Gå til innhold

Bra spill med pil og bue mulighet?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kan foreslå Dark Messiah, selv om jeg personlig mener at sverd-sfæren er mye bedre enn stealth/archer/magi-opplegget. Du velger å spesialisere deg i en av disse, eller sånn halvveis i et par, eller litt i alle. Deriblant bueskytterkunsten. Action med små, men velfungerende RPG-elementer. Dette gjelder for øvrig PC-versjonen, Xbox-utgaven er heller trist, siden den fjernet all valgfriheten.

Lenke til kommentar

Jeg støtter Dark Messiah forslaget, jeg valgte sverd og bue der, og bue er ganske morsomt når du får bra utstyr. Pleide ofte å gjemme meg oppe på bjelker hvor folk ikke kunne nå meg og skyte alle overnfra :D

også Mount and Blade er bue veldi effektivt når du blir flink! Knall spill, men man kjøper ikke Oblivion fordi du vil skyte med bue, er langt fra spillets sterkeste side.

Lenke til kommentar

jeg ville også valgt dark messiah som er sgat tidligere, grunnen til dette er at det er veldig digg å se at folk sitter fast i vegger på grunn av en pil gjennom hodet :!:, og en annen grunn er at messiah har ett veldig artig slossesystem generelt. kappa av hoder og armer, kaste is på bakken slik at fienden sklir utfor ett stup. kjempe gøy!!

Lenke til kommentar

Liten uppdatering om dette emnet:

Jeg prøvde Mount&Blade, men det var helt forferdelig dårlig. Dark Messiah var nydelig, men det krever en litt bedre PC enn den jeg har nå. However, jeg fant et utrolig morsomt og veldig underholdene spill ved navn Pirates, Vikings and Knights II. Der har du mulighet til å bruke, bla. pil og bue. Anbefales på det varmeste. (PVKII er en mod til HL2 og er helt gratis.)

Lenke til kommentar

Synd du ikke likte Mount&Blade, for det er virkelig et meget gjennomført spill. Er klar over at grafikken ikke er av den beste, men mer realistisk middelalder-simulasjon (ikke historisk korrekt riktignok) skal du lete lenge etter. Ingen magi i spillet er vel kanskje et minus for de som er mer glad i fantasy.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...