Gå til innhold

Diablo 3 - Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Går ut i fra at du som mange andre har masse legendarisk utstyr som du har samlet på bare grunnet at de hadde en artig legendarisk egenskap, disse egenskapene vil man etter patchen kunne putte i kanais cube men tar i prosessen å ødelegger utstyret.

 

Jeg ser for meg selv vil dette klarere en god del plass i kista så derfor har jeg ikke tatt å slettet utstyret jeg har til overs fra sammenslåinga av sesong og ikke sesong.

Lenke til kommentar

patchnotes ligger ute med detaljerte forklaringer på det nye som kommer, inkludert kanais cube som kameraten min over her nevner. det ligger også flere youtube videoer ute som går i detaljer om hva du kan bruke cuben til.

 

definitivt lurt å spare på items med legendary power (som f.eks. rimehart eller thunderfury) for så å knuse de i cuebn slik at du kan bruke poweren fra gearet som passiv skill.

Lenke til kommentar

Jeg vurderer faktisk å bare slette alt jeg har i NS og spare meg for hele bryet. Spiller kun season, eller ikke i det hele tatt. Season karakterene mine vil pga. powercreep alltid være best sammenlignet med NS når de blir overført så de gamle har liten verdi for min del.

 

Dessuten. Skal man cube alt man har liggende i NS må man uansett bruke tonnevis med tid på å farme mats, noe jeg ikke gidder når jeg a) vet at jeg ikke får brukt for det og b) jeg regner med at alt jeg cuber i season vil bli overt til NS når s4 er ferdig.

Lenke til kommentar

cuben kommer bare for de som spiller season fram til season 4 er ferdig eller?

Nei. Cuben er en del av patch 2.3 som alle får. Eneste som er eksklusivt for seasons er nye legenadries hver sesong og season rewards. Season legs blir tilgjenglig for non-season når sesongen er over.

Endret av Scrapyard
Lenke til kommentar

Planen for fredag er klokkeklar nå hvertfall, noen kalde og ny season diablo. :)

 

Gleder meg veldig til de nye endringene, særlig at de gjør det hakket enklere å skaffe komplette sett og slikt. Hadde så sykt uflaks med loot i forrige sesong at jeg ikke orket mer. Blir en DH denne gang for meg, er vel eneste klassen jeg ikke har spilt i haugevis av timer så blir tøft med noe nytt.

Lenke til kommentar

Skriver her som jeg gjøre før hver season. Spiller du seasonal HC må du gjerne legge meg til. Hadde para 800 i S3 og regner vel med noeala det samme denne sesongen, samt havne på rankinglistene. Kommer vel til å satse enda litt høyere nå som man slipper å lage trial keys. Det var døden i S3. Alltid kjekt å flere å spille med, spesielt utover sesongen når folk begynner å falle fra litt :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...