Gå til innhold

Småprat om/rundt Warhammer Online


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
er warhammer noe og satse på for en som like pve mere enn pvp?

 

enkelt spørsmål :)

 

Warhammer Online fokuserer helt klart mest på PvP, om du liker PvE iform av Raids osv så kan du nok se lenge etter det er jeg redd.

 

Tja. Man har jo alltids Public Quests, som visstnok skal være dritkult.

Lenke til kommentar

Dere som roller Eight Peaks på Order siden, bare å ta kontakt ingame. Vi har også en guild gående kalt Full Flex. ikke noe skikkelig seriøst enda, men vi er noen par nordmenn så langt. Målet så langt er å ha det gøy.

 

Nitrius - Bright Wizard - Karak Eight Peaks

Endret av Nitrius
Lenke til kommentar
Er jo ikke det faktum at det kommer flere spillere som uroer meg, det er mer det faktum at de allerede er full.

Det er vell rundt toppen 5'000 aktive spillere nå, om du tenker på at det er vell solgt rundt toppen 6'000 CE, og ikke alle har det fulgt med pre-order keys, og sikkert endel som ikke har muligheten til å spille nå av diverse årsaker.

 

5'000 spillere fordelt på tre servere, betyr da rundt 1500 spillere på hver server og det burde de vell takle?

Nå er det vell slik at nesten samtlige faktisk er aktive de første dagene, så derfor er det vell sikkert over tusen folk aktive, som sikkert er en belastning for serverne, men jeg syntes nå de ærlig talt burde klare det.

 

Om du tenker på rushet som kommer i morgen og ved den offisielle utgivelsen så blir det glatt over tusen aktive spillere på samtlige servere, om de ikke legger ut en hel haug av servere (noe de ikke burde, for da er sikkert et par helt øde etter noen uker)

 

Er også imot det å stenge servere fordi det er mange på de, tenk på alle de som da har startet, også skal folk ved release faktisk ikke få kommet seg på serverne de ønsker, hvor kanskje både guild og venner spiller bare fordi de ikke fikk fatt på CE headstart. De som ønsker å belage seg ut på en full server, og stå i kø opptil flere timer burde få lov til å velge det om de ønsker.

Sukk. Nei, det er solgt 60 000 CE. Og grunnen til at server kapasiteten er så lav er fordi de har satt en midlertidig cap fodi de ikke vil overfylle tier 1 så folk må stå i kø for å drepe mobs (som ved wow release). Det er også en god måte å spre spillermassen utover serverene. Denne cappen vil økes fortløpende.

 

 

er warhammer noe og satse på for en som like pve mere enn pvp?

 

enkelt spørsmål :)

 

Warhammer Online fokuserer helt klart mest på PvP, om du liker PvE iform av Raids osv så kan du nok se lenge etter det er jeg redd.

WAR har et fokus på PvP ja, men det vil ikke si at det er mangel på PvE. Om du definerer raids som 25manns etc, så nei, det vil du ikke finne, men det er en del dungeons og slikt. Både åpne og instanced. Selv Wow hadde rimelig få instancer release.

 

 

Jeg har endelig fått lastet ned clienten, og gleder meg veldig til å spille littegranne i morra! :D MEN!, på "Mythic patcher" så skriver jeg inn riktig brukernavn og passord, men da står det "authentication failed. please re-enter your login credentials". Er det meninga?

Er fordi du ikke har skrevet inn headstart keyen din.

Endret av Zappy
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...