Gå til innhold

Diablo 3 - Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Noen som har gjort noe fremgang?

Regner med at de fleste på SC har runda 60 i gruppe hvertfall.

 

Kom meg så vidt inn på monk leaderboards her om dagen, og det var målet mitt for sesongen. Det var en grift 51, gikk på andre eller tredje forsøk. Veldig fornøyd med det. Nå har jeg falt nok til at jeg er rett utenfor leaderboards. Synes grifting blir mer og mer gøy, har virkelig fått smaken på det. Målet mitt nå er å være på leaderboards ved sesongens slutt. Tror jeg har gear nok foreløpig til å klare 52-53, men trenger et par oppgraderinger. 

 

Sliter litt med å finne folk å spille med, så har ikke fått oppgradert gems så høyt jeg helst vil, heller ikke clearet noen høye 4-manns grifts. I tillegg er ikke monk det mest attraktive for gruppespill. Har en barb og DH og, men ikke superbra gear på dem. Clearer 40+ med dem begge ganske greit. Tenker jeg skal se meg litt om etter en litt mer aktiv klan, den jeg er i består hovedsaklig av kjentfolk, men den er veldig lite aktiv.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Noen som har gjort noe fremgang?

Regner med at de fleste på SC har runda 60 i gruppe hvertfall.

 

Synes grifting blir mer og mer gøy, har virkelig fått smaken på det. Målet mitt nå er å være på leaderboards ved sesongens slutt. Tror jeg har gear nok foreløpig til å klare 52-53

 

 

Hatt den smaken i lang tid. Og målet mitt er også å komme på leaderboard. Greidde det i S1 og 2. Jeg spiller DH.

 

Har 4/62, 3/58 men 60 om hjørnet, 2/56.

1/51, men som deg så tror jeg 52-53 kan gå. Gjelder bare å få et lett brett. Spiller med natalya i solo. Kan virkelig like den spillestilen. Tviler på at jeg greier leaderboards med dh solo. Må i så fall være i hc.

 

Edit: 3pl 60 er i boks og 55 solo. 55 gir score 387 atm. Det tror jeg holder helt inn. :)  

Endret av Tmon
Lenke til kommentar

Noen av dere som har kuttet ut diablo for en stund, og ikke har noen andre battlenet spill dere bruker? kunne tenkt meg å teste ut multiboxing av 4x barbs en stund, men gidder da ikke å kjøpe meg 3 kontoer til:P litt tillit, så får du deg noen paragon levler og litt gear på barb. send meg mail på [email protected], eller tlf 95211811 om du kan tenke deg å låne bort kontoen en 3-4 mnd mot litt progress:)

 

en bankside og en character slot er vel alt jeg trenger i såfall;)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

I motsetning til de fleste tidligere patcher; Dette virket meget interessant: http://us.battle.net/d3/en/blog/19802338/patch-230-ptr-preview-6-23-2015

 

TLDR;

 

- New zone: Ruins of Sescheron

- Kanai's Cube ala horadric cube fra D2. Ikke så mye info, men dropper i Sescheron.

- Torment 10 confirmed.

- Craft mats er like fra lvl 1->70.

- Man kan konvertere craft mats fra 1 type til en annen.

- Caches dropper nå act-specific craft mats.

- Trials removed.

- Nye legs + sets + upgrades til legs som ikke har stats fra før.

- Balansering på greater rifts: Justert monster-xp ratio. Shitmobs=lite xp, vanskelig mobs=mer xp. Ut fra hva jeg kan skjønne har de redusert RG HP pool for å balansere tid clearing vs. tid på å drepe RG.

- Redusert CCs effectiveness på monstre.

Endret av Feh
Lenke til kommentar

Ser ut som en utrolig interessant patch. Likte spesielt Kanai's Cube, T10 og selvfølgelig at Trials blir borte (selv om akkurat det har vært kjent en stund). Kanai's Cube åpner for mye eksperimentering av builds og spillestil, gleder meg veldig til det. Åpner for at man kan f.eks bruke passive fra RoRG og Focus+Restraint. Det blir forhåpentligvis lettere å få tak i crafting mats og, både gjennom bounties og at man kan konvertere de med Kanai's. Dette blir spennende!
 
Tyvalir forklarer litt mer om hvordan Kanai's Cube fungerer i en av kommentarene;
 

With the current plan, the passives you get by breaking down Legendary items with special effects in Kanai's Cube do not replace passive skills on your character, but are instead part of a separate set of passives that are specifically stored within the cube. You can store as many special effects as possible in the cube, but only a limited number can be active at a given time (currently, this is three: one weapon effect, one armor effect, and one jewelry effect). Hope that helps!

Endret av Blodappelsin
Lenke til kommentar

August er nok et godt estimat ja. I verste fall ikke senere enn september. Etter seasons har de blitt ganske konsekvente med patchingen. Og når de har sagt season duration har de som regel holdt det de antydet.

 

Note: PTR for 2.2 startet ca. 3 uker etter previewen ble annonsert.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...