Jump to content

Grønning

Medlemmer
 • Content Count

  432
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Heisann. Jeg lurte på om noen kunne lage en banner for meg. Kriterier: ca. 490*120. "Erlend's accomplishments" må stå i den. Bare store bokstaver kan også prøves. Gjerne noe som skiller seg ut Tøff stil Ta gjerne med noe fra Guitar Hero hvis mulig Fargene bestemmer dere selv, helst ikke noe alt for lyst, prøv heller noe mørkt kanskje Tusen takk for alle forslag!
 2. Heisann. Jeg vurder sterkt å bestille dette videokameraet i morgen, og det eneste jeg lurer på er hvor store filene blir? Jeg skal laste mye opp på youtube, med filmer fra 3-10 minutter. Er det noen som vet hvor store filene blir? Takker for svar!
 3. 441k? Det er imponerende, veldig! Er du medlem på Scorehero?
 4. The Inhuman Achievement på GH3 763k på TTFAF!
 5. Okei :/ Det sto liksom "Seamless switching between mobile phone and MP3 Player" så jeg måtte bare spørre. Har mest lyst på Philips SHB9000 Bluetooth headset men finner det ingen plass i Norge. Og på det headsettet kan man sette i kabel Men siden det er bluetooth headset er det vell ingen problem å koble til PC ?
 6. http://cdon.no/elektronikk/cardo_s-2_stere...-headset-771786 Går det ant å koble til f.eks IPOD?
 7. Hei. Skal slette Guitar Hero III på PC'en, men kommer bare opp Alvorlig feil under installasjon når jeg prøver å slette det? Jeg har ikke anelse hva det kommer av..
 8. Hei. Noen som vet hvor jeg kan få kjøpt Philips SHB9000 Bluetooth headset i Norge?
 9. Jeg vet at jeg ikke får de tilbake, og jeg bryr meg ikke så mye.
 10. Okei ;o Har vært på nett tidligere, men ikke når jeg spilte igjennom Rock Band 2. Jaja, achievementsene er lette å få tak i igjen, så da recover jeg her nå ;o Takk.
 11. Hei. Jeg har en xbox på hybelen der jeg har fått flere achievements når jeg ikke har vært pålogget på live. Kan jeg da recover gamertag her hjemme på broren min sin xbox, sånn at jeg kan spille med min bruker her, for så å spille på live på hybelen når jeg kommer dit uten å miste gamerscore? Takk
 12. Hei. Jeg har en 1 måned gammel SE C905 som ikke vil slå seg på. På siden av mobilen er det et lys som blinker når det er lite strøm på mobilen, dette lyset blinker 1 gång når jeg setter i ladderen. Men ingenting mer skjer? Noen som vet hvorfor?
 13. Jeg liker Guitar Hero World Tour Ligger på 47 FC's på Expert Gitar. Flere kommer
 14. Da stikker jeg straks på elkjøp å kjøper GH4 med gitar
×
×
 • Create New...