Jump to content

Eriond

Medlemmer
 • Content Count

  1477
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

104 :)

About Eriond

 • Birthday 11/16/1977

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Er vel ikke kjempevanlig med oppgradert hardware etterpå? Software oppdateringer gjoerer vel bare at det går tregere? Vil da håpe det er en ferdigutviklet produkt til de pengene. Nei, det er ikke vanlig med oppdatert hardware. Det burde være mer muligheter for å kunne oppdatere noe hardware, som f.eks. bluetooth, wlan og grensesnitt mot mobilnett. Skulle ikke være noe problem å designe systemene på en slik måte at det som går på kommunikasjon kunne være modulbasert. F.eks. er det mange som nå mister tjenester og funksjoner de en gang betalte dyrt for når 3G nettet legges ned. Kostnadsfritt trenger det ikke være, men ikke nødvendigvis dyrt.
 2. Alle andre tar ikke betalt for den type tilgang som Carplay, men gjerne tilleggstjenester som app-tilgang og oppdateringer. Eks Volkswagens Car-net (eller We-Connect som det muligens heter nå) Dette er gjerne tjenester som gir tilsvarende eller bedre funksjon som Carplay. Håper BMW setter fokus på å holde systemene sine oppdatert og kan tilby støtte for ny teknologi i lang tid fremover da, siden de skal ta betalt for Carplay også. Ingenting som er så irriterende som å bruke 10-tusenvis av kroner på fancy entertainment system og så er det utdatert etter ett par år.
 3. Er eier av de originale H9. Disse synes jeg har grei lyd og komfort, men de er særdeles lite i bruk. Hovedgrunnen til det er at det ikke går an for meg å bruke de f.eks. i senga eller i sofaen der de kan komme borti puter og lignende. En liten bevegelse, og avspillingen stopper Er dette blitt noe bedre på de nyere variantene eller er det samme type touch betjeningen på alle sammen? Jeg har også Sennheiser Momentum Wireless, og foretrekker disse på det meste. Bedre støykansellering og bedre betjening. Komfort og lyd er muligens ett lite knepp bedre på H9, men ikke avgjørende. Derfor er disse mye mer brukt, og vil anbefale de over B&O til de fleste som spør.
 4. Uansett om den kan brettes en milliard ganger så er nok ikke dette ett produkt for meg. Her kjemper produsentene i årevis om å lage tynnest mulig enheter, og så skal vi gå over til noe som virkelig vil ta plass i lomma igjen? Har ikke no tro på at dette er mer enn forbigående. Sikkert de som har lyst på og vil ønske disse mobilene velkomne, men tviler på at det er noe for alle og enhver. Blir heller artig å se hvilke andre produkter som dukker opp med fleksible skjermer
 5. Skuffa nå! Har 3 abonnement hos Komplett pr i dag, 12GB, 4GB og 1GB. Det to første blir enten nedgradering av data eller prisøkning på, og det siste er ca. samme pris på. Har vært fornøyd med Komplett den tiden jeg har vært kunde, 100% problemfritt. Hadde Telia før og det fungerte for såvidt greit, men ikke like bra dekning når jeg var ute og kjørte. Jeg kommer ikke til å bli med over til ICE. Blir vel talkmore nå, selv om de er dyrere
 6. Lenge leve galskapen! Har dette kortet noen proff egenskaper slik som første generasjon Titan? Det bør helst være noe mer enn bare 10% økning i spillytelse for å forsvare den prisen...
 7. Ikke imponert over fargebalansen til Mate 20 pro. Syns Note 9 og Xs Max jevnt over er bedre da bildene virker litt mer naturlige på de. Note 9 gir litt mer punch enn Iphone.
 8. Svært få gode skjermbeskyttere i glass for tiden, syns de fleste er altfor dårlig når det er litt buet kant på skjermen. De aller fleste har kun lim på de ytterste 1,5 mm. Kun iphone man får noe særlig brukende til :-(
 9. Meget mulig at jeg står over denne, selv om jeg har gått og ventet en del på den. Tror faktisk at de blir for stor for meg, samtidig som jeg ikke liker busslommen i skjermen. Er strålende fornøyd med Mate 10 pro, men savner trådløs lading på denne.
