Jump to content

Eriond

Medlemmer
 • Content Count

  1477
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

104 :)

About Eriond

 • Birthday 11/16/1977

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Er vel ikke kjempevanlig med oppgradert hardware etterpå? Software oppdateringer gjoerer vel bare at det går tregere? Vil da håpe det er en ferdigutviklet produkt til de pengene. Nei, det er ikke vanlig med oppdatert hardware. Det burde være mer muligheter for å kunne oppdatere noe hardware, som f.eks. bluetooth, wlan og grensesnitt mot mobilnett. Skulle ikke være noe problem å designe systemene på en slik måte at det som går på kommunikasjon kunne være modulbasert. F.eks. er det mange som nå mister tjenester og funksjoner de en gang betalte dyrt for når 3G nettet legges ned. Kostnadsfritt trenger det ikke være, men ikke nødvendigvis dyrt.
 2. Alle andre tar ikke betalt for den type tilgang som Carplay, men gjerne tilleggstjenester som app-tilgang og oppdateringer. Eks Volkswagens Car-net (eller We-Connect som det muligens heter nå) Dette er gjerne tjenester som gir tilsvarende eller bedre funksjon som Carplay. Håper BMW setter fokus på å holde systemene sine oppdatert og kan tilby støtte for ny teknologi i lang tid fremover da, siden de skal ta betalt for Carplay også. Ingenting som er så irriterende som å bruke 10-tusenvis av kroner på fancy entertainment system og så er det utdatert etter ett par år.
 3. Er eier av de originale H9. Disse synes jeg har grei lyd og komfort, men de er særdeles lite i bruk. Hovedgrunnen til det er at det ikke går an for meg å bruke de f.eks. i senga eller i sofaen der de kan komme borti puter og lignende. En liten bevegelse, og avspillingen stopper Er dette blitt noe bedre på de nyere variantene eller er det samme type touch betjeningen på alle sammen? Jeg har også Sennheiser Momentum Wireless, og foretrekker disse på det meste. Bedre støykansellering og bedre betjening. Komfort og lyd er muligens ett lite knepp bedre på H9, men ikke avgjørende. Derfor er disse mye mer brukt, og vil anbefale de over B&O til de fleste som spør.
×
×
 • Create New...