Gå til innhold

[Slippes 19. nov] Xbox Live Dashboard Update 08 tråden


Anbefalte innlegg

bare at det er surt å kjøpe en 107GB HDD til 1000kr, det er svindel på høyt nivå

(har gjort det selv:P, må ha de spillene jeg spiller mest, og installere de spillene jeg spiller der og da, deilige stillhet)

Enig, jeg spiller ikke så mye, men hadde jeg vært litt hardere på gaminga hadde jeg kjøpt 120 til 1000,-. Rippoff? Ja, seff, MEN det er helt klart verdt det i forhold til den deilige stillheten.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Så jeg kan bare ha ett spill installert om gangen :thumbdown:

 

Holder lenge det. Ganske vanskelig å spille flere spill samtidig. ;)

Seriøst, jeg skal fint klare meg med min 20gb. Kommer bare til å ha det spillet jeg spiller mest installert til enhver tid.

 

Dette gjelder bare for de som IKKE spiller sportsspill. Er helt umulig å slutte å spille spill ala. Fifa (dette er problemet for meg), NHL, osv.

 

Så hvis jeg skal da spille Fallout, må jeg slette Fifa som jeg spiller minst hver 1/2 ganger. Og da blir det viktig med 120GB HDD, som jeg rett og slett syns jeg er helt på trynet som koster 1000 kroner.

 

Regner med alle som sier at de spiller ett spill om gangen, ikke er særlig intressert i Fifa/Sportsspill.

Endret av tc47
Lenke til kommentar

De aller fleste spill tar IKKE 6-8GB på harddisken... her tror jeg det er mange som *host* har evaluert størrelsen utifra piratkopier.

 

De aller fleste spillene har mye bloatware, dvs søppeldata, for at disken skal bli dual layer (og MS kan legge inn sin layer sjekk). Faktisk spill data og dets filer er mye mindre enn hele platen. De fleste spillene jeg har lagt innpå via NXE tok ikke mer plass enn 3-4 GB, noen enda mindre. Noen spill tok faktisk under 1 GB også.

 

Klart det er noen som tar opp mot 6 GB, spill med mye FMV eller game data, f.eks. GTA IV. Men har dog ikke sett NOEN spill som tar hele 8GB på harddisken. Litt over 6 GB er max jeg har sett av spillene jeg har testet.

Lenke til kommentar
Det er bare sååååå viktig å laste den ned med en gang den kommer ut!

 

Lurer på hvordan man kan overleve uten, egentlig.

 

ja det er det, vi som spiller mye syns det er viktig og ha mulighet til og blant annet instalere spill(mindre bråk, cden holder lenge)+ mange andre finesser!

 

(jeg skal spille i natt) derfor viktig for meg :)

Lenke til kommentar
Er egentlig bare veldig spent på å installere gears of war 2 og sjekke forskjellen med støynivå osv.

 

Det er glatt den beste funksjonen. Og omtrent eneste for min del, jeg bruker primært bare spille og sitter ikke og diller i dashboardet)... hvis du har xboxen nærme så du synes den støyer, er forskjellen etter hd installering ENORM

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...