 10. For å flytte diskusjonen fra spionering, og hvem som gjør hva i så tilfelle, så tror jeg at Huawei kan lykkes med målene sine på sikt. Når det gjelder design, funksjonalitet og kvalitet et de kommet langt på vei allerede. Mange foretrekker nå Huawei fremfor både samsung og Apple på dette nå. Der de må forbedre seg en del er nok på software. Emui er på alle måter blitt ganske alright, men det trengs fortsatt litt polering for at det virkelig skal skinne. Jeg er veldig godt fornøyd med min mate 10 pro fra Huawei, men liker ikke at de ikke følger standarder f.eks. på Bluetooth.
 11. Mate 10 pro er vel ett av de bedre kjøpene i prisklassen nå. Svært lekker mobil som er lynrask og med super batteri. Skiller vel kun kamera og manglende skjermleppe på mate 10 pro vs p20 pro. Strålende fornøyd med min 😊
 12. Stemte bedre for noen år siden det der. De siste modellene er ikke så aller værst, men ikke det mest inspirerende man kan koble opp på litt tamme høyttalere likevel. EC hadde noen gode produkter, men slett ikke alt de har gjort som er like bra.
 13. Lavt nivå av vitamin D er nesten å regne for folkesykdom her i Norge. Kommer som regel fra for lite sol og ugunstig kosthold. Anbefaler å spise mat som inneholder vitamin D. Sol er uansett den viktigste kilden til vitamin D, og 20 minutter ute i solen tilsvarer langt mer enn hva kroppen kan klare å ta opp i mat og tilskudd. Det er altså ingenting bekymre seg for før det er kommet svar på prøvene. Spør også legen på forhånd hvorfor h*n vil ta en prøve. Da slipper du å bekymre deg unødvendig mye, og vil i de fleste tilfeller få ett mer profesjonelt svar enn på diskusjonsfora på nettet :-)
 14. Regner med at det er de som fyller x antall tallerkener med forskjellige typer mat for så å spise kun litt av hver det siktes til. Ikke de som bruker anledningen slik som du beskriver til å nyte en bedre og variert frokost 😊 De finnes dessverre en del som er som de førstnevnte, men de er heldigvis i mindretall. Jeg har vært på restauranter i utlandet der det har vært "spis så mye du vil" buffé. Dersom du forsyner deg med mer enn du spiser må man betale ekstra for det. Fin ordning! Ser ikke poenget i å lage noe bråk om vilkårene til dette abonnementet til chilimobil. Det er beregnet for personlig bruk og ikke for deling. Ingen sier at det ikke er lov å sette opp en hotspot for seg selv når man er ute på reise f.eks, men de kommuniserer tydelig at det ikke er ment som erstatning for fast eller mobilt bredbånd. Da kan man som kunde akseptere dette, eller innse at tilbudet ikke er beregnet på den bruken man har behov for og da la være å tegne seg til dette abonnementet. Faktum er at dette tilbudet for de fleste er bedre enn hva som har vært på markedet til nå. At chilimobil ringer opp de som har ett høyt forbruk uten å være sikker på at abonnementet blir brukt til annet enn hva det er tiltenkt, er gjerne litt på kanten så tidlig etter lansering. PS. Jeg er ikke kunde hos chilimobil, og har heller ingen planer om å bli det heller. Jeg har ikke behov for dette. Klarer meg utmerket med de 12GB jeg har pr mnd fra komplett 😀
 15. Trådløs lading er ufattelig mye dårligere enn vanlig lading. Ikke kan du bruke telefonen mens den lader, og den lader mye tregere. Som min OnePlus 5T for eksempel. Bruker 40 min på å lade fullt. Hva i all verden skal man med trådløs lading da Trådløs lading er ufattelig mye mer praktisk enn vanlig lading så lenge du har utstyr for det. F.eks. dersom man har møbler med innebygd ladeplate eller andre steder som i bilen. Da gjør det ingenting om det tar litt lengre tid enn ved annen lading, og mobilen er lett tilgjengelig for bruk. Trådløs lading er da mye bedre for den jevne lading, og så bruker man hurtiglader med kabel de få gangene det er behov. Det er svært sjelden at jeg bruker hurtiglading på min mate 10 pro, kun tregere ladere med 2A da dette ikke sliter så mye på batteriet i lengden. Savner veldig trådløs lading fra da jeg hadde S7 edge.
×
×
 • Create New...