Gå til innhold

Diablo 3 - Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Installeringa gikk smooth her. Eneste som var litt rart er at e-post adressen fra betaen sto der. Avinstallerte betaen for lenge siden. Men med tanke på at jeg skiftet e-post adresse for et par dager siden på Battle.net kontoen skiftet jeg den ut på login skjermen i spillet. Så til nå har alt gått perfekt. :)

 

Blir nok ingen spilling 00:01, men skal prøve å få stått opp tidlig i morgen.

Lenke til kommentar

Installeringa gjekk smertefritt for meg, bortsett frå at eg fekk ei feilmelding om at eg ikkje hadde internett-tilkobling første gong eg skulle prøve, ordna seg etter ein restart.

 

Ser iallefall ut som om det er ein del som har litt problem då.. Ikkje akkurat den drømmestarten som Blizzard hadde håpa på kanskje?

Lenke til kommentar

Fikk endelig installert det. Står serveren på the americas på alle, eller er det bare hvis man spilte open beta?

 

Tror America er default, eller virker slik hvertfall, uansettt så har blizzard lagt ut en melding om det, at man burde velge riktig region før man logger inn: http://www.diablofan...correct-region/

 

Kan jeg spille på den asiatiske regionen uten å bryte noen retningslinjer blizzard eventuelt måtte ha for battlenet? Jeg har vanlig Europeisk bnet konto

 

Skal kunne bytte fritt mellom regionene etter at spillet har gått "Global" men dette vil ikke skje før etter at spillet er ute i USA også, så om jeg har forstått riktig, og du logger inn med Asia først, så får du ikke lov å bytte til f.eks Europa før spillet har gått Global. Samt at karakterene man lager blir jo liggende igjen på regionen man spiller på.

Endret av Nitrius
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Fikk en rar feil her. Installasjonen gikk greit (lastet ned EU-klienten i går) og kom helt til innlogginen uten problem. Men da jeg startet opp i sted fikk jeg beskjed om at det manglet noen filer? WTF? Prøver å reinstallere nå, så får håpe på det beste.

 

Prøvde også å legge ikonet til D3 i Quick Start (har Win7 64-bit), men jeg klaret ikke å fjerne det igjen uten å avinstallere hele spillet. Jeg fikk ikke engang en meny ved å høyreklikke på ikonet, og kunne ikke dra det bort. Noen andre som har opplevd dette?

 

Update: Reinstallerte spillet, og nå fungerer det helt fint. Frem til log-in skjermen, i alle fall. :hm:

Lenke til kommentar

Ser at i siste GeForce driver (301.34) så står Diablo 3 med "Antialiasing - Behavior Flags" satt til "Treat "Override any application settings" as "Application-controlled".

 

Noen som har spilt BETA og lekt seg litt med nVIDIA Inspector og har forsøkt å påtvinge bedre anti-aliasing i Diablo 3, enten via Inspector eller via nVIDIA kontrollpanelet som har sett om dette fungerer bra eller ikke? Er nVIDIA feige som etter dette som applikasjon innstillinger på Diablo III eller det sånn at påtvunget anti-aliasing bugger grafikken?

 

 

Kjekt å finne ut av sånt i dødtiden frem mot midnatt.

 

301.34 er vel bare for gtx690/670? Finner ikke den diablo 3 referancen på nvidia siden eller i release notes?

 

Modifisert INF er tingen :w00t:

Det står absolutt ingenting om Diablo 3 i release notes nei, men kjører du 301.34 driveren og fyrer opp nVIDIA Inspector så vil du finne en Diablo 3 profil i lista som står med innstillingen som jeg nevnte. Den overstyrer altså automatisk alle anti-aliasing innstillinger du måtte påtvinge utenom spillet, men dette lar seg jo enkelt deaktivere via nVIDIA Inspector naturligvis.

 

noen reviews ute?? gleder meg :D

 

Kan umulig komme noen seriøse anmeldelser allerede, de burde hvertfall bli sett på som previews. Du trenger litt mer enn et par timer pre-launch for å kunne bedømme et spill som Diablo.

Lenke til kommentar

Athene & co - tar dem world first? ;) om du ikke bryr deg om det, ignore this !

 

Han vil nok ikke slå våre kjære asiatere nei. Jeg føler det er litt cheap taktikk slik de som får world first får det. At det ikke er samme person som spiller eller om de bruker andre farming taktikker er ikke like kult som om en alene har farmet seg opp eller en gruppe som spiller som en gruppe.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...