Gå til innhold

Metallica - Death Magnetic: hva mener du?


Marbash

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Litt lik til å byrja med, men deretter var det jo ingenting som minna om kvarandre! :hmm:

Hele det rolige partiet som blir gjentatt tre(?) ganger i The Unforgiven III er likt Stone Temple Pilots - Creep. Greit nok, Hetfield fraserer litt ulikt og går litt opp i stedet for ned et par steder, men hovedinntrykket mitt er i alle fall at det er svært likt. Det slo meg umiddelbart når det partiet kom, selv om jeg måtte tenke et par minutter for å komme på hvilken låt det minte meg om... dårlig hukommelse og gammel låt :)

Lenke til kommentar
Til dere "lydfantaster": Vennligst forklar meg hva som er så dårlig med lyden, UTEN å nevne at masteringa er så høg. Hva er problemet?

 

Det jeg misliker mest er at jeg kan faen ikke høre bassen ! Men det er jo som en følge av den knusinga de har gjort i mastringa...Alt under 60-70Hz har jo blitt scoopa

 

ja, utenom dollaren til ulrich som høres ut som bom bom bom på de merkeligste steder...

Lenke til kommentar

Jeg mener at plata var bra.

 

The Unforgiven III passet for min del inn i selve trilogien som hittil er av låtene, så jeg mixet like gjerne alle de tre låtene inn i en .mp3-fil. Det er da The Unforgiven III står på sitt beste - ellers er den isolert sett egentlig ikke noe jeg ville høre på.

Lenke til kommentar

Har hørt albummet ca 10 ganger nå , og jeg må si min favoritt er helt klart "All Nightmare Long". Den minner meg om noe bra jeg har hørt før , men jeg klarer ikke ta det igjen...

 

Nå er jeg på utkikk etter den plata eller sangen den minner meg om. Det er ganske irriterende :p

 

 

Jeg fikk hørt den der Gh3 rippen også , den er merkbart bedre på mitt stue anlegg. Men merker ikke noen forskjell på mine Koss pro4aa titanium klokker.

Endret av frentix
Lenke til kommentar
Jeg fikk hørt den der Gh3 rippen også , den er merkbart bedre på mitt stue anlegg. Men merker ikke noen forskjell på mine Koss pro4aa titanium klokker.

 

Rart, for jeg er ganske bombesikkert på at jeg kunne hørt forskjellen på både Koss Porta Pro og Beyerdynamic DT 770 Pro, som jeg ville hørt forskjellen på et par dårlige PC høyttalere og på HiFi anlegget mitt(også om jeg hadde hatt Klipsch høyttalere)..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...