Gå til innhold

Diablo 3 - Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har LS på 5.7%.Beltet hadde vist ikke oppdatert seg før nå.

Hvor mye bør AR ligge på ca da?

 

Det kommer an på hvilken MP du foretrekker, men 400+ burde holde. Du kan også bruke war cry - impunity for å få opp AR og Armor. Rend - Bloodlust hjelper også veeeeldig mye på survival, og er å foretrekke i de fleste tilfeller over lacerate.

Lenke til kommentar

Andre enn meg som opplever at spelet alltid hakkar i starten av en game? Eg må som regel drepe et par monster før ting går helt glatt etter det. Det virkar nesten som alle effekter og slikt må brukast ein gong, og dermed lastast inn, før din køyrer som det skal.

Lenke til kommentar

Ja, jeg også merker det samme. Veldig irriterende, glad jeg ikke spiller HC, potensielt sett kunne det jo vært døden :p

Men jeg er usikker på om det alltid har vært slik eller ei. Primære disken min begynner også å bli full med masse ræl, så det kan jo hende at det er grunnen. Men jeg mener å ha lest på D3 sine offisielle forum at flere har hatt samme problemer.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Andre enn meg som opplever at spelet alltid hakkar i starten av en game? Eg må som regel drepe et par monster før ting går helt glatt etter det. Det virkar nesten som alle effekter og slikt må brukast ein gong, og dermed lastast inn, før din køyrer som det skal.

 

Jeg flyttet D3 mappen over på SSDen for lenge siden. Problem solved! Det jeg dog sliter med om dagen er mye lagg ingame, men det er nok nettlinja mi snarere enn spillet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ser det er mange bra gearet barbs her, kanskje noen har noen tips til hva jeg kan gjøre for å forbedre gearet mitt litt, hva jeg eventuelt bør bytte ut, bør nok skaffe mer AR også men vet ikke hvor jeg bør putte det inn i gearet.

 

Link til barben: http://eu.battle.net...9/hero/25193355

 

Litt å jobbe med her... :p

 

Bytt ut cleave med bash - punish, buffer dmg med 24% i 5 sekunder.

 

Skuldre - Mer all res, alt uten eller nesten uten er skrot som skuldre.

Hjelm - ok

Amulett - ok, men legg på strength og vitality når du har råd.

Handsker - ok

Chest - Skulle hvert andre veien begynn med høy vitality og legg på så mye strength du har råd til etterpå.

Bracers - samme som skuldre, mer all res

Belte - Problemet med witching hour er at du her må gjøre ett valg. Du kommer til å trenge 5,5 - 6% Lifesteal. Enten må du da ha Lifesteal våpen eller lifesteal belte. Og i og med Mighty weaponet ditt er ganske heftig ville jeg nok valgt IK beltet i steden, eventuelt ett godt rullet lamentation med bash damage.

Bukser - Samme som chest, du vil ha mer vitality også legg på så mye strength du har råd til.

Ringer - Greit nok, average damage gjør egentlig ikke så stor forskjell på WW builden. Jeg ville nok hatt fokus på attackspeed her, da det ikke er mye å spore av det på barben din. Jeg har ikke kalkulert tick frekvensen på tornadoene dine, men ville nok hatt 36%+ attackspeed fra utstyret ditt totalt.

Støvler - ok

Mainhand - Echo funker best som offhand i WW build, årsaken er at basedamage på echo suger. Og torandoene dine skalerer av mainhand basedamagen din. Problemet er at du heller ikke bare vil bytte, da offhanden din er såpass bra som den allerede er. Du kan heller ikke bare bytte våpen, da weapons master gir deg 10% critchance med mace, men bare extra fury med mighty weapon.

 

Ble masse dette, men todo i første omgang, all res på skuldre og bracers.

Lenke til kommentar

Ja, jeg også merker det samme. Veldig irriterende, glad jeg ikke spiller HC, potensielt sett kunne det jo vært døden :p

 

Jepp, er nettopp det som skjer, må alltid rekne med å dø ein gong før eg kan spele skikkelig, så HC er uaktuelt. Tenker å kjøpe inn ein Samsung 840pro om ikkje så lenge, så får sjå om det fiksar problemet!

Lenke til kommentar

Det var instant gratification å flytte over til SSD for min del. Jeg slet fryktelig med "startup-lagg" siden release og det har helt forjævelig laggy og glitchy de første 5 minuttene. En SSD gir deg uansett mange andre fordeler så det er aboslutt ingen argumenter for å ikke kjøpe en :p

 

Jeg har bare spillt HC i det siste og det går greit nok. Jeg mistet en lvl 60 WD på silver spire lvl 2 inferno pga. lagg, men hadde jeg ikke hatt så jævla hastverk med å ta diablo på inferno kunne det nok ha vært unngått med bedre gear. Jeg tør ikke prøve noe annet enn MP0, men har en barb som jeg har spillt opp til a2 inferno nå og aldri vært i nærheten av å dø av laggen selv om det er veldig sketchy at times. Spiller ingen rolle om de dør egentlig så lenge de blir lvl 60 (for 2x chars på lvl 60 achievement). Så jeg har 5 sjanser på å få tatt diablo på inferno for achievementen :p

Endret av Feh
Lenke til kommentar

Kunne trengt litt tips selv, ikke til upgrades men til skill variation.

 

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Feh-1783/hero/27807003

 

En HC barb jeg driver med, men jeg føler jeg mangler noe vs. champs/rares/bosses. Det blir til at jeg må løpe rundt og drepe de med en blanding av bash for fury gen. og ww, men uansett så synes jeg det går for tregt så lurer på å bytte ut wrath of the berserker siden jeg nesten aldri bruker den (untatt når det brenner på dass og lifepoolen går nedover i faretruende raskt tempo). Evt. om dere har noen tips til å generere mer fury ut av ww uten å måtte bashe her og der hele tiden for å generere nok. Jeg hadde Into The Frey på Battle Rage, men jeg følte ikke at det var noe effekt siden jeg har såpass lav CC. Økonomien min i HC er ikke-eksisterende så upgrades har jeg ikke råd til før jeg får craftet og solgt flere gems :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...