slaver, narkiser (har ikke noe gjøre med at de ofte ikke har noe hus, familie, etc.), "moteslaver", homopop-artister som undermennesker - noe dritt man tørker av støvel'n.

 

JEG er en svært rolig person av natur (har jeg alltid vært, selv som "drittunge"), liker å lese og sitte foran PCen (hvorav mesteparten av tiden brukes på å fixe litt herogder).

 

Av mange vil jeg bli oppfattet som lettere rasistisk, kanskje mest pga. klaging på norges innvandringspolitikk (helt siden vi hadde "skolevalg" i 5. klasse har jeg holdt med Frp... Forbanna sosialister! De ønsker ikke at folk skal ha noen penger å bruke).

 

Som nevnt tidigere anser jeg meg selv som svært intelligent. F.eks: Livet er sånn generelt veldig jævelig, den eneste grunnen til at mennesker eksisterer er at vi skal spre oss, akkurat som bakterier, virus.... Verden styres av kapitalistiske krefter, og godt er det! Folk flest er så naive og dumme at de tror at vi kan skape en fredelig verden, hvor alle lever i harmoni, homser rundt og synger barnesanger. Dumme mennesker :-?

Den finnes ingen Gud, eller hvis han finnes er han en jævelig drittsekk som fortjener en skikkelig overhaling med balltreet (jeg har et hjemmelaget balltre, lagd på sløyden for mange år siden. Firkanta og stygt som fy, men dæven som ansiktet te'n Jesus kommer til å se ut etter behandlingen! ).

En annen egenskap som jeg innehar, men mangler hos folk flest på min alder er profitt vs. arbeid(problemer). Hva tjener taggere på å tagge ned skolen (taggere er også undermennesker, små snørrunger som subber ræva i grusen, går med homoring i øret...Jaevla tapere!)? Hvorfor skulle "alle de andre" ta en snarvei ved å klattre klatre opp em fjellvegg... Når man bare kunne gå rundt på ca. 1/3 av tiden? Hva er det som er så kult med sms? Hvorfor sminker fjortisser seg så mye , slik at de ser ut som dopa skilpadder (når skal sminken begynne å virke?)? Hvorfor spytte snus på skolens vegger? Hva er det som er så kult med synthstemmer (*hint* homopop, homotekno)?

Lenke til kommentar

Artig tråd dette!

 

Vel, jeg heter Jan og er født 16.11.77.

Jeg er en liten smurf på 1.70 og veier 70 kg.

For tiden så jobber jeg som cnc-operatør og har fagbrev som maskinarbeider. Jeg har jobba på samme plassen i 6 år nå og trives godt. Jeg tok fagbrev som privatist etter 4 år som lærling. Dette etter 4 mislykkede år på allmenfag. Gikk opp igjen 2. klasse der og hadde 4.6 i snitt etter det. Da 3. klasse var over hadde jeg 3.3 i snitt... Var fryktelig skolelei og det passet meg ikke å gå på skole. Mye bedre å jobbe syns jeg.

Ellers kan jeg jo si at jeg bor på en veldig liten plass. Har 3 naboer som jeg kan se bort til. Passer meg bra å bo her egentlig. Liker å ha det stille og fredelig, og holder meg egentlig mye for meg selv. Syns det er greit stort sett.

Jeg liker å holde på med data. Fikk min første Amiga 500 i 92. Stooore greier, mann! Etterpå har det gått slag i slag, og jeg ble hekta på å bygge pc'er da jeg oppgraderte en PII 400 Mhz for snart tre år siden.

Er perfeksjonist når det gjelder pc'en min. Alt SKAL virke slik jeg har tenkt det. Har pirka ganske mye, og først nå er jeg forholdsvis fornøyd.

Av andre fritids sysler kan jeg nevne musikk. Jeg liker å høre på masse forskjellig. Særlig Pink floyd, Nick Cave, Cohen, The Corrs, Faithless, Enigma og masse annet. Jeg har en forholdsvis bred musikksmak. Jeg spiller også gitar. Har en elgitar og en kasse-gitar. Syns jeg er begynt å bli litt god nå, men har langt å gå før det kan kalles bra.

Jeg leser mye bøker, og da går det helst i fantasy. Jeg holder på med "The wheel of time" serien av Robert Jordan nå. Veldig bra. Jeg leser nesten kun på engelsk. Er en veldig grei måte å trene opp språkferdighetene, syns jeg.

Jeg er nok litt sær, og det er jeg stolt av. Barnslig som fy til tider, og full av dævleskap hele tiden. Har en alvorlig pervers og sort humor. Er heldigvis utstyrt med rikelige mengder selvironi og kan, dersom det ikke er noen andre passende rundt meg, godt slå en spøk på egen bekostning.

Sier det jeg mener, og er til tider det man kan kalle foul-mouthed.

Grubler mye på alt fra skapelsen til tidsreiser. Som sagt, litt sær.

*f@en så mye mygg som kom inn her nå da*

Jada, det får være nok mas om meg.

 

Bare en ting til:

 

hvorfor er benkpress viktig, egentlig? i mine øyne er det like relevant som om jeg har en tomat i kjøleskapet..

Har du en Tomat inni der?

Lenke til kommentar
Artig tråd dette!

 

Vel, jeg heter Jan og er født 16.11.77.

Jeg er en liten smurf på 1.70 og veier 70 kg.

For tiden så jobber jeg som cnc-operatør og har fagbrev som maskinarbeider. Jeg har jobba på samme plassen i 6 år nå og trives godt. Jeg tok fagbrev som privatist etter 4 år som lærling. Dette etter 4 mislykkede år på allmenfag. Gikk opp igjen 2. klasse der og hadde 4.6 i snitt etter det. Da 3. klasse var over hadde jeg 3.3 i snitt... Var fryktelig skolelei og det passet meg ikke å gå på skole. Mye bedre å jobbe syns jeg.

Ellers kan jeg jo si at jeg bor på en veldig liten plass. Har 3 naboer som jeg kan se bort til. Passer meg bra å bo her egentlig. Liker å ha det stille og fredelig, og holder meg egentlig mye for meg selv. Syns det er greit stort sett.

Jeg liker å holde på med data. Fikk min første Amiga 500 i 92. Stooore greier, mann! Etterpå har det gått slag i slag, og jeg ble hekta på å bygge pc'er da jeg oppgraderte en PII 400 Mhz for snart tre år siden.

Er perfeksjonist når det gjelder pc'en min. Alt SKAL virke slik jeg har tenkt det. Har pirka ganske mye, og først nå er jeg forholdsvis fornøyd.

Av andre fritids sysler kan jeg nevne musikk. Jeg liker å høre på masse forskjellig. Særlig Pink floyd, Nick Cave, Cohen, The Corrs, Faithless, Enigma og masse annet. Jeg har en forholdsvis bred musikksmak. Jeg spiller også gitar. Har en elgitar og en kasse-gitar. Syns jeg er begynt å bli litt god nå, men har langt å gå før det kan kalles bra.

Jeg leser mye bøker, og da går det helst i fantasy. Jeg holder på med "The wheel of time" serien av Robert Jordan nå. Veldig bra. Jeg leser nesten kun på engelsk. Er en veldig grei måte å trene opp språkferdighetene, syns jeg.

Jeg er nok litt sær, og det er jeg stolt av. Barnslig som fy til tider, og full av dævleskap hele tiden. Har en alvorlig pervers og sort humor. Er heldigvis utstyrt med rikelige mengder selvironi og kan, dersom det ikke er noen andre passende rundt meg, godt slå en spøk på egen bekostning.

Sier det jeg mener, og er til tider det man kan kalle foul-mouthed.

Grubler mye på alt fra skapelsen til tidsreiser. Som sagt, litt sær.

*f@en så mye mygg som kom inn her nå da*

Jada, det får være nok mas om meg.

 

Bare en ting til:

 

hvorfor er benkpress viktig, egentlig? i mine øyne er det like relevant som om jeg har en tomat i kjøleskapet..

Har du en Tomat inni der?

 

har du noen gang tenkt på å skrive en selvbiografi? her er du værtfall godt i gang 8)

Lenke til kommentar

Hvis noen i det hele tatt leser her på side 7-8 av denne posten, kan de få vite at jeg er:

20år

Har vært et år i militæret og begynner på profesjonsstudiet i IKT ved UiB 11. august.

Er ca 184cm høy med varierende vekt på 80-tallet.

Interesser er data (!!!), musikk (spille, lytte mm.), film (dvd-samlingen er forlengst passert 60 og stiger i antall), og litt fotballinteressert er jeg fortsatt. Følger litt med på premier league og sånn. Men selv om jeg er bergenser er ikke dagen ødelagt om Brann skulle tape en gang. (Takker Gud for det i år!!)

Lenke til kommentar

Er ny på forumet,

 

Magnus 15 år, bor i spydeberg/tomter i østfold (skilte foreldre, derfor to steder) intresser; musikk (spiller trommer) cs, og trening

185 høy

 

hører på nesten alt (ikke country) men det går mest i ac/dc, dio, avanstasia, nightwish, children og bodom og iron maiden :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